• Davidke007
    A kevesebb angoltudásúak kedvéért:

Leo:Ha a Milan akarja, félre fogok lépni

Leonardo felajánlotta lemondását, ha a Milan elnöke Silvio Berlusconi elégedetlen a munkájával. "Ha akarja, félre fogok lépni."

"A mi egyetértésünk nagyon tiszta."

"A tervezetteket lefektettük és nincsenek problémáim. Ha az elnök akarja, félre fogok lépni. Minden szóra igényt tartok."

"Tizenhárom éve vagyok egyik vagy másik szerepkörbe, tehát nem lenne problémám a szerzõdés felbontásával."

"Rendben kell elõrehaladni, legfontosabb dolog, amire szükségem van: nyugalom. Jelenleg csak a csapatra fókuszálok."

"Nyugodt maradok, bár tudom ezek a pletykák nem tesznek valami jót a csapatnak. Nem okoz bajt bárkinek is, mivel egy érett csapat játékosairól van szó, de jobban szeretném elkerülni a dolgot valahogy."

"Ki kell állnunk ezekért a fiúkért. Rendkívüli focit produkáltak hosszú ideje."

"Igazság szerint elmondanám, jobban játszottunk a United ellen, mint mostanában. Sajnálatos módon kikaptunk, de azt hiszem ezeket a mérkõzéseket kellene kielemezni logikusan."

"A keddi vereségtõl, valójában sokkal jobban meg vagyok gyõzõdve képességeinkrõl."