A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Capello neked is =)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Hát akkor neked is Boldog Szülinapot! És én meg köszönöm szépen!:DDD
És hányéves lettél, ha nem titok?
Forza Milan!!!
Dida - Zambrotta, Maldini, Thiago Silva, Jankulovski - Beckham, Pirlo - Kaká, Ronaldinho, Seedorf - Pato
a csapat menetrendje pedig a következõ lesz:
10.00 - indulás a malpensaról
12.00 - érkezés ferihegyre
13.00 - ebéd es pihenés
17.00 - indulás a stadionba
19.00 - meccs
22.30 - indulás haza
00.00 - erkezés malpensara
#acm
REAL MADRID
fotográfik kolomp edisön :D
"Nem voltam a legjobb formában, de jól alakult az este. Most meg kell tartanunk a második helyet. Ez a bajnokság fontos szakasza, a csapat fejlõdik és egyre jobb lesz a játékunk. iAz is igaz, hogy más mérkõzéseken teljesíthettünk volna jobban. Hallottam, ahogy a szurkolók azt éneklik, „Kaká nem eladó”. A jövõmrõl csak annyit szeretnék mondani, hogy én itt vagyok boldog.”
Inzaghi:
"Jól érzem magam és még mindig szórakoztat a játék. Örülök, hogy sokszor esik rám a választás és igyekszem mindig készen állni. A csapattársaimnak nagyon sokat köszönhetek, remekül kiszolgálnak. Örülök, hogy újra sikerült a mesterhármas, de még nem gondolok a VB-re.”
Ambrosini:
"Elõször is szeretném tisztázni, hogy semmiféle nézeteltérés nem volt köztem és a klub közt a szerzõdésem miatt. És szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szurkolóknak, éreztem a felém áradó szeretetüket. Van még idõ a szerzõdésem meghosszabbításra. Boldog vagyok a tegnapi teljesítményem miatt, igyekszem megragadni a lehetõségeket.”
Fordította: Fata acmilan.hu
#acm
“Már tíz éve dolgozom együtt Inzaghival. Jó látni õt ilyen formában játszani. Lehet, hogy 36 éves, de egy gyermek lelkesedésével lép pályára, ez az õ igazi titka.”
Inzaghi mesterhármasának is köszönhetõen a Milan 5-1-es gyõzelmet aratott a Torino felett és ezzel jobb gólarányának köszönhetõen megelõzte a Juventust a tabellán.
“Ebben a csapatban még mindig sok a rejtet tartalék. Ez a szezon nem úgy alakult, ahogy terveztük, a teljesítményünk nem volt kiegyensúlyozott. Ma este sikerült az eredményhez látványos, szép futballt is hozzátenni. Erre az utóbbi hetekben nem igazán volt példa."
“A legnagyobb meglepetés számomra Flamini játéka volt, aki kiválóan játszotta be a felfutó hátvéd posztot. Sokat dolgozott, segítette a támadásokat ás pontosan passzolt. A teljesítményét még tovább növeli, hogy egy éve nem játszott ebben a szerepkörben."
A Milan jelenleg tehát második a tabellán, a legjobb csapat a hazai teljesítményt nézve, illetve a legtöbb gólt szerezte az élvonal összes csapata közül. Ennek ellenére már februárban kiszállt a bajnoki aranyért folytatott harcból. Ancelotti szerint erre megvan a magyarázat.
“Azt hiszem, a klub jól szerepelt az átigazolási piacon, hasznos játékosokat szerzõdtettünk. A problémát az okozta, hogy sok játékost nem tudtunk bevetni a rengeteg sérülésnek köszönhetõen. A szezon fontos részénél pontokat veszítettünk amiatt, hogy számos emberünk nem tudott pályára lépni."
“Az összképhez az is hozzátartozik, hogy idegenbeli meccseken párszor képtelenek voltunk megtartani az elõnyünket, mint a Torino vagy a Lecce ellen.” - tette hozzá Ancelotti.
“A csapat hozzáállásával sosem volt gond, talán csak annyi különbség volt egy-egy mérkõzés között, hogy tapasztalt, rutinos játékosok kiválását nem tudtuk megfelelõen kezelni. Ez leginkább a védelmünkön érzõdött, fõleg idegenben, amikor a hazai csapat nagy erõkkel támadott."
“Most a legfontosabb, hogy az elsõ háromban végezzünk. Az, hogy második vagy harmadik helyen fejezzük be a bajnokságot, nem különösebben számít. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a másodiknak lenni jobban hangzik, mint harmadiknak. Most, hogy a mögöttünk állók kissé leszakadtak, könnyebben tekinthetünk elõre, és kevesebbet kell visszafele néznünk."
Ancelotti reagált arra a hírre is, mely szerint Fabio Cannavaro a nyáron visszatér a Juventushoz.
“Nem lepett meg a dolog, hiszen jövõre világbajnokságot rendeznek, Fabio pedig egy olyan nagy olasz klubban szeretne játszani, amit már jól ismer.”
channel4.com
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én sem leszek ott szerdán, marad a TV... Sebaj, majd 1x a San Siroban, ha megadatik... :)
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
szerdán meg valami gála féleséget tolhatnának a srácok:)
kár hogy nem leszek ott élõben:(
#acm
Remélem Shevának is csurran cseppen vmi!!!
3:0
Bár nincs adás sajna így nem tudom nézni...
Pippo isten!
1:0 rem nem ülünk rá, kell még gól!
#acm
TORINO: Sereni; Rivalta, Natali, Franceschini, Rubin; Abate, Dzemaili, Barone, Diana; Rosina; Bianchi.
#acm
Dida - Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli - Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Kaka - Pato, Inzaghi.
tehát See legyen akármilyen szar formában,kezdõ... nem baj hiszen a múltkor jól játszott és gólt is lõtt <#nevetes1>#nevetes1>
Pippo mostanában visszaesett,Sheva kezdhetne a védelem meg megint fos, ha Capitano még nem 100%-os akkor minek kezd?... Mattioni,Senderos,Favalli,Zambrotta 4est szívesen megnéznék,Favalli mostanában tanárian játszik..Mattionira pedig kíváncsi vagyok, de amíg CA az edzõ addig marad a jó öreg bratyizás
elsõ félidõ 0-0, aztán See lejön,Pippo lejön, R80,Sheva be és behúzzuk a meccset, sok fog múlni Kaká fizikai állapotán is,Patoban bízok a legjobban
#acm
arra gondoltam hogy a dél-amerikai bajnokságra gondol, aka Copa América... nemszóltam :D
?????????????????????????????????
“Nagyon fontos, hogy kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába,” – nyilatkozta Pato a Tuttosportnak. “A sok sérülés nagyban meghatározta az idei szezonunkat, és túl sok pontot vesztettünk. A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, de még ennél is jobb tudok lenni. Mindent meg akarok nyerni: a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, és a dél-afrikai Világbajnokságot. Ezen kívül boldog lennék, ha megkaphatnám az Aranylabdát is.”
Pato jelenleg 14 gólnál jár a Serie A-ban, és bár nagy a hátránya a 20 találatot jegyzõ Zlatan Ibrahimovic-csal szemben, még mindig hisz a gólkirályi címben.
“Még korai kijelenteni, hogy ki végez majd a lista élén. Ibrahimovic húsznál jár, míg én 14-szer találtam a hálóba. Azonban még hátra van hét mérkõzés, és remélhetõleg néhányszor sikerül dupláznom. Szóval még megelõzhetem õt.”
Forrás: goal.com
#acm
Carlo Ancelotti szerint is új impulzusokra van szüksége a Milannak, de nem ért egyet Kakával abban, hogy egy éra véget ért a klubnál.
Kaká a héten nyilatkozott arról, hogy szerinte egy fejezet lezárult a csapat történetében, új együttest kell építeni, Steven Gerrard szintû játékosokból. (korábbi híreinknél elolvashatjátok - a szerk.)
"Egy korszak akkor ér véget, ha a tulajdonos elhagyja a klubot, szóval amíg Silvio Berlusconi nálunk van, addig ez a történet folytatódni fog." -reagált játékosa kijelentésére Ancelotti.
"Nyilván lesznek változások a nyáron, de ez nem jelenti a mostani helyzet teljes megszûnését. Én legalábbis így gondolom. Kaká egy okos srác és képes arra, hogy megfogalmazza a véleményét egyes kérdésekben. Abban is igaza van, hogy Gerrard nagyon hasznos lenne a csapat számára, de a leigazolására jelenleg kevés az esély."
Hetek óta arról lehet olvasni, hogy Ancelotti a nyáron esetleg távozik a Chelsea csapatához. Ezt maga az érintett már többször is cáfolta.
"Az igaz, hogy angol nyelvleckéket veszek, de erre azért van szükségem, mert a mai világban ismerned kell ezt a nyelvet, ha a világot járod. A lényeg az, hogy nem gondolkozom a Milan elhagyásán."
A játékosként és edzõként is kétszeres BEK/BL gyõztes mester a védelmet és a csatárposztot szeretné megerõsíteni, utóbbira pedig egyik kiszemeltje az Arsenal támadója, Emmanuel Adebayor.
"Bölcs lépéseket kell tennünk, ha versenyképessé akarjuk tenni a csapatot, de azért drasztikus dolgokra nem kell gondolni. Szerintem ha Borriello egészséges, képes 20 góllal segíteni a klubot szezononként. Egyre jobb állapotban van, hamarosan felépül és biztos vagyok benne, hogy újra gólveszélyes lesz."
A Milan egyre közelebb kerül a Juventushoz a bajnoki tabellán, így a második hely is elérhetõ közelségbe került. A korábbi Juventus tréner emiatt ma este korábbi csapatának szurkol az Inter elleni rangadón.
A Milan vasárnap este a Torinót fogadja a San Siróban. Marek Jankulovski eltiltás miatt hiányzik majd, Paolo Maldini pedig még nincs 100%-os állapotban.
"Nagyon óvatosnak kell lennünk, mert a Torino sokat változott az elmúlt hetekben. Új edzõ irányítja a csapatot, nyugodtabban és pontosabban játszanak. Gondjaink lehetnek majd a védelmük feltörésével, különösen, hogy három középpályásuk is védekezni fog."
"Sajnos az elmúlt pár mérkõzésen a játékunk nem volt túl szórakoztató, ezért jobban kell teljesítenünk. Egy visszazáró ellenféllel szemben pedig még nagyobb odafigyelésre van szükség."
"A támadó részlegünknél kell tartani a labdát és nagyobb tempóval kell játszanunk. A játékosaim fizikailag jó állapotban vannak, most már csak a játékunk minõségén kell javítani."
channel4.com
#acm