A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
Abbiati sérült? :SSS Egyre jobbak az esélyeink a nagyarányú vereségre :S

a KERET: Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Romagnoli (mezszám: 53), Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Seedorf, Streasser (mezszám: 51), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (mezszám: 52), Zigoni (mezszám: 17)

SÉRÜLTEK: Abbiati, Bonera, Nesta, Onyewu, Beckham, Mancini, Pato

ELTILTOTTAK: Pirlo, Ronaldinho

(acmilan.com)
Nuno88
Leo 5 pontja tetszik, remélem véghez tudja vinni.
A holnapi meccsen ha ez lesz a kezdõ akkor örülni fogok egy X-nek. Nevetséges.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ha nem lenne sérültünk, mi lenne a legerõsebb kezdõ??? ezen gondolkozom...

Abbiatti - Abate - Nesta - Silva - Antonini - Gattuso - Ambro - Pirlo - Pato - Borri - Ronnie??

nem akarok ünneprontó lenni de ebbe a kezdõbe, 6 db 30on felüli kezdõ van... JESUS!....

reméljük nyáron lesz tényleg VÉRFRISSÍTÉS!!!!!!!!
LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

acm689
#25650 <#eljen>
#25651 <#levele> (Pippo, esetleg Hunter miatt)

Várható kezdõ holnapra:

Abbiatti; Zambrotta - T. Silva - Favallil - Antonini; Gattuso - Ambrosini - Seedorf; Abate - Borriello - Mancini
Leonardo 5 pontos ultimátuma

Az AC Milan edzõje, Leonardo nagyobb beleszólást akar a klub helyzetébe, amennyiben marad a piros-feketéknél.

Nagy esély van rá, hogy Carlos Dunga a VB után lemond a brazil szövetségi kapitány posztjáról és Leonardot is szóba hozták, mint lehetséges utódot.

Leonardo azonban maradni szeretne és egy 5 pontos ultimátumot adott a klub vezetõinek – írja az il Corriere dello Sport:

1: Leonardo egy vérfrissítést akar véghez vinni a csapatnál. Az idõsebb játékosokat fiatalokra cserélni, akiknek értelem szerûen kevesebb lesz a fizetésük is.

2: Jóval többet szeretne beleszólni az átigazolásokba. Mint ismeretes, annak idején Leonardo hozta a csapathoz Kakát, Thiago Silvat és Alexandre Patot is, ezért többet szeretne foglalkozni az átigazolásokkal is. A másik ok pedig az, hogy több játékost is kért a vezetõktõl a nyáron (Luis Fabiano, Edin D¾eko, Aly Cissokho), de õk nem igazolták le egyikõjüket sem.

3: Új edzések. Leonardo idén már bevezette a reggeli edzéseket, továbbá azt tervezi, hogy keményebb edzéseket fog tartani.

4: Nagyobb szabadságot akar. Nem fogja elfogadni az elégedetlenkedõk panaszait (idén többen is kifejtették elégedetlenségüket, pl. Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Clarence Seedorf, Gianluca Zambrotta és Mathieu Flamini). Szeretné, ha a játékosai elfogadnák a döntéseit.

5: És végül: az orvosok. Idén is rengeteg sérült nehezíti a csapat és az edzõ dolgát. Új intézkedéseket akar látni az orvosi stábnál és néhány helyen személyesen is majd megakarja vizsgálni a körülményeket.
grat,és Kaladze helyett kit visznek,Cannavarót? Oddo helyett jó lenne Salgado,õ is üti a 35-öt 😊 Dida helyett esetleg Chimenti lenne jó,pirlo helyett esetleg Gilberto Silva 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Jaj hat most latom, hogy ugye pirlo meg girnyo nem jatszanak a lazio ellen. ahogy mondtam is, nelkuluk a csapat jo ha x elni tud sztem. Elfogyott a minoseg a palyarol. Nesta pato girnyo pirlo becks... nem sok eselyt latok a 3 pontra😞

Palinko
nekem is ezen jobban megakadt a szemem mint a kiemelt részen 😄
acm689
Én inkább az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmet: " És aki pénzt tesz a klubba..." Hogy mit? xDD

DONGUBA
Ez egy buzi.
Megint idehoz egy ven faszt a vedelembe amit ugye nem gyorsitani kellene hanem lassitani es mar megint a hulye bajnokainkal peldalozik.A realnak is vannak megsincsenek seholsem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
a kiemelt részt ajánlom mindnki figyelmébe...bajnokaink vannak <#idiota><#zavart2>
szucsy89
Milan: Berlusconi reméli, hogy nem kell új edzõt keresnie

Silvio Berlusconi szerint nem az edzõ, Leonardo hibája, hogy az utóbbi napokban a Milan négy ponttal leszakadt az éllovas Intertõl az olasz labdarúgó-bajnokságban; a miniszterelnök úgy véli, ez a sérülések következménye.

Silvio Berlusconi, a Milan korábbi elnöke úgy véli, hogy elsõsorban a csapatot sújtó sérülések (Nesta, Beckham, Pato) miatt nem sikerült megelõzni a városi vetélytársat, noha lehetõség nyílt rá.„Három ilyen bajnok kiesése után már nem ugyanaz a csapat" – mondta a klubtulajdonos a Sky Sport Italiának.

Az elnöki poszt összeférhetetlenség miatti feladása ellenére Milan-ügyekben mindig illetékesként faggatott olasz miniszterelnök kifejtette: reméli, hogy Leonardónak nem áll szándékában elhagyni az edzõi széket:

„Mindenkinek megvannak a saját elgondolásai, és nem törvényszerû, hogy edzõ és elnök mindenben egyetértsen – mondta Berlusconi, majd Leonardóhoz fûzõdõ viszonyára alkalmazta a gondolatot. – Én is megmondom neki a magamét, õ sem rejti véka alá a véleményét, és a kettõ vagy egyezik, vagy nem. Õ az edzõ, én meg már elnök sem vagyok, csupán egy Milan-szurkoló, aki rosszul érzi magát, ha nem nyer a csapata. És aki pénzt tesz a klubba..."
Oziris666
Ha Favalli helyére megy akkor simán fiatalítás<#idiota>

acm689
hát most nem azt mondom, 4. cserének, végsõ esetre megfelel õ is, de akkor ott már tényleg mindenki lesérült, aki bevethetõ! ébresztõ BERLU!!!

Matthew Prosac
ha lejár a szerzõdése, majd leigazoljátok Campbellt (aki valszeg addigra már nem lesz az Arsenal alkalmazásában 😄)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

acm689
hááát már komolyan :S idén már 35 lesz gondolom, akkor 37 lesz mire lejár a szerzõdése... akkor fogunk nagyot nézni, ha senki más nem érkezik a védõsorba...

WuFraZselic
amúgy szerintem kurva jó védõ, idén mindenképp jól tolja, na de nem egy bajnoki álmokat célozgató csapathoz való már

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
34 éves, ingyen, a Chievo-tól. Ez igen 😄
Majdnem azt mondtam hogy szépen lassan leépíti Berlu a csapatotokat, de ez már nem is szép lassan, hanem pofátlanul gyorsan 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

inter94
:😄😄D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Serie A: 34 éves védõvel erõsít a következõ szezonra a Milan
A Milan két évre szerzõdtette a Chievo 34 éves védõjét, Mario Yepest. A kolumbiai játékos csütörtök délután írta alá kontraktusát a milánóiakhoz, ahol a nyártól szerepel.
fõ a fiatalítás...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Harmincnégy éves védõvel erõsít a Milan
A Milan labdarúgócsapata két évre szerzõdtette a Chievo 34 éves védõjét, Mario Yepest. A kolumbiai játékos csütörtök délután írta alá kontraktusát a milánóiakhoz, ahol a nyártól szerepel.
Yepes középmezõnybeli csapattól sztárgárdához igazolt (fotó: Action Images)

A játékos érkezését ugyan a klub hivatalos honlapja még nem jelentette be, de a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint már aláírta szerzõdését. A milánói forrás szerint a Milan két szezonra szerzõdtette a több mint hatvanszoros válogatott játékost, aki idényenként 900 000 eurót kap a klubtól.

A milánóiak szerint Yepes ideális megoldás lesz a kulcsjátékosok helyettesítésére, már csak azért is, mert Giuseppe Favalli biztosan, Kaha Kaladze és Massimo Oddo elképzelhetõen búcsút int az együttesnek. A kolumbiai védõnek is tökéletes választás a Leonardo irányította együttes, ugyanis már jelenleg is Milánóban él és a nyáron lejár a szerzõdése.

Yepes 2008-ban költözött Olaszországba, ekkor lett a veronai Chievo labdarúgója, korábban hat szezonon át szerepelt Franciaországban, a Nantes és a Paris-SG mezében, elõbbi együtteshez az argentin River Plate-tõl került 2002-ben.

A Cortuluá csapatában nevelkedett játékos hazájában a Deportivo Cali együttesében vált ismertté. 2001 óta tagja a kolumbiai válogatottnak.

nso

hát gratulálok!! a nagy fiatalítás....no comment

Jah egyebkent meg kicsit had szidjam mar a birot is..😊 ha mar a tobbi kollega is eloszeretettel teszi😄
Hazai palyanak fujt a tetu😄 Evette tolunk a scudettot!😄

Az hagyjan h kikapott a csapat, de hulladek meccs volt raadasul. es ez mondjuk a parma hibaja.
Nem tudom vami drasztikus valtoztatas kellene, vami olyasmi h annyi pontot kapnak a csapatok amennyi golt rugnak vagy ilysemi, mer ez a bunkerfoci undorito.
Parma beallt vedekezni, mi kitamadtunk es beszoptunk egyet. Igazabol mind1 h 0 vagy 1 pont, nyerni kellett volna.
Nem kell meg temetni, kovetkezo forduloban meg visszahozhatjuk.
Girnyo meg Pirlo nelkul sztem a felpalyan tul nem jutnank.
Ok ketten labdabiztosak legalabb, meg aranylag pontosak.
pirlo korulmenyesnek tunhet, de sztem azert mer ez van neki mondva. lathatoan a milan nem a gyors kontrakra epit. szepen megvarja hogy visszazarjon a vedelem aztan megprobalnak kezdeni valamit...ez lathatoan nem mindig celra vezeto.
Ferguson is azt mondta h pirlot kell kiszedni a jatekbol es a milannak annyi. En hiszek neki...megcsinalta a csapataval, az eredmenyt meg tudjuk😊
Most ami hibadzik az a befejezes... Boriellonak nem megy es rogton latszik is. Hunter abszolut passziv, tatott szajjal varja h elérakják a labdat hogy elszurhassa....Pippo meg hát... õ mar a b terv maradjunk annyiban, nem neki kellene már megmenteni a csapatot.
Kezdon valtoztatnek... mancinit kezdetnem gatta helyett...gatta eredmenyt vedeni cserekent jobb lenne. Seedorf is cserenek valo csak. ambro kezdhetne... Pato meg hianyzik, tokre fiatal es mindig serult...gyorsabban kene regeneralodnia.
kov szezonra kell egy garntiura minosegi jatekos az biztos...berlu bevasarolhatna a kovetkezo 10evre😄

LasCar16
mondom megnézem felvételrõl, de a kíváncsiságom erõsebb volt, így nem pazarlom tovább az idõmet, ennyit a bajnoki címrõl..én nem vártam mást, megfelelõ igazolások nélkül még ez a helyünk is csoda, és a játékosok nagy része nem bírja a terhelést... nagytakarítás kellene, de nem tudom h ebbõl mi fog megvalósulni

#acm

Idén se lesz scudetto, az biztos hogy nyáron erõsíteni kell a csapatot és nem egy játékosra kell várni (pl Dzeko) hanem folyamatosan keresni.

acm689
NSO szerint igen.
Inter 63
Roma 59
Milan 59

acm689
Inter mellett a Roma is nyert, ezzel most õk a 2.ok?

szucsy89
mondjuk Pirlo hiánya nekem pozitívum
acm689
Pirlo miért kapott pirosat? Errõl lemaradtam

hát ez gyönyörû volt........ grat a fiúknak 😄 ekkora siralmas meccset :S
ezt megint borzalmas volt nezni, es dinnyo es pirlo nelkul jatszunk a lazio ellen
acm689
megint egy nagyon uncsi meccs, és most még ki is fogunk kapni 😞

szucsy89
1-0
na talan majd pippo
azt hittem carlo utan elfelejtettuk mar a vedo csereket, de nem...
szucsy89
0-0, remélem annak hallatán hogy az inter vezet a 2.félidõre felpörögnek
szucsy89
nagyon körülményes...
pirlo kezd verlazito lenni
koszi, unibeten ugyanez a helyzet.
acm689
igen, de legalább nincs idegesítõ arab kommentár és folyamatos a kép.

ott is kisablakban?
acm689
bwinen megy, a többi nekem nem mûködik már :S

koszi a tippeket, forza
acm689
ITT elvileg menni fog.

Parma-Milan: Hivatalos kezdõcsapatok:

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello

PARMA: Mirante; Zenoni, Paci, Zaccardo, Lucarelli; Valiani, Morrone, Galloppa; Jimenez; Crespo, Biabiany
acm689
Egyébként nem is baj, hogy most 1idõben van az Inter meccse, talán nincs akkora teher a srácokon, hogy jajj az Inter nyert, nekünk is nyerni kell.

banok
bet365.com

https://www.facebook.com/ferfiklubb/