Nelson Dida a hivatalos oldalon közzétett üzenetben köszön el a Milantól és a szurkolóktól:
“Az elmúlt tíz évben először mondhatom azt, hogy már ex-milanos vagyok. Meg akartam várni a szerződésem lejártát, hogy elbúcsúzzam a szurkolóktól.:
'Mindannyian mellettem álltatok és közösen éltünk át csodás pillanatokat és keserű perceket is. Együtt mindent megnyertünk, amit csak lehetett.'
“Nagy köszönet jár Silvio Berlusconi elnök úrnak, Adriano Galliani alelnöknek és Ariedo Braida sportigazgatónak. Nélkülük sosem lett volna részem ilyen felejthetetlen élményekben, mind a pályán, mind azonkívül."
“Köszönet az összes csapattársamnak, a vezetőségnek, a Milan alkalmazottainak és a milanellói központban dolgozóknak."
“Külön szeretném megköszönni Carlo Ancelottinak, mert engedte, hogy a csodás együttesében szerepelhessek. Milánói pályafutásom legszebb éveit az ő csapatában töltöttem el."
“William Vecchi kapusedzőt is megemlíteném, aki az évek során végig mellettem dolgozott, együtt edzettünk hétről-hétre, ugyanúgy ahogy Valerio Fiorival is."