36663
  • LasCar16
    Milan:
    Hasonlóan érzek, mint mikor egy repülőgépnek leállnak a hajtóművei az Atlanti Óceán felett, először pánikba esel és sírsz, majd megnyugszol, mert tudod, hogy mindenképp meghalsz, és már csak a Vég(et) várod.

ez egy nagy nudli eddig, warm up helyett én meg Milan meccset választottam, lelketlen banda,szégyen
  • acm689
    túl optimista voltam ezzel a 3-0-al, lesz ez 4 is... talán egyet begyötrünk valahogy és lesz 3 vagy 4-1, sokra megyünk vele...

igaza volt annak a kommentátornak, aki azt mondta, h a Milannál az a helyzet, h aki tud futni, az nem tud focizni - ld. Antonini - aki meg tudna focizni, az meg nem tud futni. Nem is tudom itt kit említsek, talán Pirlo, de már abban sem vagyok biztos, h ő mennyire tud még focizni...
  • Nuno88
    2:0
    Na mondom én, Oddo összehozta. El is kapcsoltam, ebben a szezonban nem nézek több Milan meccset.
  • Nuno88
    1:0
    Na jönnek majd itt még sztem a gólok :D
  • Nuno88
    Én sem úgy ülök le hogy bízom a 3 pontban :D
  • acm689
    ne félj, 3-0 lesz. én így ülök le nézni, ennél már csak jobb jöhet :)
  • LasCar16
    lehetne, de itt ma nem nyerünk, Leo is inkább beteszi Oddot középre baszki,mint kipróbálná a legtehetségesebb ifjú belső védőnket, no comment, fogadok h Massimoról gólt kapunk, helyezkedni még a jobbszélen sem tud... félek beülni a tv elé
  • paj01
    A, latom nagy hatassal voltam rad h egy az egyeben felidezed szavaimat:D
    B, A Realt most is megtudja/tudta verni a Milan:)

Nah ma este nyerni kéne, akkor mar tenyleg mind1 h mi tortenik a folytatasban...lehetne jatszatni a fiatalokat.
  • acm689
    pff... Janku is inkább védő, mint kpályás. 3-0 a minimum. :S
    pedig Albertazzinak lehetőséget adtam volna...
  • Nuno88
    PALERMO: Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Liverani, Nocerino; Pastore; Hernandez, Miccoli

MILAN: Dida; Zambrotta, Oddo, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Seedorf; Huntelaar, Ronaldinho

(acmilan.com)

ODDO KEZD KÖZÉPEN!!! NEM HISZEM EL!!!
  • Fabio Capello
    tiétek, vihetitek :D
  • acm689
    hogy süllyedhet eddig egy ilyen nagy múltú csapat???
    csodálom, hogy a szurkolók eddig nem balhéztak... Kaká eladásánál ki tudtak vonulni az utcákra, beígértek mindent, hoyg mi lesz, ha eladják. Eladták... nem lett semmi. Hol vannak az ultrák? Curva Sud??
  • szucsy89
    :DDD és minden 'csata' végén meghalnak
  • horpeti
    Valaki összeadta már az átlagos kezdő 11 életkorát? :D
    300, spártai harcosok.. :P
  • bakkerman
    előbb yepes aztán most zebina XDD ketten együtt végülis csak 66 évesek :DD nevetséges
  • szucsy89
    juve topikban küldik el mert akkora szar, most komolyan vagy ilyen fos az igazolási politikánk, vagy a sajtó direkt idegesíteni akarja a milan drukkereket az ilyen hírekkel, mert más nagycsapatnál nem jönnek le ilyen VICC szintű hírek
  • Palinko
    eddig is sok esetben ellentétesen cselekedtek a nyilatkozatokkal :)
  • horpeti
    Addig baxakodnak, míg Pato is elmegy. Milán szív ide, vagy oda (szurkolók részéről is), ez vérlázító. Ennyire tenni rá.

Aztán lehet ez csak átverés, és jönnek a jobbnál jobb igazolások a nyáron.. :)
  • LasCar16
    Zebina is egy lehetőség? :DDDDDDDD
  • Davidke007
    Leonardo: "Volt egy összetűzésem Ronaldinhóval"

A Milan brazil vezetőedzője bevallotta, hogy a múltheti Sampdoria elleni vesztes bajnoki találkozó félidejében összeveszett a csapat irányítójával, Ronaldinhóval. Leonardo ugyanis kevésnek érezte a 30 éves támadó igyekezetét, és hozzáállását, és ezt szóvá is tette a szünetben.

A Rossoneri 2-1-re kikapott múlthéten Genoában, és ezzel tulajdonképpen elszálltak a piros-feketék bajnoki esélyei. Leonardo pedig elárult egy kulisszatitkot a mérkőzésről.

"Volt egy összetűzésem vele, mert egyáltalán nem tetszett, ahogy az első félidőben játszott." mondta Leo Ronaldinhóról, aki szerinte kezdetben nem úgy állt a dolgokhoz, ahogy kellett volna.

"Mindenesetre ez a vita jót tett a játékának, mert a félidő után néhány szituációban megmutatta, hogy mire képes."

Ronaldinho jó teljesítményére ma is nagy szüksége lesz a sérültekkel és eltiltottakkal tizedelt Rossoneri gárdájának, hiszen a 4. helyezett Palermo otthonában lépnek pályára.

"A Palermo elleni mérkőzés olyan fajta meccs lesz, amit a szívünkkel kell megnyerni. A jelenről kell beszélnünk, és nem a jövőről." -zárta mondandóját Leonardo egyszersmind szót ejtve a csapatáról, és a személyes sorsáról, ugyanis egyre több pletyka szól arról, hogy nyáron otthagyja a Milan kispadját.
  • shad0w
    azért az nem egészen így működik, hogy csak úgy eladjuk őket. legtöbbjük még ingyen sem kéne más csapatnak, mert nem tudják állni a fizetésüket, a játékosok meg hülyék lennének kevesebb fizetésért eligazolni. inkább már korábban sem kellett volna velük szerződést hosszabbítani, csak akkor meg azon menne a para, hogy valamelyik "bajnokunk" hirtelen feltámad, véletlenül akadna kérője, aztán nem kapunk érte egy forintot sem, mert megvárják míg ingyen igazolhatóvá válik.
    az viszont szerintem is kétségtelen, h legalább meg kéne próbálni beépíteni pár fiatalt a nagy csapatba. akiket említettél tökéletesek lennének kezdésnek, aztán simán elképzelhető, h esetleg nem is ők, hanem egy egyelőre totál ismeretlen fiatal tehetség ragadna meg az első csapatban. de így esély sincs rá...
  • bakkerman
    loool,ha igaz ez a hír,és télleg csak 9 millió eurós adóssága maradt a Milannak,akkor eléggé faszkalap Berlusconi,és Galliani is,ha nem nyúlnak a zsebbe nyáron...nincs kedvenc olasz csapatom,de azért az enyhén kiverte a biztositékot nálam is,és még néhány elfogulatlan olasz foci nézőnek is,hogy kétszer is beelőzhetett volna a Milan( Napoli ellen iksz,Catania ellen iksz),és 2-3 ponttal mehetne az Inter előtt,de ehelyett marad a 3. hely...
  • Davidke007
    Amikor egy pontra voltunk az Intertől, akkor sem hittem el, hogy valami esélyünk is lehet bajnokságot nyerni, mert ezen keret tagjai, (Ambro, Bonera, Dida, Gattuso, Inzaghi, Pirlo, See) mind ki vannak égve.... Így nem lehet.....
  • Davidke007
    Én szerintem nem kell hatalmas igazolás, nem kell 1 embert hozni 70 milláért, mert nem mindig jön az be, lásd: Real Madrid... el kell adni azokat a játékosokat, akik már nem pályára valóak, pl: Oddo, Pirlo, See, Zambrotta, Dida, Bonera, talán még Gattuso is, és egy egész más felfogással, egész már játéktechnikával, fel kell hozni a fiatalokat, mert azok is tehetségesek... pl, én a Barcába, 2 éve azt sem tudtam ki az a Pedro.... és nesze.... Most már stabil kezdő ember, és gólvágó.... Ha a fiatal tehetséges ifistáinkat szépen beépítenénk, meg hoznánk Pirlo helyére egy Hernanest, és Berlu papa megenegdné, hogy a Adiyiah kezdjen, meg legyen ott a védelemben Favalli helyett egy pörgős és bizonyítási vágyra éhes Albertazzi, aki remekül szerepel rendre a Primaverába, akkor lehet nem szidnánk folyton a védelmet.... és vannak remek középpályások, és vannak remek támadók ott a kicsi csapatba, mint Zigoni.... kell 2-3 ember, Hernanes, Dzeko, és valaki a védelembe, és szépen építhetőek lehetnének a fiatalok... de ehhez kell 60 milla.....amit nem fogunk megkapni nyáron..... na mind1... reménykedjünk, hogy Leo nem megy el nyáron, Berlu szabad kezet ad neki, mint ahogy azt kérte is, és ebből újra Real verő csapat lesz...!!!! FORZA MILAN
  • LasCar16
    biztos a Lyonnál jók a fogorvosok..kamu, ki beszélt itt 800 millákról, simán meg lehetne erősíteni a keretet... csak akarni kell, Berlu ezt nem akarja, egy fontos játékosunk van Pato... ez is csak mellébeszélés meg terelés, én csalódott vagyok... nehéz lesz még egy olyan szezont elviselni ahol tudom h semmi esélyünk nincs... trófeát nyerni
  • szucsy89
    meg ne találjunk ki kamu kifogásokat (fog?!) hogy ne tudjuk megszerezni a játékosokat, Cissokho most BL döntőért játszik, kár volt érte...
  • Nuno88
    Nem kell 810 millát költeni, de könyörgöm ne 5-6 milliókon bukjunk már el játékosokat.
  • Davidke007
    Milan: Ifisták a Rossoneri keretében

Delio Rossi és Leonardo is kijelölte 21 fős keretét a holnap esti bajnokira. A vendégek részéről nem lesz bevethető eltiltás miatt Daniele Bonera, Massimo Ambrosini és Marco Borriello, míg Nesta, Pato és Flamini továbbra is lábadozik sérüléséből. Leonardo így belenyúlt a Milan kupagyőztes Primavera-csapatába, és felhozta a felnőttek közé Albertazzit, De Vitót, Romagnolit, Novinicet, Strassert és Adiyiah-t.
  • Davidke007
    és erre:

Galliani: "Nem fogunk sokat költeni a nyáron"

Még el sem érkezett a nyári átigazolási időszak, de Adriano Galliani rögtön lehervasztotta a reménykedő Milan szurkolókat. A tar fejű vezérigazgató elmondása szerint Silvio Berlusconi szereti a Milant, de eszetlen költekezésbe semmiképpen sem fog belekezdeni. Galliani azonban hangsúlyozta, hogy Pato, Thiago Silva, Ronaldinho és Huntelaar nyár után is marad a csapatnál.

Adriano Galliani nagy vonalakban elárulta a Milan átigazolási stratégiáit, és gazdasági mutatóit, amit a mai igazgatósági ülésen határoztak meg. A klub pénzügyi helyzete sokat javult az elmúlt évekhez képest, ezt jól mutatja, hogy 2008 óta 38 %-kal többet profitált a csapat.

Kaká eladása volt talán a legnagyobb hatással a Rossoneri pénztárcájára, hiszen a klub adóssága 2009 decemberében 9,8 millió euró volt, ami 85 %-kal kevesebb, mint a 2008-as 66,8 millió euró.

Galliani a számadatok után beszélt a klub terveiről, vagyis alapvető történés a Milan keretében nem várható a nyáron, ugyanis a fontos játékosok közül senkit nem akar eladni, de ezzel együtt drága igazolások érkezése sem valószínű.

"Nem fogjuk eladni egyik sztárunkat sem. Patót, Thiago Silvát, Ronaldinhót, Huntelaart és Borriellót semmiképpen sem."

"Silvio Berlusconi szereti a Milant, de nem fog 810 millió eurót elkölteni öt év alatt, mint az Inter."
  • Davidke007
    Maldini: "Meg kell nyitni a pénzcsapokat"

Paolo Maldini, a klub tavaly visszavonult legendája elárulta, a Milan kénytelen sok pénzt költeni a nyáron, hogy a szükséges ráncfelvarrásokat elvégezzék a csapaton, mert a jövőben csak így lenne esélye a Rossonerinek a vetélytársak ellen.

Maldini tavaly tavasszal, 40 évesen akasztotta szögre a stoplisát, és Adriano Galliani a hírek szerint nemrégiben egy igazgatói posztot ajánlott fel Paolónak, aki így reagált erre a Sky Sport 24-nek: "Találkoztam Gallianival, és egyelőre ez nem kérdés."

"Idén alkotói szabadságot vettem ki. Ha tavaly ajánlották volna fel ezt a tisztséget, biztosan visszautasítottam volna." -mondta Maldini, majd beszélt a klub átigazolási teendőiről.

"A Milannak mindenképp invesztálnia kéne, hogy lépést tartsanak a nagy európai klubokkal. Tudomásom szerint nemsokára lesz egy ülés, ahol az átigazolási stratégiáikat fogják megbeszélni."

"Az utóbbi években teljesen normális lett, hogy a szurkolók hozzászoktak ahhoz, hogy foggal-körömmel kell küzdeni, hogy a klub megszerezze a kiszemelt játékosát. Úgy gondolom, hogy már csak az vezethetne eredményhez, ha megnyitnánk a pénzcsapokat"
  • Davidke007
    én csak annyit mondok, hogy Moratti költ, és az Inter a BL nyerés küszöbén van... a milán egy megverhető manutól kapott ki hazai pályán 3-2re, mert elfáradtak pirloék 55 percnél...... ennyit erről... én már nem tudom mit mondjak... várom a csodát nyáron...
  • LasCar16
    de mer ő szereti a Milant
  • acm689
    még bízhatunk az arabokban... ha a pénz ekkora úr, Berlu nem fog tudni sokáig ellenállni...
  • Nuno88
    Egyetértek. Tesóm is mondta hogy amíg Berlu meg a többi itt van addig nem lesz csapat.
  • Grove4
    Ez a Milan nem méltó arra,hogy ilyen veztők üljenek ott ,ahol.(a Juve sem am.).Berlusconi nem tudom mit gondol,örgednek ki a játékosaitok,nem értem,hogy nem veszi észre.Moratti költ,de vissza is jön az ára,mert az Inter szépen menetel.
  • szucsy89
    Oddo legutóbbi meccsen Bonera kiállítása után középső védőként jött be, róla is kaptuk a gólt...
  • LasCar16
    Galliani találkozott a befektetőkkel, ezután kiállt a média elé, és közölte, hogy a nyáron nem adjuk el Patót, Thiago Silvát, Ronaldinhót, Huntelaart és Borriellót sem (ezek jó hírek, főleg az, hogy a listán nem szerepel az Oddo, Pirlo, Seedorf, Gattuso, Zambrotta csodaötös), ugyanakkor nem is lesznek nagyobb igazolások.
    "Berlusconi szereti a Milant, de nem fog 810 millió eurót költeni a klubra öt év alatt, mint ahogy tette azt Moratti az Internél" - mondta Galliani.
  • acm689
    Palermo-Milan: a keret

A KERET: Abbiati, Dida, Roma, Albertazzi (59), Antonini, De Vito (56), Jankulovski, Oddo, Romagnoli (53), Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Novinic (55), Pirlo, Seedorf, Strasser (51), Adiyiah, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Ronaldinho

SÉRÜLTEK: Abate, Favalli, Kaladze, Nesta, Onyewu, Beckham, Flamini, Pato

ELTILTOTTAK: Ambrosini, Bonera, Borriello

(acmilan.com)
    --------------------------------------------------------
    Sok az újonc... kíváncsi leszek a védősorra... Középső védő poszton ki tud még játszani T. Silván kívül? Antonini, Oddo, Janku, Zambrotta tudtommal szélső védők. Albertazzi középső védő, de ő ugye ifis.
  • acm689
    én is egyébként... 25-ért vettük, ha jól emlékszem, 15-ért még simán el lehet adni.
  • Sojka5
    hat lehet, hogy szentsegtores, de ha tudnank ket jo fiatalt venni az arabol, akkor en elengednem...