A CSKA Moszkva szerb szélsője újra elkotyogta, hogy gyerekkora óta Milan szurkoló, és hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha a lombard klub leigazolná őt. Krasic a moszkvai klub egyik legértékesebb játékosa, és rengeteg európai klub mellett korábban a Milan is felfigyelt a játékára.
Az utóbbi időkben viszont a takarékoskodás miatt Berlusconi inkább az ingyen megszerezhető játékosok iránt érdeklődik, ám Krasic - nem először - elég egyértelműen fogalmazott abban a kérdésben, hogy hol szeretné folytatni pályafutását.
"Milan szurkoló vagyok, és egy álmom válna valóra, ha magamra ölthetném a szerelésüket." -mondta Krasic a Blic Online-nak, majd kitért a Rossoneri másik célpontjára: "Saját magam mellett szeretném, ha Edin dzeko is a Milanba szerződne."
"Számomra ő egy fenomenális játékos, erre akkor jöttem rá, amikor a CSKA a Wolfsburggal játszott a Bajnokok Ligájában."
"Május 15.-ig akarom megvitatni a klubbal a lehetséges távozásomat, az ügynököm pedig már azon dolgozik, hogy hol folytathatnám. Nem tudom mi legyen a jövőm, rengeteg klub érdeklődik irántam."
Állítólag a Liverpool, az Arsenal, a Bayern München, és a Fiorentina is bejelentkezett a szerb vonalszélsőért.