A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni
Leonardo felajánlotta lemondását, ha a Milan elnöke Silvio Berlusconi elégedetlen a munkájával. "Ha akarja, félre fogok lépni."
"A mi egyetértésünk nagyon tiszta."
"A tervezetteket lefektettük és nincsenek problémáim. Ha az elnök akarja, félre fogok lépni. Minden szóra igényt tartok."
"Tizenhárom éve vagyok egyik vagy másik szerepkörbe, tehát nem lenne problémám a szerzõdés felbontásával."
"Rendben kell elõrehaladni, legfontosabb dolog, amire szükségem van: nyugalom. Jelenleg csak a csapatra fókuszálok."
"Nyugodt maradok, bár tudom ezek a pletykák nem tesznek valami jót a csapatnak. Nem okoz bajt bárkinek is, mivel egy érett csapat játékosairól van szó, de jobban szeretném elkerülni a dolgot valahogy."
"Ki kell állnunk ezekért a fiúkért. Rendkívüli focit produkáltak hosszú ideje."
"Igazság szerint elmondanám, jobban játszottunk a United ellen, mint mostanában. Sajnálatos módon kikaptunk, de azt hiszem ezeket a mérkõzéseket kellene kielemezni logikusan."
"A keddi vereségtõl, valójában sokkal jobban meg vagyok gyõzõdve képességeinkrõl."
don't give a fuck
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
don't give a fuck
Néha bocs de komolyan nevetek amiket írsz, ne haragudj 😄
Carlo: 3 BL döntõ - 2 megnyert, 1 Scudetto, 1 Olasz kupa, 1 Olasz szuperkupa, 2 Európai Szuperkupa, 1 Klub VB =)
Leo: ---
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
9 év alatt 2 edzõnk volt 😄
...abból a második még mindig az!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kapusok: Abbiati, Dida, Roma
Hátvédek: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva
Középpályások: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo
Csatárok: Adiyiah (40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho
Sérültek: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.
Am én Gourcuffot nem engedtem volna el és akk most enm lenne iylen problémánk....
A Palermo elnöke szerint a Milan hiába is szeretné megszerezni tõlük Javier Pastorét, esélye sincs erre.
Az argentin játékos tavaly érkezett az Huracántól a szicíliai klubhoz, ahol hamar a szurkolók kedvence lett. A Milannál állítólag benne látják a tavaly a Real Madridhoz távozó Kaká utódját.
„Ariedo Braida (a Milan sportigazgatója – a szerk.) minden hétfõn felhív, mivel nagy csodálója Pastorénak, és szeretné megszerezni – nyilatkozta a Palermo elsõ embere, Maurizio Zamparini a tuttopalermo.net-nek. – De még ha maga Braida kér majd erre a nyáron, akkor sem adjuk el Pastorét."
A héten korábban arról is cikkeztek Olaszországban, hogy az Inter is érdeklõdik az argentin után, ám a 20 éves labdarúgó ügynökének szavai egybevágtak Zampariniéval.
„Nem hagyja el Palermót" – zárta rövidre a témát Marcelo Simonian.
nso.hu
én örülnék neki ha jönne szerintem nagyon jó játékos
'Cesarone' sajnálja az elmulasztott lehetõségeket, de osztozik leonardo optimizmusában.
A korábbi Milan edzõ Cesare Maldini hiszi, az olasz óriások a 3-2-es vereség ellenére képesek tovább jutni a március 10.-i nyolcaddöntõ visszavágóján.
Az álom kezdés ellenére kedden a San Siroban Ronaldinho erõfeszítései kudarcba fulladtak és nagy árat fizettek a védelmi hibákért.
"A Milan jól játszott az elsõ félidõben, Huntelaarnak két lehetõsége is volt a 2-0-ás vezetéshez."
"Tényleg nem tudom, hogy a Manchester teljesítménye hasonló lett e volna, ha 2-0-val mennek le."
"De az angol csapat a második félidõben sokkal jobban boldogult köszönhetõen néhány taktikai elrendezésnek."
"Ferguson nagyon jól teljesítette a házi feladatát, de ha a Milan megszerezte volna a második találatát persze egy egész más játékot látunk."
Viszont, Leonardo kitart amellett, hogy Angliába nem feltartott kezekkel mennek és küzdeni fognak, Maldini hozzátette végezetül: "Ha Leo optimista, akkor én ugyanúgy."
A hírekkel összetûzésben, Oguchi Onyewu ma már edzett, igaz csak könnyítve az USA válogatottal, pénteken már teljes edzsét folytat, igaz, még marad Kaliforniában és folytatják a rehabilitációját. A keret pihen, majd szembe fog nézni szerdán El Salvador csapatával Floridában.
Amint teljesen egészséges, a 27 éves játékos újra csatlakozik a Milanhoz.
ez kurva jó hír számomra 😊
Az Il Riformista címû lap szerint Adriano Galliani távozhat a Milantól, és a Juventus labdarúgócsapatához szerzõdhet.
A lap szerint az ügyvezetõ távozása amiatt lehet esedékes, mert megromlott a viszonya Silvio Berlusconival, akivel már 1986 óta dolgoznak együtt a csapatnál.
Hirdetés
Galliani rengeteg kritikát kapott Berlusconitól Mancini szerzõdtetése miatt. A miniszterelnök szerint a brazil futballista teljesen felesleges a Milan számára, inkább támadót vagy védõket kellett volna a csapathoz csábítani.
Az Il Riformista szerint Galliani a Juventusnál köthet ki. A torinóiak a vezetõségben változtatásokat szeretnének a mostani gyenge szezon miatt.
nso.hu
hát nagyon kacsa gyanús
#acm
de a Unitedet hazai pályán megverni nagyon nehéz (szinte lehetetlen), pláne 2 góllal. kiváncsian várom a visszavágót, nekem eléggé tetszett a tegnapi meccs, pedig ez egyáltalán nem jellemzõ milan meccsekre mostanság 😊 !
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ami hiba volt az becks eroltetese.. eleg kevesett tett hozza a jatekhoz. Tuti nem lesz kezdo a visszavagon!
See odarakta magat😊 Visszavagon hunter helyett bori es becks helyett seedorf lesz.
A masik oldalon meg kar volt lecserelni nanit😄 sokat segitett mig palyan volt😊
Girnyo nagyot jatszott es ugy egyaltalan... mindenki azert igyekezett... a 2. gol mondjuk egyertelmuen a kozepso vedoké.
ha visszavagon sikerulne a bravur akkor azt mondom bl t nyerhet a milan! Ha meg nem akkor amugy sem jutna messzire.
Ennel rosszabb ne legyen a visszavago!
Egyebkent h van ez? ha mondjuk 1-0ra nyerne a milan a trafford-on akkor MU a nyero mert idegenben tobb golt szerzett?
Csak akkor van hosszabitas meg 11es ha 3-2 re nyerne ott a milan?
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
40. percben már szívtam a fogam, hogy Ronaldinho ne támadj le, mert el fogsz fáradni... 😊
Úgy láttam, hogy Antonini kiválásával lett egy nagy törés a csapatban, a bekapott gól az csak picit fogta meg õket.
1-1nél még azt mondtam havernak, hogy bármi legyen, még ha ki is kap a Milán, akkor is óriásit játszott, és ezért nagy ez a club ("bajnokaink vannak"😄D). Persze azért jobb lett volna nyerni, de látszott az erõnléti különbség a két klub és két bajnokság között.

Sajnos azért nem könnyû a helyzet.. De nem reménytelen.
FORZA MILAN!!!
Forza Milan!!
csak most gondolták nem 1 meccs lesz külön, hanem még 3, hogy kettébontsák
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló