• Davidke007
    Én szerintem nem kell hatalmas igazolás, nem kell 1 embert hozni 70 milláért, mert nem mindig jön az be, lásd: Real Madrid... el kell adni azokat a játékosokat, akik már nem pályára valóak, pl: Oddo, Pirlo, See, Zambrotta, Dida, Bonera, talán még Gattuso is, és egy egész más felfogással, egész már játéktechnikával, fel kell hozni a fiatalokat, mert azok is tehetségesek... pl, én a Barcába, 2 éve azt sem tudtam ki az a Pedro.... és nesze.... Most már stabil kezdő ember, és gólvágó.... Ha a fiatal tehetséges ifistáinkat szépen beépítenénk, meg hoznánk Pirlo helyére egy Hernanest, és Berlu papa megenegdné, hogy a Adiyiah kezdjen, meg legyen ott a védelemben Favalli helyett egy pörgős és bizonyítási vágyra éhes Albertazzi, aki remekül szerepel rendre a Primaverába, akkor lehet nem szidnánk folyton a védelmet.... és vannak remek középpályások, és vannak remek támadók ott a kicsi csapatba, mint Zigoni.... kell 2-3 ember, Hernanes, Dzeko, és valaki a védelembe, és szépen építhetőek lehetnének a fiatalok... de ehhez kell 60 milla.....amit nem fogunk megkapni nyáron..... na mind1... reménykedjünk, hogy Leo nem megy el nyáron, Berlu szabad kezet ad neki, mint ahogy azt kérte is, és ebből újra Real verő csapat lesz...!!!! FORZA MILAN