36663
  • acm689
    azt hiszem a vezetők most lázasan böngészik ezt a listát...
    az ingyen igazolható játékosokról van szó
  • acm689
    nem bánnám, nekem első dolgom mindig, hogy potom pénzért leigazolom :D
  • bakkerman
    lehet 2-3 év múlva Verratti is Serie A-s pléja lesz? :P
  • shad0w
    simán, nagyon durván felmérik a játékosok képességeit. Pedro Leon meg egyébként még a PES-ben is nagyon jó játékos. rengeteg ilyen volt már, h vmelyik játékban sztárolt játékost akár 1-2 évvel később a valóságban is felkapták :)
  • acm689
    ne nevess, én olvastam olyan híreket, hogy az egyik angol klub tényleg az FM alapján igazolt! :P
  • LasCar16
    FM :DDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    tehetséges,jó kis játékos,olcsó is még,fm-be is elég jó :D
  • LasCar16
    Olasz jelentések szerint a lombard klub nagyon közel jár a Getafe fiatal csillagának megszerzéséhez. A jelentés szerint az ügy olyannyira komoly, hogy a két klub már meg is állapodott a transzer feltételeiről.

A Milan (ismét) csalódást keltő szezont futott, ezért a vezetőség pénzt invesztálna a klubba, hogy a következő szezonban felfrissítse a csapat keretét, ennek első lépéseként Pedro Leont csábítanák a klubhoz.

A fiatal, mindössze 23 éves középpályásra tavaly figyeltek fel a Getafénál és a nyáron sikerült is megszerezniük a Real Valladolidtól. Az igazolás jó befektetésnek bizonyult a legkisebb madridi klub számára, hiszen idén kiváló teljesítményt nyújtva a Liga egyik sztárjátékosává vált.

A spanyol szélső játékára több neves európai sztárcsapat is felfigyelt, többek között a Tottenham, a City, a Valencia és az Atletico Madrid, de egyenlőre úgy tűnik, hogy Leon útja Milánóba vezet.

A goal.com cikke szerint, a Milan 8 millió eurót fizet Leónért, a madridi egyesületnek, míg a tárgyalások a játékos és a Milan között egyenlőre még folynak, de a megegyezés már a következő napokban várható.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    "és tudja, hogyan vívjon ki tiszteletet magának.” inkább ez a lényeg.
  • Athletic  Bilbo
    "S ami még ennél is fontosabb: egy bajnok"

Itt a lényeg :)
    Ő kell nekünk :)
  • Davidke007
    Van Bastent nem kereste fel a Milan

Marco Van Basten ügynöke állítása szerint a Milan nem kereste fel a holland szakembert egy szerződéssel sem.

A pletykák Leonardo várható távozása miatt kerültek napvilágra, és több forrás szerint is a Milan egykori gólvágója, Van Basten Silvio Berlusconi első választása a Milan kispadjára.

"Ötletem sincs, hogy ez a pletyka honnan indult. Az biztos, hogy nem mi kezdtük el terjeszteni és azt is kijelenthetem, hogy a Milan nem keresett fel minket semmiféle ajánlattal." -nyilatkozta Perry van Overeem, Van Basten ügynöke.

"Mindenesetre számos klubcsapat, és néhány válogatott már tett ajánlatot nekünk, de konkrét neveket nem árulok el, mert Marco az összes ajánlatot visszautasította. Még nem tudja eldönteni, hogy mi legyen a jövője."

"A nemzeti csapatok közül volt néhány nagycsapat is, de Marco egy klubnál akar munkát vállalni. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy ismét vezetőedző akar lenni."
  • Davidke007
    Pato után Nesta is felépült sérüléséből

Jó hírek Milanellóból! Miután tegnap a brazil Pato már teljes értékű edzésmunkát végzett, ma Alessandro Nesta is csatlakozott a csapathoz.

Nesta két hónapja sérült meg a Manchester United elleni Bajnokok Ligája visszavágó előtt, és meg is műtötték a sérült jobb térdét. Korábban már volt szó arról, hogy a brazil Patóval együtt a szezon véghajrájára visszatérhetnek, és a jelek szerint valóban így lehet.

Talán Nesta játékát még nem kockáztatja meg Leonardo a Genoa ellen, hiszen már Giuseppe Favalli és Daniele Bonera is hadra fogható Thiago Silva mellett középhátvéd poszton.

Alexandre Patót viszont lehet, hogy bedobja a mélyvízbe, hiszen amióta ő kivált, a Milan jobb oldala teljesen veszélytelen az ellenfél kapujára.

További pozitívumként szolgál, hogy Ignazio Abate is már zsinórban második napja edz a csapat nagyobbik részével sérülése óta.

Forrás: acmilan.com
  • Davidke007
    Krasic: "A Milan az álmom"

A CSKA Moszkva szerb szélsője újra elkotyogta, hogy gyerekkora óta Milan szurkoló, és hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha a lombard klub leigazolná őt. Krasic a moszkvai klub egyik legértékesebb játékosa, és rengeteg európai klub mellett korábban a Milan is felfigyelt a játékára.

Az utóbbi időkben viszont a takarékoskodás miatt Berlusconi inkább az ingyen megszerezhető játékosok iránt érdeklődik, ám Krasic - nem először - elég egyértelműen fogalmazott abban a kérdésben, hogy hol szeretné folytatni pályafutását.

"Milan szurkoló vagyok, és egy álmom válna valóra, ha magamra ölthetném a szerelésüket." -mondta Krasic a Blic Online-nak, majd kitért a Rossoneri másik célpontjára: "Saját magam mellett szeretném, ha Edin dzeko is a Milanba szerződne."

"Számomra ő egy fenomenális játékos, erre akkor jöttem rá, amikor a CSKA a Wolfsburggal játszott a Bajnokok Ligájában."

"Május 15.-ig akarom megvitatni a klubbal a lehetséges távozásomat, az ügynököm pedig már azon dolgozik, hogy hol folytathatnám. Nem tudom mi legyen a jövőm, rengeteg klub érdeklődik irántam."

Állítólag a Liverpool, az Arsenal, a Bayern München, és a Fiorentina is bejelentkezett a szerb vonalszélsőért.
  • LasCar16
    A hollandok legendája, Johan Cruyff szerint honfitársánál nem igazán találhatnának megfelelőbb személyt a piros-feketék.

Leonardo távozása az AC Milan kispadjáról egyre valószínűbb, és csakúgy, mint tavaly ilyenkor (akkor Carlo Ancelotti elmenetele volt igencsak esélyes, s mint tudjuk, végül alá is írt a Chelsea-hez), felvetődött Marco van Basten kinevezése. A 45 éves szakember egy éve mondott le az Ajax Amsterdam vezetőedzői posztjáról, s azóta egy csapatnál sem dolgozott.

Johan Cruyff úgy véli, hogy nagyon jól járna az olasz klub, ha őt ültetné a padra – ezt a La Gazzetta dello Sporttal osztotta meg.

„Tökéletes választás lenne. Marco a legmagasabb szinten játszott, eszes, ráadásul ismeri a Milant. S ami még ennél is fontosabb: egy bajnok, és tudja, hogyan vívjon ki tiszteletet magának.”

Az Aranylabdát háromszor (1988, 1989, 1992) elnyerő, játékos-pályafutását sérülése miatt szokatlanul korán, 29 évesen befejező egykori klasszis 1987 és 1993 között futballozott a Milanban

stopli.hu
  • LasCar16
    A Fulham védője, Brede Hangeland a hírek szerint felkerült a Milan nyári kívánságlistájára.

A norvég válogatott az Euró Ligában mutatott kiegyensúlyozott teljesítményével hívta fel magára az olasz óriás figyelmét. A piros-feketék mindenképp szeretnének igazolni egy nagyra tartott, magabiztos középső védőt a nyár folyamán, és Gera csapattarársa az egyik alternatívájuk e posztra. A másik, az MU szerb védője, Nemanja Vidic.

A The Daily Star úgy tudja, Hangelandot csak akkor igazolnák le Gallianiék, ha nem sikerül megszerezniük Vidicet. Nem a Milan az első topklub akivel összehozták a norvég védőt. Még tavaly az Arsenal szerette volna leigazolni, de akkor nem lett semmi az üzletből...

stopli.hu

nem rossz spíler, Silva mellé egy ilyen levegőuravadállat kellene
  • bakkerman
    "Ami fontos, hogy a tulajdonos marad. Rengeteget adott már nekünk, sokat köszönhetünk neki."

szerződés hosszabbítás előtti nyali? :P
    ASDASD:ASADSF ??
  • LasCar16
    Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Milan vezetői hajlandóak újratárgyalni a klub brazil játékmesterének szerződéshosszabbítását.

A tárgyalások állítólag megakadtak, ugyanis Ronaldinho 2011-ben lejáró szerződését Gallianiék megújítanák, ám a brazil nem ment bele az új fizetési feltételekbe, hiszen évente 25 %-kal keresne kevesebbet.

Most azonban 'Dinho bátyja, egyben ügynöke Milánóba utazott, és újra leült tárgyalni a Rossonerivel, hogy sikerüljön meghosszabbítani az irányító kontraktusát 2013-ig.

Ha nem sikerülne nyélbe ütni az üzletet, elképzelhető, hogy Ronaldinho még idén nyáron eligazol, hiszen a Milan jövőre már nem kapna pénzt érte. A legfőbb kérője természetesen a Manchester City.

Forrás: tribalfootball.com, goal.com
  • Nuno88
    Silvát meg Patot ugy sem adják el :)
  • szucsy89
    big thx aki kitöltötte:)

ON:

A La Stampának adott nyilatkozatában Filippo Inzaghi elmondta, még nem akarja abbahagyni a játékot, vannak céljai a jövőt illetően is.

Inzaghinak, - aki a jelenlegi edző, Leonardo irányítása mellett nem sok lehetőséget kapott, - júniusban lejár a szerződése. A veterán gólvadász azonban bízik benne, hogy maradhat a klubnál.

"Még nem jött el az ideje, hogy szögre akasszam a stoplist. Még vannak rekordok, amiket szeretnék megdönteni, méghozzá ennek a csapatnak a mezében, ezekért a szurkolókért, akik mindig szerettek engem."

Inzaghi röviden kitért a Leonardo és Berlusconi közti vitára is.

"Ami fontos, hogy a tulajdonos marad. Rengeteget adott már nekünk, sokat köszönhetünk neki."
  • paly90
    kitöltve,házi ténxleg jó lett volan:D:D
  • LasCar16
    a fütyülős az nem pálinka, de nem offolok :P
  • bakkerman
    +1
  • Fabio Capello
    fütyülős mézesbarack :)
  • LasCar16
    házi pálinka hol marad a listádról? :D
    amúgy csak a rézangyal mézes-ágyas meggy :)
  • Fabio Capello
    kitöltve :)
  • szucsy89
    :D:D olyat el sem tudok képzelni:DASD:ASDASD:DAS
  • acm689
    kihagytad a válaszok közül a nem iszom pálinkát opciót :D:P
  • szucsy89
    na végre valami jó hír! ők ketten együtt nagyon jók lennének, és ha elmenne pár ember mint ahogy az tervben van (Oddo, Favalli, Kaladze stb.) és maradna Pato és Silva is akkor újra lehetne reménykedni jövőre....:D

egy kis OFF: itt van egy kérdőív, nem kell regisztrálni se, 1perc, tanuláshoz kell légyszi töltsétek ki :)

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/336735383/
  • LasCar16
    de legalább valami amit jó hallani/látni :)

Krasic : "Milan szurkoló vagyok és egy álom lenne viselni a mezt magamon.
    Szeretném, ha transzferem Dzekoval együtt történhetne a Milanhoz, ő egy fantasztikus játékos..."

meglenne az újBoban/Savicevic duónk.

és akkor egy kis stat: Edin Dzekoról.

A bosnyák válogatottban: 23 meccs 14 gól
    Wolfsburg: bajnoki: 93/55
    kupa: 9/9
    nemz. kupa: 17/9

plusz ez mellé jön h emellett a felépítése, a kétlábassága, a technikai tudása elsőrangú
  • LasCar16
    Előző klubjától, az AC Milantól szerződtetne csapaterősítés céljából játékosokat Carlo Ancelotti, a londoni Chelsea olasz vezetőedzője, aki mindenekelőtt a brazil Alexandre Patót és Thiago Silvát akarja megszerezni - írta kedden a Corriera dello Sport.

Az itáliai sportnapilap úgy tudja, hogy Ancelotti ez irányú kérése meghallgatásra talált a bajnoki címvárományos angol klubot tulajdonló orosz milliárdosnál, Roman Abramovicsnál, akinek pénzéből 80 millió eurót költenének a két dél-amerikai futballista átigazolására.

Szó van egy másféle tranzakcióról is, amely 100 milliót emésztene fel, s ennek keretében a szintén ex-milánói, jelenleg a Real Madridban játszó brazil játékmester, Kaká kerülne át a Chelsea-hez, akivel edzőként különösen jó viszonyt ápolt a talján tréner.

Az inkább megvalósíthatónak az első verzió tűnik, mivel a lap szerint az AC Milant birtokló olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi az újabb gyenge, megint trófeamentes idény után költségcsökkentést akar, s ennek egyik módja az lehet, hogy túladnak játékosokon.

(mti)

ilyen baromságokat nem szeretek olvasni
  • LasCar16
    nem rossz, jobb mint a 07/08as vékonycsíkozású matricás bwines :)
  • Palinko
    nekem sem tetszik a régi időkre emlékeztet ez a vastag csík tuti azért akarnak ilyet, de én is úgy vagyok vele, hogy tisztelem a régi győzelmeket, de az újakra vágyom :)
  • acm689
    nekem nagyon nem tetszik. az idei sem tetszett a fehér gallérral, nagyjából már megbékéltem vele, na de ez? :S illeni fog a csapat jövő évi szerepléséhez, ugyanis a legújabb hírek szerint Ancelotti T. Silvát és Patot 80 millió eurórért vinné. Berlu nem fog gondolkodni, odaadja a 2 legértelmesebb játékost... Nem tudom meddig bírják az olasz szurkolók, de valaki már tényleg szervezhetne valami komolyabb tüntetést Berlu ellen, mert ez már kezd nagyon idegesítő lenni...
  • karajjj
    te se olvastad el :D
    csak a következő szezontól lesz Fly Emirates, most még a Bwin szerződés érvényes, ezért van a mintán is ez
  • Nuno88
    Nem Fly Emirates lesz a mezen?
  • karajjj
    lehet, hogy ez lesz az új hazai mez
  • Davidke007
    akárki akármit mond... én is szeretném, ha Leo maradna... nem az ő hibája, hogy ilyen gyenge a játékoskeret!!!!!!!!!
  • Davidke007
    Borriello: "Szeretném, ha Leonardo maradna"

A Milan olasz válogatott csatára örömittasan nyilatkozott a Milan Channelnek a tegnapi diadal után:

"A ma esti győzelem az egész csapat érdeme. Nagyon fontos volt ez a három pont, hiszen már rég örülhettünk győzelemnek, különösen hazai pályán a szurkolóink előtt."

"A meccs végén és az öltözőben ismét mosolygós arcokat lehetett látni, hiszen egy erős csapatot győztünk le, amely gyakran nehezíti meg a nagycsapatok dolgát."

"A győzelmen kívül még egy pozitívumot elkönyvelhettünk ma este, ugyanis nem kaptunk gólt. Ilyesmi is rég történt velünk."

"Ezen a héten mindenki tisztában volt a ma esti meccs fontosságával. Milanellóban más fajta levegőt szívtunk a tüdőnkbe, mint eddig."

"Az edző és az elnök kapcsolata? Remélem hamar kibékülnek, mert szeretném, ha Leonardo maradna a kispadon. Az idei szezonban a legjobbját nyújtotta. A klub célja az idény előtt a harmadik hely megszerzése volt, és most úgy látszik, ezt a feladatot sikerül is teljesíteni. Leonardo jövőre már tapasztaltabb lesz, így nagyobb sikereket is elérhetnénk vele."

"Magamról csak annyit, hogy meccsről meccsre fejlődöm, igyekszem mindig odaérni a beadásokra. Ma ugyan nem szereztem gólt, de kiharcoltam egy tizenegyest, amiből gól lett. Boldog vagyok."
  • Davidke007
    és az előző hírekre visszatérve, szerintem, ha Leo maradna, és megvalósítaná a terveit, remek lenne... csak ahhoz nincs pénz berlu papától :(
  • Davidke007
    Pato már akár a hétvégén visszatérhet!

Az AC Milan támadója, Alexandre Pato akár már a hétvégén pályára léphet sérülése után – jelentette a Milannews.it.

Pato március 21.-e óta harcképtelen, amikor is a Napoli elleni bajnokin egy korábbi sérülésébe esett vissza.

A brazil rengeteget dolgozott azon, hogy minél hamarabb felépülhessen és mostanra már elég nagy a valószínűsége annak, hogy az utolsó két bajnoki meccsre visszatérhet a pályára a fiatal támadó.

Pato ezen a héten számos teszten fog majd átesni és ha a Milan orvosai is beleegyeznek a játszatásába, nagy eséllyel ott lesz a pályán a ´Kacsa´.

A Rossoneri az utolsó két fordulóban a Genoa és a Juventus ellen játszik. Előbbivel idegenben mérkőznek, utóbbit pedig a San Siroban fogadják.