• szucsy89
    Allegri nyilatkozata a tegnapi meccs után:

<<Csalódottak vagyunk, ami érthető, amikor veszítesz. Keserűek vagyunk, de azt hiszem a legjobb dolog, amit most tehetünk, hogy előre nézünk. Nem bátortalanodtunk el, sőt, azonnal reagáltunk.
    Támadásban és védekezésben is elhibáztunk néhány dolgot. Túl sok hibát vétettünk védekezésben, nem tudtuk elég jól megakadályozni az ellenfelek megindulásait. Ahol hibáztunk, gólt kaptunk. Ismétlem, bizonyos dolgokat nem a legjobb módon hajtottunk végre mind támadásban, mind főleg védekezésben.
    Nem kezdtünk rosszul, volt néhány kecsegtető lehetőségünk. De tudtuk, hogy ők nagyon jók a megindulásokban, és éppen az ilyenekből kaptunk két gólt. Hozzásegítettük őket azokhoz a dolgokhoz, amelyeket a legjobban tudnak csinálni. Thiago Silva? Holnap meglátjuk, most várunk...
    Ez a vereség jót fog tenni nekünk, mert a meccsek megnyeréséhez áldozatvállalás is szükséges. Ha nem játszunk csapatként, nem fogunk nyerni semmi fontosat.>>

Thiago Silva:

<<Az első félidő végén egy felugrás után fájdalmat éreztem a jobb lábam hajlító izmában, így inkább lejöttem, mert szerda este egy nagyon fontos meccs vár ránk. Egy kicsit aggódom, mert régóta nem éreztem már hasonló fájdalmat. Beszéltem az orvossal, holnap felmérjük az állapotomat, de ő azt mondta nekem, hogy a részletes eredményre hétfőig kell várni. Remélem, hogy játszhatok az Auxerre ellen, de előbb jól fel kell mérni az állapotomat az orvosi csapattal. Mindenesetre bizakódó vagyok a BL meccsel kapcsolatban.
    A meccsről annyit mondhatok, hogy kicsit túl nagy nyugalommal mentünk ki a pályára. A győzelemhez szükséges, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Ezen az estén a Cesena ellen az első 5 perc folyamán túlságosan nyugodtak voltunk, szerdán másféle módon kell kimennünk a pályára. Kár...csalódott vagyok, mert ez egy szép este lehetett volna. Nem adtak meg két gólt Patonak, és Ibra kihagyott egy tizenegyest, amely általában nem szokott neki gondot okozni. Reméljük, hogy a szerda este egy szép este lesz, ellentétben a maival.>>

acmilan.com