A kapuban nem lesz gond szerintem, van két jó kapusunk, akik hozni fogják az elvárhatót. A védelem, hát itt ha Nesta megsérül, akkor Sokratis bemegy a helyére, mellettük ugye Silva alap lesz. A szélsővédők viszont harmatgyengék, ide is kellene erősítés, mert Antoniniben nem tudom mit látnak, meg Zambrotta se a régi már, bár ő azért "lájtosan" lehozza amit kell. Onyewu nem tudom mennyit játszik majd, meg Bonera, de Kaladzet meg Jankut el kell kergetni Oddoval együtt. A középpálya az egy darab szar. Mert sosem fog úgy felállni hogy Boateng.Flamini.Ambrosini, ahogy kellene. Pirlo és Seedorf példaértékű munkát végzett, de már régóta nem válnak hasznára a csapatnak. Pirlo alszik, Seedorf meg akkora alibi hogy nem igaz. 20-30 percekre még hasznos lenne de teljes 45 ill 90 percekre nem. A támadósor papíron nagyon jó. DE! Borriello nulla, van mikor hasznos, de sokszor nem. Huntelaar annyira nincs formában h sztem én is többet csinálnék mint ő. Pato mindig sérült, porcelán mint Nesta. Ronaldinhonak meg ha nincs kedve akkor biztos h nem fogunk gólt lőni. Én nem bíznám csak ő rá 40-45 meccses szezonban az irányítást. Inzaghi meg már öreg sajnos. A fiatalok meg kapkodnak, rutintalanok. Kell egy Ibra kaliber előre!!!