• LasCar16
    A Chelsea elefántcsontparti klasszisa elmondta, hogy gyerekkorában mindig arról álmodott, hogy egyszer a Milan mezében játsszon, de Drogba beismerte, a labdarúgásban az álom és a valóság nem mindig lel egymásra. A csatár viszont boldog a Chelsea-nél, és a Rossoneritől érkező Carlo Ancelottit is az egekig magasztalta.

Drogba leigazolása évek óta foglalkoztatta a Milant, ám ahogy az afrikai támadó öregszik, annál kevesebb rá az esély, hogy valaha is Milánóban fog játszani. Didier mindenesetre már korábban is hangoztatta, hogy gyerekkorában nagy álma volt, hogy egyszer a piros-feketéknél játsszon.

"Nagyon szeretem Milánót." -mondta Drogba a Gazzettának."Rengeteg barátom él ott, és ez az a város Madrid, Párizs és Marseille mellett, ahol igazán ki tudok kapcsolódni."

"Minden futballista nagy klubokról álmodozik. Én gyerekkorom óta a Milan szerettem. Igazi rajongó voltam."

"Mindazonáltal a való életben az álom és a valóság nem vág egybe. A Serie A biztosan passzolna a játékstílusomhoz, de az igazat megvallva jól érzem magam a Chelsea-nél is."

Mint ismeretes, Carlo Ancelotti nyolc hosszú és eredményes év után hagyta el idén nyáron a Rossonerit, és épp a Drogbát is foglalkoztató Chelsea csapatához szerződött. Az elefántcsontparti nagyon meg van elégedve az olasz edzővel.

"Ő egy nagyszerű személyiség, és rendkívül tapasztalt. [Ancelotti] Tudja, hogyan kell elérni a sikert, ezért is sikeredző. Nagyon ambiciózus edzőnek ismertem meg, és a gondolatait rögtön sikerült ránk erőltetnie."

"Gyorsan meghódította az öltözőt, és vevő a mókára, akár az edzésen is. A mérkőzéseken viszont nagyon elszánt." -fejezte be az áradozást Drogba.

Forrás: goal.com