• Davidke007
    Ibrahimovic: "Tizenegyen vagyunk a pályán"

A Rossoneri új közönségkedvence tőle szokatlanul udvariasan fogalmazott a szombat esti győztes meccs után. A Milan hazai pályán 1-0-ra győzött a Genoa ellen a svéd center szemfüles góljával.

Ez volt Ibrahimovic negyedik gólja 5. mérkőzésén a piros-feketék mezében, és a csapattársak, a klubvezetők illetve a szurkolók is agyondícsérték a csatárt.

Ibrahimovic ezek után azonban - ismerve a személyiségét kissé meglepő módon - nem magát, hanem a csapatot fényezte...

"Ez egy fontos meccs volt, de mindenki jól dolgozott A dolgok könnyűnek tűnhetnek, ám egyre nehezebb nyerni. Nagyon fáradt vagyok, de néha fel kell áldoznod magad a csapatért." -nyilatkozta Ibra a Sky Sport Italia-nak.

"A Milan eredményessége nem csak rajtam múlik. Tizenegyen vagyunk a pályán, a csapatmunkán múlik minden. Már a következő meccsen jár az agyunk, miután túlvagyunk ezen a csöppet sem könnyű győzelmen."

"Inter? Csak magunkra koncentrálunk, a többi csapat engem nem nagyon izgat. Ha elég keményen dolgozunk, oda fogunk érni az első helyre."

A Rossoneri két pontra felzárkózott a tegnap Romában betliző Inter mögé, ám kedden már európai színtéren, méghozzá Amszterdamban az Ajax otthonában vár egy nehéz kiruccanás Massimilliano Allegri csapatára.