A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Az elsõ részletek Leo sajtótájékoztatójáról....

Leo: "Nagyon kötõdöm a Milanhoz, ha nem így lenne, nem vállaltam volna el a felkérést. Ez egy különleges nap számomra. Arról álmodoztam hogy egyszer focista legyek, de arról nem hogy edzõ. Különbözõ körülmények késztettek erre a döntésre és boldog vagyok hogy így döntöttem. 12 éve vagyok a Milan-nál és az hogy Carlo után kezdhetem meg a munkát, valahol a kapcsolatunkat is jellemzi. Tegnap különleges nap volt, a játékosok sírtak, mert elment egy barát. Carlo volt az aki a leginkább bátorított hogy fogadjam el ezt a kihívást. Az hogy most itt lehetek, úgy hogy megvan a kvalifikáció a BL-re, hogy Carlo is boldog és hogy én is elkezdhetem...... nagyon boldog vagyok. Most el kell kezdenünk az építkezést, az alap a szerénység és a tenni akarás. Kaká? Azt kívánom hogy nálunk maradjon. De teljesen természetes dolog hogy sok nagy klub érdeklõdik iránta."

Ehhez a kopasz hozzátette: "Megpróbáljuk két nagy klub támadását is visszaverni."

#acm

Nuno88
Istencsászár lenne mind a 2 játékos =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Milan: Leonardo Adebayorral és Essiennel erõsítené csapatát

Az AC Milan vasárnap kinevezett edzõ, a brazil Leonardo nagy tervekkel vágott bele a munkába, olasz lapértesülések szerint Angliából igazolna: a hírek szerint az Arsenal támadójával, a togói Emmanuel Adebayorral, valamint a Chelsea ghánai középpályásával, Michael Essiennel erõsítené meg együttesét.

Adebayort az elõzõ nyáron is gyakran hozták hírbe a Milannal, akkor az átigazolás végül nem jött létre.

Amennyiben sikerülne megszerezni a kiszemelt játékosokat, a Milan valószínûleg áttérne a Leonardo által kedvelt 4-3-3-as felállásra.

nso.hu

Nuno88
Carlo a Chelsea csapatában kötött ki végül (mint azt várni lehetett...)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Chelsea: hivatalosan is bejelentették, Ancelotti az új menedzser
A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy az olasz Carlo Ancelotti veszi át a távozó holland Guus Hiddinktõl a csapat irányítását.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
a mediaset - nagyon jol informalt milan ugyben mostanaban - mar kihirdette az edzoi stabot is.

a masodedzo tassotti marad, filippo gali vezeti majd az utanpotlast, leo munkajat taktikai teren andrea maldera es angelo castellazzi segiti majd. utobbi ketto a chicco evani vezette primaveranal dolgozott eddig.
maldera apja, gino meg cesare maldinivel jatszott egyutt, majd edzokent is dolgozott a milan utanpotlasaban nagyon hosszu idon keresztul.

#acm

Yulcsa
Hú micsoda hírek <#wow1>
kösz mindent Carlo, de itt az ideje a váltásnak. sok sikert Leonardonak!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
GRAZIE CARLETTO!

GRAZIE CAPITANO!

Rudee
Guardiola azért edzõsködött az utánpótlásban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Palinko
a barcelona edzõjének is a barca az elsõ klubbja edzõként...
Nuno88
Valahol el kell kezdeni, egybõl bedobják a mély vízbe , én bizakodó vagyok, remélem megtud birkózni a feladattal 😊

Rudee
Kiváncsi vagyok, hogy mire megy. Edzõi tapasztalata kb annyi van, mint nekem.

Nuno88
Galliani megerõsítette, Leonardo lesz a Milan új edzõje. A hivatalos bemutatásra holnap 13:00-kor kerül sor.

szucsy89
JEEEEEE
Nuno88
Sok sikert neki, remélem innentõl más lesz minden! =)

LasCar16
Kopasz: "Sarà Leonardo, domani alle 12 la presentazione."
"Leonardo lesz (az edzõ), holnap 12 órakor kerül sor a bemutatásra."

#acm

Huu mióta vártam erre...
Remélem h holnaptól Leonardo az új edzõ

Nuno88
Ancelotti távozik

Carlo Ancelotti a mérkõzés után élõ adásban jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a Milan kispadjáról, így nem tölti ki a 2010-ig szóló szerzõdését.
Arról nem beszélt, hogy hol folytatja karrierjét.

A hivatalos oldal egyelõre nem közölte, ki lesz az utód, várhatóan a holnapra meghirdetett sajtótájékoztatón mutatják be az új edzõt. Az olasz sajtó napok óta tényként közli, hogy Leonardo váltja Ancelottit a Milan kispadján.

milannews.it

LasCar16
A sports.it szerint a meccs után Carlo bejelentette a sajtónak hogy közös megegyezéssel felbontották a szerzõdését a klubbal.
Akkor holnap jöhet a bejelentés az új edzõrõl.

#acm

szucsy89
grat a juvének a 2.helyhez...azért szép volt..jövõre jobbat mindenképp!😊
Yulcsa
köszi! jó ez a 3. hely, majd jövõre lesz jobb is, bízzunk benne! 😊

Nuno88
Igen 3. lettünk de ez is BL fõtábla! Az egymás elleni eredmény döntött, amibõl a Juve jött ki jobban.

Yulcsa
ez most azért korrekt volt a SportTv-tõl, hogy nem kapták el rögtön a képet, hanem megvárták, míg Maldini levonul a pályáról. Most akkor 3.ak lettünk végül? Mi döntött a Juvéval szemben?

Nuno88
<#worship>PAOLO MALDINI<#worship>

Palinko
majd képet gatta a szakállnélkülirõl 😄
Nuno88
Gattuso is a pályán 😊

Nuno88
Jaja, amikor a meccs elején mutatták hogy Kopasz mellett ül Leo egybõl arra gondoltam h hétfõtõl már õ lesz az új tréner 😊

LasCar16
Nesta a pályán 😊

#acm

Yulcsa
A Kopasz nagyon ölelgeti Leonardot, gyanús ez nekem 😛

Nuno88
Nesta tanár úr a pályán! =)

Palinko
szép gól pato
leho94
Patoooooo!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nuno88
0:2 PATO!!!

Nuno88
0:1 KAKÁ!!!

Nuno88
Mi nem fogunk gólt lõni sztem, hacsak egy átlövés be nem akad...

Palinko
cserébe a juve vezet már elég rég óta :S
Nuno88
'24 Flamini kapufa...

Nuno88
FIORENTINA: Frey; Comotto, Gamberini, Zauri, Pasqual; Donadel, Montolivo; Semioli, Jovetic, Vargas; Gilardino.

MILAN: Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo Flamini, Seedorf; Kakà, Inzaghi.

LasCar16
Nuno88
Na ma a Fio ellen egy X jó lenne, sajnos nem mi vagyunk a meccs esélyesei de bízom abban hogy a 3. helyet megszerzi a csapat.

szucsy89
már visszaírták
Rudee
Club information
Current club Lille OSC
Number 26

Nuno88
Örülnék a srácnak!

LasCar16
egy kis érdekesség, Eden Hazard profiljánál a wikipédián Oo

current club AC Milan
Eden Hazard

#acm

LasCar16
hát szerintem mi jobban járnánk 😄

#acm

szucsy89
Essient nagyon bírom😄 de ettõl még kacsa sztem
Yulcsa
Bármennyire is kiváló játékos Pirlo, már 1-2 éve nem a régi. Motivációját vesztette talán, pár meccset leszámítva szerintem kiégett. Mindent megnyert, amit lehetett. Jót tenne neki is, és nekünk is ez a csere, Essien szintén egy kiváló kpályás.

Gunnersboy
azért ez merész 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
A Rossoneri vezérigazgatója elmondása szerint sajnálja Gourcuff távozását, ám a csapat profitált belõle 15 millió eurót, ráadásul a francia tehetség jövõje szempontjából is bölcs döntés volt, hogy a Bordeaux-ban folytatja pályafutását.

Közel egy éves huzavona után eldõlt Yoan Gourcuff sorsa, és végleg eligazolt a Milan együttesétõl. A héten jelentették be hivatalosan, hogy a Bordeaux élt a Milan által felkínált opciós jogával, és 15 millió euró fejében kivásárolta a franciát a Rossoneribõl.

"Elõször azzal vádoltak, hogy rossz üzletett kötöttünk Gourcuffal, most pedig azzal támadnak, hogy rossz húzás volt õt eladni. Egyébként engem sem tölt el örömmel, hogy elment. Mindazonáltal ha azt vesszük figyelembe, hogy három millióért vettük meg, és most tizenöt millióért távozott, nem mondhatjuk el, hogy rossz üzletet csináltunk."

Galliani szerint hiába csábították volna vissza Yoannt a Milanba, a kezdõcsapatbeli helye egyáltalán nem lett volna biztosítva, így a jövõje szempontjából jó megoldás született.

"Mindenemmel azon voltam, hogy rábeszéljem õt a maradásra, de nem volt kibékülve a ténnyel, hogy nincs garantálva a pozíciója a kezdõ tizenegyben. A világbajnokság elõtt egy évvel nem volt vitás, hogy rendszeres játéklehetõséget kell kapnia, hogy utazhasson Dél-Afrikába."

Ancelotti várható, és Gourcuff már biztos távozását alapul véve Adriano Galliani nyáron fõszerepet fog vállalni az átigazolási piacon, hiszen a francia elengedésébõl kapott pénzt új igazolásokra lehet fordítani, az új edzõnek pedig várhatóan lesznek kiszemeltjei.

Forrás: goal.com

#acm