36663
  • acm689
    Kezdődik a meccs!!!! S1 ÉLŐ!
  • acm689
    jelenleg még csak keretet hirdettek:

A KERET: Abbiati, Dida, Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.

SÉRÜLTEK: Antonini, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Borriello.

KIMARADT: Kaladze.
  • vasznpszvotsz
  • Monoton
    Egy mai kezdőt kaphatok?
  • acm689
    2010., február 16., 20.15
    AC Milan - Manchester United
    TV2 ÉLŐ
  • acm689
    Adiyiah az álmok földjén

Az AC Milan újdonsült csatára, Dominic Adiyiah a fellegekben jár, és alig várja, hogy végre pályára léphessen. A fiatal ghánai a tavalyi U20-as Világbajnokság egyik nagy felfedezettje volt, és a norvég Fredrikstad együttesétől került a piros-feketékhez.

”Én egy álomvilágba csöppent kisfiú vagyok. Egyszerűen hihetetlen hogy itt lehetek, és olyan játékosokkal edzhetek, mint Ronaldinho, Beckham, Seedorf, vagy Inzaghi. A Milan egy nagyszerű klub, és a csapattársaim sokat segíthetnek abban, hogy egyszer elérjem az Ő szintjüket. Alig várom, hogy pályára léphessek. Sokat tanulhatok itt. Ha mégsem így történik, akkor az csak azt jelentheti, hogy velem van a baj.”

(football-italia.net, goal.com)
  • paly90
    AC Milan: 2014-ig meghosszabbították Abate és Antonini szerződését
    Az AC Milan ma hivatalosan bejelentette, hogy 2014. június 30-ig meghosszabbította két játékosa, Ignazio Abate és Luca Antonini szerződését.

Mindkét játékos a klub utánpótlás-akadémiáján nevelkedett, majd a piros-feketék kölcsönadták őket különböző kluboknak. A 23 éves Abate 2009-ben a Torinótól, a 27 éves Antonini 2008-ban az Empolitól tért vissza Milánóba.
  • horpeti
    Legalább kis pénz áll a házhoz. :)
  • acm689
    várható volt, már elég rég óta tárgyaltak a Fly Emirates-el
  • szucsy89
    Milan: a következő idénytől főszponzori rokonság az Arsenallal

A dubai kormány tulajdonát képező Emirates légitársaság a nyártól négy évig mezszponzora lesz az olasz labdarúgóklubnak.

Az arab világ legnagyobb légitársasága ötvenmillió eurót fizet a Milannak, az egyezséget napokon belül bejelentik – árulta el az olasz klub környezetébe tartozó, magát megnevezni nem kívánó informátor.

A forrás szerint az Emirates – amely egyéb futballérdekeltségei mellett névadó szponzora az Arsenal londoni stadionjának – további befektetésekre is hajlandó a lombard klubnál, arról azonban nincs szó, hogy részesedést is vásárolna a Milanban.
  • Palinko
  • Davidke007
    Ha megnézzük mondjuk a Sampdoria elleni mérkőzést, ott láthatjuk miért nyert a Milan, és miért került a második helyre... Mert az a csapat, amelyik nem áll be kontrára, és kibekkelni egy meccset, az ellen jól megy a forgatás... A sampnak a meccs elején 1 hibája volt, abból gólt is kapott... Jó milan lenne ez, csak minden mérkőzésre külön fel kéne készülni, úgy, hogy nem csak 1 taktikát követve játszik a csapat... az nagyon sablonos, és kiismerhető az ellenfélnek egy idő után... kéne 1 jó befejező csatár bori mellé, mondjuk Dzeko, vagy jó lenne Hunti is, csak akkor LŐNE KAPURA.... nem 11es pontnál kell még 3 passzt megcsinálni... :)
  • Davidke007
    Azt sem gondolta senki 1-0ás Real vezetésnél hogy a Milan fog azon a meccsen nyerni, mégis nyert.... Nem volt jó a Real védelme, és ahogy nézegetek néha Manchester meccseket, nem igazán tökéletes a védelmük, simán fellehet törni, és ők nem Bologna, nem fognak 11 emberrel védekezni, és kontrákra beállni... Nesta ha felépül, stabil lesz a védelmünk, nehéz lesz áttörni, nyitott játékot fog játszani a Manu, és szerintem meglehet azt a mérkőzést nyerni... 2007be se gondolta senki h megnyerjük a BL-t... Én szurkoló vagyok, és lefújásig én bízom benne h nyer a kedvenc csapatom... Forza Milan :)
  • paj01
    Az a bosszanto hogy meglenne a kepesseg a gyors jatekra, csak mintha nem mernenek...Meg az latszik hogy koncepciobol lassitjak meg a jatekot. Most is volt nem egy olyan alkalom hogy szogletnel felment a legtobb bologna jatekos...milan felszabaditott, a labda odakerul teszem azt pirlohoz aki halja h csortet hatulrol ra a visszafuto jatekos...erre fogja, csinal egy "tisztelet kort" es hatra passzol.
    Szelen girnyo es mancini is a sajat terfelukon kocognak felfele szepen lassan, elol egyedul boriello.A bologna vedelmenek nem is kellett iparkodnia hogy visszazarjanak.A milan valamiert arra epit hogy bevarja az osszes jatekosat. neha borinak elore vagnak egy labdat aztan kezdjen vele vmit. egyedul girnyo kepes pontos tempopasszokat adni, de ra meg alapbol szoros emberfogas ervenyes. A tobbieknel csomoszor latszik hogy a tarsuk moge passzolnak ami tovabb lassitja az egeszet, es siman ki tud ra lepni a vedo.Szoval felfogasbeli problemak vannak. Leo kidolgozna egy jo kontra taktikat amit szogletek utan lehetne hasznalni akkor sokkal eredmenyesebb lehetne a tamadojatek. Szerintem bori es huntelaar kezdhetne egyszerre. ok az ellenfel terfelen varnak a lasztit, girnyo meg mancini a felpalyan varnak a passzot es inkabb befele kene jatszaniuk mint a szeleken.Igy kevesebb vedekezo lenne szogleteken ami kockazatos, de sztem ilyen kerettel inkabb a "rugjunk tobb golt mint az ellenfel" taktikat kene eroltetni. Szal ha sikerul felszabaditani es az elobb emlitett negyes kozul az egyiknek egy pontos inditast adni, amit pirlo sztem megtudna oldani -ha hajlandoak ures teruletre futni- akkor veszelyes helyzeteket lehetne kidolgozni.
    De igy nem hogy megvarjak hogy 21 jatekos egy terfelen legyen. Ha mar megvan a vezetes lehet vedekezni meg oregurasan jatszani de addig kockaztatni kene.
  • WuFraZselic
    no offense, de hogy gondolod a MU kiejtését?
  • acm689
    Én nem haragszom rájuk, ennyit tudnak, szerintem az a csoda, hogy a második helyen állunk ilyen kerettel...
  • paly90
    Lendület,gyorsaság semmi, a csapat nagy része helyből akar mindent megoldani.Azt se értem h a 16-osnál miért kell passzolgatni, miért nem lövünk?!Nyáron nagytakarítás kéne, fiatal lenületes játékosokat idehozni!!Ezt már mindenki tudja,észrevette csak a kopasz nem:S
  • Davidke007
    Innentől kezdve megértem a Berlusconit, ha azt mondja h sírni lát mindenkit, mikor a Milán játszik... Helyzetkihasználás, gyorsaság SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Davidke007
    Igazad van... Az egész csapatban ők akarták megnyerni a meccset... Az utolsó 5 perc elárult mindent... Az egyetlen ember aki az utolsó percben is felrúgta a labdát, az Bonera volt. Az egész meccsen a milanba gyorsaság semmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Pirlo az egész meccsen 15 métert futott, a többit lekocogta, legyalogolta. Manchini sehol, Ronaldinho sehol, Huntelaar sehol, Boriello semmit nem csinált, csak hőbörgött, Ambrosini esett mint 1 színésznő, Thiago Silva és Antonini meg hátul beszélgettek egymással... Beckham nem csinált semmit, csak beadott 3 labdát, a többi meg passzolgatott... Ez aztán a gólratörő játék... Tényleg OLD MILAN! én már csak azt remélem, h a Manchestert beszaratják a fiúk...... na bye
  • paly90
    Hát ez vicc volt.....Komolyan mondom Pirlot és Seedorfot elzavarnám a p....ba.Ronaldinho is fos volt ma de mondjuk szinte a egész csapat, akinek tetszett a játéka az Bonera és Abate volt
  • vasznpszvotsz
    Szánkózni voltam, de látom, nem maradtam le semmiről. ;( Vagy mi van most egyáltalán?? Leo tényleg csak kettőt cserélt, vagy a statisztika hiányos, amit néztem?
  • paj01
    Megint a lassu jatek lett a csapat veszte. Ez ellen a szanalmas bunkervedekezes ellen amit a bologna csinalt, ki kellett volna hasznalni azt a keves kontrat ami volt. Mondjuk szivem szerint ilyen jatekert instant szamuznem a bolognat a serie b-be. Vedekezesbol meg rombolasbol all a jatekuk..ilyen meccset ki akar megnezni?Nem lehet az mentseg hogy egy sokkal jobb csapattal jatszanak.. pl a caiglari is mindig felvalallja a tamado jatekot, es sokkal elvezhetobb az egesz de ez?patetikus... Mancini gyerek nem egy megvaltas, bar volt egy ket szep mozdulata. Girnyot sztem hiba kiallitani akarhogy is jatszik. 80percig egy terfelen folyt a jatek es semmi eredmeny hihetetlen.
  • Nuno88
    kitasztrófa
  • DONGUBA
    fosok vagyunk
  • Nuno88
    Meglátjuk mit alkot Borriello, az elmúlt 2 meccsen nem sokat csinált...
  • szucsy89
    megszórásról én nem beszélnék, inkább csak nyerjünk..:D
  • szucsy89
    Huntelaar már megint nem kezdő...:@ kezd idegesíteni
  • Nuno88
    Padon gondolom, nagyon helyes.
  • paly90
    Mancinire kiváncsi leszek...
    Remélem megszorjuk a Bolognát
  • DONGUBA
    luuuuuuuuuul hol van bekem?:DDDDDDDDDD
  • Nuno88
    Na mindjárt meccs!

Hivatalos kezdők:

BOLOGNA: Colombo; Raggi, Portanova, Moras, Lanna; Buscè, Mudingayi, Guana, Modesto ; Gimenez; Di Vaio.

MILAN: Dida; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Mancini, Ronaldinho, Borriello

acmilan.com
  • szucsy89
    kezdeni nem fog, csereként sztem tuti beáll
  • Nuno88
    Neee, Bex eddig 0... rem Mancini kezd jobb oldalt, bár erre az esély is 0...
  • szucsy89
    szóval se mondtam h az:D mondjuk még Becks lehetne ott, ugye nyilatkozta hogy akár még védőt is játszana, csak játszon, ő mindent el tud játszani blabal stb..:D érdekes lenne
  • Nuno88
    Zambrotta se életbiztosítás a jobb szélen már...
  • szucsy89
    Abate valóban jó, inter túl nagy falat volt neki, Zambrotta 100% h jobban oldotta volna meg a feladatát, már csak a rutin miatt is...kis és középcsapatok ellen tényleg jól nyomja, hajt, gyors, néha kicsit túlságosan akar és emiatt sokszor besárgul, de hát ez legyen a legnagyobb baj...mu ellen remélem Zambrotta fog kezdeni
  • vasznpszvotsz
    Az Udinese elleni kupameccset végigjátszotta. Ezt nem láttam, úgyhogy a formájáról nem tudok nyilatkozni.
    Nekem Abate játéka tetszik, örülök, hogy bizalmat szavaztak neki (és nem hívták vissza mondjuk Cafút erre az időre :). Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Zambrotta meggyőzőbb lenne a saját helyén, bár közeledik a vb és talán a válogatottság miatt megint játszani fog. Látatlanban én ezt nem szeretném látni.
  • szucsy89
    egyébként Zambrotta állapotáról van valami hír? mikor fog felépülni? Abate nem meggyőző a helyén, lásd inter ellneni meccs:/
  • Davidke007
    ahogy én gondolkozom, most a Milan az eddigi 4-2-1-3-as felállásból, át fog állni a Leo féle 4-3-3-ra, és szerintem elég jó lesz így a csapat. embereink megvannak, nem kellenek ide nagy igazolások (max középpálya fiatalítás, hogy gyors legyen a játék), a sérülteknek kellene felépülnie, és sztem oké lenne. Onyewu és Bonera jól fogják majd ellátni csereként a csapat védelmét, a szélsőink is megvannak, és ha itt van Bechs, a középpálya is erősebb lehet, jobban fog mozogni, és Manchini érkezésével Pato hiányzásos helye is megoldódott, mert ha Dinnyó át jön jobb oldalra, Manchini meg a Dinnyó mostani helyén játszik, Hunti, Bori, vagy Pippoval középen, erős Milan lenne ez. a Favallit, a Kaladzet, a Jankulovskit el lehet adni, mert csak a pénzt viszik el, hasznot meg nem hoz... de ha nekem ez eszembe jutott, remélem a Leonak is eszébe jut :) .... ez saját vélemény ... bye bye :)
  • WuFraZselic
    ennyi pénzért még én is engedem! :D