A Milan olasz válogatott csatára örömittasan nyilatkozott a Milan Channelnek a tegnapi diadal után:
"A ma esti győzelem az egész csapat érdeme. Nagyon fontos volt ez a három pont, hiszen már rég örülhettünk győzelemnek, különösen hazai pályán a szurkolóink előtt."
"A meccs végén és az öltözőben ismét mosolygós arcokat lehetett látni, hiszen egy erős csapatot győztünk le, amely gyakran nehezíti meg a nagycsapatok dolgát."
"A győzelmen kívül még egy pozitívumot elkönyvelhettünk ma este, ugyanis nem kaptunk gólt. Ilyesmi is rég történt velünk."
"Ezen a héten mindenki tisztában volt a ma esti meccs fontosságával. Milanellóban más fajta levegőt szívtunk a tüdőnkbe, mint eddig."
"Az edző és az elnök kapcsolata? Remélem hamar kibékülnek, mert szeretném, ha Leonardo maradna a kispadon. Az idei szezonban a legjobbját nyújtotta. A klub célja az idény előtt a harmadik hely megszerzése volt, és most úgy látszik, ezt a feladatot sikerül is teljesíteni. Leonardo jövőre már tapasztaltabb lesz, így nagyobb sikereket is elérhetnénk vele."
"Magamról csak annyit, hogy meccsről meccsre fejlődöm, igyekszem mindig odaérni a beadásokra. Ma ugyan nem szereztem gólt, de kiharcoltam egy tizenegyest, amiből gól lett. Boldog vagyok."