36663
  • szucsy89
    viszont ha ő megy, akkor csatár tuti jönni fog
  • Nuno88
    A Schalke 15 misit ajánlott Huntelaarért, állítólag már csak a játékos beleegyezése hiányzik.
  • szucsy89
    A Milan jelenlegi keretéből két játékos is távozhat még a nyáron. A grúz hátvéd, Kaladze és az olasz Abate a hírek szerint nem győzte meg az új edzőt Allegrit.

Kaladze a Juventus csapatához kerülhet Grossóért cserébe, míg Abate iránt a Genoa érdeklődik.

Egyik játékos sem kapott sok szerepet a felkészülés során, úgy tűnik. Allegri terveiben nem szerepelnek. A grúz játékos már régóta csak kiegészítő embernek számít, a fiatal olasz pedig nem tudott megfelelő teljesítményt nyújtani, hiába kapott sok lehetőséget előző szezonban Leonardótól.
  • Sojka5
    nekem nagyon buzlik ez az ibra dolog, kicsit olyan erzesem van mint amikor (ha jol emlekszem) tavaly ugyan ilyenkor bedobtak, hogy fabregast akarjuk, es kurvara nem lett belole semmi...
  • szucsy89
    1 órával ezelőtti hír:

Mino Raiola, Ibrahimovics ügynöke elismerte egyébként a Milan érdeklődését, de a sajtóban el is hárította ezt a lehetőséget. „Nagyon hízelgő számunkra a Milan hívása, de 99.9 százalék, hogy Ibra marad a Barcában. Beszéltünk Guardiolával, és azt mondta, hogy nem szeretné eladni”
  • szucsy89
    „Zlatan nagyon boldog, hogy egy olyan csapathoz igazolhat, mint a Milan. Ráadásul az olasz csapat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, és ez kulcsfontosságú volt a szerződés létrejöttében.”

:DDSA:DS.dssd:DS:DS.dsds.

na ezen felnevettem, kurvára nem akar ő idejönni sztem, ha valóban jön...
  • Davidke007
    A Milan és Ibrahimovic megegyezett egymással!?

Az egyik olasz újságíró, Carlo Pellegatti szerint a Milan megegyezett Zlatan Ibrahimoviccsal. Az olasz szakember szerint a svéd leigazolását pénteken jelenti be a milánói klub.

„A Milan és Ibra megegyezett egymással. Az üzlet megköttetett.” mondta a Mediaset újságírója.

„A svéd évi 6 millió eurót fog kapni a Rossoneritől, míg a maradékot továbbra is a Barcelona fizeti majd a játékosnak.” ( Zlatan Ibrahimovic jelenleg több, mint 12 millió eurót keres évente a spanyol klubnál, viszont az újságíró szerint a Milannak a játékos fizetésének nagyából csak az 50%-kát kell majd állnia – a szerk.)

„Zlatan nagyon boldog, hogy egy olyan csapathoz igazolhat, mint a Milan. Ráadásul az olasz csapat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, és ez kulcsfontosságú volt a szerződés létrejöttében.”

Másik olasz forrás szerint pedig Marco Borriello a Barcelonában köthet ki, akár egy játékoscserén alapuló üzlet eredményeként, ahol is az előbb említett Ibrahimovic lenne a másik cserealap.

Miután megkérdezték az olasz csatárt az átigazolásáról, ő csak ennyit mondott:

„Hogy eligazolok-e a Barcelonába? Ki tudja…” – nyilatkozta a SkySport24-nek.
  • DONGUBA
    Szerintem meg azert mert allegri is egy BÁB akit mozgatnak sajna
  • paly90
    gondolom azért nem jatszik mert az edzéseken nem győzi meg Allegrit..
  • Nuno88
    Gazzetta:

Galliani:
    A tárgyalás Ibrahimovicért hivatalosan is megkezdődött. Szerdán találkozok Rosellel a Barca elnökével. Nehéz tárgyalás lesz, még nem beszéltünk a várható gazdasági tényezőkről.
  • Nuno88
    Bonera nyilatkozata:

Számomra fontos, hogy ne szakítsa meg semmi a felkészülésemet. Amióta elkezdődött a munka Milanello-ban, csak egy kisebb problémám volt, és szerencsére csak egy napot kellet kihagynom a felkészülésből, a többit végig dolgoztam. Ezen az estén a védelem jól működött. Az öltözöben szoktunk beszélgetni egymás között a védelemről, arról hogy kerüljük el a gólt, és hogy műküdjön jól a védelem, még akkor is, ha csak egy barátságos meccsről van szó. A csapat számára, főleg a támadók számára nagyon fontos, hogy egy megbízható védelem legyen mögöttük. Lassan támadásban is egyre jobbak leszünk, nagy bajnokaink vannak elől, és sikerülni fog a gólszerzés. Személy szerint javulni akarok még védekezésben. Az én karakterem leginkább a védekezésre alkalmas, de a keretben olyan nagy játékosok vannak, akiktől lehet tanulni. Ezenkívül a kispadon egy olyan edző van, mint Tassotti, aki rengeteg mindent tanított nekem. Boateng? Ő egy olyan játékos, aki biztosan hasznos tagja lesz a középpályánknak.

acmilan.com
  • Nuno88
    Na hogy? Miért formában van? Nincs. Mondjad Allegrinek h játszassa.
  • DONGUBA
    Huntelar hogy legyen formaban ha nem jatszik???NEM ERTEM
  • paly90
    Kapusposzt sztem is rendben lesz. Sztem annyira nagy baj azért a védelemmel se lesz baj ha Nesta nem lesz sérült minden 2. meccsén.Max még egy jó balhátvéd kéne,habár nekem nincs különösebb bajom Antoninivel,sztem jól megérti magát Dinhoval.Jobb oldalon Zambrotta,Abate,Sokratis és Bonera megoldja sztem.
    Mint ahogy már korábban írtam Pirlo helyére nagyon kéne valaki mert ez a megfordulok a labdával 6x mire továbbpasszolom nagyon nem koser.Ambrot megtartanám Gattusot elküldeném.Én a csatársorba nsem érzek akkora problémát,mondjuk az tény h Dinhora nem lehet rábízni az egész támadójátékot...(tavaly elég sokszor ez történt)
    Patoval tényleg az a baj h porcelánlábú...
    Akiket elküldenék:Kaladze,Oddo,Gattuso,Janku,Hunti(ha jön egy csatár...)
  • acm689
    Kaladze-Grosso cseréről tárgyal a sajtó szerint a Juve és a Milan. azonnal aláírnám, Kaladze mehet ahova akar!
  • Nuno88
    A kapuban nem lesz gond szerintem, van két jó kapusunk, akik hozni fogják az elvárhatót. A védelem, hát itt ha Nesta megsérül, akkor Sokratis bemegy a helyére, mellettük ugye Silva alap lesz. A szélsővédők viszont harmatgyengék, ide is kellene erősítés, mert Antoniniben nem tudom mit látnak, meg Zambrotta se a régi már, bár ő azért "lájtosan" lehozza amit kell. Onyewu nem tudom mennyit játszik majd, meg Bonera, de Kaladzet meg Jankut el kell kergetni Oddoval együtt. A középpálya az egy darab szar. Mert sosem fog úgy felállni hogy Boateng.Flamini.Ambrosini, ahogy kellene. Pirlo és Seedorf példaértékű munkát végzett, de már régóta nem válnak hasznára a csapatnak. Pirlo alszik, Seedorf meg akkora alibi hogy nem igaz. 20-30 percekre még hasznos lenne de teljes 45 ill 90 percekre nem. A támadósor papíron nagyon jó. DE! Borriello nulla, van mikor hasznos, de sokszor nem. Huntelaar annyira nincs formában h sztem én is többet csinálnék mint ő. Pato mindig sérült, porcelán mint Nesta. Ronaldinhonak meg ha nincs kedve akkor biztos h nem fogunk gólt lőni. Én nem bíznám csak ő rá 40-45 meccses szezonban az irányítást. Inzaghi meg már öreg sajnos. A fiatalok meg kapkodnak, rutintalanok. Kell egy Ibra kaliber előre!!!
  • DONGUBA
    Kezd az az erzesem lenni hogy allegri is egy ilyen bábféle sajnos.
    Osmilanoskent mondom hogy seedorf ambro pirlo janku elmehetne az anyjaba innen es nem jatszatnam oket
    Seedorf helyett van egy kurva jo flaminink de meg borriello se er szart se inkabb hunti
  • szucsy89
    ha Ibra fail lenne akkor Benzema célkeresztben
  • szucsy89
    na ez bizakodásra adhat okot...hááát ha menne Bori és jönne Ibra akkor én elégedett lennék:D
  • Davidke007
    Galliani: "Szerdán leülök tárgyalni a Barcelonával"

Újabb fordulathoz érkezett a Zlatan Ibrahimovic-saga. A Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani hivatalosan is kijelentette, hogy megpróbálja leigazolni a svéd csillagot.

Az FC Barcelona csatára évek óta a Milan célkeresztjében van, ám eddig nem sikerült megszerezni. Ibrahimovic szekérrúdja most kifelé áll a katalán klubból, a Milan pedig minden követ megmozgat a leigazolásáért.

"Ibra? Megpróbáljuk megszerezni, még ha tudjuk is, hogy nem lesz egyszerű." -jelentette ki Galliani, majd hozzátette: "Az érdeklődésünk Ibrahimovic iránt nyílt. Szerdán leülök tárgyalni Sandro Rosellel, a Barcelona elnökével."

A Milan tehát egyértelműsítette szándékát az üggyel kapcsolatban, ám tisztában vannak vele, hogy anyagilag nagy áldozatot kell meghozni Ibrahimovicnak, hisz a Barcánál 10 millió euró felett keres jelenleg, míg a piros-feketék állítólag maximum 6,5 milliót tudnának garantálni neki évente.

Galliani szerint ez a spanyol és az olasz bajnokság közti adózási rendszer különbsége miatt van. Ibra tehát vagy belemegy a feltételekbe, vagy egy alternatív megoldást talál a Milan. Ilyen lehet az egyik korábbi verzió, miszerint a Milan a svéd éves keresetének 60 %-át állná, míg a maradékot a Barcelona fizetné.

Arról nem igazán szólnak a hírek, hogy a Rossoneri megpróbálja-e végleg leigazolni a csatárt, inkább kölcsönszerződésről lehet a legtöbb helyen olvasni.

Allegri csapata mindazonáltal kedden útnak indul Barcelonába, hogy megmérkőzzön a spanyol szuperkupa győztessel a szerda esti Gamper Kupán, így Gallianinak lesz ideje tárgyalni a Barcával Ibra ügyében.

Az ügyet megkönnyítheti Marco Borriello esetleges Real Madridba igazolása, miután a hírek szerint José Mourinho új 9-es után nyomoz, és a Milan olasz támadóját szemelte ki magának. Ha az üzlet létrejönne, a lombard klubnak kötelessége lenne egy új csatárt igazolni.

Végezetül Silvio Berlusconi, a milánói piros-feketék tulajdonosa is megszólalt a nyár egyik legnagyobb átigazolási mizériájával kapcsolatosan: "Zlatan a Milanban? Ki tudja..."
  • Davidke007
    Allegri pozitívan értékelte a Milan tegnapi teljesítményét

Massimilliano Allegri tegnap a Berlusconi Kupán debütált a San Siróban, mint a Milan új edzője. Csapata nem vallott kudarcot, ám a tizenegyespárbajt elveszítette, így a Juventus vitte haza a kupát.

Allegri felszabadultan és láthatóan elégedetten nyilatkozott a Rossoneri teljesítményéről. "Ma este nagyon meleg volt a San Siróban, de a csapat egy nagyon jó meccsen van túl." -értékelt a Milan mestere.

"Rengeteg jó teljesítményt láttam, különösen az első játékrészben, amikor a csapat számos helyzetet dolgozott ki. Ettől függetlenül nem pörögtünk elég magas fordulatszámon a Juventus ellen. Szerintem jól érkeztünk meg a felkészülési időszak hajrájához."

Alessandro Nesta sérülése miatt tegnap Sokratis Papastathopoulos volt Thiago Silva társa a védelem közepén. Allegri elégedett volt a hátsó alakzattal. "Thiago Silva és Papastathopoulos jól teljesített a hátvédsor közepén, de ezt elmondhatom az egész védelmünkről."

Daniele Bonera, aki ezúttal jobbhátvédet játszott szintén elégedett volt a védelemmel: "Ezen az estén a védelmünk jól működött. Az öltözőben gyakran beszélünk a védelem egységéről, és arról, hogy jó lenne gól nélkül lehozni ezeket a találkozókat, még akkor is, ha barátságosak."

Allegri kitért Ronaldinhóra, és Oduamadira is, akik tegnap Borriellót segítették a támadásban. "Ronaldinho? Ő az a játékos, akinek megvan az erőnléte ahhoz, hogy jól teljesítsen."

"Ma este bizonyította, hogy pozitívan fogja meghatározni a következő szezonunkat. Oduamadinak sok dolga volt a támadásban. Nem volt könnyű neki, hisz első meccsét játszotta a San Siróban. Örülök neki, és büszke vagyok rá."

"Vasárnap elkezdődik a bajnokság, a Leccét fogjuk vendégül látni. A héten lesz még egy utolsó felkészülési meccsünk. Azon fogunk dolgozni, hogy fittek maradjunk a hétvégére." -utalt Allegri a szerda esti Gamper Kupára, ahol a Milan a Barcelonával fog megmérkőzni.

---------------------------------------------------------------------

szóval szerdán kikapunk :D
  • paly90
    nekem igazából Seedorfal nincs semmi bajom,ő sztem még ilyen 20-30 percekre jó lehet...
    Pirlo viszont már sokkal problémásabb....őt én már nem eröltetném,Montolivot nagyon eltudnám képzelni a helyén...
    ja,meg Gattusot is elkéne felejteni
    igzából egy Montolivo,Flamini,Boateng középpálya tetszene
  • szucsy89
    Én a legfőbb bajt a Pirlo-Seedorf kettősben látom. Vannak jó kapura lövéseik meg indításaik, de ez kevés már. Az, hogy amikor megkapják a labdát visszafordulnak/megállnak/tologatják agyamra megy már, és ez megy már több éve, nem igaz, hogy nem látja senki...Ők lassítják a játékunkat, remélem Boatenggel egyikük kiszorul a kezdőből.
  • bakkerman
    kacsa,idén nyáron már biztos nem távozik Ibra,ezt Pep,és Rosell is kijelentette.
  • Nuno88
    A tegnapi meccsen a kommentátort kb agyonlőttem volna. Hihetetlen mennyi f@szságot összehordott. Már a végén levettem a hangot és közben zenét hallgattam.
  • acm689
    ezzel így én is elégedett lennék, végre sikerült összekötni a TV-vel a gépem, így teljesen jó. de ha fizetni kell érte, én biztosan nem fogok. inkább nézem majd olaszul, a Digis kommentátorok amúgy sincsenek a topon...
  • Nuno88
    Nekem ebből a keretből ők kellenének: Amelia, Thiago Silva, Nesta, Sokratis, Boateng, Flamini, Ambrosini, R80, Pato

A többiek mehetnének ahová akarnának.
  • LasCar16
    jól írtad, nem nyertünk meccset 90 perc alatt

540 perc alatt 3 gólt rúgtunk , 5-t kaptunk----> tehát a védelmünk elfogadhatónak mondható, legnagyobb baj a középpályán van, lassú még mindig, 1 kreatív emberünk van elől Dinnyó, ő pedig kevés( amíg a See-Pirlo-Rino-Ambro négyesből kettő játszik addig sok jóra nem számítok, ide kellene lendület) amit remélem Boateng-Flamini megold, továbbá támadni,beadni majd visszazárni tökéletesen tudó szélső hátvédünk nincs, Antonini védekezni nem tud, támadásnál van pár jó megmozdulása de ez kevés, Bonera/Sokratis pedig csak védekezésben jók, visszatérve a kpálya impotenciájára, Pato-Dinnyó elől kreatívak, őket kellene megtámogatni egy kis lendülettel, valamint egy olyan csatárral aki egyből bevágja a lasztit sőt nem csak kapuval háttal tud egy labdát visszatenni hanem helyzetbe is hozza magát a 16oson belül
  • Nuno88
    Varese 0:2
    Arsenal 1:1
    Lyon 1:1
    Pana 0:0 büntetőkkel nyertünk
    Juve 1:1 büntetőkkel nyertünk
    Inter 0:0 büntetőkkel kikaptunk
    Juve 0:0 büntetőkkel kikaptunk

Fejből írtam lehet vmit nem jól írtam bocs.
  • limperatore
    most komolyan kérdeztem, felkészüli meccseket......
  • LasCar16
    menj már a picsába matyi
  • LasCar16
    2. félidő fos volt, nincs csatárunk, Dinnyó elől kevés, See elfárad...neki nem 90 percekre kellene feljavulnia, ahogy a Diego-Sissoko-Motta hármassal gyorsult a Juve úgy vált sebezhetővé a bal oldalunk,Antonini kevés azon a poszton, Gattuso teljesen kiégett, semmire sem jó, kiakaszthatnánk kabalának az öltözőbe sajnos..., Pirlonak két jó passza volt a meccsen ez is kevés...n Boateng-Flamini kpálya kell... és egy Pato-Ibra/Dzeko duó..., mert Borriello csak szenved,Pippo öreg,Hunter meg így nem tud bizonyítani, remélem igazolunk még egy balhátvédet és egy csatárt ...
  • Nuno88
    Nem is fog. Végre vége a meccsnek. Lesz BL hely?
  • limperatore
    akkor milan semmit nem nyert még eddig?
  • szucsy89
    na tizikkel kikaptunk, Silva hagyta ki nálunk, többiek mindenki belőtte
  • szucsy89
    + a védelemben ott lesz még Nesta is (már ha nem sérült éppen)
  • LasCar16
    nekem kifejezetten tetszik amit látok, Silva-Papa duó középen fasza, See fut,hajt,lő, Dinnyó is jó, AMbro-Pirlo duóval nem vagyok elégedett, megnézném még mondjuk Prince-t hogy mit nyújt, +Flamini, Borriello le, Hunti be, plusz még Pato sincs, jobb előjelek ezek mint amik tavaly voltak, én legalábbis jónak látom azt h képesek vagyunk kontrázni és 1v1eket bevállalni,mi több megnyerni, és végre az edzőnknek van elképzelése h mit kell játszani, Leonál ezt nem érezhettük... más kérdés hogy Odu belőhette volna a helyzetét, kellene egy balhátvéd és mondjuk Ibra hamár Dzeko nem jön :( mert Borriellonak a nagy csapatok ellen nagyon nem megy, oda klasszis kell, aki egy villanásból is vezetést szerez
  • Nuno88
    Ez Odu gyerek elpuskázott 2 lehetőséget. De a többiek sem nagyon hajtják szét magukat...
  • szucsy89
    egyébként ha a bajnokikat is lehet majd így nézni akkor nem lesz gond mert viszonylag jó minőség...de hallottam valami olyat hogy nem lehet majd nézni az olasz bajnokikat így...igaz ez?:S
  • acm689
    a Digi adja egyébként, csak 5 perc maradt ki. elég gyenge eddig, Odu tényleg nem nagyon találja a ritmust, de a többiek sem nagyon...