A Milan első felkészülési meccsének egyik érdekessége volt, hogy az olasz Borriello mezén a 22-es számot viselte. Azt, amit tavasszal még a brazil Kaká.
"Minket nem lehet összehasonlítani, mert semmi közünk egymáshoz" -mondta Marco a Goal.com Itáliának. "Ezzel a számmal két évvel ezelőtt a legjobb szezonomat értem el a pályafutásom során" - magyarázta a csatár.
Az olasz játékos a 2008-2009-es szezonban alig-alig játszott, hiszen októberben sérült meg, és csak most játszhatott újra. "Nyolc hónapot hagytam ki egy sérülés miatt. Most 75 percet játszhattam, gyönyörű nap volt" -folytatta.
Érdekesség, hogy Borriello nem a megszokott posztján játszott, hiszen Leonardo a 4-3-3-as felállásban küldte ki a csapatát. Ronaldinho a bal, Borriello a jobb oldalon, míg Pippo Inzaghi középen kezdett.
"A posztom a pályán? Leonardo tudja, hogy én egy középcsatár vagyok" -fejezte be nyilatkozatát a játékos.
Természetesen a brazil mester is válaszolt erre a kérdésre. "Amikor három csatárral állunk fel, akkor mindenkinek megvan a szerepe. Borriello egy valódi középcsatár, aki eddig túl mélyen játszott" -magyarázta döntését a brazil mester.