jaja tud valamit, de én dihoban is bízok, ez a nyilatkozata is biztató, és úgy látszik jót tesz neki hogy tudja rá van építve a csapat, és szerepelnie kell sokat, szerintem ancelotti túl sokat padoztatta, és nem tudott igazán belendülni inkább el ment helyette bulizni :D
Ronaldinho a szombati Derbi előtt nyilatkozott az esélyekről és saját helyzetéről:
"Ez előző szezonhoz képest, most sokkal boldogabb ember vagyok." - nyilatkozta az Il Corriere della Sera-nak.
"Végigjátszom a mérkőzéseket, érzem mindenki bizalmát. Ez a milanos pályafutásom legszebb időszaka. Azért jöttem ide, hogy nyerjek. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy végre tényleg címeket gyűjtsünk."
A Milan öt ponttal leszakíthatja a városi rivális Intert, ha szombaton legyőzi.
"Elérhetjük a bajnoki címet, hiszen tele vagyunk tapasztalt, rutinos játékosokkal, akik képesek bajnokságot nyerni."
A korábbi Barcelona játékos cáfolta azokat a pletykákat, hogy Silvio Berlsuconi az asztalra parancsolta volna, hogy úgy tegyen fogadalmat a csapattársai előtt.
"Ez nem igaz, sosem történt ilyen. Ez csak egy újabb kitaláció, hogy a hírnevemet rombolják. Másokkal ellentétben én sosem beszélek arról, ami az öltözőben történik vagy elhangzik. A karrierem során sohasem beszéltem külső emberekkel a csapat belső ügyeiről. Elhatároztam, hogy többet nem idegesítem magam a pletykákon és a pályán fogom bebizonyítani mennyit érek."