36663
-
#23325 #23321 -
#23324 ha az Inter nagybetű, akkor a Milan is... RESPEKT!
amúgy meg szerintem is lett volna helye, hogyne lett volna, most, hogy még Kaká is elment. Ezért is várok a helyére valakit. -
#23323 nálunk is lett volna helye, csak a kopárék eljátszották a bizalmát -
#23322 jó de azért ha most megnézed Inter sokkal erősebb mint a milan, nálunk lenne értelme játszania -
#23321 Hát a mai világban bármi megtörténhet, Ronaldo is eljött a Milanba pedig interes volt anno, Seedorf szintúgy, bár sztem sem lesz az üzletből semmi =) -
#23320 úgysem fog menni. nem lehet ekkora áruló, hogy nálunk azt mondja Franciaországban akar játszani, most meg visszaigazolna a riválishoz.
kizártnak tartom -
#23319 És 2 gólt mellé. -
#23318 láttad mekkora luftot rúgott?? -
#23317 Én is örülnék ha mind2 jönne, bár tuti nem fog csak az egyik, de akkor az De Silvestri legyen már.
Középpályára jó lenne még valaki sztem is, lassan a finishben leszünk, kiváncsi vagyok hogy lesznek-e igazolások. -
#23316 Ja, és az Inter Gourcuffot akarja :D -
#23315 Állítólag jövő héten teszünk ajánlatot Bale-ért, illetve még egy hír, De Silvestri vár a Milan ajánlatára, pedig a Fiorentina már megállapodott a Lazióval.
Jó lenne, ah mindketten jönnének! Bár én azért egy kplyást még várnék... Hernanest a non-EU-s helyre... -
Rudee #23314 Az UEFA változtatta meg az időpontot, meg akart kímélni Titeket egy fölösleges utazástól, aminek úgyis lebőgés a vége :) -
#23313 Kaká örülhet, egy kicsit én is... -
#23312 én ezt nem értem miért kell mindent kitalálni, miért nehéz bevallani hogy egyszerűen félnek tőlünk? :D
A Real Madrid a klub hivatalos honlapján adta hírül, hogy elmarad az augusztus 25-ére tervezett AC Milan elleni mérkőzés a Santiago Bernabeu-kupáért, és helyette egy nappal előbb, a Rosenborg lesz az ellenfél.
A műsorváltozás oka, hogy a tervezett felkészülési meccs időpontja egybeesett volna az Atlético Madrid Panathinaikos elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjével. -
#23311 jó az öreg a háznál azért... ma Capitano lett 36, és látod, alapember nálunk -
#23310 ha tartja a meccsenkénti 3 gólos átlagot, felőlem 100 éves koráig is maradhat -
#23309 akkor még 10 évig ellesz nálatok :D:D -
paly90 #23308 Suareznek nagyon örülnék sztem nagyon jo játékos!!! -
#23307 :DDDddd -
#23306 Mehet és jöhet! -
#23305 Mehet tőlem nyugodtan... -
#23304 valamint Leonak kellene a 4-3-3hoz Suarez az Ajaxból az ára 12 milla -
#23303 Miután a Bayern München védője, Demichelis megsérült és Lúcio is távozott a klubtól, a müncheni csapat védőt keres.
A bajor csapat az AC Milan grúz védőjét, Kakha Kaladzét szemelte ki magának, és a héten kapcsolatba is lépnének a piros-fekete alakulattal. Meg nem erősített hírek szerint 10 millió eurót sem sajnálna a hátvédért a Bayern.
Forrás: Tuttomercatoweb.com
-
#23302 Eltudnám viselni ha leigazolnánk...
Pato meg csak maradjon, szálljon le a földre és focizzon, rúgjon gólokat... -
#23301 az Inter is érdeklődik utána, illetve Sneijder után is. -
#23300 http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=10653
Comunicato Ufficiale A.C. Milan : "Pato incedibile"
vagyis Pato marad. -
#23299 http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnotizia=10658
Milan-Real : új tárgyalás a láthatáron
Úgy látszik nem térnek véget a tárgyalások a Real-Milan között Huntelaar átköltözése után sem, hisz a Rossonerik készek újra asztal köré ülni, és tárgyalni egy másik holland, Rafael Van der Vaart-ért, akire nincs szüksége a Real Madrid új edzőjének, Pellegrininek.
A Milan egy évre opciós joggal kölcsönvenné, majd ha megfelel egy év után 10 millió euróért cserébe leigazolná a korábbi Hamburg sztárt, aki 26 éves. -
#23298 Isten éltesse sokáig Pippot!!! -
#23297 INZAGHI ma 36 éves! HBD! -
#23296 goal.com
a cikk szerint Pato 52,5 millió euróért Chelsea játékosa lehet, akik rögtön kölcsön is adnák nekünk a brazilt.
szerintük "ez tökéletes megoldás mindkét félnek"
hát nem tudom... remélem nem megyünk bele! -
#23295 én még azért bízom benne, hogy Hernanes jön... bár az a baj, hogyha az argentin csatár felé kacsintgatunk, akkor már nem számíthatunk rá :(
max De Silvestri jön még -
#23294 Leo kicserélte az orvosi stábnak a jelentős részét, plusz ez a zéró kondi a pénzhajhász felkészülés számlájára írható, Leo pedig azt amit ő szeretne nem tudja megvalósítani, ezért megy a szenvedés, jelenleg a kpálya a legaggasztóbb számomra mivel nincsenek olyan embereink akik univerzálisak(pl Xavi) olyanok akik labdát tudnak szerezni és tartani tudják azt ezzel is hozzátéve a támadójátékhoz , a másik nagy gondunk a szélsővédő posztok, ide is gyors palik kellenének akik védekezni is tudnak, mert nem először látom azt h Zambi vagy Favalli/Jankulovski amikor behúzódik középre akkor egy-egy beívelésnél fel sem ugranak, illetve lemaradnak ---> gól, általában ez akkor van amikor lekontráznak minket, azért mert a kpálya egy nudli, sajnos Pirlot el kellett volna adni, és Hernanes-nek jönnie kellett volna, valamint még egy kpályásnak... Seedorf labdabiztossága is hiányzik, valamint az átmenet a kpálya és a csatárok között, hiába passzol Dinho ha ő nem ér fel, vagy két kocogós csel közben szerelik (Kaká hiánya is érezhető, az a lendület és látás ami neki volt) mivel a csatárok nem kapnak normális labdákat ezért minden erejüket felemészti a labdaszerzés, kb 3 ember kellene ahhoz h ez megváltozzon, én még reménykedem -
Davidke007 #23293 még nem játszott, nem is volt a keretben tegnap -
#23292 Kicsit rég jártam erre, Hunter játszott már nálatok, vagy még nem lépett pályára? -
Davidke007 #23291 megnéztem az ismétlést, mert tegnap este a bekapott gól után nem néztem a meccset tovább, mert tudtam hogy ki fogunk kapni. a Milán a kedvenc csapatom, és ez azért már szégyen... a véleményem az, hogy csak egy öngólunk volt, de mégis, Leonardo úgy örült neki, mintha saját maga rúgta volna... az egész csapatból 3-4 ember aki fut (itt gondolok: T. Silva, Nesta, Abate...) és nincs játék... sokszor láttam a meccsen, hogy Pirlo megszerzi a mi 16-osunknál a labdát, és vissza passzol Storarinak, ahelyett, hogy kicsit megemelné a seggét, passzolna előre, mert 3-4 játékosnak passzolhatott volna, és kontra lehetett volna.... de nem... vissza Storarinak, aki nem tudja mit csináljon, tétlenkedik, addig már a Benfica visszazár, passzol szélre Storari, és megy a tili-toli... labdaelvesztés, és megint fussanak Nestáék... semmi játék, nincs támadás... és ebből az van, hogy nem lehetnek jó orvosok a Milánba, mert nem tudják leküzdeni a játékosok a fáradtságot, és Ronaldinho se véletlenül ment el kikapcsolódni... és emlékeztek rá, Kaká is osztotta a milán orvosait az előző szezonban a bokasérülésnél... a befejezések megint 10 csillagból 0-ásak, mert Boriello és Pato is, a tudásukhoz képest semmit nem mutatnak... hogy lehet úgy melléfejelni, 5 méterrel levenni a labdát...? nagyanyám befejelte volna, vagy legalább kapura.... félnek, nincs játék, félnek, hogy elfáradnak... na most kiadtam a mérgem... ennyit erről... de mi sajnos nem tudunk semmit tenni, ez csak meglátás, és ha én meglátom, akkor remélem Leonardo is meglátja, és a hiper szuper új edzésmódszereivel remélem jobb lesz a csapat... ennyit erről... -
#23290 sztem ha majd rémiszgetik az embereket hogy nem kell 11 est rúgni ezt mutatják meg :D vagy alig gurul a kapuig vagy mellé :D legalább mi eltaláltuk a kaput :D -
#23289 Tizikkel sapka... ismét egy "remek" előszezont produkálunk... -
#23288 hát ennyi volt, Antonini is kihagyta -
#23287 antonini kihagyja, de storari majdnem védett. na tekerhetjük :D -
#23286 hatalmas izgalmak :D mekkora szar rúgások vannak már mindkét félen :D