A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Húzzatok bele!!!Második félidõre hajrá!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Yulcsa
a védõkön ment el minden, Janku és Zambro mondjuk úgy-ahogy elmegy, de Maldini akármilyen nagy legenda is, lehet, hogy jobban tette volna, ha tavaly befejezi, mert akkor mindenképpen kellett volna igazolni egy minõségi középsõ védõt, mert valljuk be, Kaladze, esetleg Bonera majdnem egyenlõ a nullával... :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
ja simán.
LasCar16
ezt mondom Kaladze plusz a társak helyezkedése hátul, így nem lehet ezt megnyerni, Patoban van gól, Dinnyó is jó, de ha nem védekezünk akkor már le is fújhatnék, ilyen hibákat ezen a szinren nem lehet elkövetni, kurva mérges vagyok...

#acm

Yulcsa
azt hiszem eldõlt a meccs és a bajnokság is...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kaplartom
azaz 2-0

Kaplartom
2-1 <#boxer><#rinya><#rinya>

Palinko
egy csodaszép védelmi hibát mutattunk be
renike0421
2-0

Forza Milan!!!

Palinko
ambrosini megmutatta hogy igenis áttudja ugorni fejesbe a reklámtáblát ez is legalább olyan szép volt mint a gólmentés 😊
renike0421
A másik meg szaltózik.😄

Forza Milan!!!

LasCar16
LESZAROM H KÉZZEL ÜTI BE DE MÉRNEM TUDJÁK KIFEJELNI???????? elsõ perctõl kezdve lehet látni h maldini-kaladze páros kevés az Inter csatárduója ellen, ilyen helyezkedési hibát, szögleteknél már oda sem merek nézni, Ambro mentése elõtt mibõl alakult ki a helyzet, abból h Kaladze-t lefejelték, remélem fordítunk

#acm

Palinko
ittvan dinhot is agyonrúgják mert nem tudnak védekezni és semmi. ugyan már. de így is csak támadunk, de csak patora épül így nem lesz gólt 1 embert nem nehéz megfogni.
Yulcsa
ennél feltûnõbben már csak Maradona csinálta :S

Palinko
kapják be a bírók remélem legalább sokat kérnek ilyesmiért...
ráültünk az interre, jön egy kontra egy kezes gól és persze hogy megadják a kurva csaló édesanyjukat
renike0421
Öcsém kézzel "üti be", és nem veszij észre!Hát ezt nem hiszem el!:@

Forza Milan!!!

Yulcsa
ajjajjjajjj 1-0

Burdi
meg 1 kicsit elõbb mondja h mivan😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Palinko
volt egy szép beívelésünk, dinho jó labdákat oszt próbálkozik, meggyõzõ.
Palinko
most volt egy nagyon nagy inter helyzet ha ambro nincs ott akkor sima gól, de ilyen szerelést ritkán látunk, érdemes lesz megnézni majd.
renike0421
Szép volt Ambrosini!😄

Forza Milan!!!

Palinko
maldini lazán cselezget, becks megakart nagyon ölni valakit 😄 dobálnak be valami faszok fáklyákat, mindkét oldalon gyengébb helyzetek az elsõ 6 perc.
Nuno88
Gyõzni kellene FORZA MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
FORZA

#acm

renike0421
Hajrá!!!<#vigyor2>

Forza Milan!!!

Yulcsa
jó drukkolást! FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

renike0421
A Nemzetisporton ott van, meg egy másik helyen is.

Forza Milan!!!

Palinko
nekem elég lesz 1 kicsike gól is amivel nyerünk 😊
LasCar16

#acm

LasCar16
wazze nem frissítettem 😄

#acm

LasCar16
INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano

MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato

#acm

Yulcsa
Hivatalos kezdõk:

INTER: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Chivu, Santon; Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic; Ibrahimovic, Adriano.

MILAN: Abbiati, Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho, Pato.

Grove4
Hát ti tudjátok...van valami hír,ezt a maradós dolgot amit reni említett nem látom sehol!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Yulcsa
remélem most sem fog sikerülni nekik "maradásra" bírni, azaz visszacsábítani.

Grove4
Igazából a Galaxy nem is igazán tehet róla ,ohg yelment,Becks el akart menni,mert szünetelt az MLS,és mondta,hogy neki a válogatott a legfontosabb,szóval nemigazán tudták volna maradásra bírni szvsz.

renike0421
Sajnos nem látunk bele a fejébe, valami oka biztosan volt. És Yulcsának igaza van abban, hogy a Galaxy-nak hiba volt õt pont ide engednie.
De most itt van, és ez a lényeg nekünk, õk meg szívják nyugodtan a fogukat!

Forza Milan!!!

Arról van szó hogy anno felelõtlenül döntött, türelmetlen volt,simán aláírt a Galaxy-hoz pedig több kérõje is volt.

REAL MADRID

Yulcsa
van benne valami, hogy nem szép dolog, de szerintem ezt a LA is nagyon jól tudta, amikor elengedte, hogy nagy lesz a csábítás, fõleg úgy, hogy a Milan már jó ideje érdeklõdik Becks végleges leigazolása után... Szóval ennyi erõvel magukra vessenek, hogy elengedték, épp hozzánk!

renike0421
Szerintem tuti megbánta õ, hogy aláírta akkor azt a szerzõdést. Amúgy szerintem is leigazoljuk, mert egy ilyen játékos ott játszik ahol akar, és jelen esetben itt akar maradni. 😊

Forza Milan!!!

renike0421
Na állj! Te kihagynál egy nagyobb lehetõséget, sõt még egy VB-t is, mikor tudod, hogy játszhatnál is? Fordított helyzet meg nem igen állna elõ semmi esetre sem, mert a jobbak nem lefelé építik a karrierjüket, hanem fölfelé! És nem erõszakkal akar maradni, hanem önszántából, mert tudja mi neki a jó!

Forza Milan!!!

Palinko
hülye helyzet, becks mint egy gyerek aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar, ne mondja már senki hogy akart focizni és azért ment a galaxyba.... most meg meggondolta magát, kérdezem jövõ héten mi lesz? azért örültem így 1 évet itt marad, aztán mehet vissza vagy akárhova, ha meg kitart addig, vagy még tovább a lelkesedés úgyis leigazoljuk...
Grove4
-1 szerintem!

Grove4
Mondjuk szerintem ez nagyon mocskos dolog Beckhamtõl szerintem!Most gondolj bele,ha fordított a helyzet,bár nem forsdulna valószínûleg fordítva ilyen elõ,mert a Milan lényegesen nagyobb klubb mint az LA Galaxy

renike0421
Beckham-ügy: Ruud Gullit szerint Becks nem tér vissza a Galaxyhoz
A Los Angeles Galaxy korábbi trénere Ruud Gullit úgy véli, hogy volt játékosa, David Beckham nem megy vissza az amerikai csapathoz miután lejár kölcsönadása az AC Milannál. A holland edzõ szerint sem a klub, sem a játékos nem profitálna abból, ha újra az MLS-ben futballozna az angol kiválóság.
„A játékos szempontjából könnyû megérteni, hogy miért szeretne a Milanban maradni: mindenki a legmagasabb szinten akar játszani, amin csak tud. A csapatnak sem jó, ha egy csalódott játékost kell alkalmaznia, akit nem engedtek el a klubtól” – vélekedett Ruud Gullit. <#taps>

Forza Milan!!!

Yulcsa
na már alig várom a meccset! Mindenképpen nyerni kell, mert ha netán döntetlent játszunk, elég nehéz helyzetbe kerülünk! A vereségrõl nem is beszélve.,,
Hajrá fiúk!!

Kaplartom
Juventus 1-1 Sampdoria 😊

Palinko
juve-samp 1-1 lett, este minden eldõl ha most nem verjük meg az intert sztem a bajnoki címnek is pápá, ha nyerünk akkor viszont ismét a 2. helyen leszünk és lesz esélyünk a végsõ gyõzelemre is.
renike0421
Bízok benne,hogy igaz a hír!

Forza Milan!!!

Palinko
na így elég is 😄
renike0421
Na ezt most nem értem, de remélem tényleg így van!😄

Forza Milan!!!