• Davidke007
    Allegri pozitívan értékelte a Milan tegnapi teljesítményét

Massimilliano Allegri tegnap a Berlusconi Kupán debütált a San Siróban, mint a Milan új edzője. Csapata nem vallott kudarcot, ám a tizenegyespárbajt elveszítette, így a Juventus vitte haza a kupát.

Allegri felszabadultan és láthatóan elégedetten nyilatkozott a Rossoneri teljesítményéről. "Ma este nagyon meleg volt a San Siróban, de a csapat egy nagyon jó meccsen van túl." -értékelt a Milan mestere.

"Rengeteg jó teljesítményt láttam, különösen az első játékrészben, amikor a csapat számos helyzetet dolgozott ki. Ettől függetlenül nem pörögtünk elég magas fordulatszámon a Juventus ellen. Szerintem jól érkeztünk meg a felkészülési időszak hajrájához."

Alessandro Nesta sérülése miatt tegnap Sokratis Papastathopoulos volt Thiago Silva társa a védelem közepén. Allegri elégedett volt a hátsó alakzattal. "Thiago Silva és Papastathopoulos jól teljesített a hátvédsor közepén, de ezt elmondhatom az egész védelmünkről."

Daniele Bonera, aki ezúttal jobbhátvédet játszott szintén elégedett volt a védelemmel: "Ezen az estén a védelmünk jól működött. Az öltözőben gyakran beszélünk a védelem egységéről, és arról, hogy jó lenne gól nélkül lehozni ezeket a találkozókat, még akkor is, ha barátságosak."

Allegri kitért Ronaldinhóra, és Oduamadira is, akik tegnap Borriellót segítették a támadásban. "Ronaldinho? Ő az a játékos, akinek megvan az erőnléte ahhoz, hogy jól teljesítsen."

"Ma este bizonyította, hogy pozitívan fogja meghatározni a következő szezonunkat. Oduamadinak sok dolga volt a támadásban. Nem volt könnyű neki, hisz első meccsét játszotta a San Siróban. Örülök neki, és büszke vagyok rá."

"Vasárnap elkezdődik a bajnokság, a Leccét fogjuk vendégül látni. A héten lesz még egy utolsó felkészülési meccsünk. Azon fogunk dolgozni, hogy fittek maradjunk a hétvégére." -utalt Allegri a szerda esti Gamper Kupára, ahol a Milan a Barcelonával fog megmérkőzni.

---------------------------------------------------------------------

szóval szerdán kikapunk :D