36663
-
Davidke007 #23886 nyert a Milan 2-1 re, Pippo szép 2 goljával :) hajrááá... így tovább :) -
#23885 0-1 ide félidőben -
#23884 megvan az első gól, pippotol :D -
#23883 én 0-1el megraktalak titeket (amugy vicc, bwinen a Milannak van handicapje, azért ennyire nem szar ez a csapat...), egy x-et legrosszabb esetben is kihoztok remélem :DD -
#23882 ok :D én egyik letöltős oldalon játszok, de a mi meccsünkre nem mertem tenni :D -
#23881 500Ft...majd következő buliban egy felessel kevesebbet veszek:D -
#23880 sztem ma tuti nem nyerünk. én nem fogadtam. -
Davidke007 #23879 a vége még rímel is :) beszarás :D -
Davidke007 #23878 a legjobb kezdő, amit most el tudok képzelni estére, az 1, vagy Storari vagy Dida, aztán, Oddo, Nesta, Silva, Zambrotta védelem, aztán Flamini, Ambrosini, Gattuso, Pirlo, előre meg Inzaghi és Pato... szerintem ezzel lehetne valami este... de a Leon a döntés, este nyerni kell, és kész... -
#23877 bekotor..dehülyeszó -
#23876 2.85öt fizet a győzelmünkre:o
meg is raktam hátha bejön:P abban bízom, hogy Pirlo fog kezdeni és jól fog osztogatni...valamint Pippo kezdő lesz és bekotor pár gólt.. -
#23875 Az egyedüli tüzet Inzaghi szemében éreztem. Beállt, és máris felpörögtek a dolgok. :))
Pirlo is szépen mozgott néha, egyik betörése a 16oson belülre és bepassza szép volt, csak kár, hogy nem lett belőle semmi. -
#23874 Sajnos a Livorno elleni meccs tényleg nagyon gáz volt, 1-2 szép jelenet azért volt.
Igazán az a játékosok arcát figyeltem, nem nagyon törték össze magukat, játszottak, játszottak, vagy lesz vmi, vagy nem. :S Persze nyilván nem mindenki, csak ez feltűnt. :( -
#23873 A Milan és a történelmi mélypont
Az egyik külföldi lap azon morfondírozik, hogy vajon volt-e gyengébb csapata a Milannak az elmúlt 25 évben, mint most.
Huszonöt év nagy idő, de keveset kell gondolkozni, hogy az ember rávágja: alighanem az 1986-ben kezdődött Berlusconi-éra legpocsékabb Milanja a mostani. A 2007-es BL-győzelemmel elért az utolsó csúcsra a mostani Milan, de onnan már nem volt tovább felfelé, a csúcs túloldalán egy nagyon meredek lejtő várt a piros-feketékre, amely két év alatt lehozta olyan mélységekbe a csapatot, amilyeneket negyed évszázada, a legutóbbi kiesés óta nem láthattak a drukkerek.
Pedig volt azért rossz csapata a Milannak, '97-ben Tabarezzel és Sacchival 11. lett a bajnokságban gárda (pedig a keretben volt többek között Ba, Davids, Dugarry), egy évvel később Capellóval 10. (a csapatban Ziegével, Kluiverttel, Leonardóval), és az elmúlt másfél év sem a nagy diadalokról marad emlékezetes. De Kaká eladása után végképp nincs senki, aki egyben tartaná a nagyrészt veteránokból álló csapatot, így nemhogy a bajnoki cím, de még a nemzetközi kupaszereplés is veszélyben lehet a szezon végén. A Milan a két kiesőjelölt, a Siena és a Livorno ellen is képtelen volt értékelhető futballt bemutatni, az Inter pedig lelépte Leonardo együttesét - a brazil tréner alighanem a lehető legrosszabbkor vette át az irányítást.
Mert mit lehet várni attól a csapattól, amelyet egy évek óta formán kívül futballozó Ronaldinhónak kellene összetartania, amelyből - Patón és Thiagón kívül - hiányoznak a fiatalok, és a kezdőcsapatból nyolcan 30 év fölöttiek? Amely a legkevésbé mozgékony középpályás sort tudhatja magáénak, és már egyetlen veszélyes fegyvert sem tud felmutatni riválisai ellen? Hol van már a félelmetes gyémánt alakzat a középpályáról, a kőkemény védelem (bár a Nesta-Thiago belső védőpár még a gárda legerősebb pontja), a kiszámíthatatlan klasszisok?
És ez még a szezon eleje, amikor az összes játékos egészséges, nincsenek eltiltottak, nem szólt közbe a fáradtság sem, ami a keret átlagéletkorát figyelembe véve előbb-utóbb komoly tényező lesz. Vajon meddig tudja kihúzni a csapat élén Leonardo és ha kirúgják, ki lesz képes csodát tenni a rendelkezésre álló játékosanyaggal? Ezek most a legkínzóbb kérdések, amelyekre alighanem a vezetők is hiába keresik a választ. Teljes reformra lett volna szükség, totális vérátömlesztésre, de erre sem pénz, sem szándék nem volt a vezérkar részéről, pedig évek óta napirenden van a téma a szurkolóknál, akik már két éve látták, hogy előbb-utóbb ide juthat a klub.
A teszetoszaság oda vezetett, hogy a csapat mély gödörbe jutott, edző legyen a talpán, aki innen ki tudja vezetni a csapatot, és el tud indulni az újabb csúcsok meghódítására... -
#23872 egyébként jogos...teljesen más Milant láthattnk a 2. félidőben Pirloval -
#23871 jó a logód -
#23870 Leonak elfogyott a türelme -
#23869 A legnagyobb hülye Berlusconi meg Galliani,meg a többi fejes,már kb szezonkezdet óta lehetett tudni,hogy megfelelő erősítés hiányában nagyon nehéz idényetek lesz,most meg megy fentről a mellébeszélés,mint nekünk tavaly a "Ranieri-érában".Ronaldinho meg no comment. -
#23868 Adriano Galliani:
“Ez egy kétarcú mérkőzés volt. A második félidőben, miután beállt Inzaghi és Pirlo, egy sokkal jobb Milant láttam. Helyzeteket alakítottunk ki, gólokat szerezhettünk volna, és megnyerhettük volna a mérkőzést. Ezzel szemben az első félidőben szenvedtünk, a Livornónak több gólhelyzete is volt. Összességében a döntetlent igazságos eredménynek tartom. Most jön a Marseille elleni találkozó, ahol egy nagyon erős ellenféllel nézünk szembe. Ők lesznek a riválisaink a továbbjutásért folytatott harcban, mivel abban biztos vagyok, hogy a Real Madrid megszerzi az első két hely valamelyikét. Kedden nyernünk kell Franciaországban."
Leonardo:
“Két nagyon különböző félidő volt. Az elsőben a Livorno jól játszott, nehézségeink voltak. A második játékrészben sokkal jobban ment a csapatnak. Helyzeteket dolgoztunk ki, összeállt a védekezésünk, képesek voltunk megakadályozni az ellenfél kontráit. Sajnos ezen a találkozón nem igazán tudtuk érvényre juttatni a technikai tudásunkat, támadásban nem voltunk elég hatékonyak, de ez előfordul egy olyan nehéz pályán, mint a livornói. Következik a Marseille elleni meccs, egy csapat, amit jól ismerek még játékos koromból. Igazán nagy múlttal rendelkező párharc ez a két klub között. Nagyon várjuk a mérkőzést, motiváltak vagyunk."
acmilan.com
remélem mindenkinek világos h mit miért emeltem ki
-
#23867 Pirlo játéka egyébként tetszett...Dihno után legalábbis aki semmit nem csinált -
#23866 Szar fos minden... Semmit nem érünk el idén megint. A bl-ben is leégünk mint a rongy... -
#23865 "Véget értek a selejtezõk, mindenki remek formában, és ami még ennél is fontosabb: egészségesen tért vissza az edzõtáborba. A csapat egységes, és úgy érzem, a Livorno, valamint a Marseille elleni idegenbeli összecsapásokon megmutatja, mire képes - nyilatkozta Leonardo, aki azért elismerte, nagyon is kulcsfontosságú lesz, hogy a Milan hogyan szerepel ezen a két találkozón."
Leo.... -
#23864 nem jól -
#23863 több mint a semmi ez is :D bár unalmas lehetett nézni -
#23862 hunti hogy jatszott??? -
Davidke007 #23861 0-0 a vége hölgyeim és uraim :) -
#23860 0-0 lett............................. -
Davidke007 #23859 felsőlécet lőtt pirlo... a kurva élet... -
Davidke007 #23858 nem csak neked szar, én nekem is nagyon szar :( -
Davidke007 #23857 hunti - pippo csere, roni - pirlo csere :) -
#23856 dinnyó helyett pirlo...végre ezek szerint előretolva fog most játszani -
#23855 beten csak nekem szar a kép????, -
#23854 regisztrálni kell és ingyenes -
Davidke007 #23853 félidő 0-0... picit szaggatós, picit lassú, de legalább nézem a mecset a bet365-ön :) -
#23852 sopcastot próbálgasd még nekem nem nagyon jött be sehol -
#23851 Pato mit hagyott ki:S:S -
#23850 Pirlo a padon, nagyon gyengus eddig a játékunk -
#23849 bwin-en +egyenleg szükséges, betre ezért nem regelek be... -
#23848 bwin.com, bet365.com, regeljetek ha még nem vagytok és ott megy. más nincs, csaj a justin amin percenként megszakad -
Davidke007 #23847 valami linket lökjetek már, ami nézhetőőőőőőőőőőőőő.....