36663
  • karajjj
    ha valakinek kell a teljes meccs
  • szucsy89
    Robinho középpályást is tud játszani simán...
  • Palinko
    jaja, régen nekünk volt a legerősebb középpályánk mostanra azért igen csak gyengült.
  • paly90
    ez szép és jó meg minden, de sztem nem támadót kéne igazolni....
    inkább vmi jó kis középpályást mondjuk Diarrat vagy Van der Vaartot:)
  • szucsy89
    Nem volt ott. Remélem kap lehetőséget, ki kéne próbálni azért hogy mennyi van benne:D
  • horpeti
    Én nem ismerem a srácot, csak hallottam, hogy beszélnek róla. Gondolom fiatal. :D akkor az már valami. :P
  • acm689
    Montelongo na
  • acm689
    igen, a középpályára kellene még fiatalítás, mert ott vagyunk gondban. szerintetek mi lesz ennek a Montelungo (vagy hogy hívják) srácnak a sorsa? ott volt a kispadon a Lecce ellen?
  • horpeti
    Hát ha még Robinho is jön, akkor tényleg elég jól erősítettünk! :) Lassan lehet cserélni az öregeket. :D
  • Palinko
    akkor lehet az öreg a télire értette, ez kicsit szoros :)
  • acm689
    goal.com breaking news, Robinho megegyezett a Milannal, most a Cityvel megy a tárgyalás. kölcsön és 15m opció lehet a végső ajánlat
  • gercse
    holnap éjfélig, ha jól tudom
  • Palinko
    meddig tart az átigazolási időszak?
  • szucsy89
    Meglepő módon jó volt:D Volt 1-2 szabadrúgás amit jól rúgott, most a cselei is bejöttek, forgolódás se volt annyi:D Inkább Seedorf volt magához képest gyengébb.
  • paly90
    3 nap internet és minden egyéb információforrás nélküliség után újra itt:)
    örömmel olvastam a hozzászólásokat,bár nagyon nehéz lesz megkedvelnem Ibrát....talán nem is fogom,de alényeg h a csapat hasznára legyen
    azér ez a 24 millás opcio nagyon nagy üzlet:D
    a tegnapi meccsről annyit,h Pirlo hogy játszott??
  • acm689
    ha Borri és Hunter is megy, szinte biztos. de a goal.com csak kölcsönről beszél.
  • szucsy89
    Berlusconi: ‘I want another champion’

Lehet érkezik Robinho is? :)
  • Nuno88
    Jóhogy! Mi vagyunk az egész univerzum legjobb csapata!!!
  • shad0w
    Igen.
  • bakkerman
    ezen nagyon szartam a kacagástól xd amikor hozzánk jött,akkor meg azt mondta,hogy a Barca nagyobb csapat mint az Inter xd akkor végülis,ha úgy vesszük,a Milan jobb a Barcánál,és az Internél??? :DDDDDDDDDD
  • horpeti
    Én szerintem már az első gólja után megszokom. :) Játszon jól, és akkor megszeretik a többiek is. Szükség van rá.
  • szucsy89
    hát ezt még meg kell szokni
  • Nuno88

• Nuno88
    Allegri nyilatkozata a meccs után:

"Hogy meglátszik-e Allegri munkája a csapaton? Nem tudom, csak annyit tudok mondani, hogy egy hónapja dolgozunk együtt, tehát tovább ismerkedhetünk egymással, és javulhatunk is még nagyon sokat. Ma este nagyon koncentráltak voltunk hogy jól rajtoljunk a bajnokságban, és ez sikerült is. Ez a mai nap egy kétségtelenül szép nap volt, ami jól záródott. Azért is szép volt, mert érkezett egy olyan játékos, mint Ibra, aki nagyon fontos lesz számunkra. Mindenki nagyon boldog emiatt az igazolás miatt, ami egy csipettel nagyobb lelkesedést adhat. Ronaldinho, Pato és Borriello ezelőtt soha nem volt még együtt a pályán, és ma este volt az első alkalom, hogy a legerősebb csapatot tudtam a pályára küldeni. Ezen kívül gratulálok azoknak, akik az első perctől kezdve a pályán voltak, és azoknak is, akik csereként álltak be. Gondolok itt Pippo, Rino és Boateng remek teljesítményére. Prince nagyon jól szállt be a meccs záró részébe, de azért is tartom őt nagyon jó játékosnak, mert remekül játszott egy olyan poszton, ami kissé idegen számára. Ő egy olyan játékos, aki erővel és technikával is meg van áldva. Ő egy nagyon gyors és fiatal srác, és kétségtelen, hogy egy remek vásár volt a Milan számára.
    Nagyon fontos volt, hogy nem kaptunk gólt és erre kifejezetten megkértem a csapatot is, és ők nagyon ügyesek voltak. Most nagy a lelkesedés, azonban türelemre van szükség, és dolgozni kell tovább, mert csak az számít, hogy megnyerd a mérkőzéseket.
    Megnyerni a meccseket a bajnokságban soha nem könnyű, és a mai meccs egy remek teszt volt, hogy a csapat felismerje a meccs fontosságát.
    Az, hogy Berlusconi közel van hozzánk, úgy gondolom, hogy nagyon fontos, mert ő egy karizmatikus és pozitív személyiség. Minden látogatása nagyon fontos lesz mindenki számára."

acmilan.com
  • Nuno88
    A Milan 20.45kor kezdett, ez már felvételről megy mert a Motorsportot közvetítette élőben.
  • horpeti
    Köszi, ezzel is beérem most! :D
  • horpeti
    ja, még mindig megy. Madrid meccs 9kor kezdődött és már vége, hogyhogy tart a 20:45ös Milan meccs? :D
    Mindegy, Digire úgyse lehet felmenni ilyenkor, pénzt meg nem fizetek extra slotért.
  • Nuno88
    Parancsolj! :)
  • Nuno88
    Nézd a Digit most, most megy a második félidő!
    De ha találok mindjárt linkelek neked! :)
  • horpeti
    Összefoglaló link? :) Sajna a Madrid meccset néztem. :P De hiába, legalább a Milan nyert! :D
  • Nuno88
    Abban biztos lehetsz, nem tudom mit magyarázott a kommentátor h ráakarják beszélni h maradjon. Éppen ellenkezőleg, elakarják adni. Schalke megveszi 12 millióért. Mehet is, majd Raúllal megérti magát.
  • Davidke007
    ibra mezszáma???
  • acm689
    szerintem Hunter menni fog
  • Nuno88

• Nuno88
    Dinho miket művel ááá! Az első félidő lehetett volna 5:0 is :D
  • acm689
    nagy meccs volt, végre láttuk JÁTSZANI a MILANT! szép volt! grat Patonak, Dinhonak és mindenkinek! Pippooooooo :DD
  • Nuno88
    Pato második gólja előtt Dinho adott egy labdát :)
    ÖRÖM NÉZNI! :)
  • szucsy89
    lesz még ott olyan is hogy azt hiszi egy szabadra hogy ismétlés közbe meg már élőben ment:D:D
  • Nuno88
    A digin ez a csávó aki kommentál full fogalmatlan!
    2 perc telt el, de nyomja h nem től aktív a Milan és Allegri nem boldog. ÁÁÁ! HANG LE!
  • DONGUBA
    valogatott meccsek