36663
-
#26448 állítólag leigazoltátok Blasit :D
nem mondok semmit -
#26447 Leigazoljátok Blasit:D
30 éves és ingyen van:D Idén is komoly erősítések lesznek felétek:DD -
#26446 azért vicces, hogy az egész úgy kezdődött, hogy a Milan akarja, most meg már versenyben sincsenek érte kb -
#26445 émmá semmit nem vágok :D akkor hiszek el bármit is ha az adott csapat mezében látom az illetőt...
amúgy Dzeko visszadobta a City ajánlatát, ő sincs még lefutva -
#26444 Egyik sincs még meg, az Internek egészen véletlenül most jutott eszébe, hogy kell nekik Krasic. Most már csak Krasic "Juveban akarok játszani" mondatában bízom. -
#26443 hát lehet meghalt a fodrásza -
#26442 Pato keményen néz ki :D -
#26441 na ne, mostmár álljatok le:D ha elviszitek Krasic után Hernanest is meg még esetleg Dzekot is akkor a kopaszék elmehetnek a pi..ba..:S -
#26440 Állítólag ajánlatot tettünk Hernanesre, ha elvisszük előletek, az hivatalosan egy orbitális berlusconi-fail... -
#26439 -
#26438 A mezek nagyon tetszenek :) -
paly90 #26437 nagyon szépek, nekem a 3. tetszik a legjobban -
#26436 úgy tűnik megvannak a hivatalos mezek -
#26435 Nagyon jo jatekos nem ertem miert nem jatszik...azon kivul mikor serult volt. -
paly90 #26434 goal.com 8ast adott neki,tényleg nagyon jó volt -
Davidke007 #26433 bár úgy nézett ki mint chewbacca de nagyon jol tolta onyewu.... stabil lehet vele a védelmünk, ha valaki hiányzik... -
#26432 favalli jobb :D -
#26431 nagyon jól tolta -
paly90 #26430 eddig nem rossz -
#26429 na pályán az első milanos a vb-n
kiváncsi leszek hogy fog játszani Onyewu -
#26428 Subotic szerintem nagyon jó védő. -
#26427 Szuboticnak örülnék -
#26426 na szép:/ -
paly90 #26425 Milan: a Bundesligából erősítenének meg védelmüket az olaszok
Sajtóértesülések szerint három játékost is le szeretne igazolni a nyáron a Milan a német első osztályú pontvadászatból.
A kiszemeltek: Serdar Tasci a VfB Stuttgartból, Neven Szubotics a Borussia Dortmundból és az olasz Andrea Barzagli a Wolfsburgból.
nso
ha 1 jönne közülük én már boldog lennék... -
#26424 A Milan gőzerővel azon fáradozik, hogy megszerezzék Massimilliano Allegrit a kispadra, ám ez bonyolultabb dolog lesz, mint azt előzetesen várták.
A Cagliarinak ugyanis még élő szerződése van a szakemberrel, Massimo Cellino, a szárd klub elnöke pedig azzal fenyegetőzik, hogy megakadályozza a klubváltást.
Allegrit áprilisban menesztették a Cagliari kispadjáról, ám a szerződése még 2011-ig érvényes. Cellino azért dühös a 42 éves olasz edzőre, amiért már a Cagliari kispadján megalapozta a jövőjét a Milannál.
A dél-olasz klub elnöke most vissza akar vágni Allegrinek, és kész megakadályozni a vezetőedző Milánóba szerződését.
"Allegri még papíron a Cagliari edzője. Mérges vagyok rá, amiért feladta, és cserben hagyott minket." -nyilatkozta Cellino
"Miatta a szezonunk vége középszerű lett, miközben én többet vártam volna el. Már korábbban is kapcsolatban volt a Milannal."
"Nem vagyok boldog, és nem rejtem véka alá a véleményem, miszerint ezt az egészet meg akarom bosszulni. Itt tarthatnám egy évig, hiszen ez is jogomban áll, és ezt az ötletet nem is fogom elvetni."
Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a minap rögtön reagált, és megerősítette, hogy amennyiben megkapják a zöld jelzést a Cagliaritól, Allegri lesz a Milan új vezetőedzője.
"Nincs nagy probléma Allegrivel kapcsolatban. Mostanra már szinte mindenki tudja, hogy ő lesz a Milan következő edzője." -mondta a tar fejű (al)elnök. "Amikor sikerül elláncolnia magát volt klubjától, a mi emberünk lesz."
"Allegri hivatalosan a Cagliari edzője 2011 június 30.-ig. Innentől nem rajtam, hanem Cellino elnök úron múlik a dolog. Nem tudom jelenleg mit gondol, de az biztos, hogy Miamiban van, és jövőhéten találkozok vele."
Forrás: goal.com, soccernet.espn.go -
#26423 http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/cagliari/2010/06/11-115605/Cellino+%22minaccia%22+il+Milan%3A+%C2%ABAllegri%3F+Lo+tengo+fermo%C2%BB
Ebből nekem az jön le h Cellinot abszolút nem érdekli h mit és mennyit adunk Allegriért , sokkal inkább a büszkeségén esett csorba , legalábbis szerinte. Nem esett neki jól h Allegri ilyen hamar megegyezett Gallianival és ezáltal nem tisztelte őt és a Cagliarit .
Nem értem ezt a tagot komolyan , kirúgja az edzőjét , bizalmatlan vele erre itt tépi a száját hogy miért egyezett meg egy más csapattal , felfoghatatlan , úgy csinál mint egy sértett 5 éves akinek elvették a labdáját . -
#26422 Nagyon úgy néz ki, hogy a Milan szélsője, Marek Jankulovski nem akarja elhagyni klubját. A cseh játékos először, még a télen, az Intert utasította vissza - amikor is a Mancini transzfer keretében Jankulovski került volna a városi rivális Interhez -, most pedig a Sampdoria ajánlatát utasította el. Jankulovski szerződése 2011 nyaráig szól, de valószínűleg nem fogja meghosszabbítani a klub a játékos kontraktusát.
forrás: tmw.com
persze maradjon padozni a fizujáért :)))))) -
#26421 vagy a rokonodat:PP -
#26420 Vagy kölcsönveszik Panuccit:D -
#26419 hierrot leigazoljátok :D:D -
paly90 #26418 Állítólag a City megakarja venni Silvat, kb 15-20 millába kerülne.
meg a nagy büdös....
1 normális védőnket elviszik?
azt majd pótoljuk Sol Campbellel vagy kivel?:@
-
#26417 mer egy faszfej ... Gálházi Laci milan.hu-n mondta h személyesen is megismerte, és nagy szemét az öreg -
paly90 #26416 As reported by SkySport24, Cagliari president Massimio Cellino will remain in Miami and won't partecipate to the Italian League meeting previewed tomorrow in Milan, where he should have met AC Milan Chief Executive Adriano Galliani to talk about the transfer of coach Massimiliano Allegri to the Lombard club.
mi a f@szér húzza ennyire az öreg? -
Sojka5 #26415 ok, koszi, megnyugodtam -
#26414 hát tuti h 183 cm, wikipidián ezt írják, meg amúgy nem tűnt alacsonynak pár meccsen amit láttam :) -
Sojka5 #26413 ez jo hir. En csak annyit kerdeznek,hogy nem tudja e valaki, hogy milyen magas?
Csak azert mert ket helyen is neztem, es az egyik szerint 171 cm, a masik szerint meg 181 cm, es szerintem nagyon nem mindegy.... -
paly90 #26412 na végra vmi jó hírek....remélem fogak rendbe vannak:D:D -
#26411 Juve valszeg 12 milláért szerzi meg Krasic-ot -
#26410 Holnap lesz az újabb forduló Cellino és Galliani között.
állítólag Astorit kérik cserébe -
#26409 az AC Milan lezártnak tekinti a tárgyalásokat és megszerezte az
argentin Velez 22 éves válogatott védőjét Nicolas Otamendit.
Más: Az AC Milan Elnöke eladhatatlan játékosnak nevezte Huntelaart.
Mi viszont egy éve tudjuk, hogy amit mond Galliani, annak az
ellenkezőjét cselekszi. Most a Chelsea tűnik komoly kérőnek a holland
csatár esetében.
"milannews MILAN PRONTI 15MLN X GIUSEPPE ROSSI DOPO LA CESSIONE DI HUNTELAAR ARRIVERA LUI 23 ANNI DA SEMPRE TIFOSO DEL MILAN"
(A Milan kész 15 millió eurót fizetni Giuseppe Rossiért, Huntelaar eladása
után. Rossi 23 éves és mindig is Milan szurkoló volt.)
de várjuk meg mert lehet h a fogorvos mondja ki az utolsó szót