• paj01
    Az a bosszanto hogy meglenne a kepesseg a gyors jatekra, csak mintha nem mernenek...Meg az latszik hogy koncepciobol lassitjak meg a jatekot. Most is volt nem egy olyan alkalom hogy szogletnel felment a legtobb bologna jatekos...milan felszabaditott, a labda odakerul teszem azt pirlohoz aki halja h csortet hatulrol ra a visszafuto jatekos...erre fogja, csinal egy "tisztelet kort" es hatra passzol.
    Szelen girnyo es mancini is a sajat terfelukon kocognak felfele szepen lassan, elol egyedul boriello.A bologna vedelmenek nem is kellett iparkodnia hogy visszazarjanak.A milan valamiert arra epit hogy bevarja az osszes jatekosat. neha borinak elore vagnak egy labdat aztan kezdjen vele vmit. egyedul girnyo kepes pontos tempopasszokat adni, de ra meg alapbol szoros emberfogas ervenyes. A tobbieknel csomoszor latszik hogy a tarsuk moge passzolnak ami tovabb lassitja az egeszet, es siman ki tud ra lepni a vedo.Szoval felfogasbeli problemak vannak. Leo kidolgozna egy jo kontra taktikat amit szogletek utan lehetne hasznalni akkor sokkal eredmenyesebb lehetne a tamadojatek. Szerintem bori es huntelaar kezdhetne egyszerre. ok az ellenfel terfelen varnak a lasztit, girnyo meg mancini a felpalyan varnak a passzot es inkabb befele kene jatszaniuk mint a szeleken.Igy kevesebb vedekezo lenne szogleteken ami kockazatos, de sztem ilyen kerettel inkabb a "rugjunk tobb golt mint az ellenfel" taktikat kene eroltetni. Szal ha sikerul felszabaditani es az elobb emlitett negyes kozul az egyiknek egy pontos inditast adni, amit pirlo sztem megtudna oldani -ha hajlandoak ures teruletre futni- akkor veszelyes helyzeteket lehetne kidolgozni.
    De igy nem hogy megvarjak hogy 21 jatekos egy terfelen legyen. Ha mar megvan a vezetes lehet vedekezni meg oregurasan jatszani de addig kockaztatni kene.