paj01#25632
Az hagyjan h kikapott a csapat, de hulladek meccs volt raadasul. es ez mondjuk a parma hibaja.
Nem tudom vami drasztikus valtoztatas kellene, vami olyasmi h annyi pontot kapnak a csapatok amennyi golt rugnak vagy ilysemi, mer ez a bunkerfoci undorito.
Parma beallt vedekezni, mi kitamadtunk es beszoptunk egyet. Igazabol mind1 h 0 vagy 1 pont, nyerni kellett volna.
Nem kell meg temetni, kovetkezo forduloban meg visszahozhatjuk.
Girnyo meg Pirlo nelkul sztem a felpalyan tul nem jutnank.
Ok ketten labdabiztosak legalabb, meg aranylag pontosak.
pirlo korulmenyesnek tunhet, de sztem azert mer ez van neki mondva. lathatoan a milan nem a gyors kontrakra epit. szepen megvarja hogy visszazarjon a vedelem aztan megprobalnak kezdeni valamit...ez lathatoan nem mindig celra vezeto.
Ferguson is azt mondta h pirlot kell kiszedni a jatekbol es a milannak annyi. En hiszek neki...megcsinalta a csapataval, az eredmenyt meg tudjuk:)
Most ami hibadzik az a befejezes... Boriellonak nem megy es rogton latszik is. Hunter abszolut passziv, tatott szajjal varja h elérakják a labdat hogy elszurhassa....Pippo meg hát... ő mar a b terv maradjunk annyiban, nem neki kellene már megmenteni a csapatot.
Kezdon valtoztatnek... mancinit kezdetnem gatta helyett...gatta eredmenyt vedeni cserekent jobb lenne. Seedorf is cserenek valo csak. ambro kezdhetne... Pato meg hianyzik, tokre fiatal es mindig serult...gyorsabban kene regeneralodnia.
kov szezonra kell egy garntiura minosegi jatekos az biztos...berlu bevasarolhatna a kovetkezo 10evre:D