A Chievo veterán hátvédje, Mario Yepes boldogan nyilatkozott arról, hogy nyártól a piros-feketék mezében fog pályára lépni.
A játékos, jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, ám még ez sem szomorítsa el, hiszen a következő idényt, a Rossoneri alkalmazásában fogja tölteni.
"A szezon végeztével Milánóba fogok költözni. Nagyon boldog vagyok, hiszen egy ekkora klub mezét húzhatom, majd magamra. Sokat edzettem és dolgoztam azért, hogy ilyen szintre jussak, és úgy látszik ennek meg is lesz az eredménye." -mondta a Tuttomercatoweb.com-nak.
"A Milanban játszani egy nagy dicsőség és azt, hiszem, hogy ezt mindenki elismeri. Büszke vagyok magamra. Minden játékos így érezne." -folytatta.
"A tárgyalás köztem meg a Lombard együttes között, mintegy 2 hónappal ezelőtt kezdődött. Sok ajánlat érkezett, de amikor megtudtam, hogy a piros-feketék és érdeklődnek, azonnal rábólintottam."
"Köszönök mindent a rajongóknak, akik szerettek és csodáltak engem, de én új kihívásokra vágyom. Két csodálatos esztendőt töltöttem, el a Chievoban, ám úgy hiszem, hogy ennek ez az időszak most fejeződött be." -fejezte be.
Yepes, június 1.-jén fogja aláírni, két évre szóló kontraktusát. A Kolumbiai védő, ingyen érkezik a Milanhoz.