• LasCar16
    Huntelaar tegnap délután a Milan Channel kérdéseire válaszolt a Malpensa reptéren, közvetlenül érkezése után:

"Nagyon boldog vagyok, minden rendben. Én egy olyan csatár vagyok, aki szeret a csapatért játszani, igyekszem gólokkal segíteni. Középcsatárként érzem jól magam, ezen a poszton mindig sok gólt szereztem. Filippo Inzaghi? ismerem őt, nagyszerű játékos, az ő pályafutása a Milanban rendkívül impozáns. A klubnál sok játékos van, aki régóta itt szerepel, ezért is lehet ezt a társaságot egy családhoz hasonlítani. Nyilvánvalóan két játékos nem lehet egyforma, én sem vagyok ugyanaz, mint Inzaghi. Minden sportoló más és más tulajdonságokkal rendelkezik."
    "Nyugodt vagyok, főleg Berlusconi tegnapi szavait hallva. Örülök, hogy itt lehetek. Tudom, hogy az edzések mások Olaszországban, mint Spanyolországban, de készen állok, hogy elkezdjem a tréningeket és ezt az egész új kalandot.
    Ki a kedvenc Milan játékosom? Én a támadókat szeretem, a Milanban pedig sok kiváló, minőségi támadó játszik. Andrea Pirlo? Örülök, hogy maradt a klubnál. Láttam testközelből a 2008-as Európa-bajnokságon és tapasztalhattam, mennyire fontos láncszeme volt a csapatának."

Huntelaar a szurkolóknak is üzent:

Szeretnék üdvözölni minden Milan szurkolót"

Kamerák és mikrofonok gyűrűjében így fejezte be mondandóját a holland:

"Még csak most érkeztem a városba, egyelőre nem tudom, mi a program számomra. A város és a klub speciális hely egy holland számára. Nagyon jól ismerem Marco Van Bastent, volt edzőm az Ajaxban és a válogatottnál is. A Milannak jó szezont kell produkálnia."

acm.com