36663
-
#24526 :D:D:D:D:D -
#24525 apád -
#24524 nektek meg egy scudetto a bl győzelem -
#24523 :DDDDDDDDDddddddddddddd nektek az első hely az a 2. -
#24522 Huntelaar micsoda gólok, rendesen kiabáltam este a góloknál! =)
-
#24521 jaja 2.ak vagyunk és még van 24 fordulónk hogy felkapaszkodjunk az első helyre :) -
#24520 sőt beelőztük az öreghölgyet is -
#24519 na ez durva :D gondolom megvan a 3 pont :D -
#24518 na, Huntelaar beindult :) végre -
#24517 na ez szép volt :DDDDDDDDDD
HUNTER végre betalált! 2 perc alatt 2 gól! :D Ollééééé -
#24516 :Ddddddddddddddddddd -
#24515 kopasz leszaggatta a nyakkendőjét is a VIPben :DDDD -
#24514 beszarokkk HUNTER megint micsoda góóól :DDDDD -
#24513 és még1et vág Huntelaar:D:D:D te jó ég mekkora gólt emelt:D 93. és 94.percben lövünk gólt, beszarásssssssssssss -
vasznpszvotsz #24512 hát ez vicc -
#24511 HUNTERRRRR!!!!!!!!! szegény de megérdemelte!!! -
#24510 és mégis:D:D:D -
vasznpszvotsz #24509 nehéz elhinni :) -
#24508 najó, mégsem, itt mi ma nem lövünk gólt, kalap fos az egész -
#24507 ejj ejj h rotálni kell, Pirlo még a végén hiányozni fog -
#24506 nem is akarunk játszani, 2.féidőben lövünk egy gólt, és kényelmesen megnyerjük a meccset...jó esteben:D
-
#24505 Ez eddig harmat, de nagyon harmat gyenge... -
vasznpszvotsz #24504 Papíron a kezdők nemsokára:
Catania - Andujar; Bellusci, Silvestre, Spolli, Alvarez; Biagianti, Carboni, Llama; Martinez, Mascara; Morimoto.
MILAN - Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Ambrosini; Pato, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.
(acmilan.com) -
#24503 A Chelsea elefántcsontparti klasszisa elmondta, hogy gyerekkorában mindig arról álmodott, hogy egyszer a Milan mezében játsszon, de Drogba beismerte, a labdarúgásban az álom és a valóság nem mindig lel egymásra. A csatár viszont boldog a Chelsea-nél, és a Rossoneritől érkező Carlo Ancelottit is az egekig magasztalta.
Drogba leigazolása évek óta foglalkoztatta a Milant, ám ahogy az afrikai támadó öregszik, annál kevesebb rá az esély, hogy valaha is Milánóban fog játszani. Didier mindenesetre már korábban is hangoztatta, hogy gyerekkorában nagy álma volt, hogy egyszer a piros-feketéknél játsszon.
"Nagyon szeretem Milánót." -mondta Drogba a Gazzettának."Rengeteg barátom él ott, és ez az a város Madrid, Párizs és Marseille mellett, ahol igazán ki tudok kapcsolódni."
"Minden futballista nagy klubokról álmodozik. Én gyerekkorom óta a Milan szerettem. Igazi rajongó voltam."
"Mindazonáltal a való életben az álom és a valóság nem vág egybe. A Serie A biztosan passzolna a játékstílusomhoz, de az igazat megvallva jól érzem magam a Chelsea-nél is."
Mint ismeretes, Carlo Ancelotti nyolc hosszú és eredményes év után hagyta el idén nyáron a Rossonerit, és épp a Drogbát is foglalkoztató Chelsea csapatához szerződött. Az elefántcsontparti nagyon meg van elégedve az olasz edzővel.
"Ő egy nagyszerű személyiség, és rendkívül tapasztalt. [Ancelotti] Tudja, hogyan kell elérni a sikert, ezért is sikeredző. Nagyon ambiciózus edzőnek ismertem meg, és a gondolatait rögtön sikerült ránk erőltetnie."
"Gyorsan meghódította az öltözőt, és vevő a mókára, akár az edzésen is. A mérkőzéseken viszont nagyon elszánt." -fejezte be az áradozást Drogba.
Forrás: goal.com -
#24502 Oddo két hónapra dőlt ki
Gattuso és a kopasz közötti megbeszélés lezajlott -
#24501 http://milantime.acmilan.com/it--allenamento_a_milanello-h-0-0-10417-0
Adiyah és Bonera is edzésben -
#24500 Borriello szép gólt rúgott, de kár h nem tudtuk megnyerni a meccset. Így a Zurichet mindenképp verni kell, és bízom h a Madrid nem tud majd nyerni a franciák otthonában. -
#24499 A Milan ifjú brazil hátvédje elmondta, hogy örül amiért az egész csapat eredményesen támad, de ez egyben azt is jelenti, hogy rengeteg munkájuk van Alessandro Nestával, akit sokakkal együtt ő is nagyszerű hátvédnek tart. Silva továbbá beszélt arról is, hogy miben kéne még fejlődnie csapatának.
Thiago Silva a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút. A Rossoneri a forduló meccsén 4-3-ra verte a Cagliarit a San Siróban, a brazil hátvéd pedig örömmel válaszolt az olasz újságírók kérdéseire.
"Mindig szeretek győzni, és ez most sincs másképp. Mi vagyunk a 'legbrazilosabb' csapat Európában, de otthon mégsem játszottam hasonló formációban. Kicsit nehezebb dolgunk van hátul, de jobb, mert számítani kell a társakra is."
"Még meg kell tanulnunk a veszélyhelyzeteket kezelni, a kontratámadások elleni védekezést, és eldönteni, hogy mikor zárkózzunk fel a középpályásokra, vagy mikor húzódjunk vissza a kapunk előteréig. Boldog vagyok amiatt, hogy mindenki előszeretettel megy előre a támadásoknál, mert ez azt jelenteni, hogy bíznak bennem és Nestában."
"Sandro egy nagyszerű játékos. Remélem, hogy még sokáig egymás mellett fogunk játszani, mert remekül kijövünk egymással.A jó kapcsolatunk titka a kölcsönös gondolkodás. Mindenki teszi a saját dolgát, és próbál segíteni a csapaton."
A kérdésre, hogy a Milan szenved-e az olyan csapatok ellen, akik tipikus irányítóval játszanak így felelt a brazil: "Talán igen. De ez akkor is igaz, amikor nem mindenki a labda megszerzésére koncentrál, mert ezzel a taktikával gyakran maradnak elől a támadóink, és nem tudnak időben visszazárni."
"Többféleképp győzhetünk: például látványos, támadó focival, amivel az ellenfélnek is nyílik esélye a kapunk elől, de amivel összességében rengeteg gólt tudunk szerezni. Az Inter viszont kevesebb gólt kap, mert kevesebb emberrel támadnak." -fejezte be Thiago Silva.
Forrás: football-italia.net -
#24498 tök mind1 h a többiek mit játszanak, Zürichet meg kell verni, ezek szerint Leo is belenyugodott az Xbe, ma szarok voltunk, nincs mit szépíteni (10,8,7pt - Real,Milan,Mars.) -
#24497 vége, 1-1
reménykedjünk, hogy a Marseille megveri a Realt, mi meg legyőzzük a Zürichet idegenben... -
#24496 most nézem 1et cseréltünk? oddo-abate??? miért nem jött Inzaghi? érdekes -
#24495 de most bassza meg Leo is, simán bele kellett volna már nyúlni a meccsbe!!! -
#24494 elsőként kellene végezni a csoportban, mert akkor könyebb ellenfelet kaphatunk... -
#24493 basszameg:S real hozni fogja tuti, kéne a 3pont -
#24492 Marseille gyorsabb ritmusban focizik, See,Pirlo sajna ma ők jelentik a különbséget, támadásban vérszegények vagyunk ma, kpályán lefutnak minket többnyire nekik köszönhetően, elkezdődött a reklamálás, sajna leült a meccs de még így is benne van a gól, de nem a mi részünkről, kpályán kellene vmi változtatás mert így kikapunk, See totál kidöglött... -
#24491 majdnem 1-2 :S -
#24490 jók vagyunk? aki nézi mondjon már vmit mert most értem haza -
paj01 #24489 igen.. csak kellene regisztralni is:) de a szerverek tulterheltek.. nem kapok aktivalos emilt..de sztem bejelntkezni sem tudnek... -
#24488 #24484 -
#24487 1-1