36663
-
#24886 legalább X-re hozzuk már ki... -
#24885 basszameg Ambro is mérnem tudja 16ról rátekerni, vagy miért nem lehet a futo Antonininak passzolni amikor Maicon előlmaradt..?? mérnem kontráznak?? basszameg -
#24884 letámadnak és basszák előre a zsugát a gyors embereiknek, szélsőink meg alig tudnak visszaérni, ja és még lőnek is mindenhonnan, ez így nem lesz jó -
#24883 abate mekkora passzt adott:DDD -
#24882 fú mit védett Dida... -
#24881 kemény eddig a meccs, remélem Antonini rendbejön. -
vasznpszvotsz #24880 Dinnyó küzd. :)
Amúgy meg ajjajj... -
#24879 na jó derbyt srácok :D -
vasznpszvotsz #24878 Inkább Silva játszana egyedül középen...
Hajrá, hajrá!! -
#24877 mert még erőnlétileg majdnem 0..
Forza Milan!!! -
#24876 Rem megoldja az öreg, bár félek nagyon...
Millito,Pandev, Sneijder 3-as... kemény lesz nagyon!!! -
#24875 Favalli neeeeeeeeeeeeeeeeeee uriseten miért nem Bonera akkor? -
#24874 Bonera nem sérült még mindig? Nálam Bonera-Favalli-Kala lenne a sorrend, ha mindenki egészséges -
#24873 neeeeeeeeeeeeeeee favalliiiiiiiiiiit neeeeeeeeeee -
#24872 Hivatalos kezdő:
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Sneijder, Milito, Pandev.
MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
-
#24871 Csak ne FAVALLIT Bonerat inkabb. -
#24870 fogalmam sincs h mit várhatunk a mai meccstől, de h gólt Nesta hiánya miatt kapni fogunk az is ziher, nincs más hátra, többet kell rúgni -
#24869 A calciomercato.it szerint a dokik nem engedik pályára lépni Nestát.... elsősorban az estére várható hideg idő miatt.
na most akkor lehet választani: Favalli,Kaladze,Bonera....
gazzetta szerint Leo Favallit teszi Silva mellé -
#24868 te még mindig olyan buta vagy mint voltál :D
tevezt elüldözték onnan, Ronaldot meg istenítették
jó de hát te mit tudsz ezekről :D -
#24867 Tartozik:DDDDDD
Tevez is tartozott ennyi erovel a Munak megis baszott kettot es gusztustalanul unnepelt:DDD Te limperger:D -
#24866 Ronaldo csak az Internek drukkoljon szépen, ennyivel tartozik! -
#24865 Ronaldo: „Sok idő telt el azóta, hogy az Interben szerepeltem, és érzelmileg érthető okokból kötődöm a klubhoz, mégis a Milannak szurkolok. A Milan közege minden más csapattól eltérően egyedülálló, ezt tapasztaltam ottlétem során. Drukkolok Leonardonak, aki nagyon jól teljesít első szezonjában, és nagyon boldog vagyok Ronaldinho miatt, aki újra visszanyerte a játékkedvét, az ő képességei megkérdőjelezhetetlenek.”
Az utolsó hírek Milánóból:
Ambrosini: „Soha nem írnám alá, hogy mi a Scudettot, az Inter meg a BL-t nyerje meg. A 4-0 idején még erősebbek voltak nálunk, de mi egy nagyon jó sorozatban vagyunk. Hogy ki lenne az, akit kihagynék a kezdőjükből? Stankovic, ellenünk mindig betalál.”
Javier Zanetti: „Hogy Lippi járt a Milannál? Hozzánk is benézhetett volna Balotelli és Santon miatt. Vasárnap este mi győzünk.”
Diego Milito: „Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ha győzünk, pszichológiai csapást mérünk a mezőnyre. Ha vesztünk, nem történik semmi, mert elsők vagyunk és vasárnap is azok maradunk. Hogy a Milan a favorit? Ők jó periódusban érkeznek és mi tiszteljük is őket, de bízunk a győzelmünkben.”
Massimo Moratti: „Ronaldinho kiszámíthatatlan, nagyon jó formában van és látszik rajta, hogy boldog. Tőle tartunk a legjobban.”
Tiziano Crudeli: „Az Internél Milito és Sneijder a legveszélyesebbek. A hollandot ha tehetném, azonnal Milanelloba hozatnám. Nálunk Ronaldinho lehet a meccs embere. A bajnokság nyitottságának érdekében nyernünk kell.”
Lucio: „A Milan technikailag, az Inter fizikálisan erősebb? Nem hiszek ebben. Mindkét csapatnak 50-50% esélye van.”
Ronaldinho: „Boldog vagyok, hogy jókor jön ez a meccs, mindent el fogunk követni a három pontért, de nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint az odavágón.”
Gattuso: „A hangulat nagyon emelkedett, tudatában vagyunk vele, hogy ki az ellenfelünk, de egyszerűen nem veszíthetünk. Hiszünk magunkban, és Leonardonak ebben nagy érdemei vannak. Az Inter azért félelmetes, mert vert helyzetből is képesek felállni, és erős a keretük. A legjobban azonban Mourinho aggaszt, mert ő egy olyan ember, aki nem alszik, hanem éjt nappallá téve keresi a megoldást. Tudom, hogy ebben a pillanatban is épp kielemzi a játékunkat.”
-
#24864 -
#24863 Holnap Derby!!! =) -
#24862 Sneijder nélkül nagymértékben megnő az esélyünk azért:) csak Nesta tudja vállalni -
#24861 Sneijder játéka kérdéses
Nesta állapotáról: 01.21
A Sky Sport úgy értesült hogy Nesta állapota javult az elmúlt 24 órában. Ha jók lesznek a tesztek akkor várhatólag játszhat az Inter ellen. -
#24860 remek videó!!! terjesszétek :) -
#24859 KÖTELEZŐ!!!!!!!!!
Part I.
Part II. -
#24858 OSCAR DEL CALCIO: PATO E L'OSCAR
-
#24857 A Milan védője, Thiago Silva szerint nem lesz könnyű az Inter elleni mérkőzés.
Thiago Silva szerint itt az idő hogy a Milan visszavágjon az Internek, míg top formában van csapata.
"Több éve keményen dolgozunk, és reméljük meglesz ennek a gyümölcse, de az a legfontosabb hogy a legjobbat nyújtsuk a mérkőzéseken." -mondta Thiago.
A Milan és az Inter közt mindössze 6 pont van, és a Milan most kihasználhatja az Inter botlásait.
"Én szerintem nem lesz sima mérkőzés, sőt nagyon kemény dolgunk lesz."
"Mindent bele kell adni, az a legfontosabb, ők nagyon jól játszanak, de miis, ezért óvatosan kell játszanunk."
Forrás: Goal.com -
#24856 A Chelsea vezetőedzője, Carlo Ancelotti reméli hogy a Milan fogja nyerni az Olaszországi Derbyt.
"Remélem sikerül a Milannak megnyernie a Derby-t."
A Milan a második helyen áll 6 ponttal lemaradva az Intertől, és a Milannak még van egy elmaradt mérkőzése a Fiorentina ellen, amit február 24.-re halasztottak.
Azonban Ancelotti figyelmeztette Leonardot hogy ne nézzék le az Intert.
"Az Inter az Inter. Könnyen megtréfálhatja az ellenfelét." -mondta mosolyogva Ancelotti.
"A Milan jelenleg a legjobb formában van, de az Inter nagyon kényelmesen nézi a helyzetet."
"Jelenleg a Milan rendelkezik a legjobb labdarugókkal, és ezért közelező lesz a Milannak győznie."
Forrás: Goal.com -
#24855 Remélem nem abban a formában tér vissza mint amiben kidőlt! -
#24854 Patonak még 3 hét pihenőt írtak ki -
#24853 AC Milan: Pato nem játszik az Inter elleni vasárnapi derbin
Nem játszhat az Internazionale elleni vasárnapi bajnokin az AC Milan brazil támadója, Alexander Pato.
A milánói derbin a combsérülése miatt hiányzó Patón kívül Clarence Seedorf, Alessandro Nesta, Gianluca Zambrotta és Mathieu Flamini játéka is kérdéses. A napokban dől el, hogy ők pályára léphetnek-e.
A másik oldalon Dejan Sztankovics és Thiago Motta játéka kérdéses kisebb sérülések miatt.
-----------------------------------------------------------------------
hááát, Nestára nagyon nagy szükségünk lenne pedig! remélem játszhat! -
#24852 a sienának esélye nem volt a piros lap után "megforgatni" titeket. ami mondjuk inkább sárga lett volna szerintem is -
paj01 #24851 Jo meccs volt..ahhoz kepest, hogy a siena majdnem megforgatta az intert:D
Mondjuk en csak sargat adtam volna a kapusnak..biro elegge kinyirta a meccset
Kar h girnyo emelesei nem a kapuban kotottek ki:)
nah majd az inter ellen...most mar csak az szamit -
#24850 Borriello bomba gólt vert, és Dinho is szépet lőtt! SZÉP VOLT!!!
FORZAAAAAAAAAAAAA!!! -
nagy hős #24849 remélem elkapjátok az intert, náluk antipatikusabb csapat kevés létezik -
#24848 pfff összefoglalót nézve Ronaldinho bombaformában! :) -
#24847 ismétli a meccset valami? és ha igen mikor?