36663
  • Grove4
    Igen az World Football Challange -el kezdtek,igen szar a hang és a képminőség,ezt már írtam,sok az ismétlés,bár ez betudható a holtszezonnak.A WFC előtt meg 4 saját,a csatornát reklámozó reklám ment rajta folyamatosan.Kb egy hónapja kezdték el azok sugárzását,és vagy 2 hete vannak rajta meccsek,tenisz,stb.Nekem a SportKlub helyére tették be a DIGI-nél.
  • LasCar16
    Pato sztem mostanában csak az ujdonsült feleségének vágott 3at......
  • Yulcsa
    ja amerikai! köszi
    ha Saviola 2-t vág, akkor Pato 3-at és meg is vagyunk :P
  • Rudee
    Saviola vág kettőt :)
  • szucsy89
    az amerikai torna, world football challenge
  • Yulcsa
    goal.com-on volt egy interjú Oddoval, hogy ő nem hallott a cseréről, szóval sajnos kacsa
    de pénzért is jöhetne! vagy Kaladze helyett...
  • Nuno88
    Ez az Oddo De Silvestri csere nem csak kacsa?
    Oddo benne van a holnapi keretben, bár nem biztos h játszik is, remélem létrejön a transfer azért =)
  • Yulcsa
    bocs, ezt most nem vágom :D wfc azaz konf. kupa?
  • Nuno88

• szucsy89
    1 bl meccs a tv2-n 3 a digin:S
  • LasCar16
    wfc-vel kezdtek
  • Yulcsa
    mióta van amúgy ez az adó? Mert én nem sűrűn hallottam erről eddig :S
  • Grove4
    Meg a Digisporton.
  • Palinko
    bl tv2 megy
  • Grove4
    Egyébként nagyon szar a Digisport,szar a hang(mintha rosszabb fajta rádióadást hallgatnál) és a képminőség,Csisztu,meg Csiszár a műsorvezető,néha elmegy a kép és "Scrambble",vagy mi jelenik meg,szóval nagyon rossz,remélem a BL-re összekapják magukat.
  • szucsy89
    az oké csak így egy csomó jó meccsről lemaradtam meg még le is fogok...bár szerencsére a bajnokikat a sport tv fogja közvetíteni
  • DONGUBA
    Jéééééééééé má én is elhiszem hogy leigazoltuk hurkelart:)
    Csak nehogy hetfon meghas vagy fulproblemakkal visszakuldjuk:D
  • Yulcsa
    remélem összejön!
    amúgy hol van Dida?
  • LasCar16
    jééé, mekkora mázli h lesz stream
  • szucsy89
    kib.szott digisport:\
  • szucsy89
    Leonardo kijelölte a Lisszabonba utazó keretet. A Benfica-Milan barátságos mérkőzést holnap 20:45-kor játszák, a találkozót a DigiSport közvetíti.

A Milan kerete:

Kapusok: Kalac, Storari

Védők: Antonini, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Onyewu, T. Silva, Zambrotta

Középpályások: Abate, Flamini, Pirlo, Strasser

Támadók: Borriello, Di Gennaro, Harmony, Pato, Ronaldinho, Zigoni

acmilan.com
  • LasCar16
    http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/07/1427506/milan-lazio-could-swap-massimo-oddo-lorenzo-de-silvestri

Oddo - Silvestri csere a láthatáron. A cikk szerint az üzletet szombat reggelre ütnék nyélbe. Reménykedjünk.
  • LasCar16
    Taci pénze segíthet a Milanon

Az albán olajmágnás, Rezart Taci mégsem fektet be a Bologna csapatánál, hanem saját elmondása szerint inkább egy nagy olasz klubot segítene a pénzével. Ez a klub valószínűleg a Milan lenne.

Az üzletember 80%-os részesedést vásárolt volna a bolgan csapatánál, a papírok is készen álltak az aláírásra, amikor váratlanul felfüggesztették a tárgyalásokat.

"Berlusconi egy nagyon izgalmas ember. Most lefoglalja az ország vezetése, így nem tud annyi figyelmet fordítani a szenvedélyére, a Milanra. " nyilatkozta Taci a Corriere dello Sport-nak.

"Sok dologról beszéltünk, az üzleti érdekeim továbbra is azt diktálják, hogy befektessek az olasz fociba. Hamarosan ez meg is történik. Nem zárom ki, hogy egyszer visszatérjek a Bolognához, de most az látszik biztosnak, hogy rövidesen egy komoly klubnál leszek kisebbségi tulajdonos. A cégem még a Serie A startja előtt egy klub partnere lesz."

A Milan egy ideje már befektetőt keres, hogy rendezze anyagi helyzetét, de eddig csak sajtóban felmerülő pletykákat lehetett olvasni, arab és olasz üzleti csoportokról. Taci az első, aki nyilvánosan is megszólalt, mint lehetséges befektető. A szurkolók bíznak benne, hogy Taci vagy egy hozzá hasonlóan gazdag ember pénze segít megerősíteni a keretet és Huntelaar érkezése után újabb játékosok kerülnek a csapathoz.

"Nagyon elégedett vagyok Huntelaar érkezésével. Ő egy nagyszerű támadó, akire szüksége volt a Milannak. A klub most egy újjáépítésen megy keresztül, ez egy nagyon fontos időszak. Kihívásokkal teli a következő két év, de a végén a Milan újra Európa és a világ élén lesz majd. Biztos vagyok benne, hogy a szezon kezdete előtt a Milan végrehajt még egy nagyon komoly igazolást."

channel4.com
  • szucsy89
    hüntelár
  • Palinko
    mi csak huntinak mondjuk majd :D
  • Yulcsa
    A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
    8/7/2009

After successfully undergoing the medical visits, Klaas Jan Huntelaar is officially a Milan player. The Dutch striker has signed a contract that will keep him at the club until 30 June 2013. All of the Milan family give Huntelaar a warm welcome. Klaas is Dutch, as are some of the sweetest memories of the entire Milan history of the last 23 years.

Azaz Hunter hivatalosan is Milan játékos, átment az orvosin, és aláírta a szerződését.
    ÜDV A MILANNÁL HUNTER!

egyébként tudja valaki, hogy hogy kell helyesen kiejteni a nevét? Nagy volt a vita erről, van aki "Huntelár"-nak ejti, de van aki "Hüntelár"-nak. sőt, van aki 2 a-val ejti a végét
  • szucsy89
    ezek szerint ő rendszeresen mosott fogat
  • WuFraZselic
    :D pedig egy eltitkolt hátfájás esetén 2 millával olcsóbban is elhozhatná Berlu
  • Nuno88
    Huntelaar átesett az orvosi vizsgálatokon, sikeresen!, hamarosan bemutatják őt hivatalosan is Milanelloban.
  • LasCar16
    Huntelaar tegnap délután a Milan Channel kérdéseire válaszolt a Malpensa reptéren, közvetlenül érkezése után:

"Nagyon boldog vagyok, minden rendben. Én egy olyan csatár vagyok, aki szeret a csapatért játszani, igyekszem gólokkal segíteni. Középcsatárként érzem jól magam, ezen a poszton mindig sok gólt szereztem. Filippo Inzaghi? ismerem őt, nagyszerű játékos, az ő pályafutása a Milanban rendkívül impozáns. A klubnál sok játékos van, aki régóta itt szerepel, ezért is lehet ezt a társaságot egy családhoz hasonlítani. Nyilvánvalóan két játékos nem lehet egyforma, én sem vagyok ugyanaz, mint Inzaghi. Minden sportoló más és más tulajdonságokkal rendelkezik."
    "Nyugodt vagyok, főleg Berlusconi tegnapi szavait hallva. Örülök, hogy itt lehetek. Tudom, hogy az edzések mások Olaszországban, mint Spanyolországban, de készen állok, hogy elkezdjem a tréningeket és ezt az egész új kalandot.
    Ki a kedvenc Milan játékosom? Én a támadókat szeretem, a Milanban pedig sok kiváló, minőségi támadó játszik. Andrea Pirlo? Örülök, hogy maradt a klubnál. Láttam testközelből a 2008-as Európa-bajnokságon és tapasztalhattam, mennyire fontos láncszeme volt a csapatának."

Huntelaar a szurkolóknak is üzent:

Szeretnék üdvözölni minden Milan szurkolót"

Kamerák és mikrofonok gyűrűjében így fejezte be mondandóját a holland:

"Még csak most érkeztem a városba, egyelőre nem tudom, mi a program számomra. A város és a klub speciális hely egy holland számára. Nagyon jól ismerem Marco Van Bastent, volt edzőm az Ajaxban és a válogatottnál is. A Milannak jó szezont kell produkálnia."

acm.com
  • Yulcsa
    Gonzalo Bergessio, egy argentin csatár iránt érdeklődik a klub. A cikk szerint Borriello helyére érkezhetne.
    goal.com
  • szucsy89

• szucsy89
    ennek jobban örülök mint Hunternek:D

2 olyan játékos menne el akiket sose kedveltem igazán...és akkor még érkezhetne egy jó védő helyettük..így a védelem is variálható lenne a középpálya az eddig is az volt, elől is lenne mostmár azért választék...mondtam én hogy a végére megoldják kopaszék az igazolásokat
  • LasCar16
    Még le sem zajlott a Huntelaar-mizéria, mikor egy újabb átigazolási hír látott napvilágot a Milan háza táján.A klub brazil mestere Leonardo bejelentette; nem tart igényt Massimo Oddóra és a grúz Kakha Kaladzéra.A brazil mester azonban azt is kérte a vezetőségtől, hogy ha ez a két játékos távozik, akkor érkezzen még 1-2 játékos, akik pótolni tudnák a duót.

A Rossoneri már egy ideje szemmel követi Lorenzo De Silvestri játékát a jobbszélre, ám ezen a poszton két bevethető játékos is a keret tagja.Sokkal elképzelhetőbb, hogy inkább egy balszélső érkezik, méghozzá a Tottenhamtől Gareth Bale.

Massimo Oddóról nemrég azt írták, hogy ha távozik, akkor egykori klubjához, az SS Lazióhoz szerződik.Ez a kijelentése kapóra is jön a Milannak, hisz így akár egy Oddo-De Silvestri cserét is véghez vihetnek a klubbok.

Kaladze iránt a nyár elején érdeklődött a Liverpool, de azóta újabb hírről nem lehet hallani.Az ő posztján így is sokan szerepelnek, hisz azonos poszton játszik Alessandro Nestával, Thiago Silvával, Oguchi Onyewuval, Daniele Bonerával és Giuseppe Favallival.

Forrás: MilanNews.it
  • szucsy89
    sztem vmi 2.hoz hasonló felállás lesz csak nem lesz egyszerre Gatta és Flamini a pályán és egyikük helyett Ambrosini lesz..
  • 9csöves9
    kétlem hogy az újdonsült cséká nem lenne kezdő
  • Nuno88
    Én is remélem h a második lesz a taktikánk, Borriello nem kell mert nem képes gólt rúgni. De remélem Abatet és Di Gennarot nem adjuk el, és játszani fognak.
  • Yulcsa
    :P Milyen igaz :D
  • LasCar16
    de most h így jobban belegondolok, az lehet forza HUNTER is :DDDD
  • szucsy89
    :DASdASDASDASDASDASDAASDasDasDASdassssdddd