• LasCar16
    A Milan gőzerővel azon fáradozik, hogy megszerezzék Massimilliano Allegrit a kispadra, ám ez bonyolultabb dolog lesz, mint azt előzetesen várták.

A Cagliarinak ugyanis még élő szerződése van a szakemberrel, Massimo Cellino, a szárd klub elnöke pedig azzal fenyegetőzik, hogy megakadályozza a klubváltást.

Allegrit áprilisban menesztették a Cagliari kispadjáról, ám a szerződése még 2011-ig érvényes. Cellino azért dühös a 42 éves olasz edzőre, amiért már a Cagliari kispadján megalapozta a jövőjét a Milannál.

A dél-olasz klub elnöke most vissza akar vágni Allegrinek, és kész megakadályozni a vezetőedző Milánóba szerződését.

"Allegri még papíron a Cagliari edzője. Mérges vagyok rá, amiért feladta, és cserben hagyott minket." -nyilatkozta Cellino

"Miatta a szezonunk vége középszerű lett, miközben én többet vártam volna el. Már korábbban is kapcsolatban volt a Milannal."

"Nem vagyok boldog, és nem rejtem véka alá a véleményem, miszerint ezt az egészet meg akarom bosszulni. Itt tarthatnám egy évig, hiszen ez is jogomban áll, és ezt az ötletet nem is fogom elvetni."

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a minap rögtön reagált, és megerősítette, hogy amennyiben megkapják a zöld jelzést a Cagliaritól, Allegri lesz a Milan új vezetőedzője.

"Nincs nagy probléma Allegrivel kapcsolatban. Mostanra már szinte mindenki tudja, hogy ő lesz a Milan következő edzője." -mondta a tar fejű (al)elnök. "Amikor sikerül elláncolnia magát volt klubjától, a mi emberünk lesz."

"Allegri hivatalosan a Cagliari edzője 2011 június 30.-ig. Innentől nem rajtam, hanem Cellino elnök úron múlik a dolog. Nem tudom jelenleg mit gondol, de az biztos, hogy Miamiban van, és jövőhéten találkozok vele."

Forrás: goal.com, soccernet.espn.go