36663
-
Davidke007 #27848 Tegnap este Massimo Allegri Clarence Seedorf kíséretében mérkőzés előtti interjút adott, ahol a soron következő Ajax elleni összecsapásról esett szó.
Allegri: Az összeállítás? A ma esti edzés után fogok dönteni. Tekintettel kell lennem néhány apró változásra. Ronaldhino mostanában nagyon sokat játszik, ha pihentetem őt, akkor is tudnunk kell a felállásunkon változtatni. Ez a meccs különösen fontos a számunkra, legfőképpen a győzelem, mivel ebben a fordulóban nagy lépést tehetünk előre a továbbjutásunkat illetően. Nagyon kedvelem az Ajax játékát, és mindig élvezettel nézem ahogyan játszanak, majdnem olyan mint a korábbi években, amikor is az Ajax megváltoztatta az európai foci gondolkodását. A holnapi lesz az első, hogy egy nagy csapat ellen játszunk a Bajnokok Ligájában, természetesen nagyon izgatott vagyok emiatt. Seedorf? Ő egy nagyszerű játékos, nagyon boldog vagyok, hogy az edzője lehetek. A karrierje magáért beszél.
Seedorf: Sok az új játékos, és keményen dolgozunk, hogy elérjünk valami fontosat, szándékunkban áll mindig győzni. A Bajnokok Ligája nagy csapatok versenye és mind a Milan és az Ajax is beletartozik ebbe a kategóriába. Mindkét együttes úgy fog a pályára lépni, hogy megnyerje a meccset. Láttam az Ajax Real elleni meccsét: a hollandok veszítettek, de óvatosnak kell lennünk, mert erősebbek, mint az első fordulóban, mivel most számíthatnak Suarez játékára is. Mi tiszteljük őket de nem félünk,. A céljaink? Gólokat elérni, mint a szezon kezdetén, és nyerni minden versenyben ahol elindultunk. De a beszéd helyet cselekednünk kell. Ebben az évben nagyon erős csapatunk van erős egyéniségekkel, ez egy kicsit más Milan az elmúlt évekhez képest. A jövőm? Lehet, hogy Olaszországban telepedem le nem pedig Hollandiában, valamint úgy gondolom, hogy nem térek haza játszani sem. -
#27847 milannews.it szerint a kezdők:
MILAN (4-3-1-2) All.Allegri: Abbiati, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Flamini, Pirlo, Gattuso; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic
A disposizione: Amelia, Bonera, Papastathopoulos, Abate, Boateng, Ronaldinho, Inzaghi.
AJAX (4-2-3-1) All. Jol: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Lindgren, Enoh; Emanuelson, De Jong, Suarez; El Hamdaoui.
A disposizione: Verhoeven, Oleguer, Oijer, Blind, De Zeeuw, Sulejmani, Jozefzoon. -
#27846 Egyébként Allegrinek szemmel láthatóan a kp okozza a gondot, eddig még mindig teljesen más összeállítást használt, próbálgatja a fiúkat, de nem nagyon találta még meg amit akar...Genoa ellen se volt azért fényes a játék attól függetlenül hogy nyertünk, kiváncsi vagyok, hogy az Ajax ellen hogy fogunk felállni... -
#27845 pont most akartam írni
hát akkor ezért nincs sosem a nagyban, először kipóbálták milyen a primaverában, de ezek szerint nem tolja rosszul, pár kilót még szedjen fel és jöhet is Seedorfékhoz -
#27844 http://www.rossoneriblog.com/montelongo-hopes-to-break-into-the-first-team/
úgy tűnik h Montelongo-t lassan dobják a mély vízbe, 7végén betalált a Primavera-ban, remélem berobban a srác a jobb oldalon -
paly90 #27843 Bale az egyik kedvenc játékosom,de jó lenne ha leigazolnánk:)
Kagawa gyerek is nagyon jól tolja -
#27842 Ő szorította ki Hajnalt, nagyon jól tolja...a 2 hátvédnek de örülnék! Bár Zabaletát névről ismerem csak, játékát nem tudom hogy milyen:D -
karajjj #27841 Kagawa még csak most igazolt oda -
#27840 úgy tűnik januárban fogunk igazolni, méghozzá hiányposztra bal hátvéd jobb hátvéd
nevek: Gareth Bale(21) Pablo Zabaleta(25)
na meg állítólag figyeljük Hajnal Tamás csapat társát Kagawa-t (21) ő támadó kp Japán válogatott is -
Davidke007 #27839 Ibrahimovic: "Tizenegyen vagyunk a pályán"
A Rossoneri új közönségkedvence tőle szokatlanul udvariasan fogalmazott a szombat esti győztes meccs után. A Milan hazai pályán 1-0-ra győzött a Genoa ellen a svéd center szemfüles góljával.
Ez volt Ibrahimovic negyedik gólja 5. mérkőzésén a piros-feketék mezében, és a csapattársak, a klubvezetők illetve a szurkolók is agyondícsérték a csatárt.
Ibrahimovic ezek után azonban - ismerve a személyiségét kissé meglepő módon - nem magát, hanem a csapatot fényezte...
"Ez egy fontos meccs volt, de mindenki jól dolgozott A dolgok könnyűnek tűnhetnek, ám egyre nehezebb nyerni. Nagyon fáradt vagyok, de néha fel kell áldoznod magad a csapatért." -nyilatkozta Ibra a Sky Sport Italia-nak.
"A Milan eredményessége nem csak rajtam múlik. Tizenegyen vagyunk a pályán, a csapatmunkán múlik minden. Már a következő meccsen jár az agyunk, miután túlvagyunk ezen a csöppet sem könnyű győzelmen."
"Inter? Csak magunkra koncentrálunk, a többi csapat engem nem nagyon izgat. Ha elég keményen dolgozunk, oda fogunk érni az első helyre."
A Rossoneri két pontra felzárkózott a tegnap Romában betliző Inter mögé, ám kedden már európai színtéren, méghozzá Amszterdamban az Ajax otthonában vár egy nehéz kiruccanás Massimilliano Allegri csapatára. -
#27838 ezt szeretném tudni én is! -
#27837 Egyébként Onyewu és Montelongo miért nincs sose keretben sem? -
#27836 Ajax elleni keretet:
Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.
-
#27835 minek????oregitsunk megint -
#27834 Legújabb pletyka: Gerrard 40 milláért -
#27833 végre nem kell neten szopni:D -
karajjj #27832 igen -
#27831 A TV2 a mi meccsünket közvetíti?? -
#27830 Gattusot akartam tegnap írni csak valamiért elfelejtettem, mostanában elég sokat szidtam, de a tegnapi meccsen kellemes csalódás volt, többször is jól szerelt és jó labdákat is adott...ja meg volt egy kapuralövése egész közelről, de hát azt nem gondolta komolyan sztem hogy ő gólt fog lőni:D:D Tényleg valaki tudja hogy mennyi gólt lőtt eddig?:D -
#27829 szívesen, örülök, hogy segíthettem :) -
#27828 köszi,megtaláltam :D -
#27827 Dinnye pár meccs óta szar, nincsenek beindulásai és csak reklamál, lehet kedden ha több területe lesz akkor meg brillírozik, Flamini sincs formában Robinho sincs Rino viszont egyre jobb, tetszett ma a játéka, Abate gyenge Zambi meg sztem keddre pihent, ANtoninire mérges vagyok, mi az h nem lép ki az emberére nem zavarja beadásnál?? az lenne a dolga a szélen... Ibra zseni az ilyen megmozdulások hiányoztak elől, Prince meg egy állat :))) még két ilyen tökös gyerek a kpályára és faszák leszünk, Binhonak meg játékba kell lendülnie meg egy kicsit erősödnie, legalább ma nyertünk és kikapott a Merda -
#27826 amíg ott volt Dinho a pályán addig nagyon szarul, miután R80 lement, és bement az ő helyére bal szélre, egész jól tolta :) -
Monoton #27825 Robinho hogy játszott? -
#27824 2.kép:DDSAD:SDSAD:DSDSADS
-
-
#27822 Szép gól fontos győzelem ill 3 pont! -
#27821 :ASD:ASD -
#27820 Ibra szép góljával nyertünk, Genoa annyi mindent nem csinált most, volt 1 kapufájuk és kész...az más kérdés h nekünk se volt olyan sok helyzetünk, de volt 3-4 nagy helyzet ami kimaradt...nagyon kellet ez a győzelem, este hajrá Roma! -
#27819 na ezt megnyertük :) -
#27818 elvileg ITT minden zenét megtalálsz, ami a játékban van. Hátha ezt is megtalálod :) -
#27817 Ibra!!! 1-0! -
#27816 na mi történt h robinho kezdő lesz?:D -
#27815 MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.
GENOA: Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto. -
#27814 Off : nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a DigiSporton szokott menni az angol meccsek összefoglalója közben ?
ez a zene benne van még az f1 2010-es játékba is de nem találtam az ost között. -
Davidke007 #27813 keret:
Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma
Hátvédek: Antonini, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Középpályások: Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho
Sérültek: Bonera, Ambrosini, Pato
Nem lettek behívva: Jankulovski, Montelongo, Oddo, Onyewu, Strasser, Oduamadi. -
paj01 #27812 had vigyék, abbol lehet venni 3 ertelmes kozeppalyast:) pato ugy is tobbet van korhazi ágyon mint a gyepen -
beatbandit #27811 Seedorf interjú a mai gazzettából -
#27810 55m fontot akar adni a city patoért nyáron :D -
#27809 Bajnokok leszünk! ...ja nem kell mert már azok vagyunk -.-