36663
-
#26167 VÉGRE VÉGE!
legalább a búcsú szép lett, gyorsan el kell felejteni ezt az idényt -
#26166 http://atdhe.net/19307/watch-ac-milan-vs-juventus
nekem itt folyamatos! -
#26165 Dinhooo =) -
Davidke007 #26164 roonie 3-0 -
#26163 Folyton behal a stream =( -
#26162 Rrrrrrrrrrrrrrrronaldinho:D -
Davidke007 #26161 ronaldinho :) 2-0 -
#26160 2-0 DINHO! -
#26159 2:0 Dinho =) -
#26158 első gólja úgy tudom -
Davidke007 #26157 Antonini :) 1-0... vezetünk -
#26156 Be sem írom a kezdőt úgyis tudja mindenki. -
#26155 streamek ma esti Milan-Juventushoz mert magyar tv adó nem adja élőben -
#26154 Milan-Juventus
A KERET: Abbiati, Dida, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Romagnoli (mezszám: 53), Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
SÉRÜLTEK: Bonera, Kaladze, Ambrosini, Beckham
ELTILTOTT: Flamini
(acmilan.com) -
#26153 Na én már nem mondok semmit. Leo lemondása várható volt, jobb volt neki a régi meló, abban legalább felmutatott sikereket.
Jó lenne egy olyan edző aki nem balfaszoskodik, hanem kimondja amit ki kell, és nem sablonszövegeket nyomat.
Bízni kell ameddig lehet!
Forza! -
#26152 detto. ezért is félek :S -
#26151 márpedig ha Tasotti lesz az edző, újra ilyen idényünk lesz jönni fog talán 1-2közepes igazolás mint Hunter volt, sorra jönnek majd a vereségek az öregek alibizni fognak, magyarázzuk a bizonyítványt meccsről meccsre hogy de nekünk bajnokaink vannak, és megint nem lesz semmi:D
na kb. ez körvonalazódott bennem mikor megláttam h Tasotti-Galli kettőst tippeled -
#26150 éreztem, hogy menni fog. Figyeljétek meg, Tasotti-Galli kettős veszi át a helyét, hogy még legalább egy évig húzhassák a fiatalítást. Nekik lehet parancsolgatni, nincs akkora tekintélyük, hogy szembeszálljanak Berluval. És itt ez a fő szempont... (Mit gondoltok, miért akar milanistát? :D) -
#26149 1. Fiatalítás: A csapat megújítása érdekében Leonardo megválna néhány idősebb játékosától, és helyettük fiatalokat szerződtetne, akiknek a fizetése is kevesebb lenne. 2. Átigazolások: Leonardo több beleszólást szeretne az átigazolási politika kialakításába. A brazil szakember a múltban olyan tehetségeket fedezett fel, mint Kaka, Thiago Silva, vagy Alexandre Pato, és a jelenleginél nagyobb döntéshozó szerepet akar. Ez előző évben Edin Dzeko és Luis Fabiano szerepelt a kívánságlistáján, de végül egyik játékos sem igazolt a Milanhoz. 3. Új edzésmódszer: Leonardo ebben az idényben már bevezette a délelőtti tréningeket, de a következő idényre még keményebb edzéseket tervez. 4. Nagyobb függetlenség: A jövőben nem hajlandó eltűrni az idősebb játékosok panaszait, akiknek sokkal jobban kell alkalmazkodniuk a kialakult helyzethez. 5. Az orvosi stáb: Ebben a szezonban számos sérülés sújtotta az AC Milan csapatát. Leonardo emiatt új előírásokat, és eljárásokat szeretne bevezetni az orvosi csapat munkájával kapcsolatban, valamint ha szükséges, akkor személyesen is beavatkozna.
ezekben a pontokban remekül ottvannak a problémáink. -
#26148 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=24743
kopasz azt mondta h a nyári amcsi meccseken Tassotti irányítja majd a csapatot, mire várnak még??? minél előbb ki kellene nevezni az új edzőt, nem húzni az időt, új edző gondolom játékosokat is kérne, áhhh kemény nyarunk lesz...
"I have to declare I never feel good in the bench, perhaps I like more to be among the team officials as I made the past six years."
El kell, hogy mondjam, hogy sosem éreztem jól magam a kispadon. Sokkal inkább a hivatalos emberek, a stáb tagjaként képzelem el magam, ahogy az elmúlt 6 évben történt.
ez a kulcs, a két górénk szinte rákényszerítette az edzői posztot,amit ő nem akart vállalni, de így helyes Leo menjen vissza az asztalához, amiben jó...!! -
karajjj #26147 Leonardo lemondott -
#26146 Várom a holnapi rangadót :) Sajnos igazi tétje egyikünk számára sincsen, maximum a presztizs, mi kőkeményen benyaltuk ezt a szezont...
Talán jövőre észheztér az olasz foci, és megint jó szoros bajnokságok lesznek... -
#26145 A Chievo veterán hátvédje, Mario Yepes boldogan nyilatkozott arról, hogy nyártól a piros-feketék mezében fog pályára lépni.
A játékos, jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik, ám még ez sem szomorítsa el, hiszen a következő idényt, a Rossoneri alkalmazásában fogja tölteni.
"A szezon végeztével Milánóba fogok költözni. Nagyon boldog vagyok, hiszen egy ekkora klub mezét húzhatom, majd magamra. Sokat edzettem és dolgoztam azért, hogy ilyen szintre jussak, és úgy látszik ennek meg is lesz az eredménye." -mondta a Tuttomercatoweb.com-nak.
"A Milanban játszani egy nagy dicsőség és azt, hiszem, hogy ezt mindenki elismeri. Büszke vagyok magamra. Minden játékos így érezne." -folytatta.
"A tárgyalás köztem meg a Lombard együttes között, mintegy 2 hónappal ezelőtt kezdődött. Sok ajánlat érkezett, de amikor megtudtam, hogy a piros-feketék és érdeklődnek, azonnal rábólintottam."
"Köszönök mindent a rajongóknak, akik szerettek és csodáltak engem, de én új kihívásokra vágyom. Két csodálatos esztendőt töltöttem, el a Chievoban, ám úgy hiszem, hogy ennek ez az időszak most fejeződött be." -fejezte be.
Yepes, június 1.-jén fogja aláírni, két évre szóló kontraktusát. A Kolumbiai védő, ingyen érkezik a Milanhoz.
Forrás: Goal.com -
#26144 A ma délelőtti edzésen David Beckham volt az úgymond "meglepetés", aki többek között azért látogatott el Milanellóba, hogy feltüzelje csapatát a szombati, Juventus elleni rangadóra.
Az angol válogatott középpályás a Chievo ellen sérült meg, ami véget vetett a szezonjának, és a VB-álmainak. Beckham, achilles-ín szalagszakadást szenvedett, amelynek következtében meg kellett operálni. A beavatkozás sikeresen zárult.
Leonardo, felfigyelt arra, hogy mikor Becks ott volt a csapattársak mellett és biztatta őket, kicsit jobban és legfőképpen keményebben edzettek a játékosok. Emellett, jó hír még, hogy Alessandro Nesta hibátlanul mozgott egész idő alatt, ez pedig talán azt jelentheti, hogy a zebrák ellen pályára léphet a világbajnok hátvéd.
Továbbá a csapatkapitány Ambrosini, Bonera, Thiago Silva és Kakha Kaladze is külön edzésmunkát végzett. Az tréninger követően pedig, David bement az öltözőbe a játékosokkal és beszélgetett velük.
#26143 A piros-feketék brazil tehetsége, boldogan nyilatkozott. Silvanak egy gyermekkori kívánsága teljesült be azzal, hogy meghívót kapott a Brazil Válogatott, keretébe.
Thiago Silva fantasztikus szezonon van túl. Rendre hozta a formáját minden találkozón, és ha Nesta megsérült még akkor is biztosította a gárda védelmét. 2 gólt szerzett és kiválóan helyt állt. Ennek köszönhetően, Carlos Dunga a brazilok vezetőedzője, számít rá Dél-Afrikában a Világbajnokságon.
"Végig reménykedtem benne, hogy ott lehetek és ez meg is történt. Amikor 1994-ben a televízió előtt ültem, és néztem a Selecaot, izgatott voltam. Továbbá jó volt látni Romáriót és Bebetót a pályán akik elképesztően futballoztak. Azt hiszem, hogy a Brazil Válogatott keretébe kerüléssel egy gyermekkori álmom valósult meg." -mondta a Globonak.
A 25 éves hátvéd tavaly télen csatlakozott a Milanhoz 10 millió euró fejében a Fluminensetől. A játékosnak többek között Lúcióval és Juannal kell megbirkóznia a kezdőbe kerülésért.
"A lényeg az, hogy ott lehetek. Tudom, hogy nehéz lesz Lúcióval és Juannal megküzdenem a szereplés érdekében, de nincs más választásom. Keményen kell edzenem minden nap és majd meglátjuk. Nyerni akarok a brazilokkal." -fejezte be.
paly90 #26142 Manchester United: a „vörös ördögök” Borriellóval erősíthetnek a nyáron
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
Sir Alex Fergusont a jelenleg futó szezonban 14 bajnoki találatot szerző 27 éves olasz válogatott támadó nagy csodálójának tartják, aki segíteni tudna a Manchester United támadógépezetén. Tekintve, hogy a Tottenhamtől érkező Dimitar Berbatov nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a „vörös ördögöknek” mindenképpen szükségük lenne egy olyan támadóra, aki képes levenni Wayne Rooney válláról a terhek egy részét.
A forrás szerint a piros-feketék inkább hajlanának Klaas-Jan Huntelaar eladására, azonban egy 20 millió euró körüli összeg esetén aligha mondanának nemet az angoloknak.
Ha pedig Borriello végül elhagyja a milánói csapatot, ismét előtérbe kerülhet a Wolfsburg bosnyák támadója, a Bundesliga gólkirálya, Edin Dzeko… -
#26141 várjá de a szemei :DDDDD -
#26140 fogai rendben vannak így első ránézésre:DAD:DDSASD -
paly90 #26139 igazi német:D:D
am jó játékos:) -
#26138 -
#26137 Közel vagyunk Aogo megszerzéséhez, balhátvéd,fiatal és német válogatott :) -
#26136 A Milan csatára, Alexandre Pato csalódott amiatt hogy Dunga nem jelölte a VB-re utazó keretbe.
Tegnap mint minden szövetségi kapitány, Carlos Dunga is kijelölte a VB-re utazó keretét, amiben nem szerepel Ronaldo, Adriano és a két Milan sztár, Ronaldinho és Pato.
"Világbajnokság? Igen, nagyon reméltem hogy énis utazhatok, de végül.... Ez nagyon rossz érzés, de még fiatal vagyok, nagy jövő vár rám." -mondta a Corriere dello Sportnak.
"Keményen fogok dolgozni, hogy 2014-ben ott lehessek a világbajnokságon."
Továbbá Pato e szavaival szeretné megnyugtatni a Milan szurkolókat, hogy nem fog eligazolni a Chelseába.
"Én boldog vagyok a Milanban. 2014-ig szól a szerződésem és ezt szeretém tiszteletben tartani. Remélem a szurkolók hisznek bennem." -fejezte be. -
#26135 A Chelsea vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint Mauro Tassotti, a csapat jelenlegi alkalmazotja lenne a megfelelő utód a vezetői székbe, ha a szezon végén távozna Leonardo.
Tassotti több mint 8 évig volt Carlo Ancelotti segédedzője, de végül tavaly nyáron a Chelseához igazolt az olasz mester.
"Tassottinak van tapasztalata, és kiválóan megfelelne a vezetői posztra." -mondta Ancelotti a Corriere dello Sport napilapnak.
"Felkészült, és kétségtelenül jó megoldás lehetne, és méltó lenne a kinevezésre."
Leonardo újoncként a 3. helyre vezette a Milant, annak ellenére hogy tavaly semmilyen bevétel nem érkezett.
"Ez egy átmeneti időszak. A Milan nehéz időszakon megy át, mivel új edző lett a csapat kispadján, illetve Maldini és Kaká is távozott a klubtól."
"De ennek ellenére azt mondom hogy Leonardo kiváló munkát végzett, és azt hiszem a Milan egy jó szezont tudhat maga mögött." -fejezte be.
Forrás: goal.com -
#26134 Ha Felipe Melot elvitte, Dinho vagy Pato is befért volna szerintem... -
#26133 pont most néztem én is, csere lesz Silva is:/ Patot elvihette volna azért ez a gyökér... -
#26132 Brazil keret a VB-re:
PORTIERI - Júlio Cesar (Inter), Gomes (Tottenham) e Doni (Roma)
DIFENSORI - Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Gilberto (Cruzeiro) e Michel Bastos (Lyon), Lúcio (Inter), Juan (Roma), Luisão (Benfica) e Thiago Silva (Milan)
CENTROCAMPO - Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Josué (Wolfsburg), Kleberson (Flamengo), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Kaká (Real Madrid) e Julio Baptista (Roma)
ATTACCANTI - Luís Fabiano (Sevilla), Robinho (Santos), Nilmar (Villarreal) e Grafite (Wolfsburg) -
#26131 más: Thiago Silva bekerült a szűk brazil keretbe, míg Pato és Dinnyó nem. -
#26130 http://www.footballpress.net/ -
#26129 hőmérőgyárban -
#26128 intert hol hozták össze higannyal?