• LasCar16
    Ronaldo: „Sok idő telt el azóta, hogy az Interben szerepeltem, és érzelmileg érthető okokból kötődöm a klubhoz, mégis a Milannak szurkolok. A Milan közege minden más csapattól eltérően egyedülálló, ezt tapasztaltam ottlétem során. Drukkolok Leonardonak, aki nagyon jól teljesít első szezonjában, és nagyon boldog vagyok Ronaldinho miatt, aki újra visszanyerte a játékkedvét, az ő képességei megkérdőjelezhetetlenek.”

Az utolsó hírek Milánóból:

Ambrosini: „Soha nem írnám alá, hogy mi a Scudettot, az Inter meg a BL-t nyerje meg. A 4-0 idején még erősebbek voltak nálunk, de mi egy nagyon jó sorozatban vagyunk. Hogy ki lenne az, akit kihagynék a kezdőjükből? Stankovic, ellenünk mindig betalál.”

Javier Zanetti: „Hogy Lippi járt a Milannál? Hozzánk is benézhetett volna Balotelli és Santon miatt. Vasárnap este mi győzünk.”

Diego Milito: „Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ha győzünk, pszichológiai csapást mérünk a mezőnyre. Ha vesztünk, nem történik semmi, mert elsők vagyunk és vasárnap is azok maradunk. Hogy a Milan a favorit? Ők jó periódusban érkeznek és mi tiszteljük is őket, de bízunk a győzelmünkben.”

Massimo Moratti: „Ronaldinho kiszámíthatatlan, nagyon jó formában van és látszik rajta, hogy boldog. Tőle tartunk a legjobban.”

Tiziano Crudeli: „Az Internél Milito és Sneijder a legveszélyesebbek. A hollandot ha tehetném, azonnal Milanelloba hozatnám. Nálunk Ronaldinho lehet a meccs embere. A bajnokság nyitottságának érdekében nyernünk kell.”

Lucio: „A Milan technikailag, az Inter fizikálisan erősebb? Nem hiszek ebben. Mindkét csapatnak 50-50% esélye van.”

Ronaldinho: „Boldog vagyok, hogy jókor jön ez a meccs, mindent el fogunk követni a három pontért, de nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint az odavágón.”

Gattuso: „A hangulat nagyon emelkedett, tudatában vagyunk vele, hogy ki az ellenfelünk, de egyszerűen nem veszíthetünk. Hiszünk magunkban, és Leonardonak ebben nagy érdemei vannak. Az Inter azért félelmetes, mert vert helyzetből is képesek felállni, és erős a keretük. A legjobban azonban Mourinho aggaszt, mert ő egy olyan ember, aki nem alszik, hanem éjt nappallá téve keresi a megoldást. Tudom, hogy ebben a pillanatban is épp kielemzi a játékunkat.”