36663
-
#23685 mondjuk első fordulóban néztem a juve meccset, Diego nagyon jól tolta...remélem Dinnyó is lesz olyan jó formában -
#23684 hát azért a juve sem áll sokkal jobban, és az inter is verhető ibra elment most eto hogy vállik be kérdés, juve meg kábé úgy áll mint mi. tehát azért ne csak a mi csapatunkat nézd kritikus szemmel sztem. -
#23683 tudom, hogy nem, de hiszem, hogy igen -
#23682 ti most télleg azt hiszitek h ezzel a kerettel bajnokságot lehet nyerni??? ha kiesik pár kulcsember akkor óver -
#23681 Robben 25 millióért állítólag a Münchenbe ment, Sneijder a rivális Interhez, még ott van VDV akit ellehetne hozni de úgy sem fogjuk :D
Lemaradtunk Cissokhoról, De Silvestriről...
Azért csalódott vagyok kicsit... -
#23680 én is így vagyok vele, nem kell még szidni senkit, első meccs győzelem idegenben eddig nincs semmi gond! még ha ki is kapunk szombaton az Intertől, akkor is lehetünk bajnokok. majd a szezon közepe felé lehet ítélkezni a vezetőség felett (ha úgy alakul a helyzet), hogy miért nem igazoltunk... -
#23679 Komplett belső védőink kicserélődtek, és nagyon jók, visszatért Gattuso, meg jött Huntelaar...másik oldal pedig hogy távozott Kaká vmint Maldini, de ha Kakát Dinho tudja pótolni Maldinit meg a belső védőkettős nem lesz itt baj...én optimista vagyok még, nem kell már a szezon elején temetni a csapatot, főleg nem úgy hogy nyertünk az első meccsen idegenben -
#23678 goal.com-on azt olvastam nemrég, hogy Ronnie-val szerződést hosszabbítunk... -
#23677 és hát nem sokon múlt hogy másodikok lettünk tavaly is... most ha hunti, silva plusszal tudunk stabilan 2. lenni én már örülök -
#23676 nagyon unalmas ez a parasztvakító duma, de lehet megérné egy 4. helyes szezon az idén, a vezetőknek idén mindenféleképpen meg kellett újítani a csapatot
a, pénzáldozat(értem ezalatt azt h hiányposztokra klasszisok)
b, fiatalítás ( ezt láttuk eddig, pár fiatal és egy csatár, minél kevesebbet kellene költeni filózófia)
na most vagy összeszedi magát Dinnyó is és varázsolni fog, vagy ez lesz az utolsó szezonja nálunk, ha ez a sporolós módszer megbukik akkor kopárék jövő nyáron kénytelenek lesznek a zsebbe nyúlni mert még egyszer ezt nem húzhatják meg, a szurkolók jelentős részének ez már sok volt, nem hiába van 20ezerrel kevesebb bérletesünk...
A másik dolog vagy ha ez bejön akkor,mindenki örömtáncot fog lejteni, mert nekik igazuk volt, bajnokaink vannak, elég erős a keret...
de azt jegyezzétek meg h amíg Oddo,Kaladze,Dida itt vannak és kapják a nagy fizut a semmiért, addig nem lesz új érkező, és ha jobban megnézzük akkor ez a kopaszék hibája volt, mert hagyták a hanyatló 30asainkat itt mumifikálódni...
Én ettől a szezontól nem várok csodát, semmivel nem vagyunk jobbak mint tavaly, max a Nesta-Silva párossal... -
#23675 Drenthe maradni fog, Bale-ról régóta nincs már szó sajnos, Rafinha jó lenne, de... és sajnos ez a de mindig ott van, ha rólunk van szó :S -
#23674 rafinha felénk kacsingat igen erősen, bár valószínűbb hogy nem megy sehova... -
#23673 drenthe, bale, rafinha még mindég jöhet, és nekünk balra kéne szélső védő. de én is mérges vagyok desilvestri miatt de meg kell értenünk most ez van :(
huntert talán még korai leírni, és dinhora is vonatkozik ez. viszont szerintem sem lesz egy könnyű akadálymentes szezonunk és benne van a pakliban hogy összeomlik a támadásunk... -
#23672 héló!
BREAKING NEWS: Inter Sign Wesley Sneijder - Report -
paly90 #23671 Hát gratulálok a vezetőségnek...:S
Ha jól emlékszem akkor amikor volt rola szo hogy hozzánk jön, joval magasabb volt az ár....ezt nem értem h miért van.... -
#23670 nem lesz ennek jó vége, ha minden kiszemeltről lecsúsztok...
Kaká elvesztése így is nagy negatívum a csapatnak, ráadásul a kopasz kb. semmit nem tett ennek kompenzálására - elvesztettétek Gourcuffot is, és Hernanesre sincsen sok esély... Akit meg sikerült "nagy nevet" (Huntert) elhozni, kb. esélytelen, hogy bejátssza ezt a posztot.
Ronaldinho pedig aligha fogja tudni hosszútávon az energikus, sokat futó, kiszolgáló irányító szerepét betölteni... Ugyanaz lesz a gondotok, mint az Internek, nem lesz irányítótok...
Még kb. egy hét van az átigazolási szezonból, nem csodálkoznék ha a Milan ultra elkezdene az utcára vonulni és tüntetni... -
#23669 KOPASZÉK -
#23668 lol -
#23667 6 millió euróért De Silvestri a Fiorentináé
Gratulálok... -
#23666 igen, és az bl.tv2.hu élőben adja -
#23665 ha minden igaz holnap lesz a sorsolás -
paly90 #23664 Akkor én is megyek....:) -
#23663 nah ha a Loki a Milant kapja, ott leszek a lelátón -
#23662 hát Berlu... egyre jobb! Miért kell akkor ide Leo, miért nem Berlu az edző IS? :S -
paly90 #23661 jah értem, akkor bocsi, nem figyeltem h melyikre reagalt:) -
#23660 Maldini nyilatkozatára -
paly90 #23659 Ne haragudj, de ezt nem értem h mire írtad:) -
#23658 az 1. forduló után túlzás azt állítani bármelyik csapatról is, hogy jól / rosszul kezd :D -
#23657 Elot = Leot -
#23656 Hagyják már Elot érvényesülni. Ez a felállás jó, csak Hunter kell majd Bori helyére. Ronaldinho nem csatár, neki osztogatnia kell. Seedorf meg alig játszott a felkészülés során, mert sérült volt. -
#23655 loál, jó ez így ahogy van...See amúgy is csak lassította a játékot tavaly, már az ideg kerülgetett amikor hozzákerült a labda... -
paly90 #23654 AC Milan: Silvio Berlusconi kritizálta a csapat felállását
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa annak ellenére kritizálta csapata felállását, hogy a piros-feketék az első bajnoki mérkőzésükön 2–1-es győzelmet arattak a Siena ellen.
„Ha én állítanám össze a csapatot, akkor Pato és Ronaldinho együtt játszana a csatársorban, mögöttük pedig Clarence Seedorf osztogatna" – küldött burkolt instrukciót Berlusconi a vezetőedző, Leonardo irányába.
A Siena elleni meccsen még Ronaldinho játszott a két csatár, Pato és Marco Borriello mögött – kérdés, a hétvégi, Internazionale elleni derbin a Leonardo- vagy a Berlusconi-féle felállásában szerepel majd a Milan...
Ronaldinho nem csatár hanem irányíto, ő onnan tud osztogatni, See amugy meg sérült nem?....
Még jo hogy nem Berlu az edző....
forrás: nso.hu -
paly90 #23653 Milan: Maldini szerint lélektanilag is fontos lenne legyőzni az Intert
Az előző szezon végén visszavonult Paolo Maldini úgy véli, hogyha az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának hétvégi rangadóján korábbi csapata, az AC Milan legyőzi az Intert, akkor az nagy lökést adhat a piros-feketéknek, és jó esélyük lesz a bajnoki címre.
Az AC Milan két ponttal előzi meg José Mourinho csapatát egy fordulóval a Serie A rajta után. Maldini elmondta, hogy a szezon még nagyon korai szakaszában jár, de fontos lehet, hogy már a lehető leghamarabb minél nagyobb pontkülönbség legyen a két városi rivális között. „A mostani két pontos előny mindenképpen értékes" - vélte a korábbi olasz válogatott védő.
„A felkészülési szezonban sokan nem gondolták volna, hogy ilyen jól kezd a Milan. Nagy nyomás nehezedik korábbi csapattársaimra, de most megfelelő hozzáállással készülnek a derbire" - tette hozzá Maldini, aki úgy gondolja, ha ezt a mérkőzést meg tudják nyerni, akkor a végső sikerre is esélyes a brazil Leonardo által vezetett alakulat.
„Egy ilyen győzelem nagy lelkesedést és magabiztosságot adhat a játékosoknak és egy öt pontos vezetés már megnyugtatóbb. Igaz egy ilyen győzelem még nem garantálja a scudettót" - tette hozzá.
-
#23652 na a sok fmbuzi:D -
#23651 FM-ben tényleg jó, én is mindig megvettem ^^ -
#23650 Behrami a legújabb jelölt!
De jóóó! Őt megvettem FM-ben, és nagyon jól teljesített! :D Sokkal jobban örülnék neki, mint a bohócnak! De Oddon múlik a kérdés...
Amúgy ha jól emlékszem, ő jobbszélső, és jobbhátvédként is megállja a helyét! -
#23649 goal.com szerint a Lazio elnöke nem tud De Silvestri orvosi vizsgálatáról a Fiorentinával... de! azt is írják, hogy már van engedélye rá... valószínű holnap dől el a sorsa végleg.
ha van egy kis esze, hozzánk jön... -
#23648 ez biztosan be volt ígérve? :O -
#23647 remélem akkor már jön Rafinha, de a beígért fiatal brazil kpályás hol marad? -
#23646 na ha őt hozzuk De Silvesti helyett pfff
egyébként úgy tűnik ő már a Fioé, mert a pletykák szerint ma van orvosi vizsgálaton...