• paj01
    Huh.. már azt hittem megint eljatszuk a lehetoseget a felzarkozasra. Mazli volt..de hat ilyen is kell:) a letamadassal teljesen meglehet olni a csapatot. A masodik felidoben talan a faratsag miatt tobb teret hagytak a firenzeiek, ezert lett a csapat kicsit aktivabb. 11 es jarhatott volna de ott volt utana a lehetoseguk golt loni...Abbiati remekelt! Szerintem a birok is azon vannak h izgalmasabb legyen a vegjatek..kell a nezettseg:D
    Egyebkent szerintem pato golja eleg amator volt...most nem azert, de csomo ideig keszulhetett ra, es ahelyett , hogy helyezte volna csak megbikazta izombol raadasul pont a kapusba lotte...hatalmas mak volt hogy a labai kozott elment freinek. kicsit is hozzaer a kapus akkor a labda olyan gellert kap hogy abbbiati szedi ossze masik oldalon:)
    Megint csak az latszik h girnyo a lelke a teamnek. Nelkule 0 a a tamado jatek. Ő meg ha kap magara ket embert es elveszik a kedvet az egesztol akkor vege mindennek.
    Nah mind1 azert szep volt, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa:)
    Kovi meccs elmeletileg laza... mancinivel nem tom mivan de elkene kezdenei beepiteni a csapatba, az MU elleni visszavagon szerepelnie kellene mar.