A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kevesebb angoltudásúak kedvéért:

Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni

Leonardo felajánlotta lemondását, ha a Milan elnöke Silvio Berlusconi elégedetlen a munkájával. "Ha akarja, félre fogok lépni."

"A mi egyetértésünk nagyon tiszta."

"A tervezetteket lefektettük és nincsenek problémáim. Ha az elnök akarja, félre fogok lépni. Minden szóra igényt tartok."

"Tizenhárom éve vagyok egyik vagy másik szerepkörbe, tehát nem lenne problémám a szerzõdés felbontásával."

"Rendben kell elõrehaladni, legfontosabb dolog, amire szükségem van: nyugalom. Jelenleg csak a csapatra fókuszálok."

"Nyugodt maradok, bár tudom ezek a pletykák nem tesznek valami jót a csapatnak. Nem okoz bajt bárkinek is, mivel egy érett csapat játékosairól van szó, de jobban szeretném elkerülni a dolgot valahogy."

"Ki kell állnunk ezekért a fiúkért. Rendkívüli focit produkáltak hosszú ideje."

"Igazság szerint elmondanám, jobban játszottunk a United ellen, mint mostanában. Sajnálatos módon kikaptunk, de azt hiszem ezeket a mérkõzéseket kellene kielemezni logikusan."

"A keddi vereségtõl, valójában sokkal jobban meg vagyok gyõzõdve képességeinkrõl."
shad0w
egyébként én sem küldeném, el. az viszont szerintem hiba volt, h csak így bedobták a mélyvízbe, az meg pláne, h most ennyi idõ után már szapulva van, mert nem igazán megy a csapatnak. CA után inkább Leo mellé/fölé kellett volna hozni egy tapasztalt, rutinos edzõt, akivel kb egymást kiegészítve vezethették volna a csapatot, Leo tudott volna mit tanulni tõle, és nem egybõl az õ hátán csattant volna az ostor, ha nem megy. most ezt meglépni már nem lehet, nem hiszem, h hajlandó lenne háttérbe vonulni, miután így rivaldafénybe került. ha már így alakult akkor ki kéne állni mellette, még ha most nem is megy túl jól a csapatnak. én kinézem belõle, h idõvel meg tudná oldani a feladatát.

don't give a fuck

Palinko
igaz megvoltak a kezdõ bakijai, de én még nem küldeném el, mert látok benne lehetõséget.
Nuno88
Tudom, de akkor sem lehet azt mondani hogy hasonló eredmények.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
na jó, Leo azért még egy éve sincs itt...

shad0w
most az edzõvel IS baj van. nyilván egy váltással nem fog megoldódni a csapat minden gondja. Leonak kb semmi tapasztalata nincs, lehet, h idõvel jó edzõ válik belõle, de pillanatnyilag láthatóan nem képes megfelelõen összerakni, motiválni a csapatot, és fontos pillanatokban sem mindig tud jól reagálni. több meccs kapcsán, több helyen leírták/elmondták, h Leo nem megfelelõ döntései is nagyban hozzájárultak az adott mérkõzések számunkra elõnytelen alakulásában. bár ezeket egy átlagos szurkoló is nagyon jól láthatja, általában...

don't give a fuck

Palinko
nyilván nem a pályafutásuk eredményére értettem, hanem hogy meccsrõl meccsre mit tudtak hozni. ancelottinál is botladoztak, néha megleptek minket, leonál is így van ez.
Nuno88
Azonos eredmények? 😄
Néha bocs de komolyan nevetek amiket írsz, ne haragudj 😄
Carlo: 3 BL döntõ - 2 megnyert, 1 Scudetto, 1 Olasz kupa, 1 Olasz szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 1 Klub VB =)
Leo: ---

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
ez így valóban nem tûnik soknak, de ha úgy nézzük hogy mióta vannak gondok a csapatnál, meg hogy egy profi edzõ, és egy kezdõ is kábé azonos eredményeket tud hozni, akkor már más a kép sztem.
Nuno88
Mit hanyadik? 😊
9 év alatt 2 edzõnk volt 😄
...abból a második még mindig az!

Palinko
hanyadik edzõnél fog rájönni hogy nem az edzõkkel van a baj?
Nuno88

acm689
az imént az Inter-Sampdoria meccsen Storari Eto'o lövését védte bravúrral. Már értem, miért adtuk kölcsön Storarit 😄 megérte 😊) Amúgy 0-0 a meccs, 2 Inter és 1 Samp játékost már kiállítottak.

Nuno88
Seedorfnak is mi baja lett?

WuFraZselic
a gólerõs csatárok elintézik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
csak én érzem kicsit szûknek a középpályát?

acm689
Mancini mennyi idõre dõlt ki?

Leonardo kijelölte 20 fõs keretét a holnapi, Bari elleni meccsre.

Kapusok: Abbiati, Dida, Roma

Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva

Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo

Csatárok: Adiyiah (40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho

Sérültek: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.
Hát igazad van Hernanes is jó lenne.Mondjuk Pastore fiatalabb.Nekem mindegy h kettõjük közül ki jön csak jöjjön vki mert a középpályára rá fér az erõsítés.
Am én Gourcuffot nem engedtem volna el és akk most enm lenne iylen problémánk....

Fabio Capello
debasszus... Amióta Kaká elment, azóta cikkeznek Hernanesrõl, miért nem õt? Minimum ugyanolyan kvalitású játékos, ugyanúgy nem EU-s, és vszeg elengednék, olcsóbban is, mint Pastorét...

Palermo: Hiába akarja, a Milan nem kapja meg Pastorét! – Zamparini
A Palermo elnöke szerint a Milan hiába is szeretné megszerezni tõlük Javier Pastorét, esélye sincs erre.

Az argentin játékos tavaly érkezett az Huracántól a szicíliai klubhoz, ahol hamar a szurkolók kedvence lett. A Milannál állítólag benne látják a tavaly a Real Madridhoz távozó Kaká utódját.

„Ariedo Braida (a Milan sportigazgatója – a szerk.) minden hétfõn felhív, mivel nagy csodálója Pastorénak, és szeretné megszerezni – nyilatkozta a Palermo elsõ embere, Maurizio Zamparini a tuttopalermo.net-nek. – De még ha maga Braida kér majd erre a nyáron, akkor sem adjuk el Pastorét."

A héten korábban arról is cikkeztek Olaszországban, hogy az Inter is érdeklõdik az argentin után, ám a 20 éves labdarúgó ügynökének szavai egybevágtak Zampariniéval.

„Nem hagyja el Palermót" – zárta rövidre a témát Marcelo Simonian.

nso.hu

én örülnék neki ha jönne szerintem nagyon jó játékos

Cesare Maldini: A Milan-MU párharc még nem lefutott

'Cesarone' sajnálja az elmulasztott lehetõségeket, de osztozik leonardo optimizmusában.

A korábbi Milan edzõ Cesare Maldini hiszi, az olasz óriások a 3-2-es vereség ellenére képesek tovább jutni a március 10.-i nyolcaddöntõ visszavágóján.

Az álom kezdés ellenére kedden a San Siroban Ronaldinho erõfeszítései kudarcba fulladtak és nagy árat fizettek a védelmi hibákért.

"A Milan jól játszott az elsõ félidõben, Huntelaarnak két lehetõsége is volt a 2-0-ás vezetéshez."

"Tényleg nem tudom, hogy a Manchester teljesítménye hasonló lett e volna, ha 2-0-val mennek le."

"De az angol csapat a második félidõben sokkal jobban boldogult köszönhetõen néhány taktikai elrendezésnek."

"Ferguson nagyon jól teljesítette a házi feladatát, de ha a Milan megszerezte volna a második találatát persze egy egész más játékot látunk."

Viszont, Leonardo kitart amellett, hogy Angliába nem feltartott kezekkel mennek és küzdeni fognak, Maldini hozzátette végezetül: "Ha Leo optimista, akkor én ugyanúgy."
Onyewu: Közel a visszatérés!

A hírekkel összetûzésben, Oguchi Onyewu ma már edzett, igaz csak könnyítve az USA válogatottal, pénteken már teljes edzsét folytat, igaz, még marad Kaliforniában és folytatják a rehabilitációját. A keret pihen, majd szembe fog nézni szerdán El Salvador csapatával Floridában.

Amint teljesen egészséges, a 27 éves játékos újra csatlakozik a Milanhoz.

ez kurva jó hír számomra 😊
acm689
hivatalosan cáfolta, hogy távozna

Palinko
nem hiszem hogy mancini lenne a fõ ok, hanem sztem galliani is megelégelte hogy berlu nem ad pénzt, nem tud rendesen dolgozni, hazudoznia kell a kopasznak és berlu hülyeségei miatt is tartani a hátát. hát ha kacsa is, eléggé megalapozott 😊
Milan: Galliani a Juventushoz távozhat - sajtóértesülés

Az Il Riformista címû lap szerint Adriano Galliani távozhat a Milantól, és a Juventus labdarúgócsapatához szerzõdhet.

A lap szerint az ügyvezetõ távozása amiatt lehet esedékes, mert megromlott a viszonya Silvio Berlusconival, akivel már 1986 óta dolgoznak együtt a csapatnál.
Hirdetés

Galliani rengeteg kritikát kapott Berlusconitól Mancini szerzõdtetése miatt. A miniszterelnök szerint a brazil futballista teljesen felesleges a Milan számára, inkább támadót vagy védõket kellett volna a csapathoz csábítani.

Az Il Riformista szerint Galliani a Juventusnál köthet ki. A torinóiak a vezetõségben változtatásokat szeretnének a mostani gyenge szezon miatt.

nso.hu

hát nagyon kacsa gyanús

Palinko
azért a 3. gól után én nem egy kifáradt csapatot láttam... csak nem értem a 2. félidõ elején mi volt akkor az a lazulás, nekik megfelelt volna az 1-2? :S
LasCar16
nem vagyok pesszimista, de kiestünk, Mu van olyan rutinos csapat h ezzel az elõnnyel továbbmenjen, megint az erõnléttel volt probléma, második félidõ elején kifáradt a kpályánk, és talán a belsõ védõink is, Bonera pozitív csalódás ennyi idõ után.. szép volt de precízebb volt a Mu elsõ játékrészben el kellett volna dönteni, de bízom a csodában, forza!

#acm

Hat nem tom..lehet h a vedekezesben segitett inkabb lathatatlan modon😊 Tamadasban statikus volt..mindig csak a visszapasszok. Nem ment bele semmi rizikoba cselezesbe, mondjuk nem is errol hires. Ha a szabadrugast bevagja gloriat kap, de a tegnapi formak alapjan azt mondom inkabb girnyonak kellett volna azt elloni vagy pirlonak. Visszavagon meg semmi sem lehetetlen. Ha buko akkor lehet takarozni h az mu t nem lehet ott elverni ha meg hozzak a meccset akkor meg hatalmas presztizs lenne😊

Palinko
jah becks tényleg nem sokat tett hozzá a játkhoz, meg is lepõdtem mikor lecseréléskor bemonták hogy 9 km-t szaladt 😄 félidõkor volt 6 km.
WuFraZselic
igen, így van

de a Unitedet hazai pályán megverni nagyon nehéz (szinte lehetetlen), pláne 2 góllal. kiváncsian várom a visszavágót, nekem eléggé tetszett a tegnapi meccs, pedig ez egyáltalán nem jellemzõ milan meccsekre mostanság 😊 !

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
igen
Nagy meccs volt, teljesen mas a bl es milan!
Ami hiba volt az becks eroltetese.. eleg kevesett tett hozza a jatekhoz. Tuti nem lesz kezdo a visszavagon!
See odarakta magat😊 Visszavagon hunter helyett bori es becks helyett seedorf lesz.
A masik oldalon meg kar volt lecserelni nanit😄 sokat segitett mig palyan volt😊
Girnyo nagyot jatszott es ugy egyaltalan... mindenki azert igyekezett... a 2. gol mondjuk egyertelmuen a kozepso vedoké.
ha visszavagon sikerulne a bravur akkor azt mondom bl t nyerhet a milan! Ha meg nem akkor amugy sem jutna messzire.
Ennel rosszabb ne legyen a visszavago!
Egyebkent h van ez? ha mondjuk 1-0ra nyerne a milan a trafford-on akkor MU a nyero mert idegenben tobb golt szerzett?
Csak akkor van hosszabitas meg 11es ha 3-2 re nyerne ott a milan?

DAFFANGER
Nagyon jó mecs volt remélem a visszvágón odaken a Milan a Mancsceszternek<#idiota>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

horpeti
Nagyon jó volt, meglepõdtem mennyire agilis, de az egész Milán jóval agilisebb volt az elsõ félidõben, mint a bajnokikon.

40. percben már szívtam a fogam, hogy Ronaldinho ne támadj le, mert el fogsz fáradni... 😊
Úgy láttam, hogy Antonini kiválásával lett egy nagy törés a csapatban, a bekapott gól az csak picit fogta meg õket.

1-1nél még azt mondtam havernak, hogy bármi legyen, még ha ki is kap a Milán, akkor is óriásit játszott, és ezért nagy ez a club ("bajnokaink vannak"😄D). Persze azért jobb lett volna nyerni, de látszott az erõnléti különbség a két klub és két bajnokság között.

Nuno88

Nuno88

Nuno88
Rnaldinho az elsõ játékrészben azért mutatta hogy ott van még a szeren, csak aztán elfáradt szegénykém...

horpeti
Óriási volt a meccs, ilyen a Milan , ha játszik.
Sajnos azért nem könnyû a helyzet.. De nem reménytelen.

Nuno88
Az elsõ félidõben vezethettünk volna 2:0 vagy 3:0-ra is erre 1:1-el fordultunk. Sajnos sztem itt ment el a meccs. Fergusson feltüzelte õket a félidõben, és kb az 55. perctõl közünk nem volt a játékhoz. Aztán megint a végére kezdtek el hajtani, mikor már 1:3 volt. See gólja szép volt, de utána még ott vol Pipponak, és Nestának is a helyzet. Nagyon nehéz meccs lesz a visszavágó, saját magunknak tettük nehézzé. A 3. gólnál Nesta és Silva nem tudom hol járt fejben, de h nem a San Siroban az biztos. Hát ilyen a foci...

FORZA MILAN!!!

Hát nem is tudom mit mondjak.Szerintem nem érdemeltünk vereséget egy kb 20-25 perces periódust leszámítva jobbak voltunk.Scholes gólja nagyon nagy mák volt, mondjuk mi se panaszkodhatunk ilyen téren(Ronaldinho gólja).Dinho sztem nagyon jól játszott, Beckhamet már hamarabb lecseréltem volna nem ment nek.Sztem az x reálisabb lett volna, Manchesterbe nagyon nehéz lesz de meg lehet csinálni.
Forza Milan!!

WuFraZselic
eddig is így volt (1 héttel késõbb játszott az egyik csapat, ha ilyen állt fenn)
csak most gondolták nem 1 meccs lesz külön, hanem még 3, hogy kettébontsák

Palinko
jaja egyetértünk.
acm689
jah, épp most nézem, h milyen 1 rendszer ez :S

szucsy89
igen, de szerencsénk sem volt, ez bosszant, 3-3nál más lenne az egész képe, úgy még lenne vmi esély...így is van de halovány
Rash87
Jövõhét.
Változtattak a jól megszokott dolgokon.

Glory, Glory Man. United!

acm689
hmm most valamit nem értek, az Inter mikor játszik a Chelsea ellen? 😮

Palinko
hát a végére volt hajtás azért nem nevezném kifulladásnak. de valami mindég nem mûködik, de legjobban még a befejezéssel van gondunk meg a védõknek "nincs szerencséjük" vagyis nem a legjobbak 😄 pedig Nesta egy név Silva is ha nem támadna egész szimpi lenne 😄 azért az ütõ áll meg bennem mikor silva ott van a szögletnél, ha lenne egy kontra gázos lenne a szitu simán.
Cabell
szerintem is, pofátlanság volt nem kapni mégegyet...😞😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

acm689
el kell fogadni, ennyit tud a jelenlegi keret. szerintem eldõlt a meccs, de még bármi megtörténhet Manchesterben