A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
#acm
Mexes, De Silvestri kellene hátra.
Elõre pedig egy erõcsatár + Paloschi.
Dida nem kell, Senderos és Sheva mehetnek vissza, vagy ha Sheva marad akkor kitudja lehet Leonardo ha játszatná lehet még valami de ez csak egy álom. Favalli se kell már, öreg, lassú, max rutinból oldaná meg de az meg kevés már ilyen szinten. Antonini engem sem gyõzött meg. Pirlo és Seedorf nem fog elmenni ez tuti.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
in😄zeko,Ribéry,Hernanes,Essien,Clichy,Kjaer,De Silvestri,Marchetti,Mattioni
out: Kalac,Dida,Seedorf,Pirlo,Shevchenko,Senderos,Antonini,Favalli,Viudez
Abbiati(Marchetti)-Zambrotta(De Silvestri,Mattioni)-Nesta(Kjaer,Bonera)-T.Silva(Albertazzi,Kaladze)-Clichy(Jankulovski)-Gattuso-Essien(Flamini)-Hernanes(Cardacio)-Ribéry-Dzeko(Borriello,Paloschi,Pippo)-Pato. 4-3-3
tehát mégegyszer a pad:Marchetti(+ egy primavera-s kapus)De Silvestri,Kjaer,Bonera,Albertazzi,Kaladze,Jankulovski,Flamini,Cardacio,Borriello,Pippo,Paloschi
Ribéry aki talán drága:50+20 Dzeko+13 Kjaer+10 Clichy+8 De Silvestri+Essien(Pirlo+Seedorf)+14Hernanes, többiek kölcsönbõl vissza, és felhozni a Primaveratól ez kb 115 milla ebbõl 80 meg van, plusz 35 milla pedig a klubtól és Berlutól
Eu-s útlevéllel lehetnek max problémák, én így igazolnék, de nem várok ilyen mértékû átalakítást 😊
#acm
Olyanokat is olvastam már fórumokon hogy Kaká helyén Patot képzelik el. Ha így is lenne akkor ne Dzeko jöjjön már elõre hanem vmi istencsászár csatár.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Am én megprobálnám kopaszék helyébe elhozni Giuseppe Rossit!!
Sztem jo lenne Kaka potlására bár tom h Kakat nem lehet potolni😞
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Miszerint : Galliani nyilatkozta a Sky Sportnak h a Milan pontosan 67,2 millió eurót fog kapni a Realtól Kakáért. A brazil eladása mostmár a multé es ideje elõre tekinteni. Továbbá biztositotta a Milan szurkolóit h a pénz Kaká utódjának megtalálására lesz elköltve továbbá pedig elismerte a szombati Edin Dzeko apjával történõ találkát.
#acm
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Milan korábbi középpályása, Zvonimir Boban nyilatkozott a Kaká-üggyel kapcsolatban:
"Csalódott vagyok, mégpedig azért, mert Kaká örökké tartó szerelemrõl beszélt, a végén pedig kiderült, hogy ez nem volt igaz, mert menni akart. Persze a Milan el akarta adni Kakát, ez a valóság, amit el kell fogadni. Azonban Kaká kijelentése, hogy maradni akart, nem igaz. Nem tetszik ez az egész ügy, mivel a Milan hanyatlását jelzi. A Milan ezzel elkezdte átengedni a legjobbjait másoknak, és ez olyan dolog, ami idáig sosem történt meg a Berlusconi-korszak alatt. Sosem adták el az ilyen nagyszerû játékosokat, és nekem ez csalódást okozott. Sajnálom az egészet, és nagy kár, hogy a játékosok döntését már elsõsorban a pénz befolyásolja. Persze vannak, akik nem engednek a csábításnak, és Kaká is meghozhatta a saját döntését. A szurkolók könnyekkel és tüntetésekkel reagáltak, és úgy tûnt, hogy januárban a Manchester City elutasítása a Milan elfogadását jelentette, de most már nyilvánvaló, hogy nem errõl volt szó. Azok a játékosok, akik a Milannál akarnak maradni, maradnak is, mivel a klub nem zavarna el olyasvalakit, aki maradni akar, fõleg nem egy Kaká-szintû játékost."
Forrás: goal.com
köszi a hsz-t, télleg ez egy kicsit sok, plusz mellé izgulhatunk Pato miatt (Chelsea) de a lényeg h meglegyen a megfelelõ utánpótlás és egy versenyképes csapat szeptembertõl, érdekes nyarunk lesz
#acm
Békesség, fel a fejjel, van élet Kaká után is!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"El akart menni. Hazudott, amikor januárban hûséget esküdött a Milan szineknek! Berlusconi elnöklése alatt az elsõ esetben adta el a Milan a legnagyobb értékét. Ez a döntés összetört engem és elkeserített!"
#acm
#acm
Kaká hivatalossá vált búcsúját követõen, íme Pato Brazíliában a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozata, mely ugyancsak aggodalmassá teheti a Milan szurkolóit:"Berlusconi azt mondja maradok? Nyugalom, még semmi sem dõlt el. Június végén a Konföderációs kupa végeztével találkozom a piros-fekete vezetõkkel és elbeszélgetünk a jövõmrõl. De elõbb Ancelottival beszélek. Õ egy fantasztikus ember. Ancelotti érdeme, hogy kitûnhettem a Milanban és az olasz fociban. Mielõtt határoznék a jövõmet ilettõen beszélni akarok vele. Hogy miért nem tettem így Firenzében az utolsó meccset követõen? Mert feltartottak a doppingvizsgálatnál. Ancelotti boldog a Chelseanél és megtiszteltetés egy olyan klub érdeklõdése, mint amilyen ez az angol egyesület.. Mindezek ellenére hangsúlyozom, hogy elõbb Ancelottival beszélek s majd csak azután ülök le tárgyalni a Milan vezetõivel. A jövõm június végére világossá válik."
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ahogy a klubot ismerem, nemhogy pár középszintû és 1kiemelkedõ játékost fogunk igazolni, hanem 1-2középszintût...max Adebayort tudom elképzelni hogy eljön, de senki mást...akiket Leonardo akar Essien, Fabregas...esélytelen h eljöjjön, szal maradni fog ez az öreg csapat ami most van, azzal a különbséggel hogy Kaká nélkül még ennyi energia sem lesz a csapatban
GRATULÁLOK!
"Maradni akartam a Milanban. De legyen vilagos - a Real nem csak egy anyagi dontes volt. A Real tetszik."
(gazzetta.it)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Persze, lehet úgy kéne tenni ahogy az MU fanok csinálták, akkreditáltatni egy FC United of Milanot serie c2-be 😄
Remélem Ronaldinho az edzõteremben kel és fekszik a nyáron!
FORZA MILAN!!!
Azért GRAZIE KAKA!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
#acm
A hétfõ éjjel a Real Madridba igazoló Kaká elárulta, hogy szíve szerint a Milanban maradt volna, de a klub pénzügyi helyzete miatt nem dönthettek másképp.
„Én a Milanban szerettem volna maradni, de a gazdasági világválság nagyon súlyosan érintette a klubot. Beszéltem az vezetõkkel, és arra jutottunk, hogy ez a megoldás lesz a legjobb mindenkinek – nyilatkozta a Jornal Nacionalnak Kaká, aki nem biztos, hogy az 5-ös mezben játszik majd. – Az ötös mez viselése nagy felelõsséggel járna. Zidane fantasztikus játékos volt, amit a Real Madridban és a francia válogatottban is megmutatott. Nem szeretnék az õ számában játszani. Van még idõm, hogy döntsek ez ügyben.”
------------------------------------------------------------------------
Errõl van szó! Kösz Berlu...
#acm
http://www.weblivetelevision.com/?cat=40
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de ne legyen igazam, várjuk meg a nyarat.