• LasCar16
    A piros-feketék brazil tehetsége, boldogan nyilatkozott. Silvanak egy gyermekkori kívánsága teljesült be azzal, hogy meghívót kapott a Brazil Válogatott, keretébe.

Thiago Silva fantasztikus szezonon van túl. Rendre hozta a formáját minden találkozón, és ha Nesta megsérült még akkor is biztosította a gárda védelmét. 2 gólt szerzett és kiválóan helyt állt. Ennek köszönhetően, Carlos Dunga a brazilok vezetőedzője, számít rá Dél-Afrikában a Világbajnokságon.

"Végig reménykedtem benne, hogy ott lehetek és ez meg is történt. Amikor 1994-ben a televízió előtt ültem, és néztem a Selecaot, izgatott voltam. Továbbá jó volt látni Romáriót és Bebetót a pályán akik elképesztően futballoztak. Azt hiszem, hogy a Brazil Válogatott keretébe kerüléssel egy gyermekkori álmom valósult meg." -mondta a Globonak.

A 25 éves hátvéd tavaly télen csatlakozott a Milanhoz 10 millió euró fejében a Fluminensetől. A játékosnak többek között Lúcióval és Juannal kell megbirkóznia a kezdőbe kerülésért.

"A lényeg az, hogy ott lehetek. Tudom, hogy nehéz lesz Lúcióval és Juannal megküzdenem a szereplés érdekében, de nincs más választásom. Keményen kell edzenem minden nap és majd meglátjuk. Nyerni akarok a brazilokkal." -fejezte be.

Forrás: Goal.com