A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
http://fc01.deviantart.com/fs28/f/2008/053/1/d/AC_Milan_Wallpaper_pato_pirlo_by_pollo0389.jpg

remélem jó a link, szóval itt egy jó kis kép, ez annyira megtetszett....esetleg még bannerhez is fel lehetne haszn álni ha valakinek kedve támad hegeszteni egyet<#zavart1>
LasCar16
taktika?😄 Dinnyó kezdett volna, ha nem beteg.. Beksznek még posztja sincs, Carlo sokat köszönhet Kakának különben már máshol állíthatná a karácsonyfákat...

#acm

Palinko
én is dinhot játszatnám fõleg ha látja hogy nem a see napja, de ez nem see hibája hátul jó volt szerintem. ancelotti most nagyon váltogatja a taktikát, ami nem biztos hogy olyan jó dolog.... :S
LasCar16
Kaká pillanatnyilag Milan játékos! Ez biztos! - mondta Galliani. Hétfõn a játékossal közösen hozzuk meg a döntésünket nyugodt körülmények között. Én felelek a Milan gazdasági ügyeiért is, s nem mindig a szívemre, hanem az eszemre is gondolnom kell

#acm

LasCar16
a curva a lefujáskor azt énekelte, h "Galliani, vendi tuo figlio"

"Galliani, a fiadat add el"

#acm

LasCar16
értékelhetõ megmozdulása nem volt a meccsen rossz passzok tömkelege, lassú támadásépítés, semmi veszélyes lövés...ja de bocsi, volt egy fasza csele!!! de azért a cseréjénél megölelte Carlot ... padozhatna

#acm

Yulcsa
én is úgy érzem, hogy marad, de legalábbis még nem igazolt el. Ha az edzésen sírt, akkor kizárt, hogy az utolsó meccsén legalább 1 könnycseppet ne ejtett volna!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
seedorfnak nem ment jól de annyira rosszul sem, persze a 30 perc körül én is dinhot hoztam volna be. és elfelejteni érdekes lenne mert tehnikás játékos, bár ebben a mostani szerepben tényleg nem jó ez nem az õ stílusa.
LasCar16
Abbiati magabiztos volt ma is, Zambrottát ki tudom még emelni fõleg a védekezésnél, Jankunak is voltak szép szerelései támadásban pontatlan volt, Pirlo is rendben volt, Beckham hozta a halvány szürke formát, Ambro mint valami hentes 5X tuti elkésett nem egy ütemet, kaszált a lábával... gyorsaságán még dolgoznia kellene, Pato villant, See-t ne említsük meg, kommentátor mondta az egyik lövésénél h kb ilyen eddig a mai meccse is, ilyen volt... Kaká szeretett volna gólt lõni én továbbra is azt hiszem h maradni fog, reakcióiból ezt olvastam le

ergo unalmas meccsen védõ bakik is voltak rendesen, Maldini nézte alabdát, simán lefordultak róla..Favallinak is csak az a mázlija h Abbiati ma isten volt, szal ide kellene az erõsítés mert a mai meccsen is látszott h õk ketten bent nem garanciák az eredményes szezonunk további folytatásában....

#acm

szucsy89
3pont megvan, ez a lényeg. Kaká nagyon nagyon akart lõni egy gólt ez annyira látszott...de hajtott is, mégse játszott vmi jól....:S igazából Abbiatit tudom kiemelni😄 jól védett...(igazából jó helyen állt mindig😄😄😄)
Nuno88
Na vége és a 3 pont a zsebben...
Nem kaptunk gólt, de seedorfot el kell felejteni...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
ez az Janku egy teljesen felesleges sárga=piros...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
Na Jankut kiküldték...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
Zambro úgy néz ki ezzel a kopasz frizuval, mint Scofield a Szökésbõl 😄

shad0w
<#szomoru2>

don't give a fuck

Yulcsa
én arra tippeltem volna, hogyha elmenne, a 90. percben cserélné le Carlo, hogy a közönség megtapsolhassa, meg az úgy drámaibb lett volna, de ez csak egy feltevés...

Shevchenko
Persze hogy gólt akar rugni,hisz az utolsó meccse Milán szineiben.

FORZA MILAN!!!

shad0w
Senderos bejött és már lemaradt az emberérõl, még jó h nem találta el a labdát...

don't give a fuck

Yulcsa
Becks le, Senderos be

Yulcsa
jól van, Kaká marad, ez talán jelent valamit!

Yulcsa
Pato, Ronnie csere

Nuno88
Magukrahúzzák a Fiorentinát nagyon...

Yulcsa
Nagyon remélem, h Kaká végigjátssza a találkozót...

shad0w
Abbiati de jó helyen állt vaze...

és megint...

don't give a fuck

Yulcsa
egyetértek! Zambro ma nagyon jól játszik, és nem ártana egy Ronaldinho - Seedorf csere.

Nuno88
Seedorf nem tudom mit keres a pályán, bebizonyosodott h CA kedvence...

Nuno88
Kellene még egy gól, egy Kaká gól istenem csak jöjjön neki össze...
Eddig a meccs embere nálam Zambrotta.

Yulcsa
Nem tudom, de nekem fucsa, hogy mindenáron gólt akar lõni... Ilyen helyzetben, mint az elõbb is, le szokta passzolni, és most is ott volt Pato, de megpróbálta rászúrni...
Kíváncsi lennék a gólörömre... Szerintem sírna... 😞

Shevchenko
Lehet hohy többet keresne a City-nél,de nállunk se keres rosszul.
A City-nél csak elbaszna 1 évet,ö tudja mit akar magával,de ez nagy bukás lenne neki.

FORZA MILAN!!!

LasCar16

#acm

Yulcsa
remélem nem utoljára teszi... 😞

Mi max nyáron igazolnánk le, elnökváltás miatt.

REAL MADRID

Yulcsa
Galliani menj te a Cityhez! - ez tetszett 😄 😄 😄

LasCar16
nem tudom h láttátok-e de a szurkolók folyamatosan Kaká dalokat énekeltek és a kezdésnél Ricky többször a jobb kezével a címerre ütött... nekem ez sokat elmond...

#acm

LasCar16
ha elmegy akkor ugyanennyiért a Realba menjen...

#acm

Yulcsa
szombat, 19:09 - Kaká egy tegnap esti beszélgetés során elmondta csapattársainak, hogy elárulva érzi magát. Õ szeretne a Milanból visszavonulni, a klub vezetõsége azonban - elmondása szerint - egyértelmûen pénzt akar belõle csinálni, nem törõdve a játékos érzéseivel.
madridista.hu

illetve:
2009.01.17.
14:31 Olasz lapértesülések szerint Florentino Pérez megtorpedózhatja Kaká Manchester Citybe való igazolását, a Real Madrid ex elnöke ugyanis kész ajánlatot tenni a Milannak, ami választás elé állíthatná a brazil játékost.szintén madridista.hu

Nuno88
Kellene még egy gól...

Nuno88
Pato ismét ^^
imádom a tagot...

Yulcsa
hú, nagyon szép volt PATO gólja!!!!

Palinko
pato gyönyörû gól! és szerencse hogy volt egy éles szemû partjelzõ és nem kaptunk 11est 😄
Palinko
azt valszeg nem olvastad még az elején volt hogy kijelentette a milanban szeretne megöregedni.
Yulcsa
Bizony, Kaká kezd! De ez lehet jó is, meg rossz is... Ha búcsúmeccs, akkor a 90. perc környékén le fogja hozni Carlo, ha nem, akkor meg nem tudom...

LasCar16
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà(!), Seedorf; Pato.

FIORENTINA: Storari; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo; Santana; Jovetic, Gilardino.

forrás: acmilan.com

#acm

Yulcsa
"Kakás ügybe" ez viccesen hangzik 😄
Viccet félretéve, nem baj, ha lesz egy kis buli, legalább a vezetõség látja, hogy mennyire fontos a szurkolóknak Kaká!

limperatore
ha kaka maradni akarna akkor mar reg megmondta volna hogy: nem megyek sehova, maradok

szal valszeg menni fog

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplartom
Transparensek kitéve!

A Curva Sud lelátó egyenlõre üres, de a kapuk mögött már látható a "Kaká ne menj el" és a "Kaká nélkül nincs Milan" feliratokkal ellátott táblák.Állítólag a Curva Sud lelátó tele lesz a vezetõket ócsároló táblákkal, hogy a szurkolók is kinyilvánítsák nem tetszésük ebbe a Kakás ügybe.Az is biztos egyébként, hogy Gilardinot kipécézõ feliratokat is lássuk.Itt már tehát az is biztos, ha Kaká megy: Milánóban elszabadul a pokol!forrás: milannews.it

Kaplartom
Kaká: "Majd a végén döntök"

A The Sun kérdezte Kakát, a Premier Leauge-rõl és persze arról, hogy milyen esélyeket lát arra, hogy a Cityé legyen.

"A Premier Leauge-bõl szeretem a Manchester United és az Arsenal játékát, nekik más a stílusuk, mint a többi csapatnak" -mondta Kaká. "A Liverpool és a Chelsea stílusa kissé konzervatívabb."

"Az édesapám mindig segített abban, hogy a legjobb döntést hozzam. Még beszélni fogok errõl az édesanyámmal és a feleségemmel. Még a barátaim véleményét is kifogom kérni, hogy õk mit javasolnak nekem. A végén eldöntöm, hogy Milan vagy City."

Yulcsa
ha el is megy, biztosan nem jelentik be meccs elõtt, mert akkor tényleg vérontás lenne! Az olasz tifosik bármire képesek!

Palinko
nah megkapták a pisztolyt is a töltények mellé? 😄
LasCar16
Rendõri védelem Gallianinak

Milánó, január 17., 17.45 Ismét megfenyegették az AC Milan alelnökét.

Ismét rendõri védelmet kapott Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezetõ alelnöke, miután újra megfenyegették a klub ultrái az általuk magasnak tartott jegyárak miatt.
A vezetõ több hónapja kap halálos fenyegetéseket a milánóiak radikálisabb szurkolói csoportjaitól. A rendõrség több drukkert õrizetbe vett.
Tavaly decemberben száz Milan-rajongó berontott a milánói érdekeltségû Mediaset-csoport televízió-stúdiójába és így tiltakozott a belépõk árai ellen.
(MTI)

#acm