• LasCar16
    4-2-3-1

Sokratis - Nesta - Silva - Zambrotta - Boateng - Flamini - Pato - Robinho - Dinho - Ibra.

én egy ilyen felállást próbálnék ki, szerintem ha a támadónégyesünk összeáll, akkor megoldják elől a játékot, középpályára meg két szűrő kellene, akik futni is tudnak( See,Pirlo,Ambro,Rino) így lehetne csere.. és később csereként bejöhetnének, See-ben nincs 90 perc, és lendület, Pirlo a Bologna ellen jól tolta, de én padoztatnám, megnézném hogy így nélküle ilyen felállásban mire megy a csapat, védekezni nem tud, max irányítani de azt sem azon a szinten mint régen, bár lehet h ő is meg tud újulni, de majd Allegri megoldja

Massimiliano Allegri, a piros-feketék vezetőedzője elképzelhetőnek tartja, hogy egyszerre lépjen pályára Pato, Ronaldinho, Ibrahimovic és Robinho.

Ugyanakkor Allegri egy 3 csatáros alapjátékot játszatna, ami azt jelenti a csatársorba valaki nem férne be... A 43 éves vezetőedző szerint mégsem lehetetlen hogy mind a 4 klasszis kezdőként kapjon helyet: "Négy sztár együtt? Bizonyos esetekben lehetséges, de meg kell találnunk a helyes ütemet " -mondta Allegri.

Időközben Zlatan Ibrahimovic elmondta, szeretne mindent megnyerni a Milannal. "A Milan egy világklasszis csapat, hiszem hogy van olyan szinten mint a Barcelona." -mondta a svéd klasszis. "Én egy bajnok vagyok, és szeretnék mindent megnyerni. Korábban az Interrel már megtettem ezt, most a Milannal is szeretném" - fejezte be Ibrahimovic.