A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Edin Dzeko

az elõbb lemaradt 😊

#acm

LasCar16
nagy potenciál van a srácban, sok Wolfsburg meccset néztem Ibra+Sheva ötvözetnek tûnik, erõs,technikás,gyors és csak 23 éves!!! a bosnyák válogatottat is a hátán viszi és ráadásul Milan szurkoló kiskora óta, én bízok benne.. nem hiába helyeztük Adebayor elé, az olasz sky italia szerint megállapodtunk vele, 2 millát keresne 4 évig már csak a klubjával kell megegyeznünk.

#acm

Nuno88
Essient ha sikerül elhozni az istenkirály lenne de sztem erre az esély 0.001%.
Mexes, De Silvestri kellene hátra.
Elõre pedig egy erõcsatár + Paloschi.

Dida nem kell, Senderos és Sheva mehetnek vissza, vagy ha Sheva marad akkor kitudja lehet Leonardo ha játszatná lehet még valami de ez csak egy álom. Favalli se kell már, öreg, lassú, max rutinból oldaná meg de az meg kevés már ilyen szinten. Antonini engem sem gyõzött meg. Pirlo és Seedorf nem fog elmenni ez tuti.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
na erre vártam, Gallianiék is tudják,hogy pedálozniuk kell a szurkolók csillapításához, akit én igazolnék...

in😄zeko,Ribéry,Hernanes,Essien,Clichy,Kjaer,De Silvestri,Marchetti,Mattioni
out: Kalac,Dida,Seedorf,Pirlo,Shevchenko,Senderos,Antonini,Favalli,Viudez

Abbiati(Marchetti)-Zambrotta(De Silvestri,Mattioni)-Nesta(Kjaer,Bonera)-T.Silva(Albertazzi,Kaladze)-Clichy(Jankulovski)-Gattuso-Essien(Flamini)-Hernanes(Cardacio)-Ribéry-Dzeko(Borriello,Paloschi,Pippo)-Pato. 4-3-3

tehát mégegyszer a pad:Marchetti(+ egy primavera-s kapus)De Silvestri,Kjaer,Bonera,Albertazzi,Kaladze,Jankulovski,Flamini,Cardacio,Borriello,Pippo,Paloschi

Ribéry aki talán drága:50+20 Dzeko+13 Kjaer+10 Clichy+8 De Silvestri+Essien(Pirlo+Seedorf)+14Hernanes, többiek kölcsönbõl vissza, és felhozni a Primaveratól ez kb 115 milla ebbõl 80 meg van, plusz 35 milla pedig a klubtól és Berlutól

Eu-s útlevéllel lehetnek max problémák, én így igazolnék, de nem várok ilyen mértékû átalakítást 😊

#acm

szucsy89
ahogy haver mondaná: nem rossz, de a jó az nem ilyen.
Nuno88
Nekem nem kellene ez a Dzeko gyerek, olyan lenne mint 2006-ban Sheva helyett jött Oliveira, be is sültünk vele. Kaká helyett most Dzeko?
Olyanokat is olvastam már fórumokon hogy Kaká helyén Patot képzelik el. Ha így is lenne akkor ne Dzeko jöjjön már elõre hanem vmi istencsászár csatár.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Én láttam Dzekot többször is játszani.Nekem az igazt megvllva nagyon tetszett a játéka.Gyors,erószakós és ami a legfontosabb h gólerõs!!
Am én megprobálnám kopaszék helyébe elhozni Giuseppe Rossit!!
Sztem jo lenne Kaka potlására bár tom h Kakat nem lehet potolni😞

Yulcsa
köszi a biztatást, azt hiszem ránk fér mostanság. látta valaki játszani ezt a Dzeko gyereket?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
Sky Sport Italia claims Galliani told them that Milan will receive an exact amount of €67.2 million from the Spanish giants for Kaka. The Brazilian's sale is now in the past and it's time to move on. The chief has reassured Milan fans that the money will be spent on finding Kaka's replacement, and he confirmed reports of a meeting with Edin Dzeko's father on Saturday evening.

Miszerint : Galliani nyilatkozta a Sky Sportnak h a Milan pontosan 67,2 millió eurót fog kapni a Realtól Kakáért. A brazil eladása mostmár a multé es ideje elõre tekinteni. Továbbá biztositotta a Milan szurkolóit h a pénz Kaká utódjának megtalálására lesz elköltve továbbá pedig elismerte a szombati Edin Dzeko apjával történõ találkát.

#acm

horpeti
Hát, sajnálom Kaka elmegy a Milantól, aminek legalább örülök, hogy így Madridban varázsolhat. :-)

Matthew Prosac
nemkell sajnálni, ha akar, menjen, mindenki pótolható, Beckhamet is túléltem személy szerint, ahogy Nistelrooy-t is, és õket jobban szerettem Ronaldonál ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szucsy89
elõre sajnállak titeket a C.Ronaldo-ügy miatt :\
Nuno88
Boban: a Milan hanyatlik

A Milan korábbi középpályása, Zvonimir Boban nyilatkozott a Kaká-üggyel kapcsolatban:

"Csalódott vagyok, mégpedig azért, mert Kaká örökké tartó szerelemrõl beszélt, a végén pedig kiderült, hogy ez nem volt igaz, mert menni akart. Persze a Milan el akarta adni Kakát, ez a valóság, amit el kell fogadni. Azonban Kaká kijelentése, hogy maradni akart, nem igaz. Nem tetszik ez az egész ügy, mivel a Milan hanyatlását jelzi. A Milan ezzel elkezdte átengedni a legjobbjait másoknak, és ez olyan dolog, ami idáig sosem történt meg a Berlusconi-korszak alatt. Sosem adták el az ilyen nagyszerû játékosokat, és nekem ez csalódást okozott. Sajnálom az egészet, és nagy kár, hogy a játékosok döntését már elsõsorban a pénz befolyásolja. Persze vannak, akik nem engednek a csábításnak, és Kaká is meghozhatta a saját döntését. A szurkolók könnyekkel és tüntetésekkel reagáltak, és úgy tûnt, hogy januárban a Manchester City elutasítása a Milan elfogadását jelentette, de most már nyilvánvaló, hogy nem errõl volt szó. Azok a játékosok, akik a Milannál akarnak maradni, maradnak is, mivel a klub nem zavarna el olyasvalakit, aki maradni akar, fõleg nem egy Kaká-szintû játékost."

Forrás: goal.com

LasCar16
na most következik C. Ronaldo<#idiota>

köszi a hsz-t, télleg ez egy kicsit sok, plusz mellé izgulhatunk Pato miatt (Chelsea) de a lényeg h meglegyen a megfelelõ utánpótlás és egy versenyképes csapat szeptembertõl, érdekes nyarunk lesz

#acm

Matthew Prosac
Részvétem fiúk. Mindamellett egy jó formában lévõ Ronaldinho tudná pótolni Kakát,ebben kell bíznotok. Egy Kaká-Maldini-Ancelotti érvágás egy éven belül mégis meglehetõsen erõs. Teljesen új csapatot kellene építenetek, az öregeknek megköszönni az eddigi munkát, és gõzerõvel fiatalítani! A Juve is egyre több fiatalt szerepeltet, és nem mondhatjuk hogy rosszul teljesítettek. Pato és Dinho köré igazolni, szétvásárolni az olasz középcsapatokat - azért vannak jó spílerek Sampdoriában, Napoliban, Udinesében- és lassan építkezni elõröl + venni 2-3 brazilt v argentínt, akik pár év múlva az új Kakák lehetnek.
Békesség, fel a fejjel, van élet Kaká után is!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasCar16
Boban véleménye a transzferrõl

"El akart menni. Hazudott, amikor januárban hûséget esküdött a Milan szineknek! Berlusconi elnöklése alatt az elsõ esetben adta el a Milan a legnagyobb értékét. Ez a döntés összetört engem és elkeserített!"

#acm

Nuno88
Valaki majd egy új bannert összedobhatna.

szucsy89
nyugi (:
Nuno88
Jól van emberek nyugi, meg kell nyugodni tudom nem könnyû. Itt hagyott minket kész, nem tudunk ellene tenni. Pato meg nem fog elmenni.

Pusztuljanak a FÉÉÉRGEK! Nem kell idegeskedni, aki menni akar takarodjon a g.e.c.i.be innen, aki meg marad az maradjon, a vezetõség TAKARODJON!

LasCar16
abban biztos vagyok h Berlu nem fog még egy ilyet hibázni mint Kaká-nál eddig 80 millió Euróval gyarapodott a kasszánk..

#acm

LasCar16

ez is árulkodó,nem?

#acm

Yulcsa
az 1 dolog...

Kaká hivatalossá vált búcsúját követõen, íme Pato Brazíliában a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata, mely ugyancsak aggodalmassá teheti a Milan szurkolóit:"Berlusconi azt mondja maradok? Nyugalom, még semmi sem dõlt el. Június végén a Konföderációs kupa végeztével találkozom a piros-fekete vezetõkkel és elbeszélgetünk a jövõmrõl. De elõbb Ancelottival beszélek. Õ egy fantasztikus ember. Ancelotti érdeme, hogy kitûnhettem a Milanban és az olasz fociban. Mielõtt határoznék a jövõmet ilettõen beszélni akarok vele. Hogy miért nem tettem így Firenzében az utolsó meccset követõen? Mert feltartottak a doppingvizsgálatnál. Ancelotti boldog a Chelseanél és megtiszteltetés egy olyan klub érdeklõdése, mint amilyen ez az angol egyesület.. Mindezek ellenére hangsúlyozom, hogy elõbb Ancelottival beszélek s majd csak azután ülök le tárgyalni a Milan vezetõivel. A jövõm június végére világossá válik."

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
nem hiszem, hogy elengedi Berlu

#acm

Kaplartom
Grazie Kaká!
Berluschoni vafanculo!

szucsy89
megleõztél😊
9csöves9
Henry és az Arsenal esete?én csak annyit látok,hogy amíg ott volt nyertek bajnokságot és bl döntõt játszottak,mióta nincs harcolnak a 4. helyért

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Yulcsa
nem tud valaki valamit a szurkolókról? nem készülnek valamire? nagy a csönd...

nem biztos ám h evvel gyengült a milan. igazolnak majd pár csatárt középpályást és no problem ( nézd henry arsenal esetét)
Gyerekeeeek nagyon egyszerü, Brigate elsõ lépése: Bojkottálják a hazai mérkõzéseket, aki beakarja tenni a lábát a stadionba, agyonverik, ez tiszteletre méltó!Lehet okoskodni, hogy nem jogos, hát dehogynem

szucsy89
najó, ez kész, ha Pato elmegy........ÁÁÁÁ
Yulcsa
sõt goal.com szerint Pato nem zárkózik el a Chelseatõl, és Ancelottival akarja megbeszélni a dolgokat, akirõl ugyebár tudjuk, hoyg a CFC edzõje... Gyönyörû, ha még õ is lemegy... Komolyan, megérdemelné a vezetõség, h Pato lelépjen!

szucsy89
nem tudom elképzelni hogy ha határozottan kijelentette volna a vezteõség elõtt hogy márpedig NEM, MARADNI AKAROK akkor elengedtél volna, szal vmilyen szinten sztem õ is lépni akart...az is látszik hogy hosszútávra tervez mivel 6évre írt alá...na mind1 egy új korszak kezdõdik Kaká nélkül új edzõvel, csak nem tudom hogy milyen eredménnyel, simán el tudom képzelni h jövõre 5-6-7.hely környékén végzünk köszönhetõen a szar igazolásoknak( dzsekó...röhögnöm kell) ami a legjobban fáj, hogy ami pénzt kaptunk érte nem egy olyan játékosra költjük aki pótolná(megpróbálná) õt, hanem adósság visszafizetésére...pff

ahogy a klubot ismerem, nemhogy pár középszintû és 1kiemelkedõ játékost fogunk igazolni, hanem 1-2középszintût...max Adebayort tudom elképzelni hogy eljön, de senki mást...akiket Leonardo akar Essien, Fabregas...esélytelen h eljöjjön, szal maradni fog ez az öreg csapat ami most van, azzal a különbséggel hogy Kaká nélkül még ennyi energia sem lesz a csapatban

GRATULÁLOK!
Palinko
csalódtam a vezetõségben, csalódtam kakában is, nem értem miért nem tudott egyik fél sem egy nem et kinyögni.
Nuno88
"Mikor elhagytad Olaszorszagot , es Braziliaba mentel a valogatottban szerepelni - hogy alltak a dolgok?"

"Maradni akartam a Milanban. De legyen vilagos - a Real nem csak egy anyagi dontes volt. A Real tetszik."

(gazzetta.it)

WuFraZselic
hiába vagyok Inter drukker, ezzel a hírrel mégsem úgy vagyok hogy "még egy ellenfél gyengült...". ez óriási hiba volt, pláne hogy ennyire hangsúlyozta hogy maradni akar... ilyet se láttam mostanában...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Hát gyerekek... részvétem... nagyon reméltem hogy nem fog elmenni, egyfajta színt vitt az olasz bajnokságba, ezek után pedig elég nagy kérdés mi lesz veletek, Ricky elég durva húzóerõ volt a csapatban, nehéz lesz nélküle...

Persze, lehet úgy kéne tenni ahogy az MU fanok csinálták, akkreditáltatni egy FC United of Milanot serie c2-be 😄

Dögöljön meg az egész vezetõség, ááááááááááááááááááááááááááá, áttérek a baseballra, lángoljon MILANO, Berlusconi vafanculo................

Nuno88
Gondolom mindenki nagyon csalódott, de remélem, hogy Galliani és Berlusconi megoldja valahogy ezt a helyzetet, mert h igazolni kell az nem kérdés. Elment Kaká nincs mit tenni, tovább kell lépni. Én végig hittem benne hogy marad, már hülyének néztek a haverok, de sajnos tévedtem. Sok sikert neki!
Remélem Ronaldinho az edzõteremben kel és fekszik a nyáron!

FORZA MILAN!!!

Én is nagyon csalodott vagyok!!!Lehet hogy nem kevés ez a 67 millio,de hiába jon mondjuk Ade vagy Dzeko, vagy akarki Kakat emberileg és szakmailag is szinte lehetetlen potolni
Azért GRAZIE KAKA!!!

Nuno88
Nem tudok mit írni, a könnyeimmel küszködök...

Forza Italia
valamivel védekezni kellett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasCar16
Azt nem értem, hogy miért csak minket fogott meg ez a válság, Intert pl mérnem?? legtöbb bérletes,legmagasabb nézõszám, bulimeccsek,aranylabdások,mezeladások,ajádnéktárgyak kiemelt szponzorok(sony,audi), 2007es Bl gyõzelem,Sheva eladása, hatalmas rajongótábor... és ezek ellenére nincs pénz????

#acm

Yulcsa
Real Madrid: Kaká a Milanban szeretett volna maradni

A hétfõ éjjel a Real Madridba igazoló Kaká elárulta, hogy szíve szerint a Milanban maradt volna, de a klub pénzügyi helyzete miatt nem dönthettek másképp.
„Én a Milanban szerettem volna maradni, de a gazdasági világválság nagyon súlyosan érintette a klubot. Beszéltem az vezetõkkel, és arra jutottunk, hogy ez a megoldás lesz a legjobb mindenkinek – nyilatkozta a Jornal Nacionalnak Kaká, aki nem biztos, hogy az 5-ös mezben játszik majd. – Az ötös mez viselése nagy felelõsséggel járna. Zidane fantasztikus játékos volt, amit a Real Madridban és a francia válogatottban is megmutatott. Nem szeretnék az õ számában játszani. Van még idõm, hogy döntsek ez ügyben.”
------------------------------------------------------------------------

Errõl van szó! Kösz Berlu...

LasCar16
Yulcsa
elvileg itt lehet majd nézni Kaká interjúját, gyakorlatilag még csak videok mennek itt is róla

http://www.weblivetelevision.com/?cat=40

LasCar16
9csöves9
nekem van egy olyan érzésem hogy ez a pénz nem elég manapság arra hogy pl úgy pótoljátok mint mi anno Zizout.szerintem hozni fogtok 3 jónak mondható középszert,meg 1 kiemelkedõt,de azt se az õ posztján

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Yulcsa
hogyne, jön Dzeko, Toni és tessék, mindenki boldog lehet. Jövõre nemhogy Scudettot, meg BL-t nem fogunk nyerni, hanem jó, ha nem a középmezõnybe süllyedünk...
de ne legyen igazam, várjuk meg a nyarat.

LasCar16
mind1, majd kiderül, h mi volt de akkor mostmár tessék belefogni az átigazolásokba...

#acm