• Sheva
    Sheva:
    Szép gólt lőttem, de Bobo remekül csinált helyet nekem. Pompás momentuma volt ez mindkettőnknek. Nem engedtük túlságosan elhúzni a Juventust. A Milan sosem volt krízisben. Annyi történt, hogy elvesztettünk egy meccset. Egyenletesen kell teljesítenünk, és néhány győzelme újra lendületet adhat. Ancelott? Fontos dolog, hogy hisz a csapatban, és mi is hiszünk benne. A gárda egységes. A céljaink mindig ugyanazok, és együtt akarunk továbbfejlődni. Örülünk ennek a győzelemnek, de következetesnek kell lennünk. Az elmúlt szezont is ugyanígy kezdtük. A Milan nem szokta jól kezdeni az idényt. Egy jó csapatot láttam a pályán, ahogy Genovában is. Csak akkor balszerencsések voltunk, de a Milannal minden rendben.”

Kakà:
    „Megmutattam, hgy mire vagyok képes a pályán. Minden évben fejlődnöm kell, és jobbá válnom. Jól megértjük egymást Sevcsenkóval, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Jó barátok vagyunk a privát életben is. A Milan soha nem volt krízisben. Meg kell érteni, hogy egy erős bajnokságban előfordul néha, hogy pontokat vesztesz, ami az előző két évben is megtörtént. A Milan egy erős gárda, a csapat egységes, és mi már a következő meccsen való jó teljesítményre gondolunk.”

Seedorf:
    „A Milan jó meccset játszott. Igazi csapatot alkottunk, mivel szerettünk volna hazai pályán jó eredményt elérni, és bebizonyítani, hogy nem vagyunk krízisben. Örülök, hogy jól teljesítettem. Az előző szezonkezdetet figyelembe véve, a játékunk fejlődött, és tovább folytatjuk a csapatépítést. A tabella? A Juve a saját útját járja, ahogy mi is. A bajnokság hosszú, van idő visszaszerezni az elhullajtott pontokat.”