“Ez egy kétarcú mérkőzés volt. A második félidőben, miután beállt Inzaghi és Pirlo, egy sokkal jobb Milant láttam. Helyzeteket alakítottunk ki, gólokat szerezhettünk volna, és megnyerhettük volna a mérkőzést. Ezzel szemben az első félidőben szenvedtünk, a Livornónak több gólhelyzete is volt. Összességében a döntetlent igazságos eredménynek tartom. Most jön a Marseille elleni találkozó, ahol egy nagyon erős ellenféllel nézünk szembe. Ők lesznek a riválisaink a továbbjutásért folytatott harcban, mivel abban biztos vagyok, hogy a Real Madrid megszerzi az első két hely valamelyikét. Kedden nyernünk kell Franciaországban."
Leonardo:
“Két nagyon különböző félidő volt. Az elsőben a Livorno jól játszott, nehézségeink voltak. A második játékrészben sokkal jobban ment a csapatnak. Helyzeteket dolgoztunk ki, összeállt a védekezésünk, képesek voltunk megakadályozni az ellenfél kontráit. Sajnos ezen a találkozón nem igazán tudtuk érvényre juttatni a technikai tudásunkat, támadásban nem voltunk elég hatékonyak, de ez előfordul egy olyan nehéz pályán, mint a livornói. Következik a Marseille elleni meccs, egy csapat, amit jól ismerek még játékos koromból. Igazán nagy múlttal rendelkező párharc ez a két klub között. Nagyon várjuk a mérkőzést, motiváltak vagyunk."
acmilan.com
remélem mindenkinek világos h mit miért emeltem ki