36663
  • Palinko
    pontosan nekem ez vált be legjobban
    link

nállam tud 16:10 et a monitoromhoz
  • Palinko
    na még fél óra és tapadhatunk:
    erre

aztán sztem 2-1 re kikapunk, remélem jobb eredmény lesz :)
  • Nuno88
    Meg Patonak valaki megmondhatná hogy visszavehetne az arcából. Nagyon nagy arca lett hirtelen neki, pedig még szinte semmit nem tett le itt az asztalra.
  • horpeti
    Lehet, hogy több pénz jár a vereségért?? :)
  • Nuno88
    Igazolják már le Fabianot könyörgöm!
  • laca70
    Sajnálatos, hogy a pénz számít és nem a csapat érdeke. Az amerikai túra és ez is a pénzre megy, a játékosok nem tudnak regenerálódni. Ma lesz a Boca elleni meccs. Élőhalottak fognak poroszkálni a pályán.
  • LasCar16
    Leonardo szavai a tegnapi 4-1-es vereség után:

"Azt gondolom, a 4-1-es eredmény kissé túlzó." - mondta közvetlenül a meccs után a MilanNews-nak

"Néhány helyen változtattunk, hogy több játékost is megfigyelhessünk. A Bayern előttünk jár a felkészülésben. Bosszantó a meccs elején kapott gól, mivel ez már nem az első eset, hogy hamar hátrányba kerülünk. A játékosaim azonban fáradtak voltak a rengeteg utazás miatt."

A Milannak ez volt sorozatban a negyedik veresége a nyáron: az Egyesült Államokban a Club America, a Chelsea, és az Inter is legyőzte őket. A csapat mérlege az elmúlt négy meccsen 4 vereség 3-10gk.

"Amikor veszítesz, lehetetlen, hogy ne légy csalódott. A játékosok még lejátszák a Boca elleni találkozót, aztán három nap pihenőt kapnak. Hétfőn elkezdhetünk készülni a bajnokságra."
  • Nuno88
    Kíváncsian várom a nyilatkozatokat a meccs után.
  • DONGUBA
    Minosithetetlen szar fos jatek igy jo ha kozepmezonyben vegzunk
  • Nuno88
    Ahogy látom az első gól abból alakult ki hogy Ronaldinho elvesztette a labdát a középpályán és lerohant minket a Bayern.
    Pirlo szép szabadrúgást rúgott, de sztem Butt is benne volt bőven...
  • LasCar16
    A Bayern München is megalázta a Milant

Egyszerűen képtelen nyerni a Milan a nyári felkészülési időszakban, Leonardo „gyermekei” szerda este a Bayern Münchentől kaptak 4-1-es kijózanító pofont az Audi Kupán. Az olaszokat minősíti, hogy zöldfülűek is betaláltak ellenük: Thomas Müller kétszer, az amatőr Sene Saer, illetve a válogatott Bastian Scweinsteiger egyszer volt eredményes. A német csikócsapat leiskolázta az önmagát kereső, ám azt egyelőre nem találó milánói alakulatot.

sporthíradó.hu
  • Attila 007
    Welcome Seria B 2010! Kajak csak hőbörgök, pedig néha azért örömet is okozhatna a kedvenc csapatunk, valami tényleg nagyon büdös, itt kajak van valami a háttérbe...........ez igy egy vicc
  • WuFraZselic
    és ezt mind a vezetőknek köszönhetitek... kaká árából 3 komoly játékos kijönne, és nem hinném hogy pont a Milannak ne lenne pénze azon a 65 millión felül. ez a fiatalok beépítése meg jól hangzik, csak nem egy Milantól, akik ekkora presztízzsel bírnak...
  • Nuno88
    Hát én nem tudom mi lesz itt ősztől, de hogy alázni fognak minket az tuti. Középcsapattá estünk vissza nincs mese. Cél a kupaindulás lesz ha így megy tovább...
  • LasCar16
    Legyünk pozitívak:

Talán ez a meccs végre észhez téríti a vezetőket, eladják Pirlót és Ronaldinhót, Kaladze, Kalac, Oddo és Borriello mellett.

Patót seggbe rúgják ötször és kap hét pofont.

Igazolunk 5 játékost, hogy ne a középmezőnyben végezzünk.

Legyünk negatívak:

Három hét múlva bajnoki nyitány idegenben. Ez a keret középmezőnyben fog végezni, jó esetben Európa-Liga. Egy Napoli, Genoa, Juventus, Inter simán verne minket, ha minden így marad.
    Ha igazolunk is, szerintem már késő, ennyi idő alatt nem lehet beépíteni újakat a csapatba, megint elkövetjük ugyanazt a hibát, amit évek óta. "Jók vagyunk, erősek vagyunk, majd tétmeccsen, ez csak felkészülés bla bla"

Aztán ég a ház, jön aki maradt, jobb esetben. Rosszabb esetben januárig kell várni és addig valahogy tartani az esélyt a BL helyre

Végignézhetjük, hogy az Inter szépen meglép és begyűjti a 18. Scudettóját . Esetleg a Juvéban bízhatunk hátha ők lesznek a bajnokok.

A BL-ben ezekkel a játékosokkal bravúr lesz a csoportból továbbmenni.

acm.hu-ról
  • LasCar16
    Szegény Leo elgondolt valamit, amihez megfelelő játékosok kellenek, amíg az nincs addig megy ez az alkalmi, "próbáljuk kitalálni h ez a majnem 0 keret mire elég c. dolog megy"

a fejétől bűzlik itt a hal
  • Palinko
    pato-dinho nem tud összejátszani, sajna egyik sem félisten és nem tudja átvinni 10 játékoson a labdát... de többet várnék én is tőllünk, nagyából egyet értek veled. én nem csak a játékosokban keresném a hibát, sztem a taktika nincs jól összerakva.
  • LasCar16
    én már visszasírom Seedorfot...
  • LasCar16
    81.percben volt az első kaput eltaláló lövésünk, Pirlo szabijából, az első félidőben macska-egér harc a Bayern javára, semmi labdaszerzés, csatárok mintha a pályán se lettek volna, Flamini,Abate futott, Jankulovskit észre sem lehetett venni, Favallival együtt, tehát a kpálya és támadójáték hiánya miatt folyamatosan Nesta-Silva párosnak volt dolga...( Silva arcára volt írva a lecserélése előtt h minek igazoltam ide?...kb én ezt olvastam le miközben egy nagy mentés után rázta a fejét) Dinnyot,Patot picsán kell rúgni mert amit művelnek az nem a Milanba való, Pato minden labdát elad,megakad, nem tud passzolni sem, össze-vissza szaladgál, komolytalan a produkciója, fejben teljesen elszállt magától, Dinnyó pedigcsak sétál és eladja a labdát, Pirlo próbálkozott de ő is kikészült erőnlétileg, ezért hibázott ennyit, jelenleg ott tartunk h nincs középpályánk és csatársorunk, egy csatárunk van: Inzaghi... vagyis egy ötlettelen támadójátéknak erős túlzással nevezhető valamink van, alibi passzokkal, a labdát nem tudjuk megtartani és a félpályánál megáll a tudomány, mi ez ha nem súlyos??? Az ilyen meccsek után reménykedem abban h Gallianiék észhez térnek... ide kellene legalább 4 játékos, ha nem több ( egy center, egy támadó kp, egy univerzális kp, és egy univerzális szélső) ha ez nem lesz meg akkor csúnya szezonunk lesz, de nem baj majd jön a fáradtak voltunk duma, meg a bajnokaink vannak és érkeztek fiatalok, nincs vezére a csapatnak, ez eddig nem a Milan, nagyon nem....
  • Nuno88
    hát eddig ez az Onyewu sem váltotta meg a világot...
  • Palinko
    első félidőben fogalmam nincs mi volt. 2. ban kaptuk a 2. gólt, mert a két jobb hátsó védőnk nem tudta eldönteni ki rúgja fel schwensteigert az meg elment mellettük és rúgott. 3. gól 2 en passzolgatták körül a védőinket owenyeu odaugrott, de rosszul pattant a labda rárúgták kiütötte storari, aztán még ment egy passz és gól, sztem les volt. ebből fel sem ébredtünk és megint átpasszolták a védőinket és a 4. gól. a mi egyetlen gólunkat pirlo rúgta egy fantasztikusan eltalált szabadrúgásból.
  • LasCar16
    Nápoly,Bergamo,Catania azért itt meg szoktunk szenvedni
  • Palinko
    engem a támadásunk idegesít, az új fajta félpályáról rúgjuk boriellonak aki meg borzalmasan helyezkedik. alig vállalják be hogy előrébb vigyék a labdát....
  • szucsy89
    nem néztem végül a meccset, de a végeredményből látom hogy 2-0 után végre szépítettünk és utána 1perc alatt kaptunk 2-t? nemhogy felpörögtünk volna...ezmiii? bár monodm nem láttam a meccset vki összefoglalná nagyvonalakban?
  • Nuno88
    Na jó van visszaszívtam, lehet aggódni...
  • szucsy89
    4-1??? mi a fasz? livescoreon frissítgetek és egyre nagyobb a különbség?:S
  • Palinko
    na mostmár sírok :D
  • szucsy89
    3-1 közben...engem is idegesít nagyon:S
  • Nuno88
    3:1? Livescore-on néztem az eredményt -.-
  • Nuno88
    engem is idegesít h kikapunk a felkészülés során szinte mindig, de ebből még ne vonjatok le messzemenő következtetéseket.
  • Palinko
    nagy szabadrúgás Pirlo nem felejtett el rúgni :)
  • szucsy89
    mindenkitől kikapunk..pff CAval legalább győztünk szar játékkal és öregesen
  • Palinko
    milyen gólt kaptunk már megint. támadásunk meg egyszerűen NINCS
  • Palinko
    neem... igazából 100% a veszélyes ránk :S
  • WuFraZselic
    ezek szerint a mezőn 80%a veszélyes rátok? :D
  • Palinko
    majd megnézem a 2. félidőt :D
  • LasCar16
    erre a mai teljesítményre nem találok szavakat, ennél van lejebb??...
  • LasCar16
    20:45től jön a Bayern elleni meccs, DigiSport valamint a német ZDF is adja!!!
  • LasCar16
    1 - SIENA - MILAN
    2 - MILAN - INTER
    3 - LIVORNO - MILAN
    4 - MILAN - BOLOGNA
    5 - UDINESE - MILAN
    6 - MILAN - BARI
    7 - ATALANTA - MILAN
    8 - MILAN - ROMA
    9 - CHIEVO - MILAN
    10 - NAPOLI - MILAN
    11 - MILAN - PARMA
    [b]12 - LAZIO - MILAN

13 - MILAN - CAGLIARI
    14 - CATANIA - MILAN
    15 - MILAN - SAMPDORIA
    16 - MILAN - PALERMO
    17 - FIORENTINA - MILAN
    18 - MILAN - GENOA
    19 - JUVENTUS - MILAN

a rangadókat és a veszélyes meccseket emeltem ki ..

• LasCar16
    Na srácok itt az új szezon menetrendje:09/10

AC Milan - Internazionale 2009 aug. 30!