Az AC Milan csatára, Alexandre Pato még nem adta fel a bajnoki címért folyó versenyt. A brazil játékos a Napoli ellen tért vissza sérüléséből, de kilenc perc után le kellett cserélni.
”Az egész csapat bízik a Scudetto megszerzésében, és biztos vagyok benne, hogy a célunk elérése érdekében a maximumot hozzuk ki magunkból,” – nyilatkozta Pato. ”Remélem, hogy ehhez a szezon vége felé én is hozzá tudom majd tenni a magamét, de most csak azt szeretném, hogy újra képes legyek fájdalom nélkül játszani.”
a kiemelt rész röhejes, hisznek a scudettoban és szarnak a pályán bele, komolyan ez már röhejes mint mi bajnokként, sok a sérült nem bírták sokan a terhelést plusz még az orvosi stáb is kritikán aluli, unom már ezeket a parasztvakító dumákat mindenkitől, a fontos meccsek előtt is szépeket nyilatkoztak aztán mi lett a vége? magyarázkodás, komolyan lassan elmegy a kedvem a meccsnézéstől, magunkat verjük meg. köszönet ezért a vezetőségünknek, de legalább a honlapon kinnvan a legeredményesebb jelző...