• Nuno88
    Allegri nyilatkozata a meccs után:

"Hogy meglátszik-e Allegri munkája a csapaton? Nem tudom, csak annyit tudok mondani, hogy egy hónapja dolgozunk együtt, tehát tovább ismerkedhetünk egymással, és javulhatunk is még nagyon sokat. Ma este nagyon koncentráltak voltunk hogy jól rajtoljunk a bajnokságban, és ez sikerült is. Ez a mai nap egy kétségtelenül szép nap volt, ami jól záródott. Azért is szép volt, mert érkezett egy olyan játékos, mint Ibra, aki nagyon fontos lesz számunkra. Mindenki nagyon boldog emiatt az igazolás miatt, ami egy csipettel nagyobb lelkesedést adhat. Ronaldinho, Pato és Borriello ezelőtt soha nem volt még együtt a pályán, és ma este volt az első alkalom, hogy a legerősebb csapatot tudtam a pályára küldeni. Ezen kívül gratulálok azoknak, akik az első perctől kezdve a pályán voltak, és azoknak is, akik csereként álltak be. Gondolok itt Pippo, Rino és Boateng remek teljesítményére. Prince nagyon jól szállt be a meccs záró részébe, de azért is tartom őt nagyon jó játékosnak, mert remekül játszott egy olyan poszton, ami kissé idegen számára. Ő egy olyan játékos, aki erővel és technikával is meg van áldva. Ő egy nagyon gyors és fiatal srác, és kétségtelen, hogy egy remek vásár volt a Milan számára.
    Nagyon fontos volt, hogy nem kaptunk gólt és erre kifejezetten megkértem a csapatot is, és ők nagyon ügyesek voltak. Most nagy a lelkesedés, azonban türelemre van szükség, és dolgozni kell tovább, mert csak az számít, hogy megnyerd a mérkőzéseket.
    Megnyerni a meccseket a bajnokságban soha nem könnyű, és a mai meccs egy remek teszt volt, hogy a csapat felismerje a meccs fontosságát.
    Az, hogy Berlusconi közel van hozzánk, úgy gondolom, hogy nagyon fontos, mert ő egy karizmatikus és pozitív személyiség. Minden látogatása nagyon fontos lesz mindenki számára."

acmilan.com