A Milan holland támadója, adott interjút a Milan Channel mikrofonjainak.
Az elmúlt hetekben, folyamatos sajtótéma Huntelaar esetleges távozása az együttestől. A játékos igaz ami igaz, nem kap elég játék lehetőséget Leonardotól. A távozásáról felröppent pletykák pedig, innen indultak meg. Ennek ellenére, azonban a piros-feketék vezérigazgatója Adriano Galliani cáfolta ezeket a híreszteléseket, magyarán a csatár sehová sem fog, igazolni a nyár folyamán.
"Úgy gondolom, hogy a Fiorentina egy nagyon jó csapat. Mindent meg kell tennünk ahhoz, hogy nyerjünk, azaz megerősítsük 3. helyezésünket a tabellán. Szombaton, mint mindig nagyon fontos találkozó lesz, majd a Genoa és a Juventus ellen is játszunk, ahol ugyancsak a három pont begyűjtése lesz a célunk."-mondta.
"Továbbá nem hiszem, hogy nagyon eltérő taktikát alkalmaz majd a Firenzei alakulat, mint korábban nekik hazai, nekünk idegen környezetben. A Fiorentina nagyon erős, gólvágó csatárokkal rendelkezik, emiatt tartanak ott ahol. Erőt próbáló feladat lesz, de remélem nyerni tudunk."-folytatta.
"Sok olyan mérkőzést játszottam, hogy kevésbé volt más mint pl. az előző. Nekem persze a feladatom, hogy gólokat lőjek, ezért vagyok középcsatár. A Milan játéka kiváló, és boldogok vagyunk itt a csapatban. A Serie A tabelláján harmadikok vagyunk, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban indulhatunk a Bajnokok Ligájában. De a BL-en kívül a csapat számára fontos, hogy egy nagyon jó együttessel álljunk ki a sorozatokban." -fejezte be Huntelaar.