A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
azért ezt is lehetett volna védeni...

#acm

szucsy89
kontra után 2
Palinko
egyik barátom véleménye, sztem egyezek vele:
hát nem tudom, szerintem ugyanazvan mint tavaly
ronaldinho ugyan irányít de minden támadás belassul rajta
és amig nincs sebesség gyors támadások
addig csak ez a tilitoli marad a felállt védelem ellen
tavaly is ez volt, sebesség lendület semmi, tilitoli keresztbe, aztán kontrákkal levernek minket... borriello lézeng a védõk közt mint gilardino annó, dinho meg hiába cselez jól, az amugysemgyors milan játék rajta lassul be...
szucsy89
dinnyónak nem nagyon jön össze semmi...
szucsy89
jah már látom😄
szucsy89
dinnyó pirosat kap?:S vagy a bíró benézte és sárgát akart?
LasCar16
ez mekkora volt 😄DDDD

#acm

DONGUBA
de tokfej biro

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Kalácson mostanában meccsek mennek el...addig nem baj még felkészülési, de ha megkezdõdik a szezon remélem 3.számúvá "lép elõ"😄
Nuno88
Nem tudom, védhetne Dida is inkább, vagy Storari, nem tudom Abbiati elkezdte-e már a teljes edzésmunkát...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
de mé ez a fostalicska ved?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Kalács szépen beütötte a rövidbe...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
urjezus kalacs meg a vedelem is

Nuno88
0:1 Milito -.-

WuFraZselic
lehet válogatni streamek közül 😄 remélem jó meccs lesz

streamz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
Sport Klubnál is van még lejebb, Digi Sportos kommentátor 😄D

#acm

Palinko
emígy lehet olyan kommentárral nézni az esti mérkõzést ahol csak akkor üvöltenek ha mi rúgunk gólt vagy vagyunk helyzetbe? 😄 egyszer kipróbálnám, az elmúlt napokban mindég hangtalan volt a stream muszáj volt zenét betennem.
Nuno88
Galliani extázisban Berlu meg szinte leszarja h 2:0 ra vezettünk 😄

Nuno88
Imádom ezt a palit 😄
Alig tud örülni a góloknak 😄

LasCar16
LasCar16
Fabio Capello
agybetegek ezek, igazolnak három nagy nevet, és már mehet is az, aki az elmúlt két évben húzta a csapatot...

LasCar16
2009-07-26 23:00 (vagyis ma 23:00)

#acm

szucsy89
inter ellen mikor játszunk ponotsan? magyar idõ szerint
Gunnersboy
a spurs leigazolta Crouchot? 😮

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
A 24oredisport.com-on megjelent cikk szerint az AC Milan vezetõi tárgyalásokat folytatnak Elano (Manchester City) megszerzése ügyében. A brazil középpályást a jelenlegi klubja nemrég átadólistára tette, és az ára körülbelül 9,5 millió euró.

Forrás: transfermarketweb.com

#acm

LasCar16
pár hír összefoglalva:

Huntelaar lejebb vette a fizetési igényét 5rõl 3,5millára, de ezt akkor ha a Real fizet neki 5 millát, a plafon nálunk a 3 millió.

Az érdeklõdõk: Milan, Arsenal, Tottenham
ebbõl a Spurst kihúzhatjuk,miután leigazolták Crouch-ot.

A Juvénál kijelentették, hogy Trezegól csak külföldi csapathoz igazolhat.

Nápolyban pedig áll a bál Lavezzi körül

A Milan is az érdeklõdõk között van, valamint újra visszatérünk Dzekohoz is.

#acm

Nuno88
A meccs után: Leonardo

Az AC Milan edzõje, Leonardo a Chelsea elleni 2-1-es vereséggel végzõdött felkészülési mérkõzés után nyilatkozott. A brazil szakember az eredmény ellenére elégedett volt a játékkal, és kiemelte Seedorf, és Ronaldinho teljesítményét.

"A játékosok jól mozogtak, és elégedett vagyok a látottakkal. A csapat állandóan megújult, és képesek voltunk irányításunk alatt tartani a mérkõzést. Két új játékossal - egy a védelembe, és egy a csatársorba - ez a csapat nagy dolgokat vihet véghez. Igazi Seedorf és Ronaldinho mágiát láthattunk."

Leonardo reagált az olasz Andrea Pirlo átigazolásával kapcsolatos pletykákra is.

”Remélem, hogy Pirlo marad. A nyári átigazolási szezon augusztus végén zárul, és addig bármi megtörténhet, de úgy vélem, hogy velünk marad.”

Forrás: goal.com, transfermarketweb.com

Nuno88
Azt olvastam más fórumokon hogy biztató volt a játékunk és X-et megérdemeltük volna... Dinho ollózása meg elakadt Borrieloban -.-

Palinko
jaja ezzel nyugtatom magam én is 😄 és azért mégis ancelotti volt az edzõnk, talán könnyebb volt taktikát kitalálni ellenünk. de sztem nézd meg a meccset valahol, lehet te is úgy gondolod majd hiányoztak az igazán jó támadások és a védekezés is néha ilyesztõ volt 😄 sztem kalacot kár szidni, 1. gól az nagyon el lett találva 2. nál meg szerintem a labda takarásban volt nem sokat sejthetett merre tart.
Nuno88

Nuno88
Drogba nagyon nagy gólt rúgott, de Seedorf is eltalálta 😊
Szép támadás volt...

Yulcsa
így van, és ha nem Kalac álla kapuban, talán 1-1

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Ne legyél elégedetlen tavaly ilyenkor még gólt sem tudtunk rúgni és kaptunk 5-t...

Nuno88
Kalácsot zavarjuk már el...
Most elmaradt a szokásos Pippo gól 😊

Palinko
2-1 nyert a chealse. hááát nem vagyok megelégedve a csapattal... igaz a chelase szurkoló sem lehet igen csak bemákolták a dolgot, bár értelmesebb támadásaik voltak, rá lehet fogni hogy megérdemelték.
LasCar16
2-1 Zhirkov

#acm

Palinko
addig rúgdosták a kapunkra hogy végül bement
LasCar16
Seenek kisebb sérülése van helyette Abate jött, Nesta--> Gooch és Borriello --> Zigoni

#acm

Palinko
eddig tartott Onye jön be.
Palinko
most megoldotta hogy a 16 vonaláról melkassal kiütte a labdát, adott egy szögletet a chealsenek 😄 emígy bedurvultak pato, see már feküdt kicsit, és a meccs tétjéhez képest elég sûrûn felrúgdossák egymást
LasCar16
Oddonak a neve a mezen olyan mintha 0000 lenne... eddig nem ér többet

#acm

LasCar16
jaja, asszem a Galaxy ellen is

#acm

LasCar16
Nesta játékát pedig öröm nézni 😊))

#acm

Palinko
jaja kéne rajta pár cm javítani és bomba gólokat fog rugdosni szezonban 😄 a club america ellen is volt neki ilyen nem?
Palinko
pato ollója nem jött össze, az utóbbi percekben aggaszt a labdaeladások, támadási kreativitás hiánya tologatjuk szélre vagy hátra. aztán nagyon ötlettelenül beadjuk 16 osba. arra nehéz fejelni, olózgatnak de hát nem így kéne hozzáállni talán.
LasCar16
Dinnyó kapufa szabadrúgásból :S

#acm

LasCar16
jaja felpörögtünk, Dinnyó,Oddo lóg ki eddig a csapatból Borriello meg mintha menekülne a labda elõl, de a végére már többször megjátszható volt

#acm

Palinko
véleményem az elsõ félidõröl, hogy ha nem akarjuk fél pályáról indítani patot, aki a 16 oson belül van, akkor egész jól játszunk 😄