A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
én se vágom teljesen, hogy mi van, mert ha megvertek minket akkor körbeverés van, de tök mindegy, lényeg a játék
(mindenkinek 45 perc 2x)

Yulcsa
köszi! bár még nem teljesen látom át az egészet 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gercse
persze, mindenki egy meccsnyit játszik

Yulcsa
most ha õk nyernek, mi a helyzet? mindenképp játszunk még a Juvéval, nem?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

1-0 oda... fasza... 😞 ennyi volt...
Yulcsa
vezetnek, Balotelli

szucsy89
agresszív...az sose baj
WuFraZselic
ez az Abate ez favágónak készült? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
lámpával felszerelt bányászsisakokat fel és mehet is a meccs...+egy világító labda
Yulcsa
én is 😄

szucsy89
elõször azt hittem hogy a tvsek babrálnak a kontraszttal😄
szucsy89
kialudtak a fények lol
Yulcsa
lol nincs fény a stadionban 😄

Yulcsa
a labdatartásunk szokás szerint jó

szucsy89
Gatta a csapatkapitány😊
Yulcsa
HUNTER a kezdõben PATO-val! 😄
Na ez jó lesz remélem 😊

Yulcsa
visszavontam, Milan - Inter lesz.
amúgy a Juve nyert 6-7-re 11esekkel.

nyert a juve 7-6ra... na... akkor adok már én is 70% ot a Milánnak 😊
Yulcsa
a kommentátor most mondta, hogy a Milan a meccs gyõztesével játszik.
11-esek jönnek.

szucsy89
99%
Yulcsa
én optimistább vagyok, 70%

a Milán nyerésére gondolok a tornán 😛
mennyi az esély megnyerni ezt? én adok 40%ot... 😊 várom a válaszokat 😄
Yulcsa
Ha most döntetlennel végzõdne az Inter-Juve, büntetõkkel döntenek, vagy hogy van ez?

hát... nem sok minden megy még... az ac milan.hu-n 20:30at írtak, de várjuk meg a 20:45-öt... 😊
Yulcsa
stream
ez nem akadozik

szucsy89
tényleg inter-juvével kezdenek:\
Yulcsa

Yulcsa
link itt elvileg menni fog, még semmi

szucsy89
legalábbis livescoreon így van
szucsy89
20:30 AC Milan ? - ? Inter Milan
21:30 Inter Milan ? - ? Juventus
22:30 Juventus ? - ? AC Milan
Yulcsa
szuper 😊 remélem lesz jó streamünk, hogy nem kell 2 percenként frissíteni :S

WuFraZselic
Inter - juve, aztán a vesztes játszik ellenetek elõször 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Yulcsa
hát nekem biztosan marad a stream...
hogy lesz a sorrend? ki ellen kezdünk, meg hogy megy a lebonyolítása a dolognak?

nem tudja valaki, a Digisport közvetíti az esti meccseket, vagy a netrõl kell lesni???
Nuno88
A keretben ott van Romával együtt. Biztos hogy játszani fognak és bízom h Hunti betalál =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
remélem bemutatkozhat! kíváncsi vagyok már rá

Nuno88
Huntelaar is edzésben =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Flavio Roma

Nuno88
TIM-kupa: a Milan kerete

Leonardo kijelölte a holnapi TIM-kupára (Trofeo TIM) készülõ keretét. A Milan ellenfele a városi rivális Inter, és a Juventus gárdája lesz.

A KERET:
Storari, Roma, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Onyewu Oddo, Abate, Flamini, Gattuso, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Borriello, Ronaldinho, Zigoni, Strasser, Oduamadi, Ikande, Albertazzi, Scampini, Verdi.

Forrás: acmilan.com

DONGUBA
nem megy a meccs?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
"A menedzser mód szezon végén a fagyás normális. Várjatok néhány percet, rendbe fog jönni."

na de nem offolok tovább: Becks szinte biztos hogy januártól jön vissza, ennek örülök!
LasCar16
bele, csak az a bajom h 1. szezon után amikor lépnék a köv. évbe akkor befagy 😛

#acm

szucsy89
belenyúl az adatbázisba?
LasCar16
pl én, de lennvan a Fifamania Superpatch, nem tom h ez akadály-é

#acm

szucsy89
FM-rõl jut eszembe: szokott itt vki fifázni direkt ip-n keresztül? unom már hogy mindig nyerek, kéne valami új kihívó😄😛
Yulcsa
jól nyomja a srác, szívesen látnám!
(FM-ben már az Arsenalban játszik 😄)

Yulcsa
részvétem 😄

Gattuso ígéri: tûzbe hoz minket 😊

Magáról:
Egyre jobb állapotban vagyok. Néha még bedurran a térdem, de ez teljesen normális ilyen helyzetben. Ennek ellenére folyamatos edzésben vagyok, és ez a legfontosabb.

A CSAPAT MUNKÁJÁRÓL

A csapat is remek munkát végez, egy ideje már a pályán edzünk, és lehetõségünk nyílik különbözõ megoldásokat kipróbálni. Persze, a túra az eredményeket tekintve nem volt hízelgõ ránk nézve, de a jövõre kell koncentrálni, és mi pontosan ezt tesszük.

HUNTELAAR

Nem nagyon ismerem õt, és még nem is nagyon edzett velünk. Tudom hogy kiváló gólszerzõ, de remélem a gólok lövésén túl a csapatmunkából is kiveszi majd a részét. Nem gyõzöm hangsúlyozni: számomra a csapat 11 emberbõl áll, és egységesnek kell lennünk, a csatárnak harcolnia kell a védõkkel és a középpályásokkal is, nem csak a gólszerzésen kell, hogy járjon az eszük.

PIRLO

Huntelaartól eltekintve, számomra Pirlo maradása még egy igazolást jelent. Számunkra Pirlo személye rendkívüli fontosságú. Én õszintén azt hittem, hogy Pirlo jövõre már nem lesz a csapattársam, de a klub újra és újra képes meglepni minket.
Andrea olyan számomra mint egy testvér a futball keretein belül, és egyedülálló játékos az õ posztját tekintve.
Szerencsére nálunk marad: nem is tudnék megnevezni egy játékost, aki pótolhatná õt, a többi középpályásunk teljesen más karakterû játékos. Továbbra is õ lesz a játékunk középpontjában, õ az egyetlen, aki képes a csapatot mozgatni.

ROMA, KALAC

Tudom, hogy remek kapus (Roma), aki a megbízhatóságot és a tapasztaltságot képviseli. Mindig optimista és vidám, ami fontos az öltözõi harmónia szempontjából, és ezen értékeket képviselte Kalac is. Zejlko nagy veszteség, a csapat egy jó csapattársat veszít, de a futball már csak ilyen.

LEHETSÉGES ÉRKEZÕK

Jelenleg 25-en vagyunk, nem 15-en, így pillanatnyilag értelmetlen az érkezõkrõl beszélnünk. Ami fontos: egy nagyon kemény szezon elõtt állunk, és harcolnunk kell majd.

KAKÁ ELVESZTÉSE

Nekem ez lesz a 11. szezonom, Gallianinak és Berlusconinak a 24. Egy dologban biztos vagyok: ez volt a legfontosabb játékoseladás számunkra, talán az egyetlen ami ilyen jelentõséggel bírt volna. Az egész dolog a politikai szerepvállalásból ered, amirõl mindannyian rég tudtunk.
Rendkívül fontos, hogy az emberek megértsék: nem igaz, hogy Berlusconi levette a kezét a csapatról, de muszáj volt az anyagi következményeket is számításba venni. Amikor a gazdaság helyre áll, újra lehetõség lesz többet költeni.
Ami Rickyt illeti, nyilvánvaló hogy megszenvedjük a hiányát: gyakran támaszkodtunk rá, például 2007-ben a Celtic ellen, amikor gyengék voltunk, õ jött és a negyeddöntõbe lõtt minket. Vagy számos más esetben, amikor nem játszottunk túl jól, mind azt gondoltuk: "semmi gond, majd jön Kaká, és megoldja..." Ezt jelentette számunkra Kaká jelenléte. "

A CÉLOKRÓL

Ha lehetek õszinte, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem vagyok nyugodt, no nem azért mert nem vagyunk jók, hanem azért mert egy rendkívül nehéz szezon elõtt állunk.
És ez az amit meg kell értenie mindannyiunknak: nem csak a pályán, az edzésen, hanem otthon is arra kell gondolni, hogy mi vár ránk. (- burkolt üzenet R80nak - a szerk.)
Meg kell gyõznünk magunkat arról, hogy képesek vagyunk még egy kis extrát hozzátenni a csapathoz. Nincs semmi okunk másokra irigykedni. Jobban állunk mint 2007-ben, és ugye emlékszel mi történt 2007ben?! Fontos, hogy higgyünk, hogy meglegyen a csapategység, aztán bármi megtörténhet. 2007 kell hogy eszünkbe jusson, mindenki azt hitte, hogy végünk van, erre három trófeát tettünk a vitrinbe. Nem akarok három címet, de egy olyan szezont igen, ami lázba hozza a szurkolóinkat.
Pillanatnyilag nem nevezhetném nagynak a lelkesedést, amely körül vesz bennünket, ennél sokkal többre van szükségünk. Mondjuk arra az 50 ezer szurkolóra, amely ott volt a San Siroban a Cavese elleni mérkõzésen: egy olyan közönséggel, nagyon messzire juthatunk...