A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
én is :S
mindenesetre remélem lesz olyan stream, ami nézhetõ lesz, és lehetõleg angol...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
azt hiszi a Roma elleni sikerrel már minden megoldódott?😄 lol
szucsy89
félek h beleszaladunk egy nagy égésbe😞
LasCar16
Leonardo sajtótájékoztatója a ma esti mérkõzés elõtt:

“Ez a találkozó jókor jön a számunkra. A Roma elleni gyõzelem pár kérdésünkre megadta a választ."

“A Real Madrid tele van klasszis játékosokkal a csapat jelenleg egy jó sorozatot produkál. Természetesen nekik is különleges esemény egy Milan elleni mérkõzés."

“Mernék-e fogadást kötni a csapatomra? Nincs szükség erre, mert hiszek abban, hogy jó eredményt tudunk elérni." - mosolygott az edzõ

“Szerdán igen komoly tradíciójú két klub lép pályára és nagyok az elvárások. A Milan és a Real tisztelik és jól ismerik egymást."

Kaká a nyáron a Milantól került a mostani ellenfélhez, így elõször játszik régi tárasi ellen. Mindeközben a Milanban Ronaldinho eddig nem képes pótolni õt, Leonardo azonban nem csalódott.

“Ronaldinho és Kaká két különbözõ játékos, még akkor is, ha mindketten támadók. Ricky egyedi sebességgel és ritmussal rendelkezik, míg Ronaldinho egyedülálló módon bánik a labdával. Mindkettõ kész játékos, de különbözõek."

Egyes hírek szerint Pato a kispadra szorulhat, hogy Ronaldinho mellett Inzaghi kapjon szerepet a mérkõzésen.

"Már eldöntöttem a kezdõt, és amit biztosan állíthatok, hogy Alessandro Nesta játszani fog."

football-italia.net

#acm

LasCar16
7x pénzt fizetnek Milan gyõzelem esetén, na ki mer kockáztatni?😄

#acm

Hát, hajrá... Remélem jó meccset látunk.

LasCar16
Lassana Diarra felépül, tehát valszínû h kezd a másik Diarra helyett, Higuaín helyett pedig Benzema kezdhet.

#acm

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Gyõzelem! =)
Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, jó lenne ha lenne valamiféle feltámadás a csapatban.

Kiváncsi leszek a Real elleni meccsre...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
DigiSport adja csak a meccset

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
KAPUSOK: Dida, Donnarumma (mezszám: 60), Roma

VÉDÕK: Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Pasini (mezszám: 57), Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi (mezszám: 58)

SÉRÜLT JÁTÉKOSOK: Storari, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro

#acm

horpeti
Hát a Roma sem volt valami nagy ellenfél, bár jól védekezett, de õ is elég pontatlan volt.

Pato nyomhatott volna még egy gólt, kár, hogy hosszan tolta meg. 😊

szucsy89
Hunter?:S
LasCar16
ja és ezért Dinnyo és Pato kimozogtak a szélre, és ott támadtunk, nem mindent középen erõltettünk...

#acm

Yulcsa
akkor legyen R80 nekem mind1 😄
Pippo még mindig klasszis, lehet még Maldinit is túlszárnyalja majd, és még 45 évesen is játszani fog 😄

szucsy89
R10?😄 régen hallottam már így...egyébként érdekes, az nso és a pepsifoci is külön kiemeli hogy azután lendült fel a támadójáték miután bejött Pippo😊
Palinko
király 😄DDDDD
Yulcsa
az elsõ félidõben katasztrofálisan játszottunk, már a 3. percben vezetett a Roma, és utána még sok helyzetet kihagytak (+ szerintem még egy 11-est is megúsztunk)
aztán 2. félidõre bejött Pippo, és felszívták magukat a srácok, kaptunk egy jogos tizit Nesta révén, amit R10 értékesített. aztán utána Ronnie-Pato összjáték, és végre betalált a Kacsa
<#worship>

szucsy89
mi a szösz, hazaérek, mondom megnézem hogy mennyivel kaptunk ki, erre látom h win:o

vki leírná hogy a játék képe alapján is megérdemelt volt?
Yulcsa
el sem hiszem!!!! tud még gyõzni a csapat! szép volt, végre van egy kis örömünk a csapatban!

LasCar16
az a bajom h ez a gyõzelem csak tûzoltásra jó, majd jönnek a nyilatkozatok h húdeszuper csapatunk van semmi gond nincs.
Leo meg mér szinte az öltözõbõl szaladt vissza...

#acm

shad0w
neked aztán semmi nem jó.

don't give a fuck

LasCar16
2-1 Pato de szép volt !!! csak az a baj h ezzel csak tereljük a problémákról a figyelmet...

#acm

LasCar16
1-1 Dinnye büntetõbõl...

#acm

LasCar16
Leo nyilatkozta a meccs elõtt h ez a Milan nem katasztrófa, akkor neki ez mi? mert a totális fogalmatlanságtól kezdve a futni nem akaró játékosokig minden csak negatív, egyedül Nesta az aki nem hibázott, sajnos õ hátra kevés, Patot sajnálom még nagyon, se társa, se mentora, se játszópajtása nincs a pályán, remélem Leot kiteszik a meccs után, vagy ha nem a Real elleni zakó után tuti ki fogják, mert igen abban biztos vagyok h megruház minket egy olyan csapat amiben van lendület és technika...

#acm

félidei jellemzés: röviden: SZAR A MILAN! hosszabban: Didának köszönhetjük, hogy még csak 1-0, silva szar, az egész csapatban Abate, Pirlo, és Nesta akar, a többi tutyi-mutyi... már nem vagyok kíváncsi a második félidõre.. jó éjt, majd írjátok meg h mi volt...
LasCar16
húha Galliani a 44. percben elhagyta a lelátót

#acm

LasCar16
Doni kitolta kapufára See lövését, szerencsénk sincs

#acm

én ezt nem hiszem el.... Thiago Silva..... anyám 😞(((
LasCar16
Silva basszus........ 0-1

#acm

DONGUBA
ennyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
gyáááá az a gyökér Rosetti a spori

#acm

Nagyon reménykedem a gyõzelemben!!!Forza Milan!!!!!

LasCar16
LasCar16
MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Abate, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Pato, Ronaldinho.

ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Pizzarro, Perrotta; Menez, Vucinic.

#acm

LasCar16
istenem ez a bajnokaink vannak duma, én nem bízok a feltámadásban, egyszerûen ennyit érzek jelenleg a csapatban, vagy X vagy kikapunk, nem hiszem h most szakad meg a negatív sorozatunk a farkasok ellen, Vucinictõl félek a legjobban)

#acm

Nuno88
20:45 Sport 2 - ÉLÕ

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
miko lesz a meccs?Es adja a tv?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Ranieri:

"Milan had to come up with a new way of playing after losing an important player like Kaká. But I don't trust them: they're a team full of champions."

acmilan.com

Nuno88
Totti mindig betalált nekünk az elmúlt években ha játszott.
Pato remélem végre összekapja magát, és Ronaldinho a 100. igéretét végre betartja miszerint, visszatér a régi formájához.

szucsy89
mondjuk Totti nélkül még van is esély
Nuno88
Francesco Totti számára mindössze negyedóráig tartott a pénteki tréning. A Roma csapatkapitánya az elmúlt napokban bizakodó volt, úgy vélte, bevethetõ állapotban lesz a Milan elleni, vasárnapi meccsre, ám a jelek szerint a világbajnok klasszis nem léphet pályára a San Siróban.

- Mindent megteszek azért, hogy ott legyek a pályán vasárnap este, a többi nem rajtam múlik – kommentálta szûkszavúan a híreket Totti, aki a héten kijelentette, kész visszatérni a válogatottba, ha Marcello Lippi is számít rá.

A csapatkapitányon kívül továbbra is sérült az elsõ számú kapus, Doni és honfitársa, Cicinho sincs még százszázalékos állapotban, de a két brazil játékára Claudio Ranieri vezetõedzõ szerint jó esély van.

A hazaiaknál Bonera után egy másik védõ számára is véget ért az idei esztendõ. Az amerikai Oguchi Onyewu térdmûtéten esett át, amely után a legderûlátóbb orvosi elõrejelzések szerint is minimum fél év pihenõ vár a hatalmas termetû bekkre. Felépült viszont Thiago Silva és Marco Borriello, így a brazil hátvéd, valamint az olasz támadó akár lehetõséget is kaphat a Roma elleni, vasárnap esti találkozón. Közel jár a visszatéréshez Christian Abbiati is. A tavalyi szezon elsõ számú Milan-hálóõre már teljes értékû munkát végez, ennek ellenére Leonardo minden bizonnyal a kiválóan teljesítõ Marco Storarit jelöli majd a kezdõbe a római farkasok ellen.

A milánói piros-feketék háza táján egyébként fontos hír, hogy a klubvezetõk két új szponzorral is megállapodtak. Az egyik cég a televíziós és marketing jogok (olasz és külföldi) terén érdekelt Infront, a másik pedig a futball berkekben már jól ismert Emirates. Adriano Galliani ezzel együtt leszögezte, hogy a Silvio Berlusconi nevével fémjelzett Fininvest nem adja el többségi tulajdonrészét.

- A Fininvest továbbra is a Milan fõtámogatója marad. Itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy megerõsítsem, Silvio Berlusconi elnök úr imádja ezt a klubot, esze ágában sincs túladni rajta. Tárgyaltunk arab befektetõkkel, és az Emirates csoporttal meg is egyeztünk, de ez nem azt jelenti, hogy az eddigi tulajdoni arányok felborulnak.

Ami a Roma elleni felkészülést illeti, a csapat háza táján még mindig óriási a feszültség, az olasz sportsajtó ugyanis biztosra veszi, hogy ha Leonardo csapata vasárnap este kikap a fõvárosiak ellen, akkor a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája csoportmeccsen már nem a brazil tréner irányítja majd a gárdát. Adriano Galliani alelnök természetesen ezúttal is kiállt Leonardo mellett.

- Leonardóról annyit, hogy õ az együttes vezetõedzõje, és nagyon bízom benne, hogy még jó sokáig õ is marad! - hangoztatta a tar fejû sportvezetõ.

A drukkerek eközben két másik brazilban, Patóban és Ronaldinhóban is bíznak. A hét közben az Aranyláb-díjat bezsebelõ 29 éves világbajnok megígérte, hogy már a Roma ellen elkezdi bebizonyítani, hogy Ronaldinho újra a régi, míg a 20 esztendõs Pato elsõ forduló óta tartó gólcsendjét szeretné megtörni vasárnap este.

- A Siena elleni meccs óta nem találtam be, és nem tagadom, ez most már engem is idegesít, éppen ezért kettõzött erõbedobással dolgozok, és hiszek abban, hogy a balszerencsés sorozat hamarosan véget ér. Igaz ez a csapatra is, hiszen nagyon sokszor azért nem tudtunk jobb eredményt elérni, mert Fortuna nem segített bennünket – mondta a Sky Sportsnak Pato, aki bízik abban is, hogy a gólok termelésével visszakerül majd a brazil nemzeti csapatba is. - Folyamatosan tartom a kapcsolatot Carlos Dungával, aki a múltban is sok lehetõséget adott nekem. Tudom, hogy ha a klubomban is jól teljesítek, akkor nem marad majd el a meghívó.

A két gárda utolsó találkozóját – amely a legendás Paolo Maldini hazai búcsúmeccse is volt egyben – egyébként az akkor sziporkázó, most minden bizonnyal hiányzó Totti vezérletével 3-2-re a Roma nyerte.

A két csapat várható összeállítása:

Milan: Storari - Oddo, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta - Abate, Pirlo, Flamini - Seedorf - Pato, Ronaldinho

Roma: Doni - Cassetti, Juan, Burdisso, Riise - Taddei, Pizarro, De Rossi, Perrotta - Vucinic, Okaka.

samsungsport.hu

Nuno88
X lesz sztem, nem vagyok túl bizakodó...

DONGUBA
sima roma siker

szucsy89
egy esetleges gyõzelemmel felzárkózhatnánk a 6-7.hely környékére...most volt egy kis pihenõ is...sztetek mennyi lesz az eredmény?
Nuno88
Megint nem látom a meccset holnap, mert úton leszek Eger felé, remélem nyerünk, jó lenne már több év után rangadót nyerni...

Mor3llo
Ezt hogy gondoja a kopasz? Ha elengedik, hát akkor viseljék a következményét, mert ez benne van! Vagy akkor ne engedjék el..de utólag kártérítésért óbégatni hülyeség.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
650ezer Euró az éves fizetése Goochnak 😄DDD
Istenem ezzel a kopár megint csak a klubot járatja le, kártérítés jogos, de szegény pali még be sem mutatkozott igazi tétmeccsen....

#acm

Palinko
ez már tényleg vicces 😄 hát ha berlunak fizetni kell akkor tényleg nem lesz pénze ilyesmire sajna ez van :S és akkor kuruzsolunk, harácsolunk 😄
Yulcsa
AC Milan: kártérítést követelnek a megsérülõ Onyewu miatt

Mint beszámoltunk róla, az amerikai válogatott Oguchi Onyewu, a Milan játékosa négy hónapra kidõlt az Egyesült Államok Costa Rica elleni tét nélküli vb-selejtezõjén (2-2). Adriano Galliani, a Milan alelnöke kártérítést követel az amerikai szövetségtõl.

„Nagyon mérges vagyok, mert ismét megtörtént, hogy az egyik játékosunkat elengedtük a nemzeti csapatába, s aztán hosszú idõre elveszítjük a válogatott meccsen összeszedett sérülés miatt - mondta Adriano Galliani, a Milan alelnöke. - Kártérítést várunk az amerikai szövetségtõl, mert nem tudunk fizetni egy olyan játékost, aki akár hat hónapig nem játszhat."

A bekk egy felugrást követõen érkezett rosszul a talajra, és elszakadt az elülsõ keresztszalagja.
nso
-------------------------------------------------------------------
Tényleg ennyire nincs pénzünk? :SSSS
Becksnek viszont nagyon örülök, csakúgy, mint 1 éve 😊