Davidke007#23291
megnéztem az ismétlést, mert tegnap este a bekapott gól után nem néztem a meccset tovább, mert tudtam hogy ki fogunk kapni. a Milán a kedvenc csapatom, és ez azért már szégyen... a véleményem az, hogy csak egy öngólunk volt, de mégis, Leonardo úgy örült neki, mintha saját maga rúgta volna... az egész csapatból 3-4 ember aki fut (itt gondolok: T. Silva, Nesta, Abate...) és nincs játék... sokszor láttam a meccsen, hogy Pirlo megszerzi a mi 16-osunknál a labdát, és vissza passzol Storarinak, ahelyett, hogy kicsit megemelné a seggét, passzolna előre, mert 3-4 játékosnak passzolhatott volna, és kontra lehetett volna.... de nem... vissza Storarinak, aki nem tudja mit csináljon, tétlenkedik, addig már a Benfica visszazár, passzol szélre Storari, és megy a tili-toli... labdaelvesztés, és megint fussanak Nestáék... semmi játék, nincs támadás... és ebből az van, hogy nem lehetnek jó orvosok a Milánba, mert nem tudják leküzdeni a játékosok a fáradtságot, és Ronaldinho se véletlenül ment el kikapcsolódni... és emlékeztek rá, Kaká is osztotta a milán orvosait az előző szezonban a bokasérülésnél... a befejezések megint 10 csillagból 0-ásak, mert Boriello és Pato is, a tudásukhoz képest semmit nem mutatnak... hogy lehet úgy melléfejelni, 5 méterrel levenni a labdát...? nagyanyám befejelte volna, vagy legalább kapura.... félnek, nincs játék, félnek, hogy elfáradnak... na most kiadtam a mérgem... ennyit erről... de mi sajnos nem tudunk semmit tenni, ez csak meglátás, és ha én meglátom, akkor remélem Leonardo is meglátja, és a hiper szuper új edzésmódszereivel remélem jobb lesz a csapat... ennyit erről...