• LasCar16
    így van ez a probléma h rohadtak költeni a csapatra, teljesen önfenntartóan működik, amit megtermel abból költhet, csak még ez a pénz is meg van, nem értem a jövő tervüket a vezetőknek, az oké h Barca mintára összevásárolják a korosztályok legjobb fiataljait, aztán belőlük beérhet pár gyerek, de addig mit vár a feldühődött Milan szurkoló? fékek eltávolítását, erősítést, minőségbeli javulást nem csak az üres beszédet ami évek óta megy, nem tudjuk tovább tűrni ezt az időszakot, egyszerűen becsapják a szurkolókat, nem beszélnek nyíltan, hazudoznak... nincs őszinte kommunikáció, a tüntetést meg leszarják, az érdekli Berlut h a vállalata ne legyen veszteséges és biztosítsa a szavazatokat, én abban reménykedtem h idén megindul valami, jövőre meg teljes nagytakarítás..de ha továbbra is mennek ezek a szerződéshosszabbítások akkor nem tudom mikor tud megújulni a csapat, a legrosszabb ebben h ezt a górék is tudják és nem tesznek érte mert ahhoz költeni kellene, vegyük pl Dzeko-t is szinte már könyörög h itt játszon, helye is meglenne erre basznak rá, pedig ilyen típusú játékosra lenne elől szükség, helyette más csapatok hulladékaiból szemezgetünk, egyszerűen nem akarnak költeni, és csodálkoznak hogyha ehhez a szurkolók nem vágnak jó képet, szegény Allegri is kérhet itt játékost, nem ő dönt, és nem látok semmi olyat amitől pozitívan gondolkodhatnék a közeljövőről, fiatalokban bízni csak egyedül pedig elég nagy lutri