A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Pippo kurvanagy formában van még mindig öregkorában, mindig is bírtam... 😊 Grat a gyõzelemhez

Mellesleg egyrészt azért nem látható bizonyos országokban, mert teljesen betiltották a mûködésüket (többek közt Mo-n is!), illetve az UEFA is úgy rendelkezett, hogy a bwin logója (és asszem semmilyen más fogadócégé) nem jelenhet meg a mezeken hivatalos BL meccseken.

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Az AC Milan védõje, Thiago Silva a tegnapi Marseille elleni Bajnokok Ligája mérkõzésrõl beszélt a Milan Channel-nek.

”Úgy gondolom, hogy az idei szezonban a Velodrome-ban játszottunk a legjobban. Nagyon boldog vagyok, és nemcsak a gyõzelem miatt, hanem mert az egész csapat remekül játszott. Nagyon fontos volt, hogy jól kezdjük a kupasorozatot.”

”Storari megmutatta, hogy nem érdemtelenül áll a Milan kapujában. Egy jó formában lévõ hálóõr biztonságot ad a csapatnak.”

Forrás: goal.com

#acm

LasCar16
Mivel Leonardónak elment a hangja a tegnapi mérkõzés alatt, ezért a szokásos sajtótájékoztatóm ezúttal Mauro Tassotti értékelte a találkozót:

“A csapat jól játszott az elsõ félidõben. A Marseille egy remek együttes és nem könnyû ellenük idegenben, fõleg egy ilyen fanatikus közönség elõtt. Megszereztük a vezetést és lõhettünk volna több gólt is, ennek ellenére a szünet után rögtön egyenlítettek egy rögzített szituáció után. Nagyon agresszívan futballoztak, sok problémát okoztak nekünk, de képesek voltunk kitartani a legnehezebb pillanatokban is. Aztán persze jött Inzaghi és segített."

Az újságírók természetesen tudni szerették volna, mi a helyzet Ronaldinhóval, akik kimaradt a tegnapi kezdõbõl, és csereként sem kapott lehetõséget.

“Logikus magyarázatunk van a dologra. Tudtuk, hogy a mai meccsen nagy nyomás alatt leszünk, ezért taktikai szempontból ma jobbnak láttuk ha Seedorf játszik azon a poszton. Clarence pedig kiváló teljesítménnyel igazolta a döntésünket. De most ne beszéljünk Ronaldinhóról, fõleg egy olyan meccs után, ahol nem is játszott."

“Most már sorozatban kéne jó eredményeket elérnünk, és sikerekre építeni egy kiegyensúlyozott csapatot. Egy mérkõzés megnyerése nem elég, hogy önbizalmat szerezzünk, hiszen egy újabb vereség semmissé tehet egy korábbi sikert."

channel4.com

#acm

LasCar16
A Milan elnöke, a csapat elnyûhetetlen gólvágó veteránját Pippo Inzaghit éltette, akinek a duplája gyõzelemhez segítette a piros-feketéket...

'SuperPippo' tegnap esti Velodromebeli duplájával - mellyel a Rossoneri meg is nyerte a mérkõzést - sikerült levenni ( legalábbis csökkenteni) a nyomást a csapatról, hiszen az elmúlt napokban nem is lehetett másról olvasni az olasz sajtóban, mint a Milan gyenge szezonrajtráról, Leonardo esetleges menesztésérõl és Ronaldinho hanyatlasáról. Ennek megfelelõen Galliani büszkeségtõl duzzadó mellel és felig érõ szájjal nyilatkozott a La Repubblica újságíróinak a csapat tegnapi sikérérõl, kiemelve a siker fõletéteményesének Pippo Inzaghinak egyéni teljesítményét.

"Pippo egészen elképesztõ. A góljai egészen hihetetlenek, különösen a második, nincs is mit többet mondani."

A Rossoneri vezetõje szerint a Bajnokok Ligája 'himnuszától' felaljzott állapotba kerülnek a játékosok.

"Amint felcsendül a BL himnusza, a játékosok ihletett állapotba kerülnek. Azt hiszem szakemberre lenne szükségünk, hogy mindezt megmagyarázzuk." - szellemeskedett Galliani.

"Elégedettek vagyunk, hogy gyõzelmet arattunk a Marseille felett."

Forrás: goal.com

#acm

LasCar16

Mint ismeretes, tegnap az AC Milan legyõzte az Olympique Marseille-t. Ez a meccs valószínûleg nem csak azért marad emlékezetes, mert itt mutatkozott be Leonardo, mint edzõ a BL-ben, hanem azért is, mert Inzaghi a tegnapi duplájával beérte Gerd Müllert a Bajnokok Ligája örök góllövõlistáján.

Mint ismeretes, tegnap az AC Milan legyõzte az Olympique Marseille-t Franciaországban. Ez a meccs valószínûleg nem csak azért marad emlékezetes, mert itt mutatkozott be Leonardo, mint edzõ a BL-ben, hanem azért is, mert Inzaghi a tegnapi duplájával beérte az Ex-Bayern München játékost, Gerd Müllert, a Bajnokok Ligája örök góllövõlistáján.

SuperPippo is elégedetten nyilatkozott: „Az eredményességem titka, hogy én szórakozásból játszom. Én még mindig élvezem a játékot és a góllövést. Büszke vagyok arra, hogy már 70 gólt szereztem a Bajnokok Ligájában. Arra is rendkívül büszke vagyok, hogy az Európai kupákban én rúgtam a legtöbb gólt az AC Milan színeiben és hogy többször voltam eredményes, mint Andriy Shevcsenko, George Weah vagy mint Marco van Basten.“

#acm

Nuno88
Így van a mostani Dinho nem kell, 100x mondták már h újra a régi lesz... bla bla bla...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

WuFraZselic
a jelenlegi ronaldinho biztosan nem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nagy grat a fiuknak, az eddigo meccsekhez képest sokkal jobbak voltunk!!!
Inzaghi teljesitményére tényleg nem lehet szavakat találni, Seedorf is jo volt sztem....
Azon godolkodom, amit a riporter mondott, h hiányzik e Ronaldiho ebbol a Milanbol.....hát nem tom...

horpeti
Azért ez még így is 100x jobb volt, mint a Livorno ellen. És nem csak a gyõzelem miatt. 😄
Mintha némi motivációt éreztem volna a játékban. 😊

Grat a fiúknak.

Nuno88
Nagyon fontos 3 pont!!! SZÉP VOLT PIPPO!!!
...de sajnos akadtak negatívumok is, de most inkább örüljünk!!! Pippo & Nesta for president! =)

Palinko
hát nem tudom, pato tényleg nem olyan befejezõ mint pippo és nincs is sok olyan játékos mint pippo, én nem találok rá szavakat komolyan. ennyi idõsen még így eldönteni egy meccset és 2 komolyabb helyzetbõl 2 gólt. még ha az elsõ les gyanús is volt, bár annyira nem figyeltem mert az újjongás nem engedte meg 😄

huntelar a livorno ellen játszott? mert úgy emlékszem, csak azt nem néztem, nem mutatott semmit? nem tudom milyen stílusú játékos, de pato tényleg nem az az igazi befejezõ, patonak valakivel össze kéne dolgoznia, ma egyedül volt és nem is nagyon ment neki.
(szerencsére) az elejére meg a végére legalább is elég rendesen ráhibáztál <#worship>

mr gol hozta a meccset..de mi lesz ha egyszer visszavonul?pato meg nagyon nem erti ezt a szakmat.
Seedorf jol jatszott. De azert a marseillbe is mutattak a sracok egy-ket olyan trukkot h csak ugy forogtak a vedok😊
jo meccs volt!

Yulcsa
ja, de az ugye Svájc, és úgy rémlik tavaly nekünk sem volt ellenük logo

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
passz, de néztem fél szemmel a real meccset is és nekik is hiányzott a bwin logo szal végképp nemtom😄
Yulcsa
miért nem volt bwin logo a mezünkön? Franciaországban is van ezzel kapcsolatos tiltás?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
jaja szép volt tõlük.

Inzaghi meg egy hatalmas ember, amikor kell akkor lõ gólt, tényleg ahogy a kommentátor is mondta, nem tudom hanyadjára nyeri meg a meccset a Milannak, de abban biztos vagyok hogy nem utoljára
Yulcsa
szép volt Pippo! Jó döntés volt õt kezdetni!

Palinko
grat 😊 én nem hittem volna hogy ma nyerünk, de pippo no comment, ezt szavakban nem lehet kifejezni.

"érdekes" csak 150 en látogattak ki, szép gesztus volt pippótol és pirlotol is hogy odaadták a mezüket. lehet még többen is.
szucsy89
éreztem én hogy fogadni kell😊
nyert a Milan 2-1 re, Pippo szép 2 goljával 😊 hajrááá... így tovább 😊
szucsy89
0-1 ide félidõben
Palinko
megvan az elsõ gól, pippotol 😄
WuFraZselic
én 0-1el megraktalak titeket (amugy vicc, bwinen a Milannak van handicapje, azért ennyire nem szar ez a csapat...), egy x-et legrosszabb esetben is kihoztok remélem 😄D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Palinko
ok 😄 én egyik letöltõs oldalon játszok, de a mi meccsünkre nem mertem tenni 😄
szucsy89
500Ft...majd következõ buliban egy felessel kevesebbet veszek😄
Palinko
sztem ma tuti nem nyerünk. én nem fogadtam.
a vége még rímel is 😊 beszarás 😄
a legjobb kezdõ, amit most el tudok képzelni estére, az 1, vagy Storari vagy Dida, aztán, Oddo, Nesta, Silva, Zambrotta védelem, aztán Flamini, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, elõre meg Inzaghi és Pato... szerintem ezzel lehetne valami este... de a Leon a döntés, este nyerni kell, és kész...
szucsy89
bekotor..dehülyeszó<#idiota>
szucsy89
2.85öt fizet a gyõzelmünkre:o

meg is raktam hátha bejön😛 abban bízom, hogy Pirlo fog kezdeni és jól fog osztogatni...valamint Pippo kezdõ lesz és bekotor pár gólt..
horpeti
Az egyedüli tüzet Inzaghi szemében éreztem. Beállt, és máris felpörögtek a dolgok. 😊)
Pirlo is szépen mozgott néha, egyik betörése a 16oson belülre és bepassza szép volt, csak kár, hogy nem lett belõle semmi.

horpeti
Sajnos a Livorno elleni meccs tényleg nagyon gáz volt, 1-2 szép jelenet azért volt.
Igazán az a játékosok arcát figyeltem, nem nagyon törték össze magukat, játszottak, játszottak, vagy lesz vmi, vagy nem. :S Persze nyilván nem mindenki, csak ez feltûnt. 😞

LasCar16
A Milan és a történelmi mélypont
Az egyik külföldi lap azon morfondírozik, hogy vajon volt-e gyengébb csapata a Milannak az elmúlt 25 évben, mint most.

Huszonöt év nagy idõ, de keveset kell gondolkozni, hogy az ember rávágja: alighanem az 1986-ben kezdõdött Berlusconi-éra legpocsékabb Milanja a mostani. A 2007-es BL-gyõzelemmel elért az utolsó csúcsra a mostani Milan, de onnan már nem volt tovább felfelé, a csúcs túloldalán egy nagyon meredek lejtõ várt a piros-feketékre, amely két év alatt lehozta olyan mélységekbe a csapatot, amilyeneket negyed évszázada, a legutóbbi kiesés óta nem láthattak a drukkerek.

Pedig volt azért rossz csapata a Milannak, '97-ben Tabarezzel és Sacchival 11. lett a bajnokságban gárda (pedig a keretben volt többek között Ba, Davids, Dugarry), egy évvel késõbb Capellóval 10. (a csapatban Ziegével, Kluiverttel, Leonardóval), és az elmúlt másfél év sem a nagy diadalokról marad emlékezetes. De Kaká eladása után végképp nincs senki, aki egyben tartaná a nagyrészt veteránokból álló csapatot, így nemhogy a bajnoki cím, de még a nemzetközi kupaszereplés is veszélyben lehet a szezon végén. A Milan a két kiesõjelölt, a Siena és a Livorno ellen is képtelen volt értékelhetõ futballt bemutatni, az Inter pedig lelépte Leonardo együttesét - a brazil tréner alighanem a lehetõ legrosszabbkor vette át az irányítást.

Mert mit lehet várni attól a csapattól, amelyet egy évek óta formán kívül futballozó Ronaldinhónak kellene összetartania, amelybõl - Patón és Thiagón kívül - hiányoznak a fiatalok, és a kezdõcsapatból nyolcan 30 év fölöttiek? Amely a legkevésbé mozgékony középpályás sort tudhatja magáénak, és már egyetlen veszélyes fegyvert sem tud felmutatni riválisai ellen? Hol van már a félelmetes gyémánt alakzat a középpályáról, a kõkemény védelem (bár a Nesta-Thiago belsõ védõpár még a gárda legerõsebb pontja), a kiszámíthatatlan klasszisok?

És ez még a szezon eleje, amikor az összes játékos egészséges, nincsenek eltiltottak, nem szólt közbe a fáradtság sem, ami a keret átlagéletkorát figyelembe véve elõbb-utóbb komoly tényezõ lesz. Vajon meddig tudja kihúzni a csapat élén Leonardo és ha kirúgják, ki lesz képes csodát tenni a rendelkezésre álló játékosanyaggal? Ezek most a legkínzóbb kérdések, amelyekre alighanem a vezetõk is hiába keresik a választ. Teljes reformra lett volna szükség, totális vérátömlesztésre, de erre sem pénz, sem szándék nem volt a vezérkar részérõl, pedig évek óta napirenden van a téma a szurkolóknál, akik már két éve látták, hogy elõbb-utóbb ide juthat a klub.

A teszetoszaság oda vezetett, hogy a csapat mély gödörbe jutott, edzõ legyen a talpán, aki innen ki tudja vezetni a csapatot, és el tud indulni az újabb csúcsok meghódítására...

#acm

szucsy89
egyébként jogos...teljesen más Milant láthattnk a 2. félidõben Pirloval
szucsy89
jó a logód
LasCar16
Grove4
A legnagyobb hülye Berlusconi meg Galliani,meg a többi fejes,már kb szezonkezdet óta lehetett tudni,hogy megfelelõ erõsítés hiányában nagyon nehéz idényetek lesz,most meg megy fentrõl a mellébeszélés,mint nekünk tavaly a "Ranieri-érában".Ronaldinho meg no comment.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
Adriano Galliani:

“Ez egy kétarcú mérkõzés volt. A második félidõben, miután beállt Inzaghi és Pirlo, egy sokkal jobb Milant láttam. Helyzeteket alakítottunk ki, gólokat szerezhettünk volna, és megnyerhettük volna a mérkõzést. Ezzel szemben az elsõ félidõben szenvedtünk, a Livornónak több gólhelyzete is volt. Összességében a döntetlent igazságos eredménynek tartom. Most jön a Marseille elleni találkozó, ahol egy nagyon erõs ellenféllel nézünk szembe. Õk lesznek a riválisaink a továbbjutásért folytatott harcban, mivel abban biztos vagyok, hogy a Real Madrid megszerzi az elsõ két hely valamelyikét. Kedden nyernünk kell Franciaországban."

Leonardo:

“Két nagyon különbözõ félidõ volt. Az elsõben a Livorno jól játszott, nehézségeink voltak. A második játékrészben sokkal jobban ment a csapatnak. Helyzeteket dolgoztunk ki, összeállt a védekezésünk, képesek voltunk megakadályozni az ellenfél kontráit. Sajnos ezen a találkozón nem igazán tudtuk érvényre juttatni a technikai tudásunkat, támadásban nem voltunk elég hatékonyak, de ez elõfordul egy olyan nehéz pályán, mint a livornói. Következik a Marseille elleni meccs, egy csapat, amit jól ismerek még játékos koromból. Igazán nagy múlttal rendelkezõ párharc ez a két klub között. Nagyon várjuk a mérkõzést, motiváltak vagyunk."

acmilan.com

remélem mindenkinek világos h mit miért emeltem ki

#acm

szucsy89
Pirlo játéka egyébként tetszett...Dihno után legalábbis aki semmit nem csinált
Nuno88
Szar fos minden... Semmit nem érünk el idén megint. A bl-ben is leégünk mint a rongy...

LasCar16
"Véget értek a selejtezõk, mindenki remek formában, és ami még ennél is fontosabb: egészségesen tért vissza az edzõtáborba. A csapat egységes, és úgy érzem, a Livorno, valamint a Marseille elleni idegenbeli összecsapásokon megmutatja, mire képes - nyilatkozta Leonardo, aki azért elismerte, nagyon is kulcsfontosságú lesz, hogy a Milan hogyan szerepel ezen a két találkozón."

Leo....

#acm

szucsy89
nem jól
Palinko
több mint a semmi ez is 😄 bár unalmas lehetett nézni
DONGUBA
hunti hogy jatszott???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

0-0 a vége hölgyeim és uraim 😊
szucsy89
0-0 lett.............................
felsõlécet lõtt pirlo... a kurva élet...
nem csak neked szar, én nekem is nagyon szar 😞