• Sheva
    A védő William Gallas a szezon végén kész elhagyni a Chelsea csapatát. A News of the World szerint a játékos múlt este megdöbbentő kijelentést tett Jose Mourinhonak, miszerint el szeretné hagyni a klubot.

Gallas amióta a Chelsea mezét viseli, remek teljesítményt nyújt, de arról álmodik, hogy az AC Milanban fejezze be a pályafutását.

„Bevallom, nem vagyok biztos abba, hogy a következő szezonban is a Chelsea gárdájában leszek. Hat hónapom van arra, hogy meghozzam a döntésemet, de 28 éves vagyok, és lehet itt az ideje a váltásnak. Talán új kihívásra van szükségem. 1999 óta vagyok a Chelseanél, és természetesen boldog voltam emiatt. Öt vagy hat évem van még a karrierem befejezése előtt, és még szeretnék egy óriási sikert elérni.”

Ez egy meglepő átigazolás lenne, hiszem a Chelseavel angol bajnok lett. Mourinho csapat 9 pontos előnyre tett szert a bajnokságban, és a legrangosabb európai küzdelemsorozatban is jól áll, de az elvágyódó Gallast a Milan hívta, hogy igazoljon hozzájuk.

„Van néhány erős külföldi klub, akik csábítóak a számomra. Emlékszem, amikor egy francia csapattársam egyszer azt mondta nekem: ’Amikor a Milan mezét viseled, akkor az, biztos sikerrel jár.’ Ez gondolkodóba ejtett.”