36663
  • acm689
    Én inkább az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmet: " És aki pénzt tesz a klubba..." Hogy mit? xDD
  • DONGUBA
    Ez egy buzi.
    Megint idehoz egy ven faszt a vedelembe amit ugye nem gyorsitani kellene hanem lassitani es mar megint a hulye bajnokainkal peldalozik.A realnak is vannak megsincsenek seholsem.
  • szucsy89
    a kiemelt részt ajánlom mindnki figyelmébe...bajnokaink vannak
  • szucsy89
    Milan: Berlusconi reméli, hogy nem kell új edzőt keresnie

Silvio Berlusconi szerint nem az edző, Leonardo hibája, hogy az utóbbi napokban a Milan négy ponttal leszakadt az éllovas Intertől az olasz labdarúgó-bajnokságban; a miniszterelnök úgy véli, ez a sérülések következménye.

Silvio Berlusconi, a Milan korábbi elnöke úgy véli, hogy elsősorban a csapatot sújtó sérülések (Nesta, Beckham, Pato) miatt nem sikerült megelőzni a városi vetélytársat, noha lehetőség nyílt rá.„Három ilyen bajnok kiesése után már nem ugyanaz a csapat" – mondta a klubtulajdonos a Sky Sport Italiának.

Az elnöki poszt összeférhetetlenség miatti feladása ellenére Milan-ügyekben mindig illetékesként faggatott olasz miniszterelnök kifejtette: reméli, hogy Leonardónak nem áll szándékában elhagyni az edzői széket:

„Mindenkinek megvannak a saját elgondolásai, és nem törvényszerű, hogy edző és elnök mindenben egyetértsen – mondta Berlusconi, majd Leonardóhoz fűződő viszonyára alkalmazta a gondolatot. – Én is megmondom neki a magamét, ő sem rejti véka alá a véleményét, és a kettő vagy egyezik, vagy nem. Ő az edző, én meg már elnök sem vagyok, csupán egy Milan-szurkoló, aki rosszul érzi magát, ha nem nyer a csapata. És aki pénzt tesz a klubba..."
  • Oziris666
    Ha Favalli helyére megy akkor simán fiatalítás
  • acm689
    hát most nem azt mondom, 4. cserének, végső esetre megfelel ő is, de akkor ott már tényleg mindenki lesérült, aki bevethető! ébresztő BERLU!!!
  • Matthew Prosac
    ha lejár a szerződése, majd leigazoljátok Campbellt (aki valszeg addigra már nem lesz az Arsenal alkalmazásában :D)
  • acm689
    hááát már komolyan :S idén már 35 lesz gondolom, akkor 37 lesz mire lejár a szerződése... akkor fogunk nagyot nézni, ha senki más nem érkezik a védősorba...
  • WuFraZselic
    amúgy szerintem kurva jó védő, idén mindenképp jól tolja, na de nem egy bajnoki álmokat célozgató csapathoz való már
  • Matthew Prosac
    34 éves, ingyen, a Chievo-tól. Ez igen :D
    Majdnem azt mondtam hogy szépen lassan leépíti Berlu a csapatotokat, de ez már nem is szép lassan, hanem pofátlanul gyorsan :D
  • inter94
    ::D:DD
  • inter94
    Serie A: 34 éves védővel erősít a következő szezonra a Milan
    A Milan két évre szerződtette a Chievo 34 éves védőjét, Mario Yepest. A kolumbiai játékos csütörtök délután írta alá kontraktusát a milánóiakhoz, ahol a nyártól szerepel.
    fő a fiatalítás...
  • paly90
    Harmincnégy éves védővel erősít a Milan
    A Milan labdarúgócsapata két évre szerződtette a Chievo 34 éves védőjét, Mario Yepest. A kolumbiai játékos csütörtök délután írta alá kontraktusát a milánóiakhoz, ahol a nyártól szerepel.
    Yepes középmezőnybeli csapattól sztárgárdához igazolt (fotó: Action Images)

A játékos érkezését ugyan a klub hivatalos honlapja még nem jelentette be, de a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint már aláírta szerződését. A milánói forrás szerint a Milan két szezonra szerződtette a több mint hatvanszoros válogatott játékost, aki idényenként 900 000 eurót kap a klubtól.

A milánóiak szerint Yepes ideális megoldás lesz a kulcsjátékosok helyettesítésére, már csak azért is, mert Giuseppe Favalli biztosan, Kaha Kaladze és Massimo Oddo elképzelhetően búcsút int az együttesnek. A kolumbiai védőnek is tökéletes választás a Leonardo irányította együttes, ugyanis már jelenleg is Milánóban él és a nyáron lejár a szerződése.

Yepes 2008-ban költözött Olaszországba, ekkor lett a veronai Chievo labdarúgója, korábban hat szezonon át szerepelt Franciaországban, a Nantes és a Paris-SG mezében, előbbi együtteshez az argentin River Plate-től került 2002-ben.

A Cortuluá csapatában nevelkedett játékos hazájában a Deportivo Cali együttesében vált ismertté. 2001 óta tagja a kolumbiai válogatottnak.

nso

hát gratulálok!! a nagy fiatalítás....no comment
  • paj01
    Jah egyebkent meg kicsit had szidjam mar a birot is..:) ha mar a tobbi kollega is eloszeretettel teszi:D
    Hazai palyanak fujt a tetu:D Evette tolunk a scudettot!:D
  • paj01
    Az hagyjan h kikapott a csapat, de hulladek meccs volt raadasul. es ez mondjuk a parma hibaja.
    Nem tudom vami drasztikus valtoztatas kellene, vami olyasmi h annyi pontot kapnak a csapatok amennyi golt rugnak vagy ilysemi, mer ez a bunkerfoci undorito.
    Parma beallt vedekezni, mi kitamadtunk es beszoptunk egyet. Igazabol mind1 h 0 vagy 1 pont, nyerni kellett volna.
    Nem kell meg temetni, kovetkezo forduloban meg visszahozhatjuk.
    Girnyo meg Pirlo nelkul sztem a felpalyan tul nem jutnank.
    Ok ketten labdabiztosak legalabb, meg aranylag pontosak.
    pirlo korulmenyesnek tunhet, de sztem azert mer ez van neki mondva. lathatoan a milan nem a gyors kontrakra epit. szepen megvarja hogy visszazarjon a vedelem aztan megprobalnak kezdeni valamit...ez lathatoan nem mindig celra vezeto.
    Ferguson is azt mondta h pirlot kell kiszedni a jatekbol es a milannak annyi. En hiszek neki...megcsinalta a csapataval, az eredmenyt meg tudjuk:)
    Most ami hibadzik az a befejezes... Boriellonak nem megy es rogton latszik is. Hunter abszolut passziv, tatott szajjal varja h elérakják a labdat hogy elszurhassa....Pippo meg hát... ő mar a b terv maradjunk annyiban, nem neki kellene már megmenteni a csapatot.
    Kezdon valtoztatnek... mancinit kezdetnem gatta helyett...gatta eredmenyt vedeni cserekent jobb lenne. Seedorf is cserenek valo csak. ambro kezdhetne... Pato meg hianyzik, tokre fiatal es mindig serult...gyorsabban kene regeneralodnia.
    kov szezonra kell egy garntiura minosegi jatekos az biztos...berlu bevasarolhatna a kovetkezo 10evre:D
  • LasCar16
    mondom megnézem felvételről, de a kíváncsiságom erősebb volt, így nem pazarlom tovább az időmet, ennyit a bajnoki címről..én nem vártam mást, megfelelő igazolások nélkül még ez a helyünk is csoda, és a játékosok nagy része nem bírja a terhelést... nagytakarítás kellene, de nem tudom h ebből mi fog megvalósulni
  • doncsika
    Idén se lesz scudetto, az biztos hogy nyáron erősíteni kell a csapatot és nem egy játékosra kell várni (pl Dzeko) hanem folyamatosan keresni.
  • acm689
    NSO szerint igen.
    Inter 63
    Roma 59
    Milan 59
  • acm689
    Inter mellett a Roma is nyert, ezzel most ők a 2.ok?
  • szucsy89
    mondjuk Pirlo hiánya nekem pozitívum
  • acm689
    Pirlo miért kapott pirosat? Erről lemaradtam
  • Davidke007
    hát ez gyönyörű volt........ grat a fiúknak :D ekkora siralmas meccset :S
  • Sojka5
    ezt megint borzalmas volt nezni, es dinnyo es pirlo nelkul jatszunk a lazio ellen
  • acm689
    megint egy nagyon uncsi meccs, és most még ki is fogunk kapni :(
  • szucsy89
    1-0
  • Sojka5
    na talan majd pippo
  • Sojka5
    azt hittem carlo utan elfelejtettuk mar a vedo csereket, de nem...
  • szucsy89
    0-0, remélem annak hallatán hogy az inter vezet a 2.félidőre felpörögnek
  • szucsy89
    nagyon körülményes...
  • Sojka5
    pirlo kezd verlazito lenni
  • Sojka5
    koszi, unibeten ugyanez a helyzet.
  • acm689
    igen, de legalább nincs idegesítő arab kommentár és folyamatos a kép.
  • Sojka5
    ott is kisablakban?
  • acm689
    bwinen megy, a többi nekem nem működik már :S
  • Sojka5
    koszi a tippeket, forza
  • acm689
    ITT elvileg menni fog.
  • Davidke007
    Parma-Milan: Hivatalos kezdőcsapatok:

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello

PARMA: Mirante; Zenoni, Paci, Zaccardo, Lucarelli; Valiani, Morrone, Galloppa; Jimenez; Crespo, Biabiany
  • acm689
    Egyébként nem is baj, hogy most 1időben van az Inter meccse, talán nincs akkora teher a srácokon, hogy jajj az Inter nyert, nekünk is nyerni kell.
  • banok
    bet365.com
  • Sojka5
    stream et tud valaki?