36663
  • szucsy89
    :D:D:D:D:D
  • WuFraZselic
    apád
  • LasCar16
    nektek meg egy scudetto a bl győzelem
  • limperatore
    :DDDDDDDDDddddddddddddd nektek az első hely az a 2.
  • Nuno88
    Huntelaar micsoda gólok, rendesen kiabáltam este a góloknál! =)

• Palinko
    jaja 2.ak vagyunk és még van 24 fordulónk hogy felkapaszkodjunk az első helyre :)
  • LasCar16
    sőt beelőztük az öreghölgyet is
  • Palinko
    na ez durva :D gondolom megvan a 3 pont :D
  • WuFraZselic
    na, Huntelaar beindult :) végre
  • Yulcsa
    na ez szép volt :DDDDDDDDDD
    HUNTER végre betalált! 2 perc alatt 2 gól! :D Ollééééé
  • szucsy89
    :Ddddddddddddddddddd
  • LasCar16
    kopasz leszaggatta a nyakkendőjét is a VIPben :DDDD
  • LasCar16
    beszarokkk HUNTER megint micsoda góóól :DDDDD
  • szucsy89
    és még1et vág Huntelaar:D:D:D te jó ég mekkora gólt emelt:D 93. és 94.percben lövünk gólt, beszarásssssssssssss
  • vasznpszvotsz
    hát ez vicc
  • LasCar16
    HUNTERRRRR!!!!!!!!! szegény de megérdemelte!!!
  • szucsy89
    és mégis:D:D:D
  • vasznpszvotsz
    nehéz elhinni :)
  • szucsy89
    najó, mégsem, itt mi ma nem lövünk gólt, kalap fos az egész
  • LasCar16
    ejj ejj h rotálni kell, Pirlo még a végén hiányozni fog
  • szucsy89
    nem is akarunk játszani, 2.féidőben lövünk egy gólt, és kényelmesen megnyerjük a meccset...jó esteben:D

• Nuno88
    Ez eddig harmat, de nagyon harmat gyenge...
  • vasznpszvotsz
    Papíron a kezdők nemsokára:

Catania - Andujar; Bellusci, Silvestre, Spolli, Alvarez; Biagianti, Carboni, Llama; Martinez, Mascara; Morimoto.

MILAN - Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Ambrosini; Pato, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.

(acmilan.com)
  • LasCar16
    A Chelsea elefántcsontparti klasszisa elmondta, hogy gyerekkorában mindig arról álmodott, hogy egyszer a Milan mezében játsszon, de Drogba beismerte, a labdarúgásban az álom és a valóság nem mindig lel egymásra. A csatár viszont boldog a Chelsea-nél, és a Rossoneritől érkező Carlo Ancelottit is az egekig magasztalta.

Drogba leigazolása évek óta foglalkoztatta a Milant, ám ahogy az afrikai támadó öregszik, annál kevesebb rá az esély, hogy valaha is Milánóban fog játszani. Didier mindenesetre már korábban is hangoztatta, hogy gyerekkorában nagy álma volt, hogy egyszer a piros-feketéknél játsszon.

"Nagyon szeretem Milánót." -mondta Drogba a Gazzettának."Rengeteg barátom él ott, és ez az a város Madrid, Párizs és Marseille mellett, ahol igazán ki tudok kapcsolódni."

"Minden futballista nagy klubokról álmodozik. Én gyerekkorom óta a Milan szerettem. Igazi rajongó voltam."

"Mindazonáltal a való életben az álom és a valóság nem vág egybe. A Serie A biztosan passzolna a játékstílusomhoz, de az igazat megvallva jól érzem magam a Chelsea-nél is."

Mint ismeretes, Carlo Ancelotti nyolc hosszú és eredményes év után hagyta el idén nyáron a Rossonerit, és épp a Drogbát is foglalkoztató Chelsea csapatához szerződött. Az elefántcsontparti nagyon meg van elégedve az olasz edzővel.

"Ő egy nagyszerű személyiség, és rendkívül tapasztalt. [Ancelotti] Tudja, hogyan kell elérni a sikert, ezért is sikeredző. Nagyon ambiciózus edzőnek ismertem meg, és a gondolatait rögtön sikerült ránk erőltetnie."

"Gyorsan meghódította az öltözőt, és vevő a mókára, akár az edzésen is. A mérkőzéseken viszont nagyon elszánt." -fejezte be az áradozást Drogba.

Forrás: goal.com
  • LasCar16
    Oddo két hónapra dőlt ki
    Gattuso és a kopasz közötti megbeszélés lezajlott
  • LasCar16
    http://milantime.acmilan.com/it--allenamento_a_milanello-h-0-0-10417-0

Adiyah és Bonera is edzésben
  • Nuno88
    Borriello szép gólt rúgott, de kár h nem tudtuk megnyerni a meccset. Így a Zurichet mindenképp verni kell, és bízom h a Madrid nem tud majd nyerni a franciák otthonában.
  • LasCar16
    A Milan ifjú brazil hátvédje elmondta, hogy örül amiért az egész csapat eredményesen támad, de ez egyben azt is jelenti, hogy rengeteg munkájuk van Alessandro Nestával, akit sokakkal együtt ő is nagyszerű hátvédnek tart. Silva továbbá beszélt arról is, hogy miben kéne még fejlődnie csapatának.

Thiago Silva a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút. A Rossoneri a forduló meccsén 4-3-ra verte a Cagliarit a San Siróban, a brazil hátvéd pedig örömmel válaszolt az olasz újságírók kérdéseire.

"Mindig szeretek győzni, és ez most sincs másképp. Mi vagyunk a 'legbrazilosabb' csapat Európában, de otthon mégsem játszottam hasonló formációban. Kicsit nehezebb dolgunk van hátul, de jobb, mert számítani kell a társakra is."

"Még meg kell tanulnunk a veszélyhelyzeteket kezelni, a kontratámadások elleni védekezést, és eldönteni, hogy mikor zárkózzunk fel a középpályásokra, vagy mikor húzódjunk vissza a kapunk előteréig. Boldog vagyok amiatt, hogy mindenki előszeretettel megy előre a támadásoknál, mert ez azt jelenteni, hogy bíznak bennem és Nestában."

"Sandro egy nagyszerű játékos. Remélem, hogy még sokáig egymás mellett fogunk játszani, mert remekül kijövünk egymással.A jó kapcsolatunk titka a kölcsönös gondolkodás. Mindenki teszi a saját dolgát, és próbál segíteni a csapaton."

A kérdésre, hogy a Milan szenved-e az olyan csapatok ellen, akik tipikus irányítóval játszanak így felelt a brazil: "Talán igen. De ez akkor is igaz, amikor nem mindenki a labda megszerzésére koncentrál, mert ezzel a taktikával gyakran maradnak elől a támadóink, és nem tudnak időben visszazárni."

"Többféleképp győzhetünk: például látványos, támadó focival, amivel az ellenfélnek is nyílik esélye a kapunk elől, de amivel összességében rengeteg gólt tudunk szerezni. Az Inter viszont kevesebb gólt kap, mert kevesebb emberrel támadnak." -fejezte be Thiago Silva.

Forrás: football-italia.net
  • LasCar16
    tök mind1 h a többiek mit játszanak, Zürichet meg kell verni, ezek szerint Leo is belenyugodott az Xbe, ma szarok voltunk, nincs mit szépíteni (10,8,7pt - Real,Milan,Mars.)
  • Yulcsa
    vége, 1-1
    reménykedjünk, hogy a Marseille megveri a Realt, mi meg legyőzzük a Zürichet idegenben...
  • szucsy89
    most nézem 1et cseréltünk? oddo-abate??? miért nem jött Inzaghi? érdekes
  • LasCar16
    de most bassza meg Leo is, simán bele kellett volna már nyúlni a meccsbe!!!
  • LasCar16
    elsőként kellene végezni a csoportban, mert akkor könyebb ellenfelet kaphatunk...
  • szucsy89
    basszameg:S real hozni fogja tuti, kéne a 3pont
  • LasCar16
    Marseille gyorsabb ritmusban focizik, See,Pirlo sajna ma ők jelentik a különbséget, támadásban vérszegények vagyunk ma, kpályán lefutnak minket többnyire nekik köszönhetően, elkezdődött a reklamálás, sajna leült a meccs de még így is benne van a gól, de nem a mi részünkről, kpályán kellene vmi változtatás mert így kikapunk, See totál kidöglött...
  • WuFraZselic
    majdnem 1-2 :S
  • szucsy89
    jók vagyunk? aki nézi mondjon már vmit mert most értem haza
  • paj01
    igen.. csak kellene regisztralni is:) de a szerverek tulterheltek.. nem kapok aktivalos emilt..de sztem bejelntkezni sem tudnek...
  • Yulcsa
  • Yulcsa
    1-1