A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint ahogy sztem egyáltalán nem elképzelhetetlen, h Nesta és Pato is pályán lesz, még ha nem is végig. legalábbis remélem :/
don't give a fuck
A Milan részérõl a vezetõedzõ Leonardo, és a csapatkapitány Massimo Ambrosini vett részt a ma esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ elõtti sajtótájékoztatón. A Manchester United 3-2-es elõnnyel a markában az Old Traffordon várja a Rossonerit, melybõl két kulcsember, Alexandre Pato, és Sandro Nesta is hiányozni fog a legújabb hírek szerint. Mindazonáltal 'Leo' és 'Ambro' nyilatkozata is önbizalomról, és hatalmas gyõzni akarásról tesz tanúbizonyságot.
Leonardo: "Az önbizalmam az esti meccs elõtt a múltkori, San Siróban lejátszott találkozónkból jön. Nem hiszem, hogy a Manchester sok mindenen fog változtatni az odavágóhoz képest."
"Nem könnyû felkészülni az ilyen meccsekre. Rengeteg alternatívánk van az egyes posztokra, így ezt kiaknázva megpróbáljuk a lehetõ legjobb eredményt elérni."
"Nem vagyunk bosszúsak az elsõ meccs miatt. Muszáj megkülönböztetni az erõs érzelmeket, és a logikát. Szeretnénk a 2007-es meccsünket megismételni, amikor 3-0-ra gyõzött a Milan, igaz, hazai pályán. Azt a gyõzelmet sokan a 'tökéletes mérkõzésnek' nevezték."
"Ronaldinho számára épp olyan fontos lesz a találkozó, mint bárki másnak. A Manchester ellen mindenki elõtt hatalmas lehetõségek nyílnak, és nem csak egy játékos elõtt."
"Rooney alappillére a Manchester játékának. Cristiano Ronaldo távozása után épp egy olyan játékosra volt szükségük, mint Rooney. Tudom, hogy játszani fog, hiába a pletykák az ellenkezõjérõl."
"Beckham jelenléte - a pályán belül, vagy kívül - mindig fontos. Azzal is tisztában vagyok, hogy az Old Traffordon egy ikonnak számít."
Ambrosini: "Nyugodtak, de teljesen koncentráltak vagyunk a meccs elõtt. Az elsõ meccs után tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és azt is, hogy mire kell képesnek lennünk. Tudatában vagyunk annak, hogy ez egy igazi csata lesz a pályán, és az efféle ütközetekbõl bármikor gyõztesen jöhetünk ki."
"A Manchester elleni meccs a legösztönzõbb mérkõzés, amióta elkezdtem az itteni karrierem."
"Rooney? Tisztában vagyok a képességeivel, ez az odavágón is kiderült. Õ egy érett, állhatatos játékos, és az olasz sajtó ezt bizonyítja is. Rengeteget fejlõdött, és kétségtelenül a világ egyik legjobbja."
Pato nem játszhat, és Nesta is megsérült!
Órákkal a sorsdöntõ Manchester United-Milan Bajnokok Ligája találkozó elõtt hatalmas veszteségek érték az egyébként is nehéz helyzetbõl induló Rossonerit. Adriano Galliani szerint Pato játéka több, mint valószínûtlen. "Nem hiszem, hogy sikerül összedrótozni Patót, így Borriello és Huntelaar kezd Ronaldinho mellett a támadósorban." -mondta a Milan vezérigazgatója a Sky Sport 24-nek. A legfrisebb hírek is nagy fejfájást okozhatnak a piros-feketék szurkolóinak, hiszen a Sky Sport Italia információi szerint a csapat klasszis védõje, Alessandro Nesta térdízületi gondokkal küzd, így az õ játéka is igen kérdéses. Leonardo tehát nincs könnyû helyzetben a csapata összeállítását illetõen, és ne feledjük: a Milannak két góllal kell gyõznie az Old Traffordon.
Remelem beckham csere lessz es a jo oreg seedorf kezd:D
kene sarkazni megegyet gyorsan az elejen:D
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A hírt még egyik fél sem erõsítette meg hivatalosan.
Galliani bízik a Milan továbbjutásában, még akkor is ha a Milannak 3-2-es arányból kell megfordítania az eredményt.
"Majd meglátjuk mi történik..." -mosolygott a repülõtéren Galliani.
"Ezek a játékosok igazi legendák, és a focijuk nagyon klasszikus. A Roma elleni mérkõzésen jó teljesítményt mutattunk, azonban most egy Manchesterrel állunk szemben, és a továbbjutás csak akkor lehetséges ha a csapat irányítja a játékot, és kihasználja a helyzeteit."
#acm
Silvio Berlusconi: "A Manchester elleni meccsel kapcsolatban inkább nem százalékokban adom meg az esélyeket. Csak annyit mondok, hogy a Milan meg tudja csinálni, ha hiszünk a sikerben, mert senkitõl sem félünk. Még a Manchester Unitedtõl sem, akiknek viszont éppen az a feladatuk, hogy megijesszenek minket."
"A Milannak azt a játékot kell játszani, mint a 'nagy Milannak' . A folyamatos labdabirtoklás mellett mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, egészen a legutolsó másodpercig - a legkisebb megzavarodástól is mentesen."
"Ronaldinho lehet a kulcsember, hiszen õ a legmagasabb osztályú játékos, aki a varázslatával a javunkra tudja dönteni a meccseket. Jó lenne, ha minél elõrébb tudna játszani, hogy annál több gólt szerezzen."
"Az offenzív rendszer a Roma ellen szerintem mûködött, de nem akarok vitákat szítani. Nem igaz a hír, miszerint én javasoltam Leonardónak. Õ volt, aki - mint mindig - egyedül hozta meg a döntését. Nekem pedig úgy tûnik, hogy ez a támadóbb felfogás bevált."
Forrás: acmilan.com
#acm
#acm
Rooney ha serult az jo lenne. Akkor meginkabb hajlamos lesz vedekezni az MU es magara huzza a Milant. Ezt a 90. percet vegig kell hajtani, nem lesz ido tartalekolni.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Difensori: Abate, Antonini, Bonera Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta
Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Attaccanti: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Rooney sérült, az állapotáról nem tudok semmit de majd kiderül, Old Traffordon nyerni szinte lehetetlen, de a Bayernt is több mint 60 ezer szurkoló bíztatta 2007ben, mégis lõttünk nekik kettõt, és a többi már ismert :) ha ismét sikerülne ez a bravúr akkor az hatalmas löketet adna a csapatnak, mindenesetre remélem az év meccse lesz szerdán, persze a mi ünneplésünkkel a végén
#acm
Futballrajongó vagy. Milan, Inter, Juve vagy Roma?
F. A.: "A Milannal nõttem fel, ami a rémálma volt a csapatomnak, a Real Madridnak. Ez az, amiért igazán tisztelem õket."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco