36663
  • paly90
    május végén is ilyen vicces kedvedben leszel?
  • limperatore
    robinho is elkezdett már drogozni sztem, olyanokat mondott :ASD:_ASD_:AS
  • szucsy89
    A Milan utolsó nyári igazolása, Robinho nyilatkozott a gazzettának.

--- A Messi, Villa, Pedro hármas a legjobb a világon. Három fenoménjuk van, de a Milan támadószekciója ugyanolyan erős. Az álmom egy Milan-Barca BL döntő. Jelen pillanatban ez a két csapat a legerősebb. A klub remekül igazolt. Papíron halálosak vagyunk. Papíron. Most a pályán kell megmutatnunk, hogy győztes csapat vagyunk. Nem lesz egyszerű dolog.

--- Együtt játszhat Ronaldinhoval, a nagy barátjával.

--- A Milannál otthon érzem magam. Olyan barátaim vannak itt, mint Dinho, Pato, Silva, és itt megtaláltam azt a focit, ami hozzám való. A pirosfekete csapatnak brazil vére van. Értik már miért vagyok boldog az átigazolásom miatt?

--- A probléma a konkurencia lehet.

--- Miért? Aki jobb formában lesz, az fog játszani. És talán képesek vagyunk együtt is játszani. Az edző fog dönteni. Egy csapat, amely győzni akar, mint a Milan is, annak bő kerettel kell rendelkeznie.

--- Ibra azt mondta: "Robinho fantasztikus."

--- Én pedig csak azt mondhatom, hogy Ibra egyike a világ 3 legjobb csatárának.

--- Real, Man.City, Milan: bejárta egész Európát.

--- A Realban nyertem. Ez egy fontos élmény volt számomra. A Cityről inkább nem beszélek. A Milannal visszafogok térni a legjobbak közé.

--- A Milan és a Real egy csoportba került a BL-ben.

--- Győzni szeretnék a Bernabeuban. Az egy varázslatos stadion. A Milan képes rá, hogy ez sikerüljön.

--- Talán egy Robinho góllal.

--- Nem a bosszú vezérel. Igyekszem új élményekkel gazdagodni a Milan mezében. Elég egy győzelem a Real ellen, nem fontos, hogy ki rúgja a gólt.

--- A Barcelona is érdeklődött ön iránt.

--- Régi történet. A Milannal néhány perc alatt megértettük egymást. Mindketten éhesek vagyunk a sikerre.

--- Mégiscsak az utolsó nap igazolták le.

--- A Milan és a City igyekezett tökéletesíteni a részleteket. Én már néhány nappal előtte a Milan játékosának éreztem magam.

--- Az első számú cél a scudetto?

--- Meg kell próbálnunk mindent megnyerni.

--- Kinek adná az aranylabdát?

--- Sok jelölt van. Én a Messi, Iniesta, Xavi hármast jelölném meg. Közülük képtelen vagyok egyet kiválasztani.

--- A Selecao-nál egy új ciklus kezdődött meg Mano Menezessel.

--- Rengeteg fiatal tehetségünk van. Lelkesedést érzek, és ez nagyon pozitív dolog. A fő célunk a brazíliai világbajnokság. Van még addig 4 év, de már tele vagyunk energiával.

--- Ön most milyen döntőre tippelne?

--- Jelen pillanatban egy Brazília-Spanyolország döntőt mondanék, de 4 év múlva ki tudja hány bajnok születik még? Az biztos, hogy Brazilíának minimum a döntőbe kell jutnia.

--- Mit üzenne a Milan szurkolóinak?

--- Sajnos még nem beszélek olaszul. Egy csöppnyi türelmet kérek a szurkolóltól. El fogom kezdeni a tanulást, és igyekezni fogok gyorsan elsajátítani a nyelvet, és olaszul fogom nekik elmondani az első üzenetemet. Azonban a "győzelem" egy univerzális szó. Egy dolog biztos: győzni jöttem a Milanba.
  • LasCar16
    San Marino ellen? wow.
  • szucsy89
    3
  • Nuno88
    Eladtuk Huntert egyből ütött kettőt a válogatottban.
  • karajjj
    mindkettő Pirlo szöglete után
  • Nuno88
    Észtország 1 - 2 Olaszország
    2. félidő - 64 '

Cassano és Bonucci
  • Nuno88
    Észtország 1 - 0 Olaszország
    1. félidő - 33'

• Nuno88
    Én is hang nélkül nézem úgyis, mert a szakkomentátorok annyit nem értenek hozzá mint anyám.
  • acm689
    akkor te leszel a kommentátor :D nekünk meg marad az olasz, arab, kínai,... stream :S
  • Nuno88
    Ma Észtország-Olaszország EB selejtező (20.30, Rai Uno). Az olaszok csapatkapitánya Pirlo lesz.
  • Nuno88
    Még jó h van Digi Sportom :D
  • bakkerman
    600 forint/meccs
  • Nuno88
    Legyen benne pár nagy játékos.
    Szerintem Maldini, Van Basten és Shevchenko :)
  • Redbull756
    Erre vmi ötlet?:)
  • LasCar16
    Kapják be, van másik sztrím, lehet hogy jó a minőség de a kommentátorok überelik a Sport Klubot is, nem nagy érvágás.
  • acm689
    tapsoljuk meg a Digit!

Megszűnt az élő adás a digisport.hu-n
    Szeptember elsejétől nincs ingyenes élő közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkőzéseket (BL, EL) lehet nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n.
  • Fabio Capello
    igen, lehet
  • acm689
    csapat nélküli játékosokat az átigazolási időszakon kívül is lehet igazolni? mert a rossoneriblog szerint Francois Clerc érkezhet a csapathoz
  • horpeti
    nem kölcsön, hanem örökbe. Ibra van kölcsön.
  • Sojka5
    most akkor robinho kolcson vagy nem?
    mert itt azt irja, h kolcson...
  • Davidke007
    Allegri nem is várta, hogy szerződtetik Robinhot

Massimiliano Allegri köszönetét fejezte ki a Milan elnökének, Silvio Berlusconinak Robinho leigazolásáért.

Allegrit meglepetésként érte a tény, hogy idén a brazil válogatott Robinhoval is számolhat csapatában és elégedetten köszönte meg Silvio Berlusconinak a remek igazolást.

A Rossoneri hatalmas transzfereket hajtott végre az utolsó pár napban, a hórihorgas svéd csatár, Ibrahimovic a Barcától, valamint a brazil válogatott játékszervező, Robinho is a klubhoz került kölcsönbe a Manchester Citytől.

Allegri érthetően elégedett az új igazolásokkal, még ő maga is elismerte, hogy Robinhora nem is számított.

"Nem vártam akkora erősítést, mint Robinho. Ő egyértelműen egy hatalmas kaliberű játékos." - nyilatkozta a Milan hivatalos csatornájának a vezetőedző.

"Egy csodálatos ajándékról beszélünk, akit Berlusconi úrnak köszönhetek, szeretnék ismét teljes szívemből újra köszönetet mondani neki. Nagyon boldog vagyok minden egyes érkező miatt."
  • Nuno88
    Én is megpróbálnám így csak az a baj h Pirlo biztos h nem fog kimaradni, mint ahogy a CSK Ambrosini sem.
  • DONGUBA
    kapus nem kell?:DDDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    4-2-3-1

Sokratis - Nesta - Silva - Zambrotta - Boateng - Flamini - Pato - Robinho - Dinho - Ibra.

én egy ilyen felállást próbálnék ki, szerintem ha a támadónégyesünk összeáll, akkor megoldják elől a játékot, középpályára meg két szűrő kellene, akik futni is tudnak( See,Pirlo,Ambro,Rino) így lehetne csere.. és később csereként bejöhetnének, See-ben nincs 90 perc, és lendület, Pirlo a Bologna ellen jól tolta, de én padoztatnám, megnézném hogy így nélküle ilyen felállásban mire megy a csapat, védekezni nem tud, max irányítani de azt sem azon a szinten mint régen, bár lehet h ő is meg tud újulni, de majd Allegri megoldja

Massimiliano Allegri, a piros-feketék vezetőedzője elképzelhetőnek tartja, hogy egyszerre lépjen pályára Pato, Ronaldinho, Ibrahimovic és Robinho.

Ugyanakkor Allegri egy 3 csatáros alapjátékot játszatna, ami azt jelenti a csatársorba valaki nem férne be... A 43 éves vezetőedző szerint mégsem lehetetlen hogy mind a 4 klasszis kezdőként kapjon helyet: "Négy sztár együtt? Bizonyos esetekben lehetséges, de meg kell találnunk a helyes ütemet " -mondta Allegri.

Időközben Zlatan Ibrahimovic elmondta, szeretne mindent megnyerni a Milannal. "A Milan egy világklasszis csapat, hiszem hogy van olyan szinten mint a Barcelona." -mondta a svéd klasszis. "Én egy bajnok vagyok, és szeretnék mindent megnyerni. Korábban az Interrel már megtettem ezt, most a Milannal is szeretném" - fejezte be Ibrahimovic.
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Nuno88
  • LasCar16
    én is egy flashben készítettre gondoltam, szerintem faszán nézne ki, így nem kellene annyi mindent egy képre zsúfolni, háttér esetleg?
  • Nuno88
    Las én eltudnék viselni egy flashben készített bannert is :)
    Redbull756 kollégának küldtem üzit hogy ha tud csináljon a topic tetejére is egy képet ami már sok focis topicban megfigyelhető.
  • LasCar16
    http://sportgeza.hu/futball/2010/09/02/ronaldinho_lefogyott/
  • Palinko
    sztem szponzor nem kell, max akkor ha fizetnek nekem hogy lessem :D
  • eZo
    :)

• LasCar16
    Elkezdhetnénk dobálni az ötleteket az új bannerral kapcsolatban, valamint ha bárkinek van ötlete pluszban hogy hogyan ,mivel lehetne még jobban feldobni a fórum hangulatát,dizájnját az ossza meg velünk.

kezdem én: Két képre gondoltam, az egyiken lehetne AC Milan felirat(ugyanez a font,ami a mostani bannerban van), plusz a legeredményesebb klub..blabla,plusz a címer valamint a megnyert kupák ezen felirat alatt( mint ami az acmilan.com-on van, csak ott mellette) és a scudettok száma, valamint pár fontosabb szponzor(Adidas,Fly Emirates,(Audi?)
    Tehát akkor címer baloldalt, AC Milan középen, legeredményesebb klub, kupák,scudetto szám alatta, és akkor a szponzorok ezen szöveg alá (Fly Emriates, Adidas monjuk) és habeférne jobb oldalra kicsiben: Berlu,kopasz,Allegri??

a második képen meg lehetnének a játékosok, és akkor ez a két kép váltakozna, szövegdoboz nekem oké, de ha erre is van ötlet akkor hajrá!

• LasCar16
    Alexandre Pato ma ünnepli 21. születésnapját, immár negyedik alkalommal a Milan játékosaként. Ez úton szeretnék boldog születésnapot kívánni neki, valamint jó egészséget és még rengeteg Milan mezben lejátszott mérkőzést. Isten éltesse!
  • LasCar16
    Robinho megígérte a Rossoneri szurkolóinak, hogy örömöt hoz magával a San Siróba, míg Adriano Galliani szerint a brazil klasszis és Ibra leigazolása Berlusconi ajándéka volt a szurkolók számára.

A milánói piros-feketék uralták az átigazolási szezon hajráját, miután két világszerte ismert klasszist szerződtettek a támadósorukba Zlatan Ibrahimovic, és Robinho személyében.

Az üzlet két áldozata Klaas-Jan Huntelaar, és Marco Borriello lett. Előbbi a Schalke játékosa lett végleg, míg Borriello opciós joggal a Romába került egy évre.

Robinho átigazolása ma lett hivatalos, a Milan 18 millió eurót fizetett a Premier League-ben szenvedő brazilért a Manchester Citynek. Robinho mintha újjászületett volna, olyan boldogan nyilatkozott a nap végén.

"A Milannak nagyszerű játékosai vannak, és tagadhatatlanul az egyik legnagyobb klub csodás történelemmel." -mondta Robinho a Milan hivatalos honlapjának.

"Reményeim szerint a csapattársaimmal hozzájárulok néhány újabb trófea megszerzéséhez. Kaká sokat beszélt a Milanról, és tudom, hogy az itt játszó brazilok segíteni fognak a beilleszkedésben. Sokat fogok dolgozni annak érdekében, hogy gondoskodjak a szurkolók öröméről..."

Robinho válogatottbeli kötelezettségei miatt Zlatan Ibrahimovichoz hasonlóan már el is utazott Milánóból, ám ha visszatérnek egyesülhet a nagy négyes Alexandre Patóval, és Ronaldinhóval kiegészülve.

"A Milannak egy ragyogó csapata van." -tájékoztatott Galliani örömittasan. "Ez a két igazolás csodálatos ajándék volt Berlusconi részéről a Rossoneri szurkolóinak."

"Évek óta nem láttam Berlusconit ennyire szeretni a Milant. Vasárnap Ibrahimovic odajött hozzám, és azt mondta, vegyem meg Robinhót is."

Forrás: football-italia.net, goal.com
  • LasCar16
    Azok a Milan játékosok, akik nem kerültek be hazájuk válogatottjába tegnap délután 17:00-tól Milanelloban folytatták az edzést.

A két napos szünetet követően a válogatott edzőtáborokban lévő játékosok hiánya miatt sem állt meg az élet a csapatnál. Az itthon maradt focisták tegnap délután Milanelloban gyülekeztek a soron következő edzésre.

A gyakorlás 3 részből állt: A játékosok először a szintetikus pályán melegítettek be különböző mozgásgyakorlatok sorozatával. A bemelegítés után átvonultak a centerpályára és jó pár kört lefutattak körülötte, közben pedig különböző aerobic gyakorlatokat végeztek. A foglalkozás utolsó 30 perce már néhány kilátogató néző előtt zajlott. Labdás gyakorlatokat végeztek a srácok, majd lezavartak egy gyors egymás elleni meccset is.

Mindeközben hárman (Oddo, Flamini és Seedorf) személyre szabott edzést végeztek. Kilencen pedig, mint ahogy már említettem is, a válogatottakkal edzőtáboroznak, névszerint: Pirlo, Ibrahimovic, Papastathopoulos, Boateng, Yepes, Strasser, Pato, Robinho és Thiago Silva.

Még egy fontos hiányzó volt tegnap, Allegri vezetőedző, aki Nyonba utazott, hogy részt vegyen a XII. UEFA Elit Klubok Fórumán. Ezen a tanácskozáson a Bajnokok Ligájáról értekeztek az edzők. Távollétében az edzéseket Mauro Tassotti vezeti.

A mai edzések 11:00-kor és 17:00-kor kezdődnek.

(acmilan.com)
  • Davidke007
    Mourinho szerint a Milan rendelkezik a világ legjobb támadóival

A korábbi Inter sikeredző José Mourinho szerint a nyári erősítésekkel kiegészülve a milánói piros-fekete csapat támadói a legjobbak az egész világon.

"Az erősítésekkel a Milan az egyik nagy favoritja a Bajnokok Ligájának. Olyan két kiváló játékost sikerült megszerezniük a nyár folyamán, akikkel kiegészülve a világ talán legjobb támadószekciójával rendelkeznek."

A kiváló edző azonban dicsérő szavak ellenére továbbra is a városi riválisnak szurkol az olasz porondon.

"Azt mondom, hogy Ibrahimoviccsal és Robinhoval egy új Milant fogunk látni, de a Scudettoról nem beszélnék. Továbbra is 'Forza Neraazurri!' ( Hajrá kék-feketék - a szerk.) Remélem, hogy idén is mindent megnyernek, kivéve természetesen a Bajnokok Ligáját. Remek kapcsolatot ápolok Massimo Morattival, minden héten beszélünk."
  • paj01
    hat ezt a leosztast csak 5 brazil verné:D az mar szinsor:D mondjuk roni, pato, t silva, robi meg kene egy brazil toteleknek aztan ott a royal flush:D
  • acm689
    én nem találtam meg a játékban :O lehet az adatbázis miatt, meg hogy már 2022-ben járok xD