A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
don't give a fuck
Néha bocs de komolyan nevetek amiket írsz, ne haragudj 😄
Carlo: 3 BL döntõ - 2 megnyert, 1 Scudetto, 1 Olasz kupa, 1 Olasz szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 1 Klub VB =)
Leo: ---
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
9 év alatt 2 edzõnk volt 😄
...abból a második még mindig az!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kapusok: Abbiati, Dida, Roma
Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva
Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo
Csatárok: Adiyiah (40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
Sérültek: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.
Am én Gourcuffot nem engedtem volna el és akk most enm lenne iylen problémánk....
A Palermo elnöke szerint a Milan hiába is szeretné megszerezni tõlük Javier Pastorét, esélye sincs erre.
Az argentin játékos tavaly érkezett az Huracántól a szicíliai klubhoz, ahol hamar a szurkolók kedvence lett. A Milannál állítólag benne látják a tavaly a Real Madridhoz távozó Kaká utódját.
„Ariedo Braida (a Milan sportigazgatója – a szerk.) minden hétfõn felhív, mivel nagy csodálója Pastorénak, és szeretné megszerezni – nyilatkozta a Palermo elsõ embere, Maurizio Zamparini a tuttopalermo.net-nek. – De még ha maga Braida kér majd erre a nyáron, akkor sem adjuk el Pastorét."
A héten korábban arról is cikkeztek Olaszországban, hogy az Inter is érdeklõdik az argentin után, ám a 20 éves labdarúgó ügynökének szavai egybevágtak Zampariniéval.
„Nem hagyja el Palermót" – zárta rövidre a témát Marcelo Simonian.
nso.hu
én örülnék neki ha jönne szerintem nagyon jó játékos
'Cesarone' sajnálja az elmulasztott lehetõségeket, de osztozik leonardo optimizmusában.
A korábbi Milan edzõ Cesare Maldini hiszi, az olasz óriások a 3-2-es vereség ellenére képesek tovább jutni a március 10.-i nyolcaddöntõ visszavágóján.
Az álom kezdés ellenére kedden a San Siroban Ronaldinho erõfeszítései kudarcba fulladtak és nagy árat fizettek a védelmi hibákért.
"A Milan jól játszott az elsõ félidõben, Huntelaarnak két lehetõsége is volt a 2-0-ás vezetéshez."
"Tényleg nem tudom, hogy a Manchester teljesítménye hasonló lett e volna, ha 2-0-val mennek le."
"De az angol csapat a második félidõben sokkal jobban boldogult köszönhetõen néhány taktikai elrendezésnek."
"Ferguson nagyon jól teljesítette a házi feladatát, de ha a Milan megszerezte volna a második találatát persze egy egész más játékot látunk."
Viszont, Leonardo kitart amellett, hogy Angliába nem feltartott kezekkel mennek és küzdeni fognak, Maldini hozzátette végezetül: "Ha Leo optimista, akkor én ugyanúgy."
A hírekkel összetûzésben, Oguchi Onyewu ma már edzett, igaz csak könnyítve az USA válogatottal, pénteken már teljes edzsét folytat, igaz, még marad Kaliforniában és folytatják a rehabilitációját. A keret pihen, majd szembe fog nézni szerdán El Salvador csapatával Floridában.
Amint teljesen egészséges, a 27 éves játékos újra csatlakozik a Milanhoz.
ez kurva jó hír számomra 😊
Az Il Riformista címû lap szerint Adriano Galliani távozhat a Milantól, és a Juventus labdarúgócsapatához szerzõdhet.
A lap szerint az ügyvezetõ távozása amiatt lehet esedékes, mert megromlott a viszonya Silvio Berlusconival, akivel már 1986 óta dolgoznak együtt a csapatnál.
Hirdetés
Galliani rengeteg kritikát kapott Berlusconitól Mancini szerzõdtetése miatt. A miniszterelnök szerint a brazil futballista teljesen felesleges a Milan számára, inkább támadót vagy védõket kellett volna a csapathoz csábítani.
Az Il Riformista szerint Galliani a Juventusnál köthet ki. A torinóiak a vezetõségben változtatásokat szeretnének a mostani gyenge szezon miatt.
nso.hu
hát nagyon kacsa gyanús
#acm
de a Unitedet hazai pályán megverni nagyon nehéz (szinte lehetetlen), pláne 2 góllal. kiváncsian várom a visszavágót, nekem eléggé tetszett a tegnapi meccs, pedig ez egyáltalán nem jellemzõ milan meccsekre mostanság 😊 !
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ami hiba volt az becks eroltetese.. eleg kevesett tett hozza a jatekhoz. Tuti nem lesz kezdo a visszavagon!
See odarakta magat😊 Visszavagon hunter helyett bori es becks helyett seedorf lesz.
A masik oldalon meg kar volt lecserelni nanit😄 sokat segitett mig palyan volt😊
Girnyo nagyot jatszott es ugy egyaltalan... mindenki azert igyekezett... a 2. gol mondjuk egyertelmuen a kozepso vedoké.
ha visszavagon sikerulne a bravur akkor azt mondom bl t nyerhet a milan! Ha meg nem akkor amugy sem jutna messzire.
Ennel rosszabb ne legyen a visszavago!
Egyebkent h van ez? ha mondjuk 1-0ra nyerne a milan a trafford-on akkor MU a nyero mert idegenben tobb golt szerzett?
Csak akkor van hosszabitas meg 11es ha 3-2 re nyerne ott a milan?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
40. percben már szívtam a fogam, hogy Ronaldinho ne támadj le, mert el fogsz fáradni... 😊
Úgy láttam, hogy Antonini kiválásával lett egy nagy törés a csapatban, a bekapott gól az csak picit fogta meg õket.
1-1nél még azt mondtam havernak, hogy bármi legyen, még ha ki is kap a Milán, akkor is óriásit játszott, és ezért nagy ez a club ("bajnokaink vannak"😄D). Persze azért jobb lett volna nyerni, de látszott az erõnléti különbség a két klub és két bajnokság között.

Sajnos azért nem könnyû a helyzet.. De nem reménytelen.
FORZA MILAN!!!
Forza Milan!!
csak most gondolták nem 1 meccs lesz külön, hanem még 3, hogy kettébontsák
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló