36663
  • LasCar16
    semmi magyarázat nem volt még
  • Nuno88
    A görög miért maradt ki? Azért mert szombaton szar volt?
  • acm689
    Papa? :O
  • Redbull756
    A holnapi Auxerre elleni keret:

Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Sérültek: Thiago Silva, Flamini.

Nem jelöltek : Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos.
  • Davidke007
    AC Milan: a klub aranylabdás legendája a védőket hiányolja

Gianni Rivera, az olasz futball egyik legendás játékosa úgy véli, az AC Milannak „jó szolgálatot tenne egy-két védő".

„Hogy Ibrahimovic és Robinho érkezése bajnoki címet eredményez-e a Milannak, nem tudom. Az idény éppen csak elkezdődött, de talán néhány védő jót tenne, azzal együtt is, hogy az emberek hajlamosak azt gondolni, a győzelemhez elég, ha vannak csatárok" – nyilatkozta kedden Rivera.

A klub Zlatan Ibrahimovicot erre az idényre kölcsönvette az FC Barcelonától, majd a tervek szerint 24 millió euróért le is szerződteti, míg a brazil Robinhóért 18 milliót fizetett a Manchester Citynek a nyári átigazolási időszak hajrájában.

A 67 éves aranylabdás (1969), Európa-bajnok (1968) játékos pályafutása döntő részében a Milanban futballozott. A válogatottban 60 alkalommal lépett pályára, s négy világbajnokságon vett részt.

forrás: nso
  • Sojka5
    AC Milan: Thiago Silva valószínűleg kihagyja az Auxerre elleni BL-meccset

Valószínűleg nem léphet pályára az Auxerre elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Thiago Silva, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil védője.

Thiago Silva a Cesena ellen elveszített olasz bajnokin szenvedett vádlisérülést, valószínűleg Daniele Bonera helyettesíti a BL-ben. Jó hír a milánói piros-feketéknek, hogy Alessandro Nesta minden bizonnyal teljesen felépül a francia csapat elleni találkozóra. Az orvosi stáb még vizsgálja, hogy bevethető-e Kevin-Prince Boateng és Clarence Seedorf.

Princenek mi baja? Megint serulten kaptunk vissza valakit a valogatottbol? nagyon jo...
  • acm689
    Flamini és Papa mintha ikertesók lennének, ezen a fotón, nem? :DD
  • Redbull756
    Ma készült hivatalos csapatfénykép Milanelloban:

• LasCar16
    "Congratulations to Cesena, they had two chances and scored." Zlatan
  • acm689
    szerintem is. nekem is volt (meg van is, csak már nem frissítem) egy honlapom, ahová saját fordításokat töltöttem fel, és sokan másolták forrás nélkül. én is nagyon mérges voltam.
    nem áll semmiből, és sokat jelent a fordítónak, ha tudják, hogy az ő munkája.
    visszatérve a Milanra, szerdán játszunk a franciák ellen?
  • szucsy89
    Ibrahimovic: ‘We can still win everything’
  • Nuno88
    Igaza van. Más dolgozik vele hogy lefordítsa, én se mindig tüntetem fel de igyekszem innentől.
  • szucsy89
    Ha neked ez ilyen nagy probléma akkor jelöljük..
  • beatbandit
    forrásként jelöljük már meg a sport-video.hu-t is, mert gondolom ez nem a te fordításod, és azt is gondolom, hogy az acmilan.com-on nem magyarul jelennek meg a hírek... ;)
  • szucsy89
    Allegri nyilatkozata a tegnapi meccs után:

<<Csalódottak vagyunk, ami érthető, amikor veszítesz. Keserűek vagyunk, de azt hiszem a legjobb dolog, amit most tehetünk, hogy előre nézünk. Nem bátortalanodtunk el, sőt, azonnal reagáltunk.
    Támadásban és védekezésben is elhibáztunk néhány dolgot. Túl sok hibát vétettünk védekezésben, nem tudtuk elég jól megakadályozni az ellenfelek megindulásait. Ahol hibáztunk, gólt kaptunk. Ismétlem, bizonyos dolgokat nem a legjobb módon hajtottunk végre mind támadásban, mind főleg védekezésben.
    Nem kezdtünk rosszul, volt néhány kecsegtető lehetőségünk. De tudtuk, hogy ők nagyon jók a megindulásokban, és éppen az ilyenekből kaptunk két gólt. Hozzásegítettük őket azokhoz a dolgokhoz, amelyeket a legjobban tudnak csinálni. Thiago Silva? Holnap meglátjuk, most várunk...
    Ez a vereség jót fog tenni nekünk, mert a meccsek megnyeréséhez áldozatvállalás is szükséges. Ha nem játszunk csapatként, nem fogunk nyerni semmi fontosat.>>

Thiago Silva:

<<Az első félidő végén egy felugrás után fájdalmat éreztem a jobb lábam hajlító izmában, így inkább lejöttem, mert szerda este egy nagyon fontos meccs vár ránk. Egy kicsit aggódom, mert régóta nem éreztem már hasonló fájdalmat. Beszéltem az orvossal, holnap felmérjük az állapotomat, de ő azt mondta nekem, hogy a részletes eredményre hétfőig kell várni. Remélem, hogy játszhatok az Auxerre ellen, de előbb jól fel kell mérni az állapotomat az orvosi csapattal. Mindenesetre bizakódó vagyok a BL meccsel kapcsolatban.
    A meccsről annyit mondhatok, hogy kicsit túl nagy nyugalommal mentünk ki a pályára. A győzelemhez szükséges, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Ezen az estén a Cesena ellen az első 5 perc folyamán túlságosan nyugodtak voltunk, szerdán másféle módon kell kimennünk a pályára. Kár...csalódott vagyok, mert ez egy szép este lehetett volna. Nem adtak meg két gólt Patonak, és Ibra kihagyott egy tizenegyest, amely általában nem szokott neki gondot okozni. Reméljük, hogy a szerda este egy szép este lesz, ellentétben a maival.>>

acmilan.com
  • paly90
    ha nem csapatként játszunk,nem nyerünk
  • Makmarci
    azaz?
  • Nuno88
    A legfontosabb ami Allegri nyilatkozatából kiszedhető:

If we don’t play as a team, we won’t win.’
  • paly90
    nem igazán örülök a vereségnek,de nincs tragédia,menni kell,csinálni kell és jó lesz ez
  • LasCar16
    legalább felébredünk, össze kell még érni ennek a csapatnak, Rino-Szundi-Ambro kpálya nem jó, ez ma beigazolódott,Antonini-t is el kellene felejteni... elől semmi nem jött össze, ez egy ilyen meccs volt, időben jött a pofon, szerdán lehet javítani.
  • forza milan
    hát szerintem ez a forduló nyugodtan lezajlódhatott vna április 1.jén...azé van egy fradimeccsünk is a barcán kívül,a Colosseum is izzik,meg a malmok is jobban pörögnek,egykis kitekintőt mindenki tehet minden bajnokságban...szerintem a Szerencsejáték Rt. nagyon jóljárt ma...tippmix gyilok
  • paj01
    jaja..barcat is megprogettek a kámp nuuban:D valami herkules fc:D ez egy ilyen nap
  • Nuno88
    Nyugi ezt én is hallgatom majd a héten :D
  • forza milan
    Basszzzz....Jórég nemírtam ide pedig a szívem a Milané 8 év óta...összefogjuk magunkat szedni,van tőlünk most sokkal nagyobb gond is,aki a mai fordulókat nézi,ráis jön,akármelyik országba belenézel,mindenhol alázott valami Mezei Fc...az egyetlen gond h a közösség ahová járok,1 évtizedig ezzel fog basztatni...vá a nagy igazolások...vááá
  • Nuno88
    Azért ne ájuljatok már el Robinhotól. Hajtott de semmi több, látszik h tudja nincs bérelt helye. Ibrával elégedett voltam, bár a tizit illett volna belőni. Pato is küzdött akart, de néha nem tud szabadulni a labdától. remélem Silvának nincs komolyabb baja. A középpálya meg nulla volt ez nem is vitás. Ambrosini egy hentes, Pirlo még mindig álmos nagyon, Gattuso meg nem megoldás. Ezt kellene már meglátnia valakinek!
  • szucsy89
    Hát jah...ezt a középpályát el kell felejteni, Dinhonak az elején nem jött össze 2-3 csel, utána elment a kedve az egésztől, én hamarabb lehoztam volna, Robinho meglepő módon amilyen rövid ideje van itt, olyan jól játszott, talán csak őt tudom pozitív oldalon kiemelni...egy Flamini-Pirlo-Boateng középpályát ki kéne próbálni...

Most szinte mindenki támadott, alap esetben ez nem is lett volna baj, egy most feljutó Cesena ellen, akit le tudunk védekezni kevesebb emberrel is...na de ki gondolta volna hogy ilyen masszív ez a csapat, biztos vagyok benne, hogy meg fognak még verni több nagycsapatot is...Ibra trükközgetett, valamint próbált passzolni de nagyrészt elakadtak a passzai + a 11es amit kihagyott, ennél jóval több kell, Patonak bejöttek nagyrészt a cselei, volt 1-2 lövése de semmi extra, Gattuso védekezett meg szervezte a játékot (WTF??), ezt nagyon gyorsan el kell felejteni, Pirlo átlagos volt Ambroval együtt, védelem meg gyenge volt nagyon...

Nem kell temetni semmit, menni kell tovább, ha az új igazolások beilleszkednek + Allegri kitalálja hogy miként tudunk a leghatékonyabban játszani velük, akkor szerintem nem lesz gond.

Na good night.
  • paj01
    Ejj de nagy pofon volt ez:D Geci (jo) csapat ez a cesena... sztem ment a szovegeles ahogy illik. Dinnyo nem szokott pofozkodni, idegesek voltak a fiuk vagy nem tom. Pedig tenlyeg nem jatszott rosszul a csapat volt akaras meg elkepzeles is. A vedelembe nagyon belelett sporolva. Alabecsulte allegri ezt a csapatot valszeg. Meg gondolom o is arra szamitott h ilyen tamadoszekcio csak osszekapar minimum 1 golt. Meglepetes ez a kis csapat, kikell meg ismerni oket, sokakat megszivatnak meg ezek.
    Gatta jatszatasa tenlyeg fura. 0-2 nel tenlyeg palyara kuldhette volna allegri a f4-t. Sztem dinnyo idegekkel nem birta azert hozta le...nehezen viseli a fiu ha nem ficankolhat:D Azt is szar volt nezni h ilyen sok millio kihagyja a tizit:D Ez egy ilyen este volt majd megtoroljak a visszavagon:) azert nem kell meg sirva fakadni.
  • Nuno88
    Gyorsan visszaestünk a földre...
  • szucsy89
    Hát nem ilyen eredményre számítottam
  • acm689
    Patonak ma semmi sem jön össze, mint ahogy Gattusonak és Sokratisnak sem. Ibráról nem is beszélve :S
    Robinhot viszont dicséret illeti, szépen védekezik...
  • szucsy89
    Ez a 11es jellemezte az egész meccset...nem jön össze semmi.
  • DeerHunter01
    nem lesznek szép emlékei Ibranak az első meccséről.
  • Davidke007
    ezt nem hiszem el.... a 11es nem hoz szerencsét :@
  • DONGUBA
    na a nagyorru kihagyta
  • shad0w
    hajaj... ma büntetőből sem...
  • Palinko
    már a 3. edző aki nem tud mit kitalálni a védekező - kontrázó csapatokra, egyszerűen ha elveszik a játékteret nem kezdenek rövid passzokkal játszani inkább félpályáról beívelik 16 osba, nem értem. védelemnek meg mintha 3 másodperc lenne a reakcióideje úgy elmaradnak.
  • DONGUBA
    kiba lassu a kozeppalya
  • Nuno88
    kéz volt
  • shad0w
    lemaradtam, ez a gól miért volt érvénytelen? les nem volt sztem, kéz talán? mit intettek be?
  • LasCar16