A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
99% nem igaz amit írnak, fog még két játékos érkezni ebben biztos vagyok de lehet hogy még egy balhátvéd is, felnyomták az árakat mi meg határozottan lépünk fel a piacon, nem engedünk az ajánlatunkból, idõigényes ez a módszer de szerintem hatásos lesz

#acm

Fabio Capello
fura, én pont azt hallottam, hogy nilmar-dzeko kettõst akarnak elõre...

Borriello meg nem életbiztosítás, legalábbis amennyit láttam belõle eddig... 😄 Fabianoval meglátjuk mi lesz, érdekes ez az egész elengedési záradék-ügylet...

Nuno88
Nekem is ezen jár az agyam.
Bár hiszek a Fabiano transferben, vagy olvastam nemrég egy olyat hogy ha Nilmar megy a Wolfsburgba akkor Dzeko távozhat. Lehet erre várnak, nem biztos. De egy valami igen, csatár kell mert Borriello nem megoldás.

Egy érdekes Carletto nyilatkozat!
LINK!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
Miért van az az érzésem, hogy a végén elhoztok vmi kiégett csatárt kölcsönbe, és ki lesz kiáltva nagy igazolásnak... (pl van Nistelrooy, Pizarro, stb)

Nuno88
Milan Turn To Arsenal Striker Nicklas Bendtner As Luis Fabiano Move Collapses...

goal.com

...ezek télleg szórakoznak??? <#gonosz3>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Üdv a csapatban!

Közben Leo Trez-t dicsérte
goal.com

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88

Nuno88
Onyewu elsõ meccsére készül

Oguchi Onyewu, a Milan pár hete igazolt védõje elsõ mérkõzésére készül új csapatában. A nigériai származású játékos bizonyítani szeretné, hogy a legmagasabb szinten is megállja a helyét.

A holnap hajnali 1:00-kor kezdõdõ Club America-Milan találkozón elsõó alkalommal léphet pályára új társaival.

"Természetesen a sportban semmire sincs garancia. " - nyilatkozta kedden Onyewu

"Tisztában vagyok vele, hogy a nyáron azért is játszom, hogy helyet szerezzek magamnak a kezdõcsapatban. Egyelõre fel kell mérnem, mit várnak el tõlem pontosan, hiszen a keretben számos kiváló védõ van. Ez az elsõ napom a csapatban, még csak most ismerkedek a többiekkel."

A Milan klubmenedzsere, Umberto Gandini reméli, hogy Onyewu lesz az egyik alapköve az újjáformálódó csapatnak:

"Egy új korszakot kezdtünk. Új edzõvel, új mentalitás került a csapathoz, fejlõdni szeretnénk. Büszkék vagyunk a múltunkra, magabiztosak a jelenünkkel kapcsolatban és keményen dolgozunk a jövõnk érdekében."

timesofindia.com

Fabio Capello
aligha, trez kijelentette hogy marad nálunk, és ferrara sem akarja elengedni...

Yulcsa

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
ja az történt ...

Július 22

AC Milan - Club America

az idõeltolódás miatt, nekünk az már 23.-a... na mind1 alszom 😄

#acm

Palinko
igen kicsit rosszabbul tudja az ember az éjjeli idõszámítást 😄 és összezavart gondolom hogy szerdát írtak mikor az már csütörtök hajnal...
LasCar16
vagyis nem most 😄

#acm

LasCar16
nem ma van a meccs -.- na bazmeg...

#acm

Yulcsa
akkor pont nem tudom majd nézni a meccseket :S

Nuno88
World Football Challenge 2009

A nyáron a világ legjobb csapati közül négyen vesznek részt az Egyesült Államokban rendezendõ World Football Challenge nevû tornán.

Európából a Chelsea, az Inter és a Milan, míg Közép- Amerikából a Club America (mexikói)

A torna menetrendje:

Július 19

Club America - FC Internazionale 1-1 (b: 2-1)
Stanford Stadium (Palo Alto, Calif.)

Július 21

Chelsea FC - FC Internazionale
Rose Bowl (Pasadena, Calif.)

Július 22

AC Milan - Club America
Georgia Dome (Atlanta, Ga.)

Július 24

AC Milan - Chelsea FC
M&T Bank Stadium (Baltimore, Md.)

Július 26

AC Milan - FC Internazionale
Gillette Stadium (Foxborough, Mass.)

Július 26

Chelsea FC - Club America
Cowboy Stadium (Arlington, Texas)

Szabályok:

A World Football Challenge egy négy csapatos felkészülési torna. Minden csapat egy-egy pontot kap a szerzett gólok után, egészen 3 gólig. A csapatok három ponttal gazdagodnak, ha a rendes játékidõben megnyerik a mérkõzést. Ha hosszabbításra kerül sor, mindkét fél 1-1 pontot kap, a büntetõkkel diadalmaskodó együttes további 1 pontot szerez. A torna végén a legtöbb pontot gyûjtõ csapat lesz a World Football Challenge bajnoka.

acmilan.hu

Nuno88
Állítólag Fabianoról is lemondhatunk ... <#duma>

Yulcsa
goal.com szerint André Santos a Fenert választotta...
nézzük a jó oldalát, legalább nem az Interhez vagy a Juvéhoz igazolt

szucsy89
😄ADFASDFASASDASDASdasDSADasdasdassddd
LasCar16
A Rossoneri gárdája 2-2-es döntetlenre volt képes Los Angelesben a David Beckhamet is a soraiban tudó Galaxy ellen. A barátságos mérkõzés után Leonardo pozitívan nyilatkozott, de állítása szerint van még hova fejlõdnie csapatának.

A Milan amerikai túrájának elsõ mérkõzésének magyar idõ szerint reggel 6 óra körül ért véget, és a végeredmény 2-2 lett. A piros-feketék góljait Thiago Silva és Filippo Inzaghi szerezték, míg az LA Galaxy csapatából Gordon és Jordan volt eredményes, ám mindkét amerikai gólban elévülhetetlen szerepe volt, az ex- (és talán jövendõbeli - a szerk.) Rossoneri játékosnak, David Beckhamnek.

"Szerencsére meg van rá az okom, hogy elégedetten beszéljek. Egy napja érkeztünk meg Kaliforniába, de ezt határozottan nem kifogásként szeretnénk megemlíteni ." -mondta Leonardo a Gazzetta dello Sportnak.

"Nagyon biztató dolgokat láttam, de természetesen van még mit fejlõdnünk. Jelen pillanatban még csak nem is tehetünk úgy, mintha tökéletes fizikai állapotban lennénk."

"A mérkõzés elsõ félórájában jól játszott a csapat, aztán következett egy kisebb visszaesés. A második félidõben változtatásokat eszközöltünk, és néhány fiatal is szerepet kapott."

'"Amit sajnálok, hogy kaptunk egy gólt rögzített szituációból. Mindazonáltal legalább már tudjuk, hogy ezen még dolgoznunk kell, és a következõ meccsen jobban kell figyelni erre."

"Történtek olyan dolgok, amelyeknek nem kellett volna, de mégis megtörténtek." -foglalta össze mondanivalóját "Leo".

A Milan következõ mérkõzése a Club America ellen lesz szerdán Atlantában. A mexikói csapattal azonban már egy felkészülési torna, méghozzá a World Football Challenge 2009 keretei közt fog megmérkõzni a Rossoneri.

Forrás: channel4.com

#acm

Palinko
ezt bannerba 😄 mekkora kép 😄
Nuno88
Edzés:

Nuno88
Pár kép még a tengerentúlról, Galaxy elleni meccs:

Nuno88
Én szaladgálnék velük 😄
Holnap én is megnézem a meccset, éjszakázok én is, remélem egy gyõzelem miatt maradok fent =)

szucsy89
hát nem mindennapi akik ott napoznak épp hogy látják a milant edzeni...bár amcsiban annyira nem nagy szám sztem mint ha itt lenne európában
Nuno88
Isten lehet tengerparton edzeni 😄

szucsy89
na 1óra az tûrhetõ, lehet még a végén megvárom a meccset😛
LasCar16
Az amerikai túrán szerdán játssza második felkészülési mérkõzését az AC Milan csapata.

Az ellenfél az America lesz, akik az Inter ellen 1-1-es döntetlent játszottak.

CF America <1 - 1> Inter Milan
51' <1 - 0> J.C.S. Maya
61' <1 - 1> I. Cordoba

tehát 2009.07.22 szerda éjjel 01:00[/szin=red]

Pato is csatlakozott a kerethez, és már el is repültünk Atlantába ahol meccselünk az America
ellen

#acm

Ügynöke szerint nincs ajánlat Vucinicért

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekA legújabb hírek szerint Mirko Vucinic személyében újabb névvel bõvült a Milan által kiszemelt játékosok listája, de a játékos képviselõje, Alessandro Lucci máris cáfolta, hogy bárki is ajánlatot tett volna ügyfeléért.

”Jelen pillanatban nincs semmi konkrétum, csak pletykák,” – nyilatkozta a Meditteraneonline.it-nek Lucci. ”Nem kaptunk ajánlatot egyetlen klubtól sem, és Vucinic örül, hogy Rómában marad.”

Forrás: goal.com

szóval kacsának tûnik....
Nuno88
Borriello drogos spekulációja sztem hülyeség. Sérült volt és kész.
Vucinicnek én is örülnék, nagy mumusunk szinte majdnem mindig betalál nekünk ha a Romaval játszunk 😄

Yulcsa
neki örülnék, jobban, mint LF-nek.

LasCar16
Az AC Milan 16 millió eurót, valamint Ignazio Abate játékjogát adná az AS Romának Mirko Vucinicért cserébe.
A goal.com emlékeztet: ha a Luis Fabiano-saga negatívan ér véget a Milan számára, akkor a montenegrói csatár lehet a végsõ befutó.

Noha a tárgyalások a jövõ héten minden bizonnyal folytatódnak, a Sky Sport Italia értesülései szerint Adriano Galliani már Rómában tartózkodik, a játékos megszerzése miatt.

Galliani már inkább a Romával tárgyal, hiszen a Fabiano-ügy egyre zûrösebb, és bonyolultabb. Vucinicért a klub kész lenne 16 millió eurót, valamint a 22 éves olasz szélsõ Abate játékjogát adni.

Vucinic iránt azonban nem csak a Milan érdeklõdik, hiszen több angol csapat célpontja is.Többekközt az Arsenal, Tottenham és a Chelsea érdeklõdik iránta.Utóbbi pedig a napokban ajánlott érte 25 millió eurót.

#acm

LasCar16
ezért volt eltiltva asszem 8 hónapig

#acm

Yulcsa
errõl nem is tudtam 😮

Palinko
itt egy régebbi esetét olvashatod, egyik barátom említette nekem is, aztán arra jutottunk, hogy megint ilyen hasonló dolog lehet a rejtélyes sérülése mögött. hogy lehet szinte egész szezonban lesérülni, amikor nem is láttuk mikor sikerült neki? egyszer csak eltûnt, sztem megint drog volt a dolog mögött csak nem akartak ügyet csinálni, sikerült elhallgatni...
szucsy89
milyen drogról?😮
Nuno88
milyen drogról?

Palinko
jaja de talán mostanra már leszoktatták a drogról :S
Nuno88
Borrielloval mindig csak várunk várunk és várunk...

Palinko
sztem pont most nem jó eladni boriellot, bár csak találgatás, de hiába magasabbak most az árak, ha nem tud boriello jelenlegi formát felmutatni, idén helyrehozzuk ha bevállik marad, ha nem tud akkora teljesítményt csinálni, akkor eladjuk remélhetõleg többért mint most tudnánk 😊
LasCar16
65. percben aludtam el 😄D

ennél már csak jobbak leszünk, kpályáról hiányzott Dinnyó, Kalac meg bûnrossz volt,lassú nagyon, Dinnyó inkább osztogat minthogy gólt lõne, kicsit változott a posztja, Seedorf szerintem jól játszott, a fiatalok is hozták a kötelezõt, Boriellonak egy ziccere volt de kihagyta, nagyon kellene még egy Hernanes és egy LF elõre

#acm

Yulcsa
hát épp azért kérdem, mivel nem nagyon említik, hogy valami különlegest csinált volna. Én azon nyomban megszabadulnék tõle, vlahogy nem szipi, nem érzem benne azt az erõt, hogy képes lenne a csapatot elõrébb vinni.

Nuno88
Játszott és nem jó véleményeket olvastam róla.

Yulcsa
nso-n
http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/video-az-inter-kaliforniai-a-milan-los-angeles-i-vendegjateka-247254.html?

szucsy89
hol láttad?
Yulcsa
Na, hát az összefoglalót láttam, eddig egész jó, Pippo nagyon jó formában van! Borriello játszott amúgy?

Nuno88
Thiago Silva <#worship>

szucsy89
Rémálommá vált Beckham számára a Milan Los Angeles-i szereplése

Néhány nappal az UCLA elleni 2–2 után újabb döntetlent játszott az Egyesült Államokban túrázó Inter. Az olasz bajnokcsapat ezúttal a mexikói América ellen lépett pályára Kaliforniában, és az 1–1-re végzõdõ rendes játékidõt követõen tizenegyesekkel végül elbukott. A fekete-kékek városi riválisa, az AC Milan Los Angelesben szerepelt, és a Galaxy ellen 2–2-es döntetlent ért el. A találkozón a hazai szurkolók nem éppen kedves fogadtatásban részesítették David Beckhamet.

LOS ANGELES GALAXY–MILAN

David Beckham – ki más? – volt a középpontban a Los Angeles Galaxy–Milan mérkõzésen, bár az angol játékos valószínûleg lemondott volna errõl. A Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa a tavaszt a Milanban töltötte, és a kölcsönszerzõdés része volt, hogy az olasz csapatnak játszania kell egy felkészülési mérkõzést a Galaxy otthonában. A találkozó jelentõségét mutatja egyébként, hogy még Tom Cruise is kilátogatott rá…

A színész talán meglepõdve tapasztalta, hogy jó barátját, Beckhamet erõteljes ellenszenvvel fogadta a Galaxy-szurkolók egy csoportja. Folyamatosan fütyülték õt, és számos sértõ transzparenst is kifeszítettek.

Beckhamet ez láthatóan dühítette, félidõben odasétált az õt legjobban szidalmazó csoport elé, és az egyik szurkolót egy kézmozdulattal magához hívta. Az illetõ le is ugrott hozzá, tettlegességre azonban nem került sor, mivel a biztonságiak leteperték.

Azért essen néhány szó a mérkõzésrõl is! A Milan Thiago Silva révén szerzett vezetést, majd Alan Gordon egalizált, a gólt pedig az egymással nemrég a sajtón keresztül verbális csatát folytató Beckham és Landon Donovan készítette elõ.

Az olaszok Ronaldinho passza után Filippo Inzaghi találatával kerültek ismét elõnybe, a végeredményt pedig Bryan Jordan állította be Beckham szöglete után.

Az angol középpályás – aki nemegyszer elmondta, hogy szeretne visszatérni Európába – 75 percet játszott, lecserélésekor megtapsolta a közönséget. Persze nem úgy, ahogy Manchesterben, Madridban vagy éppen Milánóban tette azt…

nso
szucsy89
és itt elaludtál vagy mi?😄

2-2 lett a vége

16' <0 - 1> T. Silva
30' <1 - 1> A. Gordon
61' <1 - 2> F. Inzaghi
65' <2 - 2> B. Jordan
Palinko
😞