• LasCar16
    81.percben volt az első kaput eltaláló lövésünk, Pirlo szabijából, az első félidőben macska-egér harc a Bayern javára, semmi labdaszerzés, csatárok mintha a pályán se lettek volna, Flamini,Abate futott, Jankulovskit észre sem lehetett venni, Favallival együtt, tehát a kpálya és támadójáték hiánya miatt folyamatosan Nesta-Silva párosnak volt dolga...( Silva arcára volt írva a lecserélése előtt h minek igazoltam ide?...kb én ezt olvastam le miközben egy nagy mentés után rázta a fejét) Dinnyot,Patot picsán kell rúgni mert amit művelnek az nem a Milanba való, Pato minden labdát elad,megakad, nem tud passzolni sem, össze-vissza szaladgál, komolytalan a produkciója, fejben teljesen elszállt magától, Dinnyó pedigcsak sétál és eladja a labdát, Pirlo próbálkozott de ő is kikészült erőnlétileg, ezért hibázott ennyit, jelenleg ott tartunk h nincs középpályánk és csatársorunk, egy csatárunk van: Inzaghi... vagyis egy ötlettelen támadójátéknak erős túlzással nevezhető valamink van, alibi passzokkal, a labdát nem tudjuk megtartani és a félpályánál megáll a tudomány, mi ez ha nem súlyos??? Az ilyen meccsek után reménykedem abban h Gallianiék észhez térnek... ide kellene legalább 4 játékos, ha nem több ( egy center, egy támadó kp, egy univerzális kp, és egy univerzális szélső) ha ez nem lesz meg akkor csúnya szezonunk lesz, de nem baj majd jön a fáradtak voltunk duma, meg a bajnokaink vannak és érkeztek fiatalok, nincs vezére a csapatnak, ez eddig nem a Milan, nagyon nem....